Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Daniel Bryan - Krótki program czy może zostanie na dłużej ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW_1070_Photo_166-2_crop_north.jpg?w=340&h=234&q=75

Siema, cóż dziś chciałbym poruszyć temat Daniela Bryana i jego dołączenia do The Waytt Family. Każdy wiedział że w końcu będzie to musiało nastąpić i tak się stało. Teraz ta stajnia jest naprawdę bardzo silna, mają dobrego przywódce i w końcu byłego mistrza WWE. Ulubieniec publiki jednak dał się omotać przez rodzinkę i zostawił swoich fanów, to oznacza że Bryan znów jest heelem. Dla mnie ten pomysł jest naprawdę bardzo dobry, nie dość że pokazuje to jaką siłę ma The Waytt Family to wreszcie jakiś nowy, ciekawy program dla Bryana. Ciekawi mnie jednak co będzie z nimi dalej, Bryan za pewne będzie robił to co każę mu Bray i można powiedzieć że będzie pod jego pantoflem. Pomysł fajny ale jakie będzie wykonanie, jakoś nie widzę dalej planu wobec nich. Jedyne co mogą zrobić to właśnie pokazać siłę Rodzinki która będzie niszczyła swoich rywali z tygodnia na tydzień ale co dalej ?

Co sądzicie o dołączeniu przez Bryana do Rodzinki ?

Jak myślicie czy Rodzinka dzięki temu podniesie się w hierarchii WWE ?

Czy długo może potrwać ich "współpraca" ?

Dyskusja Otwarta ! Zapraszam do przeczytania i oczywiście do komentowania ! :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

2

• Marcelo

1

• Brem

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dla mnie dołączenie Bryana do rodzinki to dobre odświeżenie. Nie wiem ile to potrwa ale będzie to ciekawe story. Wiem tyle, że Daniel w Wyattach oznacza dla nich mocny push, może nawet jakiś pas (Tag Team), ale gdzieś po Wrestlemanii szopka się skończy i Bryan wróci do Yes! Yes! Yes!

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

Po pierwsze to mi jako tako widzi się to, że ta stajnia się nazywa Wyatt Family i jest w niej człowiek jakiś kompletnie z dupy nie zwiazany z Wyattami. Zmieni gimmick na Daniel Wyatt czy przez sam fakt podobnej brody stał się bratem? Troche nie halo, no ale już trudno, w sumie Harper i Rowan, też w gimmick wpisanych Wyatt'ów nie maja, ale mimo wszystko xD

Postać Bryana powoli zaczęła robić się jak postać Ceny. Zrobili z niego drugiego bohatera, który zawsze dostaje po dupie, ale w decydującym momencie zmartwychwstanie i szybki pin, no ja pierdole, rzygam tęczą... Takie odświeżenie będzie dla Bryana odpowiednie, teraz pozostało tylko pytanie kogo rodzinka obierze sobie za cel już z Bryanem w składzie, ale na pewno nie będzie to nikt z dolnej półki, bo takie dwie mocne osoby w tej stajni są gwarancją pushu i nie nudnego programu. Pozostaje czekać na dzisiejsze Raw i najwyzej potem zabrac jakies stanowisko, na razie tyle ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

UWAGA! Wypowiedź zawiera otwarte spoilery z RAW!!!

Mi generalnie prowadzenie tego feudu nie za bardzo się podobało. Za mało jasno było powiedziane o co właściwie tym Wyatt'om chodzi. Ok niby od początku był motyw że niszczą naszych bohaterów, idolów, ulubieńców ale za rzadko było to podkreślane w tym programie. Rodzinka atakowała ciągle tego Bryana i tyle. W pewnym momencie zaczęli mówić że ma do nich dołączyć też nie do końca wiadomo poco i dlaczego im na tym zależało. Tak więc pomysł moim zdaniem fajny ale czegoś tu brakowało zdecydowanie jeżeli o wykonanie chodzi. Końcówka ostatniego raw, wypowiedź Bryan'a super nadała temu sensu tylko szkoda że właśnie Bray nie wypowiadał się wcześniej tymi samymi argumentami. Bryan chciał wreszcie dostać Bray'a, dał z siebie wszystko, wygrał dwie walki ale jak miał dostać to do czego dążył znów dupa z tego wyszła co można odnieść do całej sytuacji Bryana z ostatniego pół roku i stwierdzzenie że może on walczyć jak długo może, wygrywać ile się da, mieć totalne poparcie publiki ale na końcu nigdy nie osiąga swojego celu jest bardzo logiczne i jego 'złamanie się' i dołączenie do Wyatt zostało tym dobrze aurgumentowane. Tylko właśnie szkoda że wcześniej było to kiepsko prowadzone.

