Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Playstation 4 temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie dramatyzowałbym tak bardzo - wiadomo jebanie się z gwarancjami to zawsze ból, ale nie pozbywałbym się od razu ps'a na rzecz xone. Osobiście jak bardzo jestem zadowolny z mojej 360, tak boli mnie brak możliwości ogrania kilku naprawdę fajnych tytułów od Sony'ego jak Heavy Rain, Last of Us czy Beyond two souls. Microsoft niestety nie ma wielu tak fajnych ekskluzywnych projektów. Ja bym tak czy inaczej zatrzymał bym ps'a jeszcze przez jakiś czas. Kupując kompa z pół roku temu po prau godzinach padła mi płyta główna, to był dopiero ból, ale odesłałem, naprawili i od tej pory śmiga jak marzenie ;)

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

7

• DonCarlos

5

• Norbas

2

• pablo modjo

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Konsola od października na chodzie i... poszła. Zaczęło się od tego, że podczas sesji w GTA V płyta kilka razy sama się wysunęła, przerywając grę po czym nie mogę żadnej płyty już wsunąć do konsoli. Ogólnie od momentu zakupu zawsze coś się z tą konsolą dzieje. Teraz zabawa z gwarancją, itd. - akurat w okresie świątecznym, gdy rzuciło się groszem na jakieś tytuły i subskrypcje PS Plus. Za dużo tych frustracji. X360 chodzi od 5 lat bez zarzutu. Po naprawie najprawdopodobniej konsola pójdzie w sieć i ogarniam XONE. oO

Jeśli jeszcze nie oddałeś konsoli na serwis to warto spróbować tych sposobów:

http://www.ps3site.pl/forum/topic/78463 ... ?p=1084346

Generalnie jak to nie pomoże to spróbuj jeszcze "poguglać" może znajdziesz sposób, bo masz nową konsolę, a z serwisu może wrócić do Ciebie inny egzemplarz, np premierowy na którym ktoś zrobił setki godzin. No chyba, że Ci nie zależy bo chcesz sprzedać po powrocie z serwisu to wtedy reklamuj.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wczoraj kupiłem konsolę. Zestaw z DriveClub, Little Big Planet oraz Last of Us za 1800. Zapraszam, mój PSN to: CezarMVP - mój login z lig online NBA, a co!

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wczoraj wreszcie kupiłem konsolę, zestaw z Last Of Us za 1650(chociaż musiałem spędzić kwadrans na telefonie z infolinią bo kutasy jedną cenę dają w sklepie a inną w internecie). Wczoraj w sumie tylko odpaliłem posprawdzałem czy wszystko śmiga, za wiele się nie udało w związku z awarią psn, ale dziś już na chodzie. Nie miałem wielkiej styczności z padami do ps3, ale te do 4 wydają się trochę bardziej przyjazne, chociaż i tak wciąż daleko im do imo najwygodniejszych od xboxa. Swoją drogą jeszcze tak wiele nie szperałem w opcjach, ale gdzie można wyłączyć wibrację padów? :D

Przy okazji też dzisiaj sprawdziłem "Grę o Tron" od Telltale i jestem naprawdę zadowolony. Co prawda bardziej niż gra to tak naprawdę interaktywny film, ale wątpię by ktoś się zawiódł. To już 3 tytuł ich produkcji który najprawdopodobniej okaże się hitem. Pierwszy epizod świetny, podoba mi się że rozrzucili wszystko na 3 postacie, mamy okazję zwiedzić większą część Siedmiu Królestw. Kapitalna końcówka, aż człowiek czuje że scenariusz bazuje na oryginalnej sadze :)

Oczywiście sprawdzę też Last Of Us, nastawiam się też na Śródziemie Cień Mordoru i UFC :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
    • MattDevitto
      To mnie uspokoił
  • Dodaj nową pozycję...