Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WIELKIE POJEDYNKI BGZ - Randy Orton vs John Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

file_185133_6_cenavsorton.jpg

Czas już na ostatni wielki pojedynek BGZ w tym roku. Wybór dwóch rywali nigdy nie był bardziej oczywisty. Dwie wielkie gwiazdy, dwie ikony ery PG, nie boję się tego powiedzieć - dwie ikony WWE, i dwie ikony Wrestlingu. John Cena - człowiek, który osiągnął w wrestlingu wszystko i teraz tylko bije kolejne rekordy kontra Randy Orton - zawodnik, który również z niejednego pieca chleb jadł, w chwili obecnej twarz tej organizacji. Czy można wymarzyć sobie lepszy pojedynek pod względem emocji?

Punkty przyznajemy w poniższych kategoriach:

Gimmick -

Finisher -

Move set -

Ring Skill -

Mick Skill -

Doświadczenie -

Theme -

Kontakt z publicznością -

Technika -

Ciekawiej w akcji ogląda mi się... -

Bardziej lubię... -

PODSUMOWANIE:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W każdej z kategorii przyznajemy po 1pkt. z możliwością wstrzymania się od glosu, kiedy nie przyznajemy punktu żadnemu z zawodników. Przyznanie punktu przy każdej z kategorii należy uzasadnić.

Zapraszam do zabawy
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chlebek91pl

1

• Marcelo

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Gimmick -Cena-Nator lub Legend Killer...cięęęęęęęęęęęęęęęężki wybór,normalnie tak ciężki jak oddychanie,wybieram jadowitego żmijka 1:0 Orton

Finisher -RKO które można wykonać znikąd oraz Punt Kick czy może AA...zdecydowanie RKO i już 2:0

Move set -Orton,pokazuje na ringu 5x więcej i 10x lepiej niż Cena 3:0

Ring Skill - jw 4:0

Mick Skill - Cena gdyż niestety ma lepszy kontakt z publicznością... 4:1

Doświadczenie - Zaczęli podobnie jednak to nie ilość pasów świadczy o tym jak dobrym się jest, tu 5:1 dla Ortona

Theme - Zdecydowanie Voices 6:1

Kontakt z publicznością - Cena gdyż dzieciaki go lepiej odbierają 6:2

Technika - Technicznie Orton rozwala Cenę 7:2

Ciekawiej w akcji ogląda mi się... - Ortona ze względu na nieprzewidywalność 8:2

Bardziej lubię... - Ortona 9:2

PODSUMOWANIE: wynik 9-2 chyba mówi sam za siebie...

Gimmick- Legend Killer mówi samo za siebie. Przy tym gimmicku jak i przy wielu Cena-Super bohater to jest nic. 1:0 dla Ortona.

Finisher- Tutaj porównam po dwa finishery obydwu zawodników. AA - RKO: RKO można wykonać z zastoczenia min. w locie, a AA to nic zaskakującego. STF - Punt Kick: i znowu finisher Ortona. 2:0 Orton.

Move Set- tutaj też stawiam na Ortona. 3:0

Ring Skill- no cóż obaj nie są jacyś świetni w ringu, ale Orton jest poprostu lepszy. 4:0

Mic Skill- tu też obaj nie są jacyś nadzwyczajni, ale to Ortona mi się lepiej słucha. 5:0

Doświadczenie- trudno powiedzieć, ale chyba Orton. 6:0

Theme- no oczywiście, że Voices. 7:0

Kontakt z publicznością- no niestety ale Cena. Sam gimmick superbohatera pokazuje to. 7:1

Technika- tutaj Orton jest 500 razy lepszy. 8:1

Ciekawiej w akcji ogląda mi się- Orton, Orton, Orton. 9:1

Bardziej lubię- zaraz jak to było? A no tak ORTON! 10:1

PODSUMOWANIE: wynik mówi sam za siebie. Randy Orton 10 - 1 John Cena

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

Gimmick - Cóż sam nie wiem, oby dwoje niezłe gimmicki mają ale jakoś bardziej wolę Ortona jako żmiję. 1:0 Randy.