No i właśnie co teraz. Bryan zadebiutował w nowym gimmnicku na ostatnim raw i przegrali tag match z Usosami i Ryjkiem... -.- Po co? Czemu mają służyc problemu z komunikacją miedzy Danielem a Harperem i Rowanem na samiutkim początku? Za tydzień mamy dostać walką Bryan i Wyatt vs Usos i to no kurcze musza wygraać i to dominująco bo jeżeli będzie tam nie wiem jakaś intyerwencja reszty rodzinki i DQ to będzie oznaczało że WWE miało pomysł dołączenia Bryana do rodzinki ale zupełnie nie ma pomysłu co dalej z tym faktem zrobić.

Takie odświeżenie będzie dla Bryana odpowiednie, teraz pozostało tylko pytanie kogo rodzinka obierze sobie za cel już z Bryanem w składzie, ale na pewno nie będzie to nikt z dolnej półki, bo takie dwie mocne osoby w tej stajni są gwarancją pushu i nie nudnego programu

Dokładnie. Dla mnie pewniakiem jest Cena. W końcu skoro Rodzinka niszczy naszych bohaterów, Cena jest tym topowym a ponadto ma powiązania z Bryanem więc byłby z tego świetny program. Tylko kwestia czy odbędzie się to teraz czy po WM jeżeli Cena faktycznie ma się bawić z Hoganem. Jak dla mnie jeżeli zatrzymają to sobie na później z finałem na SS to też nie powinniśmy narzekać tylko kwestia co teraz. Wydaje mi się że nie ma obecnie żadnego na tyle dużego face'a poza Jasiem by mogli się nim zająć. Myślę że jeżeli Cene zostawiamy na lato to do RR będziemy dostawac właśnie porażki i wewnętrzne konflikty w rodzince czyli taki okres docierania się a na RR wróci ktoś kto będzie godny by się nim zajęli i ja tu obstawiam Sheamus'a bo kurcze też musi jakąś role odegrać na WM a nie za bardzo inną dla niego widze bo tłok w tym roku jest spory a jest on też na tyle dużym facem żeby móc z rodzinką feudować, przegrać i wtedy będą oni już gotowi na Jasia.

• Reputacja:   1

No i właśnie co teraz. Bryan zadebiutował w nowym gimmnicku na ostatnim raw i przegrali tag match z Usosami i Ryjkiem... -.- Po co? Czemu mają służyc problemu z komunikacją miedzy Danielem a Harperem i Rowanem na samiutkim początku? Za tydzień mamy dostać walką Bryan i Wyatt vs Usos i to no kurcze musza wygraać i to dominująco bo jeżeli będzie tam nie wiem jakaś intyerwencja reszty rodzinki i DQ to będzie oznaczało że WWE miało pomysł dołączenia Bryana do rodzinki ale zupełnie nie ma pomysłu co dalej z tym faktem zrobić.

Myślę, że to ma doprowadzić do finalnej walki Bray'a z Bryan'em na którymś tam PPV. Może nawet na WM'ce.

Ogólnie jeżeli chodzi o ten temat to moim zdaniem Bryan w ogóle do tej rodzinki nie pasuje. Okej, ma brodę, wygląda jak mechanik ale nie ma tego czegoś, wygląda zbyt face'owo, nie zauważam w nim za grosz złego charakteru. No bo kurcze, dziwne jest to, że jak wychodzą na ring ludzie którzy mają odgrywać rolę tych 'psychopatów' i widzę wśród nich Bryana to zaczynam się śmiać. Tak było w tej walce. Jak oni szli na ring to się śmiałem bo tak idiotycznie i sztucznie Bryan się zachowywał i wyglądał. Nawet podczas samej walki, Bryan miał ulizane włoski i nie wyglądał mi na kogoś kto mógłby zszokować czy przestraszyć. Szukają czegoś konkretniejszego dla Bryan'a, rozumiem, ale dawać go do rodzinki jest dla mnie kompletnym niewypałem. Jedyną sensowną opcją jest właśnie jego walka z Bray'em kiedyś tam, bo nie sądzę żeby ludzie go kupili w tej stajni.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Wypowiedź zawiera otwarte spoilery z Raw!

Zupełnie się nie zgodzę. Toć to było oczywiste, że Bryan po dojściu będzie słuchał Braya, u jego boku powinien sprawować się dobrze, a na początku z Harperem i Rowanem jego relacje będą zaostrzone. W końcu chwilę temu byli wrogami, Bryan był indywidualistą i gdy poczuł szansę skończenia walki to chciał to zrobić sam. To Bray w tym Teamie jest niezagrożonym liderem (pewnie do czasu), a Bryan ewidentnie szanuje tylko jego i widzi swoją wyższośc na Luke'iem i Erick'iem. Te zgrzyty między tą trójką powinny jeszcze trochę potrwać i moim zdaniem to zupełnie naturalne, a nie bezsensowne.

Drugą sprawą jest też to, że napisałeś, że powinnni wyraźnie wygrać. Czy dojście Bryana do stajni musi oznaczać same ich wygrane? Nie, w decydujących momentach na PPV pewnie Wyatty nie poprzegrywają takich walk, ale tygodniówki sa od tego by te porażki pare razy ponieśli, by pokazać, że Bryan tak na prawdę to jest teraz jak piąte koło od wozu, bo rodzinka i bez niego dwałaby sobie świetnie radę. Daniel swego poniósł swego rodzaju porażkę, poddał się i zdecydował dołaczyć się do stajni, która po próbie przyjeła go, ale chwilę aklimatyzacja mu zajmie. To by było zbyt proste gdyby doszedł i od razu świetnie z nimi współpracował, wszystko wygrywał, co by to miało na celu? Jesteśmy na drodze do RR, po RR może dojdzie im jakiś mocny przeciwnik ale póki co takiego na horyzoncie nie widać. Usosy i ew. Ryjek są opcją rezerwową, słabą, która ma tylko chwilowo zyskać na początkach Bryana w tej stajni i doprowadzić program właśnie do Royal Rumble. Ten program na razie zdaje się być banalnie łatwy i chyba źle go Brem odczytujesz twierdząc, że pierwsza walka powinna być zdominowana przez Wyatt'ów i Bryna, oraz, że to moze oznaczać, że nie ma na nich dalej pomysłu...

A po RR? Sheamus? Czy ja wiem? Cena na milion procent nie będzie się bawił z Hoganem, przynajmniej mnie wydaje się, że samo WWE ma Hulka w dupie i nie będzie go na WM ściagać (chyba, że o czymś nie wiem xD). Rudzielec jest dużo gorszą opcją do tego, by w pojedynkę stawiać czoła Wyattom, zbyt mało by im to dało. Jasiu zawsze spoko, ale też nieco wątpliwe, czy go odsuną do tego programu, może też wygrać pas na RR, w sumie co to jedno mistrzostwo w tą czy w tą xD Rozwiazań jest sporo, ale to konkretne raczej wyjaśni nam dopiero Royal Rumble!

Myślę, że to ma doprowadzić do finalnej walki Bray'a z Bryan'em na którymś tam PPV. Może nawet na WM'ce.

No to to taczej na miliard procent, ale raczej nie na tej WM, prędzej w okolicach jakieś SummerSlam, bo ten program powinni pociągnąc dosyć długo.

Ogólnie jeżeli chodzi o ten temat to moim zdaniem Bryan w ogóle do tej rodzinki nie pasuje.

Yep.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem Daniel pasuje wyglądem do rodzinki, brakuje mu tylko wzrostu, ale ma to coś by zagrać u nich heela. Ogólnie, pierwszy turn Bryana, kiedy zdobywał pas WHC ssał po całości #SashaGrey, ale teraz wydaje się, że będzie lepiej, w końcu sam Daniel także od tamtego momentu jest dużo bardziej doświadczony, a do rodzinki pasuje. Szkoda, że przegrali, ale fan ma racje, tutaj musi najpierw iskrzyć żeby był z tego ogień, ale w końcu wydaje mi się, coś zupełnie innego niż wszystkim. Moim zdaniem program może być ciągnięty przez pół roku, i w końcu zobaczymy starcie Luke Harper & Erick Rowan vs... Daniel Bryan & Bray Wyatt! I to wcale nie jest takie bez sensu. Daniel już teraz pokazuje, że kurcze jest dużo lepszy od Rowana i Harpera, już w walce zdarzyły się zgrzyty, a jak Wyatt powiedział do Daniela, że ten za tydzień będzie w Tag Teamie z nim to Daniel mocno się ucieszył, widać, że szanuje Wyatta i że tylko jego słucha, i moim zdaniem będzie nagadywał, namawiał Braya, że razem będą silniejsi, że są dużo lepsi niż pozostali w tej rodzince, i wcale nie jestem pewny czy nie dojdzie do wyżej wspomnianej przeze mnie walce. Co o tym myślicie? :t_up: