Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2013 - Rozdanie Forumowych Oskarów - głosuj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ogłaszam dziewiąte rozdanie forumowych oskarów - Goldbergów 2013.

Goldbergicopy_zps4484a2fb.png

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2012 i tylko tego roku. Całego roku! Nie ostatniego miesiąca!

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

- można pominąć niektóre kategorie

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2013. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum, którego ze świecą szukać.

2) ADMIN ROKU 2013 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ wrestling minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2013- najlepszy moderator na forum BGZ w 2013 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład. Wzór do naśladowania dla nowych użytkowników i innych moderatorów.

4) NEWSMAN ROKU 2013 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum.

5) DEBIUTANT ROKU 2013 - najlepszy, najbardziej wartościowy z nowych userów zarejestrowanych w 2013 roku.

6) DYSKUTANT ROKU 2013 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2013 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8 ) UPLINKER ROKU 2013 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2013 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2013. Chodzi tu o forumowe projekty.

10) ALFONS ROKU 2013- osoba wstawiająca najlepsze panienki w Divas Corner & Kobiety

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013 - osoba która według was robi najlepsze graficznie prace.

12) FREEQ ROKU 2013 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013 - wybieracie osobę którą najbardziej lubicie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013
   2) ADMIN ROKU 2013
   3) MODERATOR ROKU 2013
   4) NEWSMAN ROKU 2013
   5) DEBIUTANT ROKU 2013
   6) DYSKUTANT ROKU 2013
   7) ZNAWCA ROKU 2013
 UPLINKER ROKU 2013
   9) KREATYWNY ROKU 2013
   10) ALFONS ROKU 2013
   11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013
   12) FREEQ ROKU 2013
   13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013
   14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013
Edytowane przez Gość

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście kilka kategorii pomijam, ciężko jest wybrać.

1.UŻYTKOWNIK ROKU 2013 - Brem. - Wydaje mi się, że wielkiej niespodzianki nie ma w tym wyborze. Gość jest niemalże wszędzie, czasem myślę, że bez niego tego forum już by nie było. Wielkie propsy za ten rok.

2. ADMIN ROKU 2013- Brem- Mógłbym przepisać to co napisałem wyżej.

3. MODERATOR ROKU 2013 - Jest nas czterech, i tutaj raczej Kosaki. Jego seria okazała się strzałem w dychę, moim zdaniem to właśnie on powinien być wzorem dla młodszych userów, którzy w przyszłości być może zajmą jego miejsce.

4. NEWSMAN ROKU 2013 - Ulicznik Xeb. Jego newsy od zawsze do mnie przemawiały, i chociaż newsmani, szczególnie w ostatnich miesiącach wykonywali fenomenalną robotę bez wyjątku, to jednak mi się najlepiej czyta newsy od Xeba.

5. DEBIUTANT ROKU 2013- No niestety, tutaj susza #pustynia. Mamy tylko jednego takiego człowieka, za to gościa, który wygrał tą konkurencję bez mrugnięcia okiem. Direst. Oddaję zdecydowanie głos na niego, dołączył do forum i od razu stał się mocnym punktem BGZ, oby tak dalej, ode mnie wielkie propsy dla niego.

6.DYSKUTANT ROKU 2013 - Chyba pominę tą kategorię, albowiem rzadko kiedy mieliśmy dyskusję wartą uwagi.

7. ZNAWCA ROKU 2013 Brem. To już trzecia kategoria, w której on wygrywa, ale wybór był tylko między nim, a Kotletenem, i ostatecznie zdecydowałem się postawić na tego pierwszego.

8. UPLINKER ROKU 2013- Kto królował w mediach w tym roku? Oczywiście patryniu. Dawał i daje nadal regularnie linki do wszelkich gal, jest to często niezauważalna, ale bardzo potrzebna i dobra praca dla forum.

9. KREATYWNY ROKU 2013 - Kosaki. I on tylko za jeden projekt, za jeden jedyny 'Kosaki uderza w Nagasaki', ale ten projekt zrobił dużą furorę, i nikt inny nie zasłużył na to miano, jednak nie mam zamiaru pomijać tej kategorii i Kosakiego, tylko dlatego, że nie miał konkurencji.

10. ALFONS ROKU 2013- W tym roku tez tutaj trochę susza, ale nie było najgorzej, kilku userów wrzucało, a królem w tej kategorii, jest oczywiście patryniu. Dlaczego? Wystarczy wejść w temat ; )

11.NAJLEPSZY GRAFIK 2013 - Jest takie coś na forum?

