Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ AntySlammy 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Po raz drugi z rzędu czas na "The Worst Shit Ever", czyli BGZ AntySlammy! Głosujemy w podanych kategoriach:

Najgorszy Wrestler Roku

Najgorsza Diva Roku

Najgorszy Main Event Roku

Największy Botch Roku

Najgorszy Powrót Roku

Najgorszy Debiut Roku

Najgorsze PPV Roku

Najgorszy Tag-Team Roku

Najgorszy Segment Roku

Obok głosu jakieś wytłumaczenie bym prosił. Głosowanie potrwa do 30 grudnia. C'mon!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kosaki

2

• Marcelo

1

• SZEW

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Z góry mówię,iż moje oceny dotyczą tylko i wyłącznie federacji WWE.

Najgorszy Wrestler Roku - The Rock - wszystkie jego walki w roku 2013,czyli wszystkie 3 to straszna chała, poza tym zjawiał się chciał i zniknął jak mgła OD RAZU po WM, jasne byli dużo gorsi,jobberzy i tak dalej, ale weźmy jakąś skalę oceny, co z tego, że napisze tutaj Zack Ryder (bo koleś pewnie nie wygrał żadnej walki w roku), ale Rok był WWE Champem, więc oczekiwania są tutaj znacznie, znacznie wyższe

Najgorsza Diva Roku - Eva Maria czy jakoś tak - muszę uzasadniać? to chyba oczywiste

Najgorszy Main Event Roku - CM Punk vs The Rock na RR - ocena subiektywna, ale na maxa mnie ta walka zirytowała 1) zabrała ME dla walki RR, która jest cechą rozpoznawczą tej gali i zawsze to ona była najważniejsza na niej 2) słabe tempo i mało widowiskowa 3) ssąca końcówka i przerwanie świetnego runu Punka w debilny sposób, to bolało

Największy Botch Roku - tutaj nic konkretnego nie kojarze, także się wstrzymam

Najgorszy Powrót Roku - zdecydowanie Christian, można było z tego coś zrobić, w końcu przed kontuzją gdzieś tam w main evencie się kręcił, a on tak po prostu sobie wyszedł w środku gali na walkę, rozważałem jeszcze niedawny powrót Kanea, ale wygrał Christian

Najgorszy Debiut Roku - Los Matadores - mimo że wygrywają,to dla mnie bida z nędzą

Najgorsze PPV Roku - Survivor Series - no nie wiem czemu, HIAC jednak trochę lepsze, a SS takie bezbarwne

Najgorszy Tag-Team Roku - Clay i Tensai - 2 tańczące grubasy, głęboka jobberka

Najgorszy Segment Roku - tutaj myślałem najdłużej, który z wielu przynudzających speechy Ortona pamiętam, ale wybieram segment, w którym - Paul Heyman "oświadcza się" Rybackowi - czułem lekkie zażenowanie

iBzvb2JSpQNRM.gif

1. Najgorszy Wrestler Roku - The Rock - lubię go ale jego powrót był do zrąbany. Kibicowałem mu ale to było nudne.

2. Najgorsza Diva Roku - oj dużo by wymieniać, Eve Marie, czy coś tam.

3. Najgorszy Main Event Roku - Randy Orton vs Big Show ze Survivor Series. Chyba sporo osób się ze mną zgodzi. Cała walka to jedno wielkie (za przeproszeniem gówno)

4. Największy Botch Roku - nie mam pomysłu.

5. Najgorszy Powrót Roku - Curtis Axel. Na początku mogło być fajnie, ale potem WTF? Najgorszy title run roku, może nawet gorszy od Rocka. Za długi, za nudny. Możemy tylko dziękować Big E.

6. Najgorszy Debiut Roku - Los Matadores - trzy słowa o nich: NUDA! NUDA! i NUDA!

7. Najgorsze PPV Roku - Survivor Series - chyba nie muszę mówić czemu.

8. Najgorszy Tag-Team Roku - Clay i Tensai - kolejne WTF?!

9. Najgorszy Segment Roku - wszystkie segmenty Sheamusa i Marka Henrego przed Extreme Rules, wybieram ich przeciąganie liny.

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

1. Najgorszy Wrestler Roku - The Rock a to dlatego że no cóż wrócił na 3 galę i nic ciekawego nie pokazał. Zniknął po WM 29 i tyle go widziano.

2. Najgorsza Diva Roku - Eve Marie tutaj uzasadnienia nie trzeba kompletna porażka.

3. Najgorszy Main Event Roku - SS 2013 Big Show vs Randy Orton - Według mnie to nawet na miano ME nie zasługiwało. Nudna i wolna walka która w ogóle mnie nie zaciekawiła a obejrzałem ją z przymusu.

4. Największy Botch Roku - Jakoś nie było tutaj nic znaczącego dlatego nic nie wymienię.

5. Najgorszy Powrót Roku - Christian - Dlatego że spodziewałem się czegoś więcej po tym zawodniku liczyłem że wreszcie coś z jego postacią zacznie się dziać jednak się przeliczyłem.

6. Najgorszy Debiut Roku - Los Matadores w ringu są nieźli ale w ogóle nie czaję ich gimmicku i dla mnie wieje nudą.

7. Najgorsze PPV Roku - Hell in a Cell - Według mnie nuda i wielkie zażenowanie a to dlatego że sama nazwa mówi że powinno być wiele walk w klatce a tutaj był dwie i to jeszcze średniej jakości walki. Nawet SS lepiej wypadło.

8. Najgorszy Tag-Team Roku - Clay i Tensai - W ogóle nie wiem po co ich łączyli, według mnie najgorszy tag team w ostatnich latach.

9. Najgorszy Segment Roku - Paul Heyman i Ryback - W ogóle wszystkie ich segmenty były nudne i przeze mnie nie zrozumiane kompletnie. Najgorsze chyba były te oświadczyny...

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1

Najgorszy Wrestler Roku - The Rock. Argumentacja taka jak koledzy wyżej.

Najgorsza Diva Roku - Aksana. Co ona robi jeszcze w WWE?

Najgorszy Main Event Roku - Show/Orton SS

Największy Botch Roku - ADR Enzuguri (czy jakoś tak) na Show'ie - EC 2013

Najgorszy Powrót Roku - Kryszczyn, bo On chu*owy jest.

Najgorszy Debiut Roku - Los Matadores

Najgorsze PPV Roku - Night Of Champions

Najgorszy Tag-Team Roku - Clay & Tensai

Najgorszy Segment Roku - Bełt Titus'a

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   1

Najgorszy wrestler roku - Sin Cara (Mistico) - Sin Cara, odgrywany przez Mistico to była porażka na całej linii. Wielkie oczekiwania, ogromny wkład WWE w tą postać, bodajże 13 wygranych z rzędu, a ten botchował na potęgę. Liczę, że teraz, jego postać odgrywana przez bardziej ogarniętego wrestlera będzie lepsza

Najgorsza diva roku - Aksana - WWE jest bezlitosne, dając tą zawodniczkę do ringu. Kompletne zero, beztalencie, shit, totalna masakra #Bełt Titusa. Dlaczego ona jeszcze tam jest...

Najgorszy Main Event roku - Big Show vs Randy Orton z SS - Nie ma co wyjaśniać. Walka nudna, powolona, głupia, jedynie zakończenie jako takie, tak jak mówiłem, walka dno, ale Laurinaitis vs Cena z poprzedniego roku nie przebiła ; )

Największy botch roku Ryback wykonujący Powerbomb na Danielu Bryanie - Wędkarz - z całą sympatią do niego, mógł nieopacznie zakończyć karierę Daniela wykonując mu potężny Powerbomb na podłogę, który docelowo miał iść w stół.

Najgorszy powrót roku - Wade Barret - Kto oglądał wczorajsze RAW wie o czym mówie.

Najgorszy debiut roku Sweet T, czyli najnowszy gimmick Tensaia. Napisać, że porażka to jak nic nie napisać.

Najgorsze PPV roku - NOC- ...

Najgorszy Tag Team roku - TOF- Gdybym mógł dałbym tutaj 3MB, ale to jednak stajnia, Tons Of Funk to kompletny niewypał, chociaż akurat Tensai sporo potrafi jak na takie gabaryty, jednak co on może w takim gimmicku.

Najgorszy segment roku Titus O'Neill i jego rzygi- Nic więcej nie trzeba dodawać.

1. Najgorszy Wrestler Roku - The Rock - Nie ma sensu głosować tutaj na jobberów, ale na gości, od których jednak czegoś oczekiwano. Głos na Kroka. W tym roku stoczył 3 walki, ale każda z nich była na słabym poziomie. Naprawdę boli jak przypomnę sobie, że to właśnie on zakończył świetny run Punka z pasem. Większość jego segmentów również nie robiła na mnie wrażenia i wszystko ratował wspomniany Punk.

2. Najgorsza Diva Roku - Eva Maria - Ogólnie w tej konkurencji można by jeszcze sporo Div wymienić, ale to beztalencie najbardziej zapadło mi w pamięć.

3. Najgorszy Main Event Roku - Big Show vs Randy Orton na Survivor Series - Walka nudna, powolna, brak jakichkolwiek emocji i jedyny plus w tym, że była tak krótka. Absolutnie nie zasłużyła na miano ''Walki Wieczoru'', ale wiadomo Randall i pas ...

4. Największy Botch Roku - Nie mam zdania

5. Najgorszy Powrót Roku - Christian - Wiązałem z nim jakieś nadzieje, ale nie mieli na niego żadnego pomysłu, przez miesiąc pokręcił się w ME, gdzie dostał walkę o pas WH po czym rozpłynął się w powietrze.

6. Najgorszy Debiut Roku - Los Matodores - Kompletna nuda. W ogóle ich nie kupiłem i o niebo lepsi byli w poprzednich gimmickach. Na szczęście przepadli w mrokach zapomnienia.

7. Najgorsze PPV Roku - Survivor Series - Od jednego z PPV wielkiej czwórki zawsze więcej się oczekuje, ale tym razem nie dostaliśmy żadnej walki godnej zapamiętania, poza Romkiem żaden zawodnik się nie wyróżnił, a wszystko to zostało zakończone najgorszym ME tego roku ...

8. Najgorszy Tag Team Roku - TOF - Wystarczy jedno słowa by opisać ten koszmar: ''ŻENADA''

9. Najgorszy Segment Roku - Nie mam zdania

deathnotep.png

angle_02.gif

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Najgorszy Wrestler Roku - The Rock- Jego walki, jego mowy, jego wszystko było do niczego + wisienka na gównianym torcie, zmarnował taki title run Punka.

Najgorsza Diva Roku - Aksana - Kim ty w ogóle jesteś?

Najgorszy Main Event Roku Show vs Orton - Feud git, walka po prostu żałosna.

Największy Botch Roku - Rybacka powerbomb na Bryanie- Co on w ogóle próbował zrobić? Legendę Bryana jak Brodus Edga?

Najgorszy Powrót Roku - Christian - Wejście z dupy, walki z dupy i kontuzja.

Najgorszy Debiut Roku - Xavier Woods - To jeden z tych debiutów na odczepkę "Damy ci szansę, ty i tak się nie sprawdzisz, won"

Najgorsze PPV Roku - NoC, BG, SS - A macie 3 ex equo, były do niczego.

Najgorszy Tag-Team Roku - Tons of Funk Co to jest? Dobrze że się rozpadają.

Najgorszy Segment Roku - Oświadczyny Heymana - Co to było w ogóle? Czemu to miało służyć? Żałosne...

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014