Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy Wrestler PPV TLC 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie ma ankiet.

2.Podać możecie tylko jednego zawodnika.

3. Podajcie przynajmniej 2-3 argumenty dlaczego właśnie on jest najlepszy waszym zdaniem.

4.Aby ułatwić mi sprawdzanie proszę was o pogrubienie wybranego zawodnika.

5. Zapraszam do głosowania i mam nadzieje że będzie sporo głosów.

Zapraszam do Głosowania, Liczę na sporo komentarzy potrwa ono 7 dni !

Dodano:

Mój głos leci na Punka a to dlatego że miał bardzo trudne zadanie bo walczył przeciwko 3 zawodnikom i dużej szansy na zwycięstwo nie miał. Jednak dał radę nie dość że wygrał walkę to wykręcił dobry pojedynek. Na pewno godne uwagi jest to że nie uciekał przed swoimi rywalami tylko stawił im czoła i nie liczyło się dla niego to że jest to Handicap Match.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Brem

1

• Clown.

1

• DEV1

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos leci na Romana. Może nie pokazał się z najlepszej strony(jak zwykle) ale to co widzieliśmy to rewolucja, od tego PPV zapewne będą się rozpadać a na WM30 coś grubszego, może jakaś trójeczka na WMce? Przekonamy się na najbliższym RAW co z tego wszystkiego wyniknie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A ja zaskoczę... Cm Punk. Dlatego, że stawił sam czoła najbardziej dominującej stajni ostatnich lat WWE, że ich pokonał, sam, bez niczyjej pomocy i do tego czysto. Dla mnie to Punkster wypadł na TLC najlepiej. :t_up:

Randy Orton. Jakby nie patrzeć bardzo zaskoczył wygrywając z Jasiem czysto. Nie wykluczałem jego zwycięstwa ale myślałem że jeżeli to przy interwencjach czy jakimś spisku Authority a Randy poradził sobie zupełnie sam zostając pierwszym w historii WWE World Heavyweight Championem i to na dodatek w bardzo dobrej walce. Stypulacja bardzo fajnie wykorzystana i mimo że sam nie lubie Orton'a musze obiektywnie stwierdził że tak, zasłużył sobie tym razem na miano wrestlera ppv i to zarówno ze względu na rangę zwycięstwa jak i na jakość walki.

Oczywiście, że Randy Orton. Mimo, że walka z Ceną jakoś specjalnie mnie nie porwała, mogli lepiej wykorzystać stypulację, jednak to nie ma większego znaczenia biorąc pod uwagę stawkę tego starcia. Trzeba oddać Randallowi to, że pokonał czysto Jaśka, bez pomocy Authority. Został pierwszym WWE Heavyweight Championem, na co zasłużył. Po turnie jego postać została całkowicie odświeżona i wreszcie powrócił do roli, w której czuje się jak ryba w wodzie. Udowodnił, że zasłużył na to by być nazywanym ''Twarzą'' WWE.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...