Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy główny program TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

images?q=tbn:ANd9GcReTh819Zi_z_Q_HAaAAFBh1IaaA3igvS6rD_rYiot06tujJKRt

Witam w kolejnej dyskusji w tym roku, dziś chciałbym poruszyć temat nowego głównego programu w TNA który ma nas prowadzić aż do Bound For Glory, jak dla mnie to troszeczkę za długo a to z tego prostego powodu że nie chce mi się tak długo słuchać co tydzień Dixie która nie oszukujmy się ma zero mic skilla. Ostatnio w federacji zadebiutował tag team "The Wolf's" (Bardziej znani jako American Wolf's fanom sceny niezależnej) no i cóż gdy Dixie obiecała im Tryout oraz możliwe podpisanie kontraktów lekko ją zagieli tym iż kontrakty mają już podpisane a doprowadził do tego Tajemniczy inwestor który jak się okazało od jakiegoś czasu wykupował akcje TNA, mało tego z tego co mi wiadomo ma on zostać ujawniony już za tydzień i tu pierwsze pytanie jak myślicie kto to może być? osobiście uważam iż może to być MVP który od kilku dni głośno dementuje plotki jakoby podpisał kontrakt z TNA lecz po co mu kontrakt skoro to on rozdaje kontrakty? Wg mnie byłoby to całkiem niezłe posunięcie fak MVP swoje lata ma ale dalej trzyma niezłą kondycję po za tym WWE całkiem fajnie podbudowało go w roli bogacza więc jak dla mnie pasuje świetnie. Druga sprawa to jak słyszałem sprowadzenie licznej liczby gwiazd ze sceny niezależnej, mówi się że na dzień dzisiejszy prowadzone są rozmowy z Chrisem Hero lecz tutaj niestety bądź też stety piłeczka leży po stronie WWE bo jak wiadomo Chris bardzo liczy na powrót do tejże organizacji.

A więc jak myślicie kto zostanie tym tajemniczym inwestorem oraz jakie gwiazdy ze sobą przytarga, czy liczycie na jakieś spektakularne powroty typu Hardy, AJ Styles, Sting czy też będą do same świeże twarze?

Zapraszam do dyskutowania

Dyskusja będzie rozwijana wraz z postępami w Storyline.
sig.png
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

3

• Bryx

1

• Marcelo

1

• kali

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na pewno tajemniczym inwestorem nie będzie Sting, bo to, by było kompletnie głupie, to samo Hardy. To jest nikt inny jak Jeff Jarret jego odejście z TNA, to niby Storyline, więc uważam, że to on jest tym tajemniczym inwestorem. Bo nie chce mi się wierzyć, żeby był, to Sting, po prostu TNA spaliłoby, to po całości i ten cały chory storyline z żółtodziobami poszedłby się J***ć. Na pewno nie będzie, to Chris Hero przecież sam zapowiedział, że nie chce debiutować w TNA woli se poskakać na scenie niezależnej, a później wrócić do WWE. Na pewno, to nie będzie MVP wątpię, żeby aż tak mocno się wybił na sam szczyt i został inwestorem. Według mnie będzie, to ktoś z grubszej partii ja obstawiam takie osoby jak: Kevin Nash, Jeff Jarret, a nawet Tommy Dreamer ( i tutaj widzę najpewniejszą opcje, że to będzie on ) . Według mnie, to będzie Tommy Dreamer, który nie tak dawno miał jakieś spięcia z Dixie, bo Bully zaatakował go na jego własnej gali. A tu Tommy ma najbardziej dogadania, bo to on zna większość gwiazd ze sceny niezależnej. Jeżeli, to nie Tommy, to z pewnością będzie, to Jarrett, bo w Kevina Nashe jakoś jest to mało realne bo podobno jego powrót jest planowany na Royal Rumble 2014. Na pewno nie będzie, to jakiś MVP, czy Chris Hero, to by było za słabe, to musibyć ktoś, kto podniesie ratingi TNA, chociaż jest to mało prawdopdoobne, że ten tajemniczy inwestor podniesie ratingi :lol

Ja jestem na 99% pewny, że tym tajemniczym człowiekiem jest AJ Styles. Co prawda już nie oglądam TNA, bo oglądałem w Orange Sport, a tam się chyba już to skończyło, więc czytam już tylko raporty, bo mam neta takiego, że szok. Kolejny powrót AJ'a byłby niezły już tylko ale na pewno dalej będzie ciągnął ten feud (coś jak Daniel Bryan - Corporation w WWE) i na Lockdown w świetnej walce pokona Magnusa o pas TNA. A co do drugiej sprawy to nie mam zdania bo nie interesuję się sceną niezależną.

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zaryzykuję tezę, że nowym inwestorem TNA będzie Tommy Dreamer. Jak wiadomo, ten podpisał niedawno kontrakt z TNA, więc Dixie pewnie będzie chciała sobie trochę nabić ratingi pokazywaniem w TV tak znanej postaci jaką jest Dreamer. Sam Tommy pewnie także w kontrakcie zastrzegł sobie jakieś pierdołki typu pokazywanie go w TV itd, bo pewnie też chce żeby o nim pamiętali. Nie wiem jak z jego formą i czy nadawałby się jeszcze do ringu, ale do głównego story w TNA jak najbardziej, więc strzelam, że to on. :t_up:

Jeśli chodzi o "nowego inwestora" to nie wierzę w MVP, Kevina Nasha czy innych tam "Dreamerów". Mimo, że mam krótki staż w oglądaniu TNA (od początku 2010 roku) to zdążyłem zauważyć, że nowe story są tylko mocno promowane, a gdy przychodzi co do czego nie dostajemy nowych zawodników tylko stare gwiazdy, które przez jakiś czas nie pokazywały się w tv, dlatego uważam, że tym całym inwestorem będzie Jeff Jarrett. Ostatnio głośno o jego nowym projekcie, ale to może być tylko zasłona dymna. Co więcej, w odejścia Hardy'ego (Tutaj oczywista sprawa, niedługo rozpoczyna się trasa po UK a Hardy nie może opuszczać Stanów. Poprawcie jeśli się mylę), Stinga czy Styles'a również nie wierzę. Wydaje mi się, że jeśli Jarrett powróci to wróci również wymieniona przeze mnie trójka i ponownie będziemy mieli coś w stylu walki o władzę w TNA. Chciałbym się mylić, gdyż cholernie chciałbym w końcu zobaczyć Stinga w WWE bo jeśli nie teraz to już raczej Bordena w federacji Vince'a nie zobaczymy. Co do drugiej sprawy - sprowadzanie talentów ze sceny niezależnej. Podpisanie kontraktu z American Wolfes to dobry ruch, ale co dalej? Jay Lethal, Homicide, The Young Bucks :roll: ? Brzmi znajomo. Na wyciągnięcie większych gwiazd z ROH nie ma raczej szans, ale Chris Hero to ciekawa opcja. Z tym jego powrotem do WWE nie musi być wcale tak różowo. Skoro za pierwszym razem nie udało mu się wyjść z NXT to wątpię żeby dostał drugą szansę a TNA pozostaje dla niego jakąś opcją na przyszłość. Jeśli czas pozwoli to w najbliższych tygodniach będę śledził to co dzieje się w TNA, ale żeby przyciągnąć moją uwagę na dłużej musieliby zrobić coś naprawdę dużego.

No dobra to chyba myślę że możemy ruszyć dalej tą dyskusję skoro poznalismy tożsamość tajemniczego inwestora a okazał się nim MVP. I na początek tylko chciałbym zauwazyć jedno co jest trochę smutne. Po co TNA wymyśliło to story? Ja nie mówię że będzie złe ale co nimi kierowało? Oczywiście zbliżające się Lockdown. A no Lockdown musi się odbyć walka stajni. A stajni żadnych nie ma obecnie i nawet by było ciężko o jakieś zlepki bo od zeszłego roku się rooster z generalnie pomniejszym a w przeciągu ostatniego miesiąca zniknęło trzech głównych faców. A że walka stajni byc musi pojawił sie tajemniczy inwestor i dostaniemy Team Dixie vs Team MVP. Czytałem gdzieś że MVP twierdzi że nie ma podpisanego żadnego kontraktu z TNA jeszcze. Z jednej strony nie chce mi się w to wierzyć ale z drugiej nie wykluczam możliwości że TNA tak bardzo musiało zrobić tą walkę stajni i potrzebowali jakiegos konretnego przeciwnika dla ekipki Dixie no która była pewniakiem że MVP pojawi się na ten okres do Lockdown gdzie odbędzie się walka o władzę, ekipa MVP przegra i MVP odejdzie co by tłumaczyło właśnie ten rzekomy brak stałego kontraktu... No i w takim układzie Dixie sobie porządzi aż do BfG. No ale to czarny scenariusz liczmy że jednak MVP zostanie. Drugim powodem dla pojawienia się inwestora była pilna potrzeba przeciwwagi. Dixie zaraz by wyeliminowała wszystkich faców i już by Magnus ani reszta nie mieli z kim walczyć. I tu plus że nie zrobili tego jak jak za czasów Immortals kiedy to Hulk z Bishoffem podstępem uzyskali od Dixie władzę a po jakimś czasie jak własnie już nie było tej przeciwwagi to zaczęły przychodzic jakies maile od 'zarządu' i się okazało że ten kto ma władze wcale jej nie ma... Tak więc tu wygląda to sensowniej aczkolwiek też nie do końca sensownie skoro pojawia się ktoś kto ma więcej do powiedzenia w federacji Dixie niz Dixie. Zobaczymy jak dalej się sytuacja rozwinie, walka Team Dixie vs Team MVP jest pewna a największą zaleta tego wszystkiego sa Wilki które no będą silnym zasileniem rosteru który tego zasilenia potrzebował. No i znając TNA odbiorą pasy BroMansom przy pierwszej okazji...

Heh a już miałem rozszerzyć dyskusję ale mnie ubiegłeś. co do samego MVP to wg mnie powalczy on sobie troszkę dłużej niż do Lockdown, twój tok myślenia jest słuszny ta walka stajni była potrzebna po za tym jak powiedziałeś brak był jakiejkolwiek przeciwwagi dla Dixie, choć wg mnie po tourze po uk do fedki powróci Hardas oraz Styles którzy zostaną zatrudnieni przez MVP. Swoją drogą czy MVP może używać tej ksywki w tna? z tego co gdzieś czytałem to zarząd WWE pozwolił mu jej używać na scenie niezależnej lecz w tna miał zakaz ciekawe jak to będzie. No i jeszcze jedna sprawa, ciekawe kto zacznie się udzielać po stronie MVP przecież nie będzie tak że tylko wilki będą wszystkich rozpierdzielać w drobny mak, potrzebny jest ktoś do walk singlowych, może Joe, Kurt, ale to wg mnie i tak troszeczkę za mało.

sig.png
  • 1 miesiąc temu...

No więc jesteśmy po Lockdown no cóż MVP i jego drużyna pokonali Team Dixie i co za tym idzie przejoł kontrolę nad TNA, na ostatnim impakcie zobaczyliśmy pożegnanie dixie przez spuda oraz EC3, osobiście ulżyło mi że przynajmniej przez jakiś czas nie będę musiał wysłuchiwać lamentu Carterówny za mikrofonem. Lecz teraz pojawia się jeden problem, ten program ma być ciągnięty aż to BFG czyli jeszcze szmat czasu, czego możemy się spodziewać?Jakie zmiany zaprowadzi MVP mało kto obstawiał że to on będzie inwestorem oraz że wygra Lockdown. Czym jeszcze zaskoczą nas Kreatywni.

sig.png