Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Slammy Awards 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

slammy.jpg

Witam. Z tego powodu iż za tydzień, czyli 9 grudnia na RAW odbędzie się wręczanie statuetek Slammy postanowiłem zapytać was, jakie są wasze typowania odnośnie poszczególnych kategorii. Możecie napisać kto wg. was będzie nominowany w danych kategoriach i kto zdecydowanie powinien odebrać statuetkę z danej kategorii, zapraszam.

1. Wrestler roku!

2. Diva roku!

3. Tag Team roku!

4. Walka roku!

5. Feud roku!

6. Debiut roku!

7. Powrót roku!

8. Turn roku!

9. Mówca roku! (zawodnik który pokazał najwięcej przy mikrofonie)

10. Akcja roku! (pojedyńcza akcja ringowa)

11. Segment roku!

12. PPV roku!

13. POP roku!

14. "Total Diva" roku!

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

2

• Bryx

1

• Marcelo

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No dobra to ja zacznę.

1. Wrestler Roku: John Cena

2. Diva Roku: AJ Lee

3. Tag Team Roku: The Shield

4. Walka Roku: The Undertaker vs CM Punk Wrestlemania 29

5. Feud Roku: Daniel Bryan vs Corporation

6. Debiut Roku: Big E Langston

7. Powrót Roku: Rob Van Dam

8. Turn Roku: Triple H

9. Mówca Roku: CM Punk

10. Akcja Roku: Flying Elbow Drop CM Punka na leżącym na stole komentatorskim The Undertakerze na Wrestlemanii 29

11. Segment Roku: Kane dołącza do Corporacji i staje się Dyrektorem Operacyjnym

12. PPV Roku: Wrestlemania 29

13. POP Roku: CM Punk (Payback)

14. "Total Diva" Roku: nie głosuję

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

• Styl:  Jasny

1. Wrestler roku - Tutaj miałem pewne wątpliwości, jednak jak dla mnie to John Cena, a wszystko zwieńczy pewnie skopanie Ortona na TLC, więc głos na Jana.

2. Diva roku - AJ Lee - Chyba jedna z najbardziej o ile nie najbardziej wyrazista diva w nudnym jak Diox świecie kobiet w WWE. Jej speech był świetny, oczywiście mówię o tym z Total Divas, a jej tittle run najlepszy od wielu miesięcy wśród div.

3.Tag Team roku - Dużo dobrych Tag Teamów w tym roku, i chyba trochę zaszokuję...The Uso's. Pasa co prawda nie zdobyli, ale dla nich był to najlepszy rok w karierze, gdzie w końcu zostali docenieni, myślę, że jeszcze do końca roku mogą zakręcić się przy pasach.

4. Walka roku - Hmm.. Daniel Bryan def John Cena - Wydaje mi się, że było to z Summerslam aczkolwiek mogę się mylić. Bardzo duże emocję, byłem zszokowany, bo wydawało mi się, że Cena będzie w tej walce klepał, jednak nic z tego, mimo to Daniel wygrał i to nie przez Roll- Up, a walka trzymała świetny poziom.

5. Feud Roku - Paul Heyman & Ryback & Curt Axel vs Cm Punk- W sumie to w dużej mierzę feud Punka z Heymanem, jednak zarówno Axel jak i Wędkarz brali w nim aktywny udział więc nie mogą zostać pominięci.

6. Debiut Roku - Susza...Xavier Woods, bo...nie pamiętam innych dobrych debiutów, Los Matadores to przeciętność.

7. Powrót roku - A tutaj nie mam już wielkich wątpliwości...Goldust , a to dlatego, że nie wrócił tylko na jedną galę, ale został cały czas i teraz jest TT Championem.

8. Turn roku - dużo turnów, ale tym razem Randy Orton - Zastanawiałem się jeszcze nad HHH, jednak wygrywa ostatecznie Randall w tej kategorii, zmienił się na dużo lepsze.

9. Mówca roku - Nie zaskoczę..Cm Punk - dobry przy mikrofonie jak zawsze ; )

10. Akcja roku - Hmm...Superplex od Cody Rhodesa dla Setha Rollinsa na reszte uczestników walki, w wieloosobowej walce Tag Team na jednym z ostatnich PPV

11. Segment roku Brock Lesnar niszczący biuro HHH - Tam było wszystko czego mogłem oczekiwać po dobrym segmencie ;)

12. PPV roku - Wydaje mi się, że dopiero przed nami, ale jak mam wybierać z tych które są to może hmm.. Elimination Chamber?

13. POP roku - Dolph Ziggler i jego zainkasowanie walizki na Del Rio, szkoda że to się nie przełożyło na dobry Tittle Run.

14. "Total Diva" roku! - Że tak zapytam...co?

1.Wrestler Roku -John Cena- Moim zdaniem zasłużył na to miano, zdobył pas WHC, WWE pokonując Rocka na WM 29 tym samym rewanżując mu się za poprzednią galę roku. Co tu więcej mówić jak zawsze daje czadu.

2.Diva Roku - AJ - W tym roku to ona sporo namieszała najpierw romanse z wieloma zawodnikami z federacji których wszystkich olała na samym końcu. Później nastąpiło zdobycie pasa Div a powiedzmy sobie szczerze mistrzynią jest już bardzo długo i na początku bardzo dobrze się spisywała.

3.Tag Team Roku - Roman Reigns i Seth Rollins - Naprawdę zaliczyli dobry debiut, niszczyli ze swoim trzecim partnerem wszystkich potem doszły pasy tag teamów które długi czas posiadali.

4.Walka Roku - CM Punk vs Undertaker - Nie byłem jakoś zadowolony z tego że będzie walczył Punk ale już po obejrzeniu walki byłem i to bardzo. Świetna walka i na to miano na pewno zasługuje. Długa i co najważniejsze w ogóle nie była nudna.

5.Feud Roku - Daniel Bryan vs Corporation - Powiedzmy sobie szczerze po za tym jakoś nic nie było ciekawszego, rozpoczął się nagle i niespodziewanie ale naprawdę dodał dużo emocji. Takich feudów brakuje właśnie w federacji.

6.Debiut Roku - Big E Langston - Nie było w tym roku nic ciekawszego, oprócz tego można powiedzieć że była całkowita nuda. Zdobył pas IC i był przez cały rok widoczny a to się liczy.

7.Powrót Roku - Goldust - Ciężko wymienić kogoś innego jak nie jego właśnie. Wrócił po naprawdę długiej przerwie na pewno nikt się tego nie spodziewał, co najważniejsze nie był to występ jednorazowy. Walczy nadal i ma pasy tag teamów tyle na temat.

8.Turn Roku - Randy Orton - Przez długi czas był face którego nie mogłem znieść, on po prostu nadaje się do roli heela i tak powinno zostać. Może i nie jest tym samym Ortonem co kilka lat temu ale na pewno jest lepiej niż jak był face.

9.Mówca Roku - CM Punk - Od początku bardzo dobrze się spisywał przy mikrofonie i teraz to udowodnił. Moim zdaniem najlepszy nie tylko w tym roku ale i ogólnie w całej federacji.

10.Akcja Roku - Suplex od Cody`ego Rhodesa na resztę uczestników walki. - Ciężko mi tutaj było wybrać ale zdecydowałem się na ten Suplex który wyglądał dobrze pod względem jakości. W sumie to nie było nic innego.

11.Segment Roku - Dołączenie przez Kane do Corporation bez maski ! - Nie wyobrażam sobie żeby dać tu co innego. Największe zaskoczenie jak dla mnie, znaczy fajny pomysł ale że Kane w garniturze i bez maski ! Wow.

12.PPV Roku - Money in The Bank - Za pewne będzie to dla wielu albo wszystkich zaskoczenie ale bardzo lubię tą galę i jak na razie nigdy mnie nie zawiodła tak samo było w tym roku. Były emocje, dużo ciekawych akcji i wiele zaskoczeń.

13.Pop Roku - Nie mam zdania.