12. FREEQ ROKU 2013 -...

13. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013 - Gdyby było 'najmniej lubiana' pewnie bym zagłosował, ale w tej kategorii się nie udzielę, bo lubię tutaj masę osób, nie chcę nikogo wyróżniać.

14.NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013- Ulicznik Xeb. Same jego newsy są mega, jeśli się udziela zawsze robi to tak, że czeka się na jego kolejne posty ; )

:t_up:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1.Użytkownik Roku - Ciężko mi zagłosować, jednak oddaje głos na Brema. Naprawdę dobrze się spisuje, zawsze napiszę jakąś dyskusje która nie co poruszy forum chodź za mało osób w niej piszę.

2.Admin Roku - Podobnie jak wyżej głos na Brema.

3.Moderator Roku - Hmm ciężko bo każdy coś robi na swój sposób. Jednak oddaje głos na UndertakerFan. Zawsze skomentuje newsy co naprawdę dodaje chęci do dalszego pisania. Po drugie w dyskusjach także go dużo i co najważniejsze co tydzień komentuje RAW co należy do obowiązków.

4.Newsman Roku - Yao i Xeb piszą naprawdę bardzo dobre newsy, jednak zagłosuje na Ulicznik Xeb. Jego newsy bardzo dobrze się czyta, są estetyczne i co najważniejsze dodaje nie co swoich sugestii na dany temat.

5.Debiutant Roku - Nikt tutaj zbytnio jakoś się nie pokazał, zagłosuje na Diresta. Nie jest jakoś super aktywny ale zawsze się postara coś skomentować, no i najważniejsza sprawa dostał pomocnika a swoje obowiązki wykonuje w dobry sposób więc głos na niego.

6.Dyskutant Roku - W tym roku nie było jakiś super dyskusji, i mało osób się wypowiadało więc tutaj nie oddaje głosu na nikogo.

7.Znawca Roku - Tutaj oddaje głos na DonCarlosa. Ma naprawdę bardzo dużą wiedzę o wrestlingu i to nie tylko o WWE a wręcz o prawie wszystkich federacjach. Zna się na rzeczy i głos na niego.

8.Uplinker Roku - Tutaj mogę zagłosować na jedną osobą i oczywiście jest nią Patryniu. Zawsze, wszelkie RAW czy gale PPV są na forum i akurat dba o to w bardzo dobry sposób.

9.Kreatywny Roku - No także jak Fan zagłosuje na Kosaki właśnie tylko z jednego powodu czyli jego felietony "Kosaki uderza w Nagasaki" ma pomysł który kontynuuje i to się liczy.

10.Alfons Roku - Także tutaj głos oddaje na Patryniu. Nie jakoś bardzo często ale to właśnie plus że raz na jakiś czas doda zdjęcia jakiejś divy albo jakiejś znanej gwiazdy co nie raz jest bardzo miłe dla oka.

11.Najlepszy Grafik - W tym roku żaden grafik jakoś się nie wyróżnił więc nie oddaje na nikogo głosu.

12.FREEQ Roku - Sam nie wiem nie było chyba aż tak pokręconego usera żeby dostał ten tytuł.

13.Najbardziej Lubiana Osoba na Forum - Także nie oddaje głosu, lubię naprawdę bardzo wielu userów i nie mam jakiegoś najlepszego.

14.Najzabawniejsza Osoba na Forum - Także bez głosu, nie jestem często na czacie i jakoś nie czytam wypowiedzi innych. W dyskusjach czy innych tematach jakoś też nikogo takiego nie zauważyłem.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013 - Undertaker fan Jest wszędzie, wszystko komentuje, pisze dyskusje, jeden z najbardziej rozwijających się userów tego roku. Wielkie brawa :applause:

2) ADMIN ROKU 2013 Brem - Mamy jeszcze jakiegoś? Tylko Brema widać, robi co może, zawsze wysłucha propozycji, świetna robota.

3) MODERATOR ROKU 2013 - Undertaker fan Podobnie jak w pierwszej kategorii.

4) NEWSMAN ROKU 2013 - Xeb Newsy są zawsze, dodatkowo z dozą humoru, w pełni wywiązuje się ze swoich obowiązków, są posortowane odpowiednio do federacji.

5) DEBIUTANT ROKU 2013 - Direst Z braku laku. Dostał pomocnika, oby nie skończył jak jego poprzednik z 2012.

6) DYSKUTANT ROKU 2013 - .............................................

