Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto zatrzęsie Main Eventem w 2014 roku?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Już za chwilę nowy rok, który przyniesie nam kolejne gwiazdy, kolejnych mistrzów. Kto nimi zostanie? Kto będzie pretendentem do szczytu? Kto zatrzęsie Main Eventem? Decydujcie! 3 osoby do wyboru! Pod spodem komentujemy każdy wybór przynajmniej 3 zdaniami. Do dzieła.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kosaki

2

• Deep

1

• Myers

1

• Worgreg1674326068

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Alexander Rusev - Przedziwny wrestler, ale właśnie takich zawodników nam potrzeba, duży powiew świeżości i oby to on szybko wbił się do walk wieczoru.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Roman Reigns - Na Survivor Series rozpoczął się jego push. Kto wie czy nawet nie zdobędzie tytułu.

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Roman Reigns - to wiemy na pewno. To on ma byc największym z The Shield. Myślę, że początek nastąpi już na TLC.

Daniel Bryan - Ja myślę, że to, co mieliśmy w tym roku, to dopiero przedsmak tego, co go czeka w 2014. Na pewno zdobędzie Main Eventowy pas, i będzie go miał dłużej niż 1 dzień.

Sin Cara - Dla was to pewnie zaskoczenie. Sin Cara, w momencie, kiedy wciela się w niego Hunico, jest dobrym technicznie zawodnikiem, dobrym materiałem na następce Reya Mysterio i przyszłym Main Eventerem. Dzięki tej sytuacji może w końcu dojśc do pojedynku Mysterio z Sin Carą.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Roman Reigns - Federacja sama powiedziała że to Roman dostanie ogromny push który pomału się zaczął. Myślę że w nowym roku po WM XXX a może nawet przed nią Roman zdobędzie jakiś pas (IC) a następnie będzie dominował nad swoimi przeciwnikami.

Daniel Bryan - Cały czas federacja mówi że jest bardzo ważny dla nich i dadzą mu szansę w najbliższym czasie. Moim zdaniem ma duże szansę na zwycięstwo RR 2014 a nawet jeśli nie wygra to wydaje mi się że zdobędzie pas WWE kilka miesięcy później.

Antonio Cesaro - Zawodnik ma bardzo duże umiejętności i dobrze prezentuje się z pasem co udowodnił. Ma nie długo rozpocząć karierę solową i to świetna okazja aby dostał spory push i może feud z Romanem o pas IC ? :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Pewnie ten cały Roman ale to pierd będzie, a nie trzęsienie. Nie ma obecnie zawodnika w rosterze, który naprawdę mógłby zatrząść ME. No cholera nie ma, ciągle będzie to samo Cena-Orton-KtośNowy-Orton-Cena-KtośNowy to już jest pierdolony stały schemat.

Ulicznik Xeb bez przesady. Nie ma osób w rosterze, kto mógłby zatrząsnąć MI? Wydaje mi się, że takich osób akurat jest sporo, tylko trzeba nastawić ich na właściwą drogę. Osobiście uważam, choć uważa tak większość przede mną, że będzie niedługo dominował Roman Reings. Dlaczego? Jest on bardzo dobrze zbudowany, nie raz pokazał się bardzo dobrze w ringu (z naciskiem na Survival Sirier) i przy mikrofonie daje sobie radę. na dodatek, jego kuzynem jest sam The Rock, co może też dać swoje znaki. Osobiście cieszyłbym się bardzo, gdyby to on zaczął rozrabiać przy jakimś pasie, choć teraz to już nic z tymi pasami nie wiadomo.

Uważam, że ejst jeszcze druga osoba, która możę namieszać. Chodzi mi o drugiego członka The Shield - Dean Ambrose. Też w ringu potrafi walczyć lepiej, niż większość tych "superstar", przy mikrofonie czasem śmiga lepiej niż sam CM Punk. Dodatkowo posiada już pas US, który o dziwo ostatnio nie broni, tylko walczy w szeregach The Shield.

• Reputacja:   1

Roman Reings, Alexander Rusev i Bray Wyatt. Te trzy osoby mogą namieszać w 2014. Romek dostał niezłego kopa w górę po SS, ale w ringu jest nadal słaby choć lepszy niż kuzyn zdecydowanie. Trochę głupie bo na majku go nie słyszałem i nie wydaje mi się żeby był jakimś Punkiem, Jericho czy innym Ceną. Tylko i wyłączcie za wstawiennictwem kuzyna dostaje szansę. Kreatywnym bardzo podoba się praca Rusev'a i ta jego dupeczka z NXT już gadała o przejściu w główny roster. Kolejny gigant, polubiłem go od debiutu więc pewniakiem jest, że za niedługo zasili główny roster. No i Bray Wyatt, chyba najpewniejszy, pewniejszy może nawet niż Roman. Choć nadal nie przekonuje mnie w ringu umiejętnościami, ale nadrabia resztą a to najważniejsze bo w końcu Enterteiment. Kozak scena po walce na TLC, dobrze, że tak powiem działa jego mimika, gestykulacja w ringu i jak na początku go nie lubiłem to teraz bardzo fajnie się go ogląda i słucha, tylko jeszcze ten ring skill. Poza tym mógłby zrobić z tymi swoimi chłopakami jeden z lepszych programów ostatnimi czasy np z Punkiem.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Roman Reigns. Już dawno szykowano dla niego wielkie boom, a początek tego ujrzeliśmy już na Survivor Series, gdzie praktycznie sam pozbył się przeciwników. Koleś ma swoje koneksje - jest kuzynem Rocka - i chyba tylko dlatego zdecydowano się dać mu push. Bo niby pod jakim innym względem się wyróżnia? Jest dobrze zbudowany, Vince lubi takich, ale doprawdy nie widzi, że ma w swoich szeregach jeszcze większych gości, którzy również zasługują na szansę? Nie powiem, bo w ringu prezentuje się całkiem przyzwoicie i ostatnimi czasy to właśnie jego zapamiętuje z walk Shield. Na micku za to kuleje, nie widać u niego poprawy (a przynajmniej ja jej nie zauważyłem) i brak mu charyzmy. Ale jeśli tak bardzo chcą zrobić z niego tego ME to niech przynajmniej dadzą mu odpowiedni gimmick by dobrze się w nim czuł. W dodatku ma przejść turna co jeszcze gorzej widzę. Idealnym rozwiązaniem byłby dominator, który niszczy każdego na swojej drodze. Tak czy inaczej nie jestem jego zwolennikiem i po stokroć bardziej wolę jego partnerów.

Daniel Bryan. Mówiło się, że jego push został wstrzymany, ale chyba z tego zrezygnowali. Jest stałą ofertą w karcie, toczy ciekawy feud z Wyattami, a do tego przez cały czas kręci się przy tym głównym pasie i wcale się nie zdziwię jak od nowego roku zacznie ponownie o niego walczyć. W dodatku prawdopodobna walka z HBK na WM-ce i ewentualna wygrana wywindowałyby, go na sam szczyt, z którego tylko jakiś błąd mógłby go zrzucić.

CM Punk. Jakby nie patrzeć koleś od pewnego czasu siedzi w ME, ale w nowym roku coś czuję, że nie tylko wygra RR, ale i sięgnie po tytuł mistrzowski.

deathnotep.png

angle_02.gif