14. No Comment...

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1. Wrestler roku!- Daniel Bryan - Bryan w tym roku zrobił niesamowity progres.Jeszcze rok temu był bezbarwną postacią która miała push za osiągnięcie z indy.Co prawda był w main evencie Smackdown jednak to mu i tak nie gwarantowało stałe pozycji w Main Evencie.Dopiero w tym roku poza mega-sprzedawalnym okrzykiem "Yes/No" zyskał sobie jeszcze komediowy gimmick i odświeżył dywizję Tag Teamów z Kanem.Jego gimmick był bardzo zabawny i był istnym przykładem jak wtopić komedię do wrestlingu by nie była żałosna (Santino Pozdro :waving: ).Potem stoczył wiele fajnych walk np. z CM Punkiem czy Johnem Ceną które były oglądalne nawet dla takich indy/puro fanów jak ja.Następnie jeszcze ten feud z Korporacją o którym to już w innej kategorii.

2. Diva roku!- AJ Lee - Jedyna dziewczyna która ma jakiś potencjał i skill w tej federacji.

3. Tag Team roku!- Team Hell No!- Team który przyczynił się do odświeżenia dywizji tag teamów i wniósł wiele świeżości poprzez swoje zabawne segmenty i storyline.

4. Walka roku!-chyba The Undertaker vs CM Punk- Fajny pomysł z wykorzystaniem motywu śmierci Paula(pieprzyć to że niby nie moralne) i wszystko podsumowane jak zawsze świetną walką na WMce Takera.Jednak zasługi Umarlaka nie jest tutaj tak wiele gdyż to Punk jednak poprowadził cały ten feud i to on nadawał tempa i emocji w tej walce.

5. Feud roku!- Corporation/Daniel Bryan- Jedyny feud który wyróżniał się w tym roku.Inne nie były co prawda jakieś mega złe jednak to wszystko już kiedyś było grane a w tym zobaczyliśmy jakby nie patrzeć jakieś nowe motywy :)

6. Debiut roku!-Fandango- Po Wrestlemanii był mega szał na niego chociaż poza theme songiem nie wyróżniał się niczym szczególnym.Mimo to był to najbardziej interesujący chyba debiut w tym roku bo nie przypominam sobie by poza jobberami z Superstars jeszcze ktoś debiutował.

7. Powrót roku!-Brock Lesnar-To nic że jego walki nie były takie jakich wielu się spodziewało.To nic że programy z nim były dosyć denne.Jednak chyba każdy kto oglądał RAW po Wrestlemanii i zobaczył jak Lesnar wchodzi do ringu i rozpierdala Cenę był wtedy pod jarany jak małe dziecko.

8. Turn roku!-Triple H- Korporacyjny heel turn Hunter również wprowadził wiele świeżości do WWE i jest to chyba najlepsza rzecz jak wydarzyła się w tym roku.Gdyby nie ten heel turn to prawdopodobnie teraz byśmy usypiali na RAW a tak usypiamy tylko podczas walk.

9. Mówca roku! (zawodnik który pokazał najwięcej przy mikrofonie)-CM Punk-nic nowego.

10. Akcja roku! (pojedyńcza akcja ringowa)- nie wiem

11. Segment roku!-Kane w korporacji- Mega zaskakujące wydarzenie.Mimo że jak się okazałoKane w korporacji stał się mięczakiem prawie takim jak Madox to i tak jego pierwsze pokazanie się w garniaku wywołało nie lada zdziwienie podczas oglądania RAW.

12. PPV roku!-Poczekam do TLC bo wyczuwam galę roku!

13. POP roku!-Fandango po Wrestlemanii-Takiego popu jak on na RAW nie dostał nikt w tym roku!

14. "Total Diva" roku!- Że co ?- hahahah to ktoś to ogląda.

Trochę chaotycznie ale chuy

#SmartFanZone

1. Wrestler Roku - John Cena - Rozpoczął udanie rok od zwycięstwa w RR Matchu, a na Najważniejszej gali w roku zrewanżował się za ubiegłoroczną porażkę Rockowi i został mistrzem WWE. Udanie bronił tytułu w walkach z Wędkarzem bądź Henrym, aż potknął się na D.Bryanie. Co z tego skoro szybko powrócił i z miejsca zdobył kolejny tytuł. Tym razem padło na WH Title, które od dawna nie miało godnego mistrza i nic się z nim nie działo. Po udanych obronach i upokarzaniu Del Rio, kończy rok jako champion i ponownie staje w szranki z Ortonem, ale tym razem obaj postawiają pasy na szali.

2. Diva Roku - AJ Lee - W tej kategorii nie ma nikogo innego wartego uwagi, tak więc głos na Aprilkę. Zdobyła pas Div i wygłosiła najlepsze promo w historii dywizji kobiet. Jednak niech już straci pas na rzecz Kanadyjki, bo feud i ciągłe walki z Total Divas są nudne i słabe.

3. Tag Team Roku - Hell No - W tym roku przewinęło się kilka teamów, które zasłużyły na uwagę, ale zagłosowałem na mieszankę wybuchową w postaci kozła Bryana i potwora Kane'a. Ich rywalizacja z Shield czy walki z nimi były najjaśniejszymi punktami ówczesnych gal RAW. Do tego genialne segmenty i terapie sprawiały, że świetnie się ich oglądało i aż czuło się chemię między nimi.

4. Walka Roku - Undertaker vs Punk in Wrestlemania 29 - Innego wyboru być nie może. Co prawda Umarlak toczył już lepsze walki na tej gali, ale jak zawsze pokazał się z dobrej strony z jak zawsze świetnym Punkiem. Dobry feud, szkoda tylko, że w taki sposób wykorzystano śmierć Paula Bearera [*]. Starcie od samego początku świetnie się oglądało i nie było nawet minuty tego bym się nudził. Pewniak. Zresztą skład to gwarantował.

5. Feud Roku - Daniel Bryan vs Corporation - Według Huntera ''Beard'' nie zasłużył na główny pas mistrzowski i na to by być czołowym graczem. To właśnie na tym opierał się w głównej mierze cały ten program. Daniel idealnie wszedł w rolę kozła ofiarnego, pod którym każdy kopał dołki, byle tylko pozbawić, go złota. Skutecznie się to udało przy niemałej pomocy dawnego mentora Bryana, HBK.

6. Debiut Roku - Big E Langston - Po turnie zaczął niszczyć każdego rywala, a po za tym zdobył pas IC. Być może dla jednych to za mało, ale patrząc na to, że nikt inny na wyróżnienie nie zasłużył w sam raz wystarczy.

7. Powrót Roku - Goldust - Wrócił po długiej przerwie i z miejsca wraz z bratem zostali wplątani w jeden z głównych feudów, odzyskali pracę, którą stracili i zakończyli reign Tarczowników co nie udawało się czołowym gwiazdom.

8. Turn Roku - Randy Orton - Zastanawiałem się jeszcze nad Hunterem, ale zaważył fakt, że na turn Randalla czekały tysiące osób i wreszcie niechętne WWE zrobiło ten krok. Zdobył WWE Title, został mianowany ''Twarzą WWE'', no i po prostu jest świetny w swojej roli, do której pasuje jak nikt inny. Najważniejsze, że nie zapowiada się, aby miało się coś zmienić w najbliższym czasie.

9. Mówca Roku - CM Punk - Chyba nie trzeba nic dodawać. Od dawna nie schodzi ze swojego poziomu i niemal w każdym feudzie walnie speacha, o którym mówi się długo.

10. Akcja Roku - Suplex od Cody`ego Rhodesa na resztę uczestników walki - Nie było nic innego godnego uwagi, a tą akcję akurat dobrze zapamiętałem.

11. Segment Roku - Dołączenie przez Kane do Corporation - Wszystkich zaskoczył nowy wygląd Kane'a. W garniaku i ulizanego jeszcze, go nie widzieliśmy. Dostał władzę i czekać tylko, aż wyniknie z tego coś poważniejszego.

12. PPV Roku - MITB - Chyba ze względu na emocje jakie dostarczają nam walki z drabinami i za widowiskowe akcje, które mogliśmy oglądać.