Finisher - Oczywiście nie ulega wątpliwości że głosuje na RKO gdyż o wiele bardziej jest efektowne. 2-0 Randy.

Move set - Co jak co ale według mnie to Randy o wiele lepiej się spisuje. 3-0 Randy.

Ring Skill - Także głosuje na Ortona. 4-0 Randy.

Mick Skill - Tym razem to Cena, dobry kontakt z publicznością i ogólnie przy mikrofonie jest jednym z lepszych. 4-1 Randy.

Doświadczenie - Sam nie wiem oby dwoje zadebiutowali w podobnym czasie ale to Cena więcej razy miał w rękach pas i dlatego 4-2 Randy.

Theme - Tutaj jednak głosuje na Ortona który muzykę ma bardzo dobrą i pasuje ona do niego. 5-2 Randy.

Kontakt z publicznością - No chyba tutaj dużo nie trzeba mówić... 5-3 Randy.

Technika - Bez wątpienia pod względem techniki o wiele lepiej sprawuje się Randy i dlatego głos na niego. 6-3 Randy.

Ciekawiej w akcji ogląda mi się... - Także daje głos na Randy`ego gdyż dobrze mi się go ogląda i mnie akurat nie zanudza. 7-3 Randy.

Bardziej lubię... - Randy Orton gdyż to mój ulubiony wrestler. Cena także lubię ale już nie aż tak jak Ortona. 8-3 Randy.

PODSUMOWANIE: - W moim pojedynku o wiele lepiej prezentuje się Randy, aż 5 punktów przewagi nad Ceną. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gimmick - Jeden i drugi jest ch***y, jednak patrząc wstecz zawsze wolałem patrzeć na Orton'a, nie mam pojęcia, czemu ani czym mnie on przekonywał, ale kiedy był skurwysynem zawsze mu to wychodziło. 1-0.

Finisher - RKO. Cholera ciężko jest postawić tutaj na John'a, bo wszystko co on robi jest już tak oklepane, że nie można na to patrzeć, a czy to RKO czy Puntkick zawsze jest większe prawdopodobieństwo szczególnie przy pierwszym, że będzie z zaskoczenia, poza tym wygląda "ładniej". 2-0.

Move set - Tutaj ma problem, bo jeden i drugi ssie. Stawiam na Orton'a, w jego ruchach widać jakąś płynność, wszystko jest estetyczne, szczególnie powerslam'y wyglądają przekozacko, chociaż dalej mam w pamięci mankey flip John'a, który podbił moje serce <3. 3-0.

Ring Skill - No tutaj chyba poprzedni punkt zawiera ten? Orton. 4-0.

Mick Skill - CENA! J***ć kontakt z publiką, bo Orton kiedy chce/ma go nawiązać też go łapie świetnie, ale kiedy Cena czasem dorwie majka miło go posłuchać, miał fantastyczne epizody przy mikrofonie, nawet żarty mu czasem wychodziły niezłe! 4-1.

Doświadczenie - Pozwolę sobie bez punktu, jeden i drugi jest już w tym biznesie od korzeni, więc nie mam co porównywać.

Theme - Mnie tam zawsze jakoś elektryzował my time is now, a word up było po prostu świetne, więc Cena, Cena. 4-2.

Kontakt z publicznością - Znów pozwolę sobie bez i jeden i drugi mają kontakt z publicznością na porównywalnym poziomie, a kiedy Orton jest zły, publika również na niego mocno reaguje.

Technika - Orton, Cena to drewno i każdy o tym wie, nie ma porównania, chociaż Orton też jakimś maestro nie jest. 5-2.

Ciekawiej w akcji ogląda mi się... - Cenę. Tylko i wyłącznie dlatego, że jest On bardziej zadbany jeśli chodzi o programy, ma ciekawsze segmenty, więcej ciekawych person się pojawia, a Orton ostatnia za często był na nudnym SD. 5-3.

Bardziej lubię... - Randalla, po prostu. 6-3.

PODSUMOWANIE: Niejednogłośną decyzją sędziów wygrywa Orton.

Popraw te pytania, bo po prostu niektóre zawierają inne, są bardzo podobne i tylko zapychanie linijek wychodzi.