Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 23.01.14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

newsyq.png

Zaczynamy od nieciekawych informacji dla fanów Sheamusa. Okazuje się, że mało prawdopodobne jest iż ten zawodnik powróci na Royal Rumble. Co prawda w chwili obecnej ten czuje się dobrze, ale w tego typu urazach często ból powraca ze zdwojoną siłą, i WWE nie będzie chciało ryzykować zbyt szybkiego powrotu tak ważnej gwiazdy, ponieważ odnowienie urazu może spowodować iż tego zawodnika zabraknie na WM.

Goldberga nie zobaczymy na WM, i to raczej potwierdzona informacja. Bill chciał przepotężnych pieniędzy, które WWE mogłoby mu zapłacić, ale tylko w przypadku fiaska negocjacji z Hoganem i Batistą. Jako, że obaj na WM pojawią się na pewno, WWE nie potrzebuje już Goldberga. Od siebie dodam, że gdyby był mniej pazerny pewnie dostałby przeogromny pop.

TNA, pragnie sprowadzić do siebie Chrisa Hero aka Kassiusa Ohno, gdyż to teraz gwiazdy sceny niezależnej są priorytetem jeśli chodzi o Dixieland. Sam Hero głupi nie jest i do TNA nie chce iść, gdyż liczy na powrót do WWE, jednak Dixie ma zaoferować mu znacznie wyższą umowę niż innym debiutującym gwiazdom.

Kto obecnie pcha Daniela Bryana do przodu? Nie kto inny jak Vince! Ten początkowo nic w nim nie widział, ale ostatecznie bardzo się do niego przekonał, i teraz to on jest głównym promotorem Bryana

Z głównym rosterem zaczyna pracować Tyler Breeze z NXT, który pokonał na jednym z Live Eventów Justina Gabriela. Warto dodać, że fani ocenili ich walkę jako tragiczną, masakrycznie wolną i słabą. Chyba nie powiecie, że to przez Gabriela?

R - Truth kończył niedawno już 42 lata, z kolei WWE Hall OF Famer - Pat Patterson 73.

Shelton Benjamin zaprzeczył plotkom jakoby miał powrócić na Royal Rumble. Sam Shelton stwierdził, że obecnie odpoczywa od wrestlingu, bo musi podreperować zdrowie.

Bardzo niepokojące informacje doszły do mnie z przed chwili. Rosey znany także jako Matt Anoa został hospitalizowany, w momencie hospitalizacji jego serce było powiększone i pracowało tylko w 25%. Lekarze jeszcze nie chcą wydawać żadnych wyroków. Rosey ostatni raz w ringu stanął w 2009 roku, a WWE występował w latach 2004-2005 (58 zwycięstw, 66 porażek). Rosey to starszy brat obecnej gwiazdy WWE - Romana Reignsa.

Coraz więcej głosów mówi o tym, że MVP lada chwila podpiszę kontrakt z TNA. Sam Montel zaprzecza tym informacją, ale nie wiadomo czy nie jest to po prostu polecenie od TNA.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• kali

1

• Clown.

1

• tomek19834

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Yes Yes Yes! Szajbus nie wystąpi na niedzielnym Pay-Per-View. Dla mnie, to informacja roku, chociaż zobaczymy jakieś większe powrotu niż bladego. Niech wraca gdzieś w okolicach Extreme Rules i będzie w porządku, bo i tak nie znajdzie się dla niego miejsce w Karcie WrestleManii XXX.

:arrow: A szkoda, ale z jednej strony żydowi chodzi o kasę, więc raczej go nie zobaczymy na WrestleManii. Widać co było dla niego ważniejsze kasa niż fani wiec niech nie wraca, chociaż ucieszył bym się z jego powrotu.

:arrow: Chris dobrze robi i uważam, że niebawem z powrotem powróci do PC i zacznie trenigi i może w końcu przerzucą go do głównego rosteru. Kassuis nie był taki zły chciałbym bardzo kiedyś go widzieć przyboku takich osób jak Ambrose, Punk, czy tam Daniel Bryan, bo to on kiedyś z, nimi na scenie nie zależnej stwarzał niesamowite walki.

:arrow: No przecież Vince się do niego tylko przekonał jak zobaczył w jego oczach dolary. Nie mam już żadnych zastrzeżeń Bryan, po prostu stanie się nowym Cena :lol przez najbliższe 5 lat będziemy go oglądać jako czołowego Face'a obecnie jego Yes sprawiło, że fani oszaleli na jego punkcie. Tym przykładem było RAW, kiedy to przeszedł na stronę dobra niszcząc Wyatt'a.

Bryan-Wyatts-RAW-001_001.gif

:arrow: Tyler Breeze, to ten koleś co do Dolpha Zigglera jest podobny. Nie jestem do niego przekonany i najchętniej bym go nie widział w głównym rosterze. Koleś, po prostu jest słaby, a jeden Ziggler już starczy i tak koleś nic nie osiągnie, by tylko roster zaśmiecał nic więcej i mam nadzieje, że władzę się do niego nie przekonają.

No cóż zaskakująca informacja bo osobiście myślałem że Sheamus wróci na RR i wygra ten mecz i pojedzie na WM XXX a tu nie wiadomo czy powróci. Jeśli nie wróci na RR ani na EC to może powróci na WM XXX atakując któregoś z zawodników. Po za tym jeśli Sheamus nie wystąpi na RR to bardzo mnie teraz ciekawi kto wygra, wychodzi na to że Batista...

Goldberg to zawodnik znany na całym świecie i jeśli by powrócił to fani by oszaleli. Szkoda że chcę tyle pieniędzy, nie wiedziałem że jest tak pazerny na pieniądze. Tak czy siak WM XXX z nim czy bez i tak pewnie dobrze wypadnie.

Dobrze że Hero nie chcę podpisać kontraktu z TNA chodź tam za pewne osiągnął by o wiele więcej niż w federacji Vince ale na pewno pieniądze będą większe. Jeśli podpisze kontrakt z WWE to stawiam że zdobędzie pas IC albo już ten zunifikowany i będzie po jego osiągnięciach.

Vince pcha do przodu Daniela tylko z powodu tego że fani go pokochali i to jego YES! Bryan obecnie przynosi mu niesamowite zyski i Vince wie że nie można teraz od tak go odstawić. Może wreszcie dadzą mu pas WWE na dłużej niż kilka dni..

Szkoda że Shelton nie wróci na RR bo bardzo lubiłem tego zawodnika i dawał bardzo dobre walki w WWE a najlepiej prezentował się na Money in the Bank. Może gdy wróci do zdrowia to zdecyduje się na powrót, bardzo na to liczę.

Dzięki za newsy, mało ale ciekawe a to najważniejsze. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Szkoda,że Sheamusa nie zobaczymy na WM ale w sumie trochę się przejadł ostatnio nie było na niego pomysłu Lepiej jakby wrócił jako ten zły byłby program co najmniej do Sumerslamu w PPV.

WM bez Goldberga chę :D tnie bym go zobaczył ale w sumie przyzwyczaiłem się do jego nieobecności.Chris Hero od dawna powinien być w głównym rostesrze chętnie bym go widział w The Shield.

Daniel Bryan jestem na tak facet udowadnia osoby o skromniejszej posturze też potrafią wykręcać piękne walki.Tyler Breeze jeszcze niech powalczy w NXT.Shelton na RR to było by coś niech wraca do zdrowia może jakiś kontrakt z WWE ale to w przyszłości.MVP w TNA prędzej bym go wdział na RAW ale Vince stawia na młodych,Trzymaj się Rosey. :thumb:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...