13. POP Roku - Reakcja publiki na inkasowanie walizki przez Zigglera - Niesamowite emocje. Dolph miał swój moment jako mistrz, jako że jego run szybko się zakończył.

14. ''Total Diva'' - Nie mam zdania

deathnotep.png

angle_02.gif

1. Wrestler roku - Daniel Bryan, był promowany cały czas, rzucił się na pas WWE, wygrał go pokazując przy tym kozackie walki, brał udział w najciekawszym programie ostatniego czasu.

2. Diva roku - AJ Lee, niech będzie. Jeżeli chodzi o ogół div tego roku to była najbardziej aktywna, ale jeżeli chodzi o jej walki czy też te niby kozackie promo (pff) to bez przesady.

3. Tag Team roku - HellNo, zastanawiałem się jeszcze nad Tarczownikami, ale ci pierwsi prezentowali nam humorystyczne segmenty i mówili coś na majku więc zdecydowanie opcja pierwsza wygrywa.

4. Walka roku - RAW - CM Punk vs John Cena, kozak walka, fajnie ringowo, emocje też były mimo to, że był to tylko pretendent. Nie wybrałem walki Takera z WM dlatego, że mnie absolutnie nie porwała i żadnych emocji nie odczułem bo byłem pewny wyniku. Najlepsze jest to, że większość ludzi jakby obejrzała walkę Takera na poziomie takim jak Lesnar vs Goldberg to i tak by im się podobała bo to przecież ten wielki, fenomenalny, przejebany Undertaker. =))

5. Feud roku - Corporation/Daniel Bryan, tak jak wspominałem, dobry, przyciągający program. Wszystko zawdzięczam Hunterowi, który był najpozytywniejszym i najjaśniejszym argumentem tego wszystkiego.

6. Debiut roku - Big E Langston. Za czasów NXT byłem za nim i podczas debiutu ringowego też stałem za nim murem. Dobrze walczy, zdobył pas IC, jest na fali i mam nadzieję, że będzie miał obfitą karierę bo szkoda zmarnować zawodnika z takimi warunkami.

7. Powrót roku - Goldust. Z takich ważniejszych powrotów to właśnie ten człowiek go zaliczył. Dobrze walczy, zdobył pasy z bratem i gra gitara.

8. Turn roku - Triple H. Nie będę się wypowiadał bo to oczywistość.

9. Mówca roku - CM Punk

10. Akcja roku - Suplex czy co to tam było na resztę zawodników. Niech będzie to. Nie chce mi się myśleć za bardzo co w '13 się działo.

11. Segment roku - Kane w korporacji. Genialny segment i genialny Kane w garniaku.

12. PPV roku - SummerSlam

13. POP roku - Ziggler cash***je walize

14. "Total Diva" roku - Brie Bella. Ona w "Total Divas" i w samym WWE miała swoje pięć minut i stoczyła chyba najwięcej tych ważniejszych walk ze wszystkich pań z TD.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

1. Wrestler roku! - nie mam zdania

2. Diva roku! - Kaitlyn - poprzedni rok był zdominowany przez AJ, natomiast w tym roku pokazała się Kaitlyn, całkiem długi run z pasem, no i przede wszystkim feud z AJ, jeden z lepszych od lat i okraszony długimi pojedynkami jak na divy

3. Tag Team roku! - Hell No - mieliśmy w tym roku 3 posiadaczy pasów TT, Hell No, Shield i Rhodsów, najlepsze wrażenie zrobili na mie zdecydowanie Kane i Bryan, świetne połączenie i naprawdę zabawne segmenty i przede wszystkim wywindowali te pasy na sam szczyt

4. Walka roku! - w tym roku dostaliśmy zdecydowanie więcej dobrych walk Tag Teamowych, jednak ja głosuje na CM Punk vs Undertaker, gość jest taki stary, a i tak nikt nie wykręcił lepszej walki, niż on z Punkiem, WSTYD

5. Feud roku! - Big Show vs Authority

6. Debiut roku! - Curtis Axel - jakby nie patrzeć osiągnął więcej niż Langston, pas trzymał znacznie dłużej, w dodatku został wplątany w feud z CM Punkiem, także głupio mi tu głosować na Big E

7. Powrót roku! - Chris Jericho - wielki fantastyczny i absolutnie niespodziewany powrót na RR

8. Turn roku! - Alberto Del Rio - turn Randiego było czuć już od dawna, natomiast Triple H robiący Pedigree na Bryanie to wielkie zaskoczenie, ale najbardziej podobał mi się turn Alberto w trakcie walki z Zigglerem, z wielkiego baby face, po bezlitosnych kopach w kontuzjowaną głowę Zigglera odzyskał WHC

9. Mówca roku! (zawodnik który pokazał najwięcej przy mikrofonie) - CM Punk - on miał chyba najwięcej i najlepsze proma przez cały rok

10. Akcja roku! (pojedyńcza akcja ringowa) - super kick ADR na Zigglerze - już tłumacze dlaczego, ta akcja zapadła mi najbardziej w pamięć, ponieważ 1) walka była emocjonująca 2) dramat Zigglera, który w pierwszej obronie traci pas 3) świetny turn Alberta w trakcie walki 4) naprawdę bałem się o Zigglera biorąc pod uwagę jego niedawny wstrząs i przyjmowanie coraz to mocniejszych kopów na twarz

11. Segment roku! - zwolnienie Big Showa - świetny segment, szczerze powiem, że za dużo ich nie było

12. PPV roku! - Extreme Rules - dobry poziom ringowy, dobry ME (Lesnar - Triple H) no i Shield zgarniające 3 pasy, pamiętna gala

13. POP roku! - Daniel Bryan na którejś z tygodniówek w okolicach Summerslam, wybierzcie sobie

14. "Total Diva" roku! - nigdy tego nie oglądałem, ale Nicki Bella, bo najładniejsza

7. Powrót roku!-Brock Lesnar-To nic że jego walki nie były takie jakich wielu się spodziewało.To nic że programy z nim były dosyć denne.Jednak chyba każdy kto oglądał RAW po Wrestlemanii i zobaczył jak Lesnar wchodzi do ringu i rozpierdala Cenę był wtedy pod jarany jak małe dziecko.

No jasne, tylko że... pomyliłeś lata :8

I tak w ogóle to na ch***j tyle przeklinasz? Wydaje się, że admin powinien trzymać jakiś poziom kultury w publicznych wypowiedziach.

JUŻ WIESZ CZEMU NIE JESTEM ADMINEM :8

iBzvb2JSpQNRM.gif

1. Wrestler roku! CM Punk

2. Diva roku! AJ Lee

3. Tag Team roku! Team Hell No

4. Walka roku! The Undertaker vs CM Punk

5. Feud roku! The Shield z Hell No

6. Debiut roku! The Shield

7. Powrót roku! Hunico jako Sin Cara na RAW 02.12.13

8. Turn roku! HHH

9. Mówca roku! CM Punk

10. Akcja roku! Poddanie przez D.Bryan'a Randy'ego Ortona

11. Segment roku! "Pożegnanie" Marka Henry'ego

12. PPV roku! Wrestlemania

13. POP roku! Chris Jericho na RR

14. "Total Diva" roku! Brie Bella

1. Wrestler roku!- Ten rok toczył się pod hasłem 'YES! YES! YES!' i to właśnie Daniel Bryan zasługuje moim zdaniem na miano Wrestlera Roku 2013. Nikt nie wróżył mu wielkiej przyszłości, mało kto widział go ponad midcardem a w 2013 pokazał że stać go na zdecydowanie więcej. Pierwsza niecała połowa roku z pasami TT kiedy to z Kanem trzymali całą dywizje tag przy życiu. Potem już tylko lepiej. Dwa razy zdobył pas WWE, pokonał czysto Cene w ME SummerSlam, pokonywał Orton'a, przez pare miesięcy główny program federacji toczył się wokół niego no i wydaje mi się ze nikt nie zrobił więcej a na pewno nie zaliczył większego postępu.