7) ZNAWCA ROKU 2013 - Yao - Jego wiedza jest duża, jak poprosiłem o fajneIndy,albo kiedy TNA było znośne to od razu poszły linki i daty w ruch.

8) UPLINKER ROKU 2013 - patryniu - Zawsze i wszędzie jego linki ratują ludziom sytuację. Co prawda rzadko z nich korzystam, co najwyżej z tych bez ściągania.

9) KREATYWNY ROKU 2013 - Undertaker fan - Proszę, wymyśl mi gimmick i Wielkie Pojedynki. Tyle.

10) ALFONS ROKU 2013- patryniu On to trzyma i sobie radzi :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013....................................................................

12) FREEQ ROKU 2013 - Satanic vel Arab - Zapomnieliście? Odwalił taką manianę, jako Satanic i Arab, beczka była wielka, no masakra.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013 - A nie wiem, lubię wszystkich tak samo (czyli nikogo, buhahaha)

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013- Hmm nie mam w tym roku tak zdecydowanego kandydata jak w latach poprzednich a mój głos leci na Undertaker Fan. Stara się, wychodzi z inicjatywami, wymyśla nowe projekty, udziela się w dyskusjach, zakłada własna, teraz jeszcze się wziął za newsy jak dla mnie zasługuje na to miano.

2) ADMIN ROKU 2013- no niestety ale przy każdym głosie staram się być jak najbardziej obiektywny więc bez sztuczcznej skromności głos na Brem ;P

3) MODERATOR ROKU 2013- Undertaker fan- tak samo jak wyżej plus wzorowe wykonywanie swoich obowiązków

4) NEWSMAN ROKU 2013- Hmm Yao. Nie tylko jego newsy są zawsze na odpowiednim poziomie ale ponadto postawił dział na nogi bo bardzo słabym okresie.

5) DEBIUTANT ROKU 2013- Opcji nie ma za wiele chyba tak więc zdecydowanie Direst, chyba jedyny z tegorocznych użytkowników który znalazł się w ekipie no i jest na forum widoczny i aktywny

6) DYSKUTANT ROKU 2013- Undertaker Fan ponownie, tworzy dyskusje, podtrzymuje dyskusje, dużo się ogólnie udziela

7) ZNAWCA ROKU 2013- Nie wiem niech będzie że Yao, ma bardzo dużą wiedzę zwłaszcza w kwestii federacji indy a to się żadko zdarza

8) UPLINKER ROKU 2013- Ogólnie na forum jest bardzo mało widoczny ale swoich obowiązków nie zaniedbuje więc innej opcji nie ma jak patryniu

9) KREATYWNY ROKU 2013- Głos między Kosaki a UF ale jako że ten pierwszy już ich parę dostał to teraz Kosaki za Nagasaki, ankiety i ogólną inicjatywe

10) ALFONS ROKU 2013- patryniu

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013- W tym dział grafiki nie istniał generalnie więc wstrzymuje się od głosu

12) FREEQ ROKU 2013- Zdecydowanie Arab aka Satanic ale w tym roku chyba Arab

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013- Hmm nie wiem dajmy na to że fanfanfan

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013- Zdecydowanie DonCarlos

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013-Brem- Jako jedyny udziela się we wszelkich dyskusjach o WWE,TNA i to jeszcze na bardzo dobrym poziomie.Brema możemy zobaczyć w każdym znaczącym się dziale i to regularnie.Tak więc bez wątpienia on najbardziej zasłużył na tą nagrodę.

2) ADMIN ROKU 2013-Brem-Wiadomo jedyny admin który coś robi :)

3) MODERATOR ROKU 2013-UndertakerFan- Zawsze dyskutuje,komentuje newsy i swoją robotę też czyni na dobrym poziomie.Jednak mógłby czasami ogarnąć z ocenami gal bo beka :D

4) NEWSMAN ROKU 2013-Xeb- Zawsze pisze mi że susza,że nie zdąży a jego newsy zazwyczaj są najlepsze z naszej trójki.

5) DEBIUTANT ROKU 2013-Direst-Jedyny ogarnięty debiut na tym forum.Wyróżnia się na tle innych debiutów tym że nie jest debilem i potrafi pisać na poziomie.

6) DYSKUTANT ROKU 2013-Brem- Dziwi mnie że jeszcze nikt na niego nie zagłosował.Brem to jedyna osoba na tym forum która wdaje się w jakąś dyskusję a nie tylko pisze swoją opinię na dany temat i koniec pracy.

7) ZNAWCA ROKU 2013- Carlos- Mainstream ogarnia na tym forum jak mało kto co nie raz udowadnia jadąc po noł nejmach na SB albo gadając jakieś starocie na podcastcie.(Ten głos został kupiony za lajki)

8) UPLINKER ROKU 2013-patryniu- On bo nikomu innemu się nie chce

9) KREATYWNY ROKU 2013-Yao- To dobry moment na przejście heel turnu ! Jednak skoro Brem głosuje na siebie to czemu ja bym nie miał. Okej Kosaki coś tam bombardował Nagasaki jednak nawet on wie że wiele z jego felietonów była po prostu nie wypałem a pomysły często były czerpane na siłę.Co do TakerFana to jego dyskusje ala wymyśl mi gimmick,czemu jestem jobberem itp. kompletnie mnie nie jarają i nie uważam że są kreatywne. Pewnie teraz pomyślicie że znowu powiem że jestem mega kreatywny bo założyłem jakiś tam podcast który pewnie i tak jest odgapiony od Turka i Droopsa.Jednak poza tym genialnym dziełem również napisałem dosyć orginalny felieton "Co nas cieszy i wkurza w WWE" który niestety na tym forum nie ma już prawa bytu gdyż ekipa nie chce mi dawać swoich typów a poza tym stworzyłem również BGZtowe Chomikuj gdzie każdy z ekipy mógł pobierać za darmo wszelkie gale jednak niestety i to upadło gdyż na forum ludziom jest ciężko wkleić linki a co dopiero samemu uploadować galę na serwer.

10) ALFONS ROKU 2013-brak

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013-brak

12) FREEQ ROKU 2013- Satanic/Arab-Gratuluje z debiutanta roku zostałeś debilem roku

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013-Każdy kto jest w Smart Fan Zone i z kim piłem wódkę

14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013-Carlos-Za gify

#SmartFanZone

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013 - Brem - To właśnie on zagrzewa wszystkich by udzielali się w dyskusjach i widać tam większy ruch względem tego co było. Wszędzie go pełno. Udziela się w każdym dziale i robi to na odpowiednim poziomie.

2) ADMIN ROKU 2013 - Brem - Oczywiście, że Brem. Inni są w ogóle nie obecni i on jako jedyny coś robi.

3) MODERATOR ROKU 2013 - UndertakerFan - Tak jak i Bremu komentuje wszystko co mu się nawinie. Przede wszystkim zawsze udziela się w dyskusjach o tygodniówkach i nie patrzy czy gala miała taki czy też inny poziom. Nikogo nie powinno obchodzić to jak ocenia galę, bo ważne, że dzięki niemu coś się w tym dziale dzieje.

4) NEWSMAN ROKU 2013 - Yao - Pisze na przyzwoitym poziomie, ale najważniejsze jest to, że ruszył do boju i postawił dział z newsami na nogi.

5) DEBIUTANT ROKU 2013 - Direst - W tym roku nie było ich zbyt wielu, bo albo trafiali się tacy którzy nic nie piszą, lub tacy, którzy szukają zaczepek. Z tych ''normalnych'' to właśnie Direst jako jedyny się wyróżnił.

6) DYSKUTANT ROKU 2013 - UndertakerFan - Nie ważne jaki dyskusja ma poziom on i tak się udziela. Przede wszystkim podtrzymuje ich poziom.

7) ZNAWCA ROKU 2013 - Yao - Duża wiedza jeśli chodzi o federacje poza mainstreamowe zwłaszcza Lucha czy Indy.

8) UPLINKER ROKU 2013 - patryniu - Dlatego, że innych nie ma.

9) KREATYWNY ROKU 2013 - Yao - Za stworzenie podcastu oraz BGZ na chomikuj. Szkoda, że ta druga inicjatywa nie przetrwała, ale były z jego strony chęci i jedynie można mieć pretensje do innych.

10) ALFONS ROKU 2013 - brak

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013 - brak

12) FREEQ ROKU 2013 - Arab aka Satanic - Pamiętny Anonimous.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013 - brak - Muszę wstrzymać się od głosu jako iż lubię większość userów.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013 - Carlos

deathnotep.png

angle_02.gif

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013 - Yao (Żo) aka Crips187 - Wybór jest prosty, błahy i niczym nieuzasadniony. Robił co miał, trzyma swoje działy na dobrym poziomie, patrząc na resztę forumów. Dodatkowo plusik za audycję.

2) ADMIN ROKU 2013 - Brem - Nie ma innych.

3) MODERATOR ROKU 2013 - Moim zdaniem nikt przez cały okres roku nie wyróżniał się na tyle żeby dostać nagrodę.

4) NEWSMAN ROKU 2013 - Ulicznik Xeb - Za poprzednich władz szło mu zdecydowanie gorzej, teraz naprawdę chłopak wiedzie prym w tym co robi.

5) DEBIUTANT ROKU 2013 - Tutaj również zostawiam pusty głos, nie widzę nikogo kto by był debiutantem na tyle mocnym żeby go nagradzać za cały rok.

6) DYSKUTANT ROKU 2013 - Brem - W skali roku myślę, że w każdym miesiącu można by znaleźć jego post w dyskusjach, było systematyczne, a co najważniejsze wartościowe!!!

7) ZNAWCA ROKU 2013 - Don "Raid" Carlos - Bo się zna.

8) UPLINKER ROKU 2013 - Nie korzystam z tych działów i nie mam bladego pojęcia kto tam w ogóle moderuje, pewnie niezmiennie Patryk.

9) KREATYWNY ROKU 2013 - Każdy związany z audycjami Smart'a - Można było głosować na ekipę bookerów, to i na nich głosuję grupowo.

10) ALFONS ROKU 2013 - Tuptuś - Chcę żeby wiedział, że o nim pamiętam, a nie ma odwrotnej kategorii dla słowa alfons, więc muszę go tu umieścić.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013 - Tuptuś - Z braku laku, a jego pracę czasem miałem okazję widywać na bilbordach.

12) FREEQ ROKU 2013 - Brem - Nie wiem, jak długo można było dawać szansę Arabom itp. Jednak to nie jest normalne. Wahałem się jeszcze nad Pietrkiem, który napisał 5 postów w roku i jeszcze krytykować sobie pozwala, ale jednak jego wybryk był jednorazowy.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013 - DonCarlos - Nikt nie rozumie jego gifów, a wszyscy go za nie chwalą.

14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013 - DonCarlos - Nikt nie rozumie jego gifów, a wszyscy się z nich śmieją.

• 3 tygodnie później...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2013 - Brem Jako jedyny chyba stara się utrzymać porządek na forum i zachęcić ludzi do komentowania, dyskutowania różnego rodzaju tematów, mimo że większość i tak tego nie robi.

2) ADMIN ROKU 2013 - Brem Taka sama sytuacja jak wyżej.

3) MODERATOR ROKU 2013 - Undertaker fan Komentuje, dyskutuje i ocenia każdy nowy lub odświeżony temat. Ze wszystkich moderatorów On udziela się chyba najczęściej więc zdecydowanie oddaje głos na niego.

4) NEWSMAN ROKU 2013 - Tą kategorię pozostawię bez typu. Każdy z newsmanów spisuje się fajnie, dostarcza ciekawe i ważne informacje. Nie można głosować na wszystkich więc nie głosuje na nikogo. Tak generalnie to odpalam te newsy, czytam i wy*ebane kto je napisał.

5) DEBIUTANT ROKU 2013 - Nie oddam tutaj głosu na nikogo. Nie chcę głosować na siebie i też nie kojarzę żadnego debiutanta w roku 2013, który zapadłby w mej pamięci.

6) DYSKUTANT ROKU 2013 - Brem Tak jak wcześniej pisałem. Dyskutuje wszędzie, stara się postawić na nogi dyskusje, w których nikt się nie udziela.

7) ZNAWCA ROKU 2013 - Tę nominację również pozostawię bez typu.

8) UPLINKER ROKU 2013 - patryniu Jedyna osoba, która wrzuca tutaj wszystko co trzeba.

9) KREATYWNY ROKU 2013 - Wiem, że to jest jedna z najważniejszych kategorii, ale też nie mam żadnego kandydata. Ludzie tworzą tematy, jedne gorsze drugie lepsze. Nie zagłosuje na nikogo tutaj.

10) ALFONS ROKU 2013 - patryniu Tylko On wrzuca tutaj dupeczky zdaje mi się.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2013 - Nie znam się na tym kompletnie, więc pozostawiam puste miejsce.

12) FREEQ ROKU 2013 - Satanic/Arab/Moxley(?) Bo to kretyn był po prostu. Nie dało się czytać jego wypowiedzi, które nie dość, że były z ogromną ilością błędów ortograficznych to jeszcze sens ich był niezrozumiały.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2013 - Nie znam nikogo w realnym życiu. Pozostaje mi tylko 'ocenić' was przez kabel, ale to raczej wszyscy są w porządku na forum. Nie można głosować na większość więc pozostawiam puste miejsce.

14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2013 - Też pozostawię bez głosu.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg