Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 02.01.14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Siema. Pierwsze newsy.

:arrow: Zaczynamy od nieciekawych newsów na temat Mae Young. 90 letnia była diva ma duże problemy zdrowotne, nie wiadomo do końca o co chodzi, ale w najbliższych dniach powinno być więcej info

:arrow: Zack Ryder bardzo chce odbudować swoją pozycję, chociaż do tej gdy posiadał pas US.

:arrow: Ciężko powiedzieć czy to dobra wiadomość, natomiast WWE podobno jest o krok od podpisania umowy z Hulkiem Hoganem, a najbliższe plany mówią, że Hulk w Tag Teamie z kimś (najczęstszy kandydat John Cena) zmierzy się przeciw.. Roddy'emu Pipperowi! Może tez być tak, że Hulkster stanie w narożniku Ceny.

:arrow: Hunter być może pieprznął nam skład EC, gdyż stwierdził, że blisko głównego pasa federacji są Batista, John Cena, Brock Lesnar, Randy Orton, CM Punk i Daniel Bryan. Ale Brock w komorze?

:arrow: John Morrison został zapytany o to, czy i kiedy powróci do WWE. Sam John odpowiedział, że nie wie KIEDY wróci do WWE. #Royal Rumble?

:arrow: Luke Harper ma bardzo wysoką pozycję wśród oficjeli, może w przyszłości liczyć na duży push. Ja w tym gościu nic ciekawego nie widzę, no ale nie ja rządzę.

:arrow: SCSA być może pojawi się na WM, jednak na pewno nie w roli zawodnika. Były z nim prowadzone rozmowy, ale Stone zażądał bardzo wysokiej pozycji w karcie, na co przy obecnych planach nie było szans.

:arrow: AJ Styles w jednym z wywiadów został zapytany czy wiąże go kontrakt z TNA. Odpowiedział, że pewnie tam kiedyś wróci, ale w chwili obecnej można spodziewać się go w ROH. Nie wiadomo czy WWE będzie nim zainteresowane, sam HHH swego czasu wypowiadał się, że nie ma tematu AJ w WWE, gdyż ten jest..stary.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

2

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No cóż Hogan i cena w walce tag teamowej przeciwko Roddy'emu Pipperowi iiii... no właśnie ja bym tam widział Drew McIntre'a po jako takim pushu nawet może nieźle by to wyglądało niestety raczej to się nie spełni i dostaniemy heelowego cipowatego Claya czy tam inny badziew.

No cóż Zack może odbudować swoją pozycję ale niestety nie widzę go jako Face'a wg mnie powinien wrócić do roli cwaniaczka z ECW wtedy dało by się go oglądać, a może jakiś tag team?

Brock w komorze nie może lepiej nie bo jak się rozpędzi to może zabraknąć ludzi do udziału w WrestleManii nie żebym jakoś go nie lubił ale myślę że może poczuć się zabardzo jak w UFC i niechcący zrobić komuś krzywdę

Czy ja wiem czy Morrison wróci na RR wg mnie skoro już ma wracać to mam nadzieję że wrzucą go w jakąś ciekawą walkę na WM o ile prezentuje dawną formę.

SCSA nie powalczy na tegorocznej WM no cóż czułem to w kościach, być może to i lepiej, pewnie nie prezentowałby już dawnego poziomu ringowego lecz kto ie może znów zobaczymy go jako sędziego w walcze np Punk vs HHH no i nawet wtedy mógłby zacząć program z Punkiem na WM XXXI

No więc AJ zostaje na razie w ROH, coś mi tu nie pasuje ale w takim razie po co całe to zamieszanie wokół pasa, poco puszczanie jego filmików na IW? nie rozumiem tego ale coś ostatnio za dużo Face'ów odchodzi z TNA coś mi się zdaje że na Genesis zobaczymy ich powroty bo w końcu ktoś musi się przeciwstawić Dixie i spółce

Mae Young trzymaj się.

Dzięki za newsy

sig.png

Ma już swój wiek była diva bo w końcu 90 to piękna liczba ! Nie ma się co dziwić że ma problemy zdrowotne ale liczę że poradzi sobie z nimi. Zacka akurat lubię, chodź nie wróżę mu przyszłości w WWE. Pas US posiadał i myślę że to będzie na tyle jeśli chodzi o jego wyróżnienia. Bardzo mnie to martwi, nie wiem po co potrzebny jest Hogan !? Wiem że federacja nieźle na tym zarobi ale ja nie chcę go znowu oglądać w WWE i oby nie doszło do porozumienia. Jeśli to prawda i to jest skład na EC to jestem naprawdę bardzo mile zaskoczony, wszystko co prawda pasuje ale że Brock w klatce o pas !? No cóż jeśli to prawda to może być naprawdę bardzo ciekawie. Ciekawa informacja, John Morrison już od kilku miesięcy coś wspomina o powrocie ale nadal nie powrócił i kto wie może to właśnie RR 2014 będzie galą na którą powróci i zrobi nam miłą niespodziankę. Luke w sumie jakiś najgorszy nie jest ale żeby push ? Cóż sam nie wiem, nie widzę go przy żadnym pasie no chyba że tag teamów. Szkoda że Austin ostatecznie się nie pojawi, to by było coś ! Pozostaje nam tylko liczyć na cud i mieć nadzieje że jednak pojawi się. RoH to świetne miejsce dla AJ, ten zawodnik na pewno się tam odnajdzie i wydaje mi się że będzie największą gwiazdą tej federacji. Wróci na pewno do TNA na sam koniec kariery ale jak na razie niech nie wraca bo nie ma po co. Dzięki za newsy, mało ale to zrozumiałe bo w końcu twoje pierwsze newsy, ale jest kilka ciekawych informacji i to najważniejsze. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

No cóż Hogan i cena w walce tag teamowej przeciwko Roddy'emu Pipperowi iiii... no właśnie ja bym tam widział Drew McIntre'a

Kogo? Mowa o tym typie z 3MB? Szczerze mówiąc jest to chyba jedna z tych osób o których pomyślałbym na końcu. Wiele osób twierdzi, że ma jakieś skille (może najlepsze z tej całej trójki), ale nie jest wg mnie godny aby zasilić taki tag team match. Za wysokie progi jak dla niego i jego możliwości.

Brock w komorze nie może lepiej nie bo jak się rozpędzi to może zabraknąć ludzi do udziału w WrestleManii nie żebym jakoś go nie lubił ale myślę że może poczuć się zabardzo jak w UFC i niechcący zrobić komuś krzywdę

Ja bym w sumie chętnie Brock'a w komorze obejrzał. Zawsze doda to jakiejś większej brutalności walce. Oczywiście nie ma opcji żeby to wygrał, ale żeby się pokazać i powalczyć? Czemu nie.

John Morrison został zapytany o to, czy i kiedy powróci do WWE. Sam John odpowiedział, że nie wie KIEDY wróci do WWE. #Royal Rumble?

Czemu nie? Przyjdzie, pokaże się i wyleci z ringu. Zawsze to jakiś plus dla publiki, która zapewne oszaleje.

SCSA być może pojawi się na WM, jednak na pewno nie w roli zawodnika. Były z nim prowadzone rozmowy, ale Stone zażądał bardzo wysokiej pozycji w karcie, na co przy obecnych planach nie było szans.

Skoro to jest WM XXX to pojawienie się Stone Cold'a, wygłoszenie jakiejś kozackiej przemowy co ogólnie będzie skutkowało jakimś wytryskiem publiki po głowach swoich i nie swoich, w zupełności wystarczy. SCSA już swoje przewalczył i chwała mu za to.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

:arrow: Piper & ??? vs Hogan & Cena, fajna sprawa, by była z tego zobaczymy jak dalej to się rozwinie, ja nadal liczę na walkę Cena z Undertakerem.

:arrow: Brock Lesnar vs Batista vs Cena vs CM Punk vs Daniel Bryan? Jaki wypasiony skład to tylko w Dream Match mogło się wdarzyć, czyli, który z nich wygra RR 2014?

:arrow: To nie czas na to, żeby Morrison wracał. Na razie za dużo powrotów się szykuje.

:arrow: Z tego co czytałem na innych portalach to Stone Cold już nawet w ringu nie może się ruszać, więc jego potencjalna walka z Punkiem się nigdy nie odbędzie.

:arrow: AJ Styles w WWE? Też tego nie widzę, Hunter chce stworzyć nową genracje, dla tego chce wybić, Regins'a na samym szczyt, żeby ten później miał, z kim walczyć, czyli w kolejce nadal będą takie osoby jak Ambrose, Rollins, Zayn, Crowe czy Kalisto.

Estetyka:

- Wycentruj.

- Logo na górę.

- Nie dawaj głupich strzałeczek. :arrow: SSĄ.

:)

• Styl:  Jasny

Estetyka:

- Wycentruj.

- Logo na górę.

- Nie dawaj głupich strzałeczek. :arrow: SSĄ.

:)

Znowu po wypłacie ;CC. Przepraszam szefie :C. Dzięki za radę, sorry za brak loga :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...