2. Diva roku!- Bez dwóch zdań AJ Lee. Większość roku jako mistrzyni, nie ma praktycznie godnej konkurencji. AJ jest bezkonkurencyjna przy mikrofonie, bardzo dobra w ringu, ma parę świetnych walk (jak na divy) w tym roku zaliczone, pierwszy pas na swoim koncie odhaczony no i generalnie nie ma się tu moim zdaniem co rozpisywać.

3. Tag Team roku!- Hmm teamy miały zdecydowanie najmocniejszy rok od lat. No ale wybór tego najlepszego wcale nie jest pratu. Mieliśmy Hell No dominujące pierwszą część roku, Roman i Seth czyli mistrzowie większości roku ale oni generalnie liczą się jako Shield, jako stajnia a nie jako team. Amerykanie i Usosi, mega solidne temay, robiące dobre walki ale bez sukcesów tak więc mój głos leci na Cody Rhodes i Goldust. Team braci Rhodes miał mega mocne wejści, robią świetne walki, ich storyline po którym własnie pasy zdobyli był jednym z lepszych w tym roku tak więc mają mój głos.

4. Walka roku!- E tam Taker i Punk... Czy Taker zawsze musi robić walkę roku bo jest Takerem? W tym roku uważam że zdecydowanie nie zasługuje ta walka na to miano. Ringowo było bardzo dobrze, podbudowa niezła ale sorry emocji nie było tam żadnych. Wahając się między Lesnar/Triple H, Cena/ Bryan i właśnie moim typem czyli Cody Rhodes & Goldust vs. Roman Reigns & Seth Rollins o karierę tych pierwszych z bodajże Battleground. Ringowo genialnie, emocje mega, podbudowa i stawka super, nic nie zabrakło.

5. Feud roku!- Hmm zagłosowałbym na Punk/ Heyman ale przedobrzyli i za długo to ciągnęli tak więc stawiam na Daniel Bryanvs Corporation

6. Debiut roku!- Trochę ich było ale jeżeli sam w sobie debiut oceniać to stawiam na The Wyatt Family i bardzo mnie dziwi że się tu jeszcze nie pojawił taki głos a widziałem Woodsa -.-

7. Powrót roku!- Waham się między Goldust'em a RVD ale stawiam na tego pierwszego bo moim zdaniem debiut jak i cały pobyt RVD w WWE był delikatnie mówiąc nijaki. Tak więc głos na Goldust

8. Turn roku!- No ciężko o inny głos niż Triple H. Kusiło mnie trochę żeby zagłosować na Kane'a ale jednak turn Triplaka był z zaskoczenie i od razu na wielką skalę a to chyba najwazniejsze.

9. Mówca roku! - No nie da się inaczej chyba. CM Punk

10. Akcja roku!- Ryback rozwalający Jasiem ściane na Extrem Rules

11. Segment roku!- Stephani McMahon każąca Bog Showowi znokoutować Dustina Rhodes'a.

12. PPV roku!- Extreme Rules

13. POP roku!- Cash in Ziggler'a.

14. "Total Diva" roku!- Nie rozumiem, bojkotuje

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

1. Wrestler roku! - Daniel Bryan W każdej walce na PPV robił co mógł, Został dwukrotnie mistrzem WWE (co z tego, że jego Title Runy trwały mniej niż dzień).

2. Diva roku! - AJ Pokazała, że w obecnym rosterze jest najlepsza, dobrze radziła sobie na Majku, mistrzyni przez dłuższy czas.

3. Tag Team roku! Rhodesi Rzutem na taśmę zdobyli pracę, a potem mistrzostwa, walki z ich udziałem na PPV to były najlepsze walki. Pokonywali Shield, których pokonać nie mogli nawet Cena z Ortonem.

4. Walka roku! Punk vs Taker Naprawdę muszę tłumaczyć?

5. Feud roku! WWE vs Corporation Nie można tu mieścić tylko Showa, tylko Bryana, ale cały roster który sprzeciwiał się rządom. Było to bardzo fajnie zorganizowane, i należy się tu miano feudu roku.

6. Debiut roku! Curtis Axel - No nie lubię go, ale wejście miał porządne, dwukrotnie pokonał HHH, feