Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Odbudowanie BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Cześć, wiem, święta i tak dalej a ten znowu z jakimś gównem wychodzi. Słuchajcie, podobno w ostatnich latach na BGZ susza, chociaż przy wyszukiwaniu w google forum wrestling jesteśmy na drugim miejscu. Co zrobić? Mam kilka pomysłów w jednym. Po pierwsze, założyć FB BGZ. To gówno które jest obecne na facebooku nie jest aktywne, było tam wrzucane tylko i wyłącznie audycje Turlaj i Dropsa. Trzeba zebrać ze trzy osoby, które by się tym zajęły pod zwierzchnictwem któregoś admina. Podpatrzyć można to od stronki na "a" która wrzuca co raz swoje audycje, jeden news z paczki z odnośnikiem do niej. Naprawdę, to działa cuda. Kolejna sprawa to pisanie tymże fanpagem na stronkach typu WWE Polska, gdzie jest kupa ludzi która by chciała pogadać o reslingu, a nie wie gdzie. Jeżeli chodzi o działalność modów, pomocników, jest ona fajna i porządna z rzadkimi wpadkami, ale nie ma czasem do niej odzewu, w komentach udziela się Yao, Direst, Clown, Ksep, Tuptup, Carlos, Brem a i tak nie wszyscy zawsze coś napiszą. Co wy na to ludziska? Chciałbym to powoli budować, aby stronka działała jak należy, zyskiwała wielu userów.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kosaki

16

• Bryx

5

• Brem

5

• Myers

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Na pewno coś trzeba zrobić, wiadomo teraz święta więc nie ma co nawet mówić ale od nowego roku można by było się wziąć do roboty. To prawda że aktywność nie jest już taka jak jakiś czas temu. Jestem już na tym forum 3 lata i powiem szczerze że nie zawsze było najlepiej ale żeby była aż tak mała aktywność to się jeszcze nie spotkałem. Kiedyś to było całkiem inaczej, wiele osób było aktywnych w tym bardzo Patryniu który ostatnio coś cienko. Nawet WCE działało i wiele osób pisało. Największy moim problem jest właśnie to że nie ma żadnych nowych użytkowników którzy by dużo wnieśli na forum. Na pewno jakaś nowa siła by się przydała, wszystko ładnie powiedziane ale to trzeba chętnych żeby odbudować to forum aby działało tak jak dawniej. Wiele osób ze starej ekipy już w ogóle nie piszę bo albo ma swoje życie albo po prostu nie interesuje się już wrestlingiem. Pod sumując : Forum się sypie, nie jest już tak jak dawniej, trzeba jakoś zebrać ludzi i odbudować to wszystko. Jeśli jakiś projekt wypali to ja jestem chętny aby pomóc. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

To jest do cholery jedno z najstarszych polskich for o wrestlingu, a działa jakby wczoraj powstało i pisało na nim 6 ziomków z podwórka. Strona o której wspominałem wcześniej ma chyba podobny wiek, a trzyma się super, a tu Sahara po prostu, albo Nagasaki w 1945. Na pewno jednym z pomysłów które już działają jest SFP które powinno zbierać słuchaczy. Prośba do was panowie, ogłaszajcie się na takowych fanpagach wrestlingowych. Może nie jest to szczyt PR'u ale ludzie będą o was słyszeć aż w końcu posłuchają. Trzeba przyjąć od nowego roku plan działania, potem go wdrożyć i się go trzymać.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co do pisania na nowym fanpagu BGZ to się oczywiście piszę.Jednak co do promocji SFP to oczywiście reklama by się przydała ale nie zamierzamy się poniżać do tego stopnia by jakieś AJ Lee World czy inne gówna gdzie prowadzą to 12 latki nas promowały.SFP to nie Audycje Turka i Droopsa i nie chcemy fejmu w zamian za promowania gówna jak np.DeDeWuu czy nic nie wartościowe blogi.

#SmartFanZone

Yao, to zrozumiałe, chodzi mi o bardziej oficjalne strony typu WWE Polska. Słuchajcie, wpadłem teraz na tak kijowy pomysł, że to może wypalić. Na fejsach są różne spotted, spotted W-wa, spotted Białystok i takie tam. Wystarczy wysłać takie ala pytanie "Czy w tym mieście są osoby które interesują się Wrestlingiem? Jak tak to kontakt u admina, chętnie pogadam na ten temat" a później przekierowywać tu. Tak naprawdę musimy się wielu rzeczy chwytać żeby nie zatonąć.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Tylko nie bierz ludzi z Rzeszowa :D

#SmartFanZone

Ja myślę, że każdy z nas powinien to robić we własnym obrębie. Każdy kto mieszka blisko większej aglomeracji. Ktoś Łódź, to pisze Łódź, ja Białystok, to piszę Białystok. Spojrzałem teraz na dół, ilu aktywnych userów było w ciągu 24h. Około 90. W tym wielu niebieskich. Co oni robią?

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

A takie zapytanie da się napisać jakośw ramach miasta sory ale jeśli chodzi o fb to ciemnota ze mnie ;)

sig.png

Na facebooku chyba każde miasto ma swoje spotted. Powiedzmy w wyszukiwarce fb piszesz spotted Rybnik. Wyskakuje ci profil, piszesz prywatną wiadomość, oni to anonimowo najpierw zamieszczają a potem dają kontakt jakby był ktoś zainteresowany.

P.S. Brawo GMS za pierwszy post od dwóch miesięcy :D

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Właśnie założyłem nowy fanpage na fejsie.Jak ktoś jest zainteresowany tworzeniem treści na nim to pisać o czym byście chcieli tam pisać by nie było akcji że jest 10 adminów i nikt nic nie pisze :D

Zapraszam również do lajkowania :)

https://www.facebook.com/pages/BGZ-Wres ... izard=true

#SmartFanZone

Yao, mi możesz dać uprawnienia. Ogólnie mógłbym wstawiać linki do dyskusji, newsów i tak dalej.

Parodia, na starym fanpage'u pojawił się taki sam wpis jak na nowym! Kopiuj wklej! Kto jest na starym fanpage'u adminem?

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

No wreszcie mam czas się wypowiedzieć. Co do fb to pisałem w tej sprawie do Norbiego kiedyś jak mnie Kosaki o to męczyłeś ale będę musiał zrobić to ponownie. Ogólnie nie wiem czy jest sens zakładać nowego fb bo tamten ma ponad 200 polubień a nowemu osiągnięcie takiej liczby zajmie nie wiadomo ile ale mega długo. Napisze do Norbiego i spróbuje uzyskać dostęp do tamtego i wtedy dam Wam uprawnienia.

Męczyłeś, fajnie wiedziec. Po prostu staram się coś zrobic, żeby to forum odżyło. Skoro Norbi ci nie odpisuje to wątpię, że zrobi to teraz. A przy odpowiedniej promocji można miec tych lajków sporo. Sory za brak c z kreską ale coś zła klawiatura w robocie.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

kosaki spoko jak dobrze pójdzie to bedzie teraz tgo więcej dzieki za instrukcję postaram się to bardziej rozpowszechnić :)

sig.png
  • 2 tygodnie później...

Jak wam podoba się aktualne funkcjonowanie FB? Czegoś brakuje?

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...