Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 28.12.13r (OSTATNIEEEEEEE)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Na obecną chwilę zaczyna się szukać rywali dla największych gwiazd WWE pierwszymi, którzy są ze sobą łączeni to dość nieoczekiwane połączenie. WWE planuje pojedynek CM Punk vs Triple H. Druga opcja dla Triple'a to walka z Roman'em. Dodano, że Roman po nowym roku ma dostać WIELKI push i zostawać powoli największym babyface'em, który to już z kolei? A teraz trochę śmieszniej, WWE chce przygotować nam na WM prawdziwą bombę i to w dodatku wąsatą, zarząd ma zamiar doprowadzić do walki Hulk Hogan vs John Cena! Drugie wyjściem, za którym jest bardziej sam Cena jest Bray Wyatt, swoją drogą prawie pewne jest już, że walka Cena'y z kim by się nie zmierzył będzie Main Event'em. Sam Vince powiedział, że to jest człowiek, którego chce mieć w walce wieczoru najważniejszej gali roku.

Syn byłej gwiazdayWWE Rick'a Rude'a pojawił się w Orlando i rozmawiał z oficjelami WWE.

Gwiazda muzyki country Toby Keith jest kolejną osobą, która jest łączona z kupnem mało znanej federacji TNA. Jeśli wykupiła by federację, to Jeff Jarrett stanąłby na jej czele. (Nie na Toby, na TNA)

Chris Jericho napisał, że zero tajemnic, niespodzianek, spekulacji w roku 2014 nie zobaczymy go w ringu.

Kolejne informacje o Richie'm mówią, że doznał on bardzo poważnej kontuzji, nigdzie nie ma mowy jakiej i, że WWE nie zerwało z nim kontraktu, tylko go zawiesiło. Zawodnik na pewno wróci do federacji, kiedy tylko będzie zdolny.

Nie zobaczymy kolejnej gwiazdy w WWE, Heath Slater przez czas ani bliżej ani dalej nieokreślony nie będzie występował. Fani (hehe) nie muszą się martwić o jego zdrowie, chodzi o jakieś sprawy prywatne.

Goldust mimo, że sto razy był już w Madison Square napisał na twitterze, że być tam to coś wspaniałego, wyrażał się w samych superlatywach.

Fani WWE znowu błyszczą, podczas jednego z HS wybrali dla Marka i Fandango stypulację taneczną, pozdro 600. Mark jest łysy.

Aiden English pracował ostatnio z gwiazdami głównych rosterów i był razem z nimi na galach.

Tegoroczne ratingi TNA są znacząco niższe aniżeli rok wcześniej. Natomiast WWE poszło w górę.

Fani zagłosowali z kim by najbardziej chcieli zobaczyć w pierwszej walce po powrocie Batistę, los wybrał Orton'a, 3% za nim był Lesnar. A ponad 20% straty do tej dwójki, miał John Cena. Do wyboru byli Randy Orton, John Cena, CM Punk, Brock Lesnar, Roman Reigns, Daniel Bryan, Dean Ambrose i Big E. Langston.

Fani WWE wybrali też najlepszą walkę mijającego roku w której brał udział Daniel Bryan. Prowadzi ze sporą przewagą nad resztą jego walka z Ceną na SS.

Brock Lesnar i jego spodziewany powrót jest zapowiadany na galę przed RR, a na WM ma walczyć z The Undertaker'em. Co ciekawe Lesnar chce jeszcze walczyć na UFC 168, ale oczywiście WWE chce mu to wybić z głowy.

Chciałem zakończyć ten rok w wielkim stylu, ale mi się odechciało, a ostatnio bo Żo pewnie wcześniej Sylwestra zaczyna. :waving::waving: Papatki.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walka Punka i Huntera na WM XXX może wypalić i chętnie zobaczyłbym taką walkę ale żeby Roman i Hunter ? Ehh wydaje mi się że to głupie połączenie. Roman dostanie wielki push no ale jak się ma rodzinę w federacji to nie ma się co dziwić. Really ? Cena i Hogan ? No bez jaj, mogę znieść wszystko co zrobią ale nie takie coś przecież to by była największa żenada w historii. Hogan ma po 60 i on chcę walczyć...Wiadomo było że Cena nie ważne z kim się zmierzy będzie w ME. Jeśli chodzi o walkę z Wayttem to też jakoś mnie nie przekonuje no ale lepszy on niż Hogan. Szkoda że Y2J nie będzie w 2014 roku w ogóle w federacji, coś mi się wydaje że Chris już nie wróci. Myślałem że Slater został zwolniony co bardzo by mnie ucieszyło a tu takie zawiedzenie. Co ten Brock wyprawia, że niby on znowu w UFC ? Nie wyobrażam sobie tego, a co do jego walki z Takerem to wydaje mi się że opcja już prawie pewna i myślę że może ta walka wypaść naprawdę nieźle. Tymczasem dzięki za newsy, szkoda że ostatnie. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Kim jest do cholery 'Żo'? :D

Nooo nie, Hogan vs Cena? Jaki to miałoby poziom ringowy i dlaczego na minusie. Przewidywalna karta dałaby jedną z lepszych Wm'ek w tym wieku, a teraz niestety kombinują, przez co Hogan może walczyć...

Kończąc jeszcze poprzedni wątek a zaczynając kolejny bardzo chciałbym zobaczyć walkę Cena vs Wyatt, a co do Roman vs HHH to jestem na tak, ale tylko jeśli Roman miałby wygrać to starcie, a jeśli są takie plany to jest fiasko rozmów z Goldbergiem, bo sam Bill powiedział, że nie będzie walczyć z Rybackiem.

Syn Ruda to nawet chciał kontrakt z WWE, z tym, że nigdy nie miał nic wspólnego z wrestlingiem i nie odziedziczył genów po ojcu.

Jericho kłamie, na RR chcę go widzieć, BTW, gdyby tak wrzucić do tego RR Batiste, Takera, Lesnara, Jericho i być może kogoś z dwójki Hogan- Goldberg to na pewno byłoby dużo emocji, ale tyle powrotów tak ważnych gwiazd na jedną galę.. no nie sądzę, chociaż nie zapominajmy, że chodzi o RTW WrestleManii 30, a nie jakiejs np 28, i owa trzydziestka musi być wyjątkowa.

Tak, fani Slatera i co jeszcze? ; ). Nie no, przy odpowiedniej promocji i gimmicku, mógłby być solidnym wokerem, ale nic poza tym.

Batista vs Orton to odgrzewany kotlet, chyba wolałbym zobaczyć walkę Batista vs Roman, oczywiście ze zwycięstwem tego drugiego.

Dzięki za newsy, bardzo ciekawa paczka, piwo ode mnie za dziś. :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jeśli chodzi o Jericho to on tak zawsze: "Nie będzie mnie, nawet o tym nie myślcie, jestem zajęty". 1 dzień później... BREAK THE WALLS!

Hogan i Cena? Nie. I tyle! Karta którą przedstawiłem w jednym z tematów wygląda o wiele lepiej, sory. HHH vs Roman wydaje mi się spoko.

Ciekawe co z tym Slaterem. Oby nic się nie stało rodzinie.

Ja bym z chęcią widział pojedynek Baptisty z Leserem ale dopiero na WM'ce, teraz może sobie pyknąc Ortona.

Dzięki za newsy i sory że tak krótko ale o 9 w pracy mój umysł nie pracuje (jakby kiedykolwiek to robił, lol).

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Cena vs Hogan to jakiś chory żart, przecież Hogan ledwo co na nogach stoi a chce się pchać do ringu no chyba go powaliło już bardziej rozumiem gdyby towarzyszył np Nashowi albo komuś innemu, może jakiś handicap ale na pewno nie walka 1v1.

HHH vs Roman jak dla mnie może wyjść z tego coś ciekawego lubię styl walki obydwóch więc jak dla mnie byłaby to przyjemna walka.

Jakaś gwiazda country ma kupić TNA? oby nie, chyba że na czele miałby serio stanąć JJ to jestem na tak, co ro ratingów to mam nadzieję że po odejściu Hogana w końcu coś ruszy. A właśnie może ktoś wie czy odejście Hardasa to tylko cześć story czy poszedł na serio bo z tego co wiem to jeszcze ma kontrakt na parę miesięcy.

Dzięki za newsy

sig.png

Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie rozumiem jaki jest sens pakowania Hogana w jeszcze jedną walkę, gdy wiadomo, że kolana ma już całkowicie zniszczone i nie dałby rady wytrzymać w ringu 10 minut. Mówimy tutaj przecież o ME Najważniejszej Gali i mimo, że byłyby wielkie emocje to WM'ki okraszonej numerem 30 nie można zakończyć takim starciem. Potrzeba czegoś epickiego i czymś takim byłaby jedynie walka Ceny z Takerem. Jak dla mnie Wyatt to śmieszna opcja. Nie mówię tutaj oczywiście o samej walce z Jaśkiem, bo to wielki zaszczyt, ale sam fakt bycia w ME takiej gali. Jego pozycja nie jest aż tak podbudowana i nawet jeśli przez te 3 miesiące podczas RTWM nagle stałby się główną gwiazdą to jest w rosterze więcej osób, które zasłużyły na tą walkę i ''ten'' moment.

Roman vs Triple H. Okeeey. Rozumiem, że chcemy zrobić z kuzyna Rocka mega face'a, ale aż tak się nie śpieszmy. Shield chyli się ku upadkowi i spokojnie można wrzucić ich do walki i dać mu zwycięstwo, ale walka z Hunterem oznaczałaby, że Reigns automatycznie stałby się wrogiem #1 Authority. Kompletnie nie widzę, go w tej roli. Już nie chodzi o sam poziom ringowy, ale przede wszystkim o prowadzenie feudu. Hunter raczej nie pakowałby się w akcję przed tak ważną walką i tym samym ograniczaliby się do słownej batalii, a w tym aspekcie Roman kuleje. Wolałbym już Punka - chociaż chcę jego wygranej w RR Matchu i następnie walki z Randallem - gdzie nie trzeba byłoby się bać o segmenty, a i o walkę można być spokojnym.

Szkoda Jericho. Nie miałbym nic przeciwko jego powrotowi, niech sobie walczy i tak po za promowaniem młodych nic, go już nie czeka. Jednak niektórzy zmieniają swoje nastawienia i po osiągnięciu w tym biznesie wszystkiego zmieniają zawody. Rock/aktor. Chris/muzyk. Nie można mieć do nikogo pretensji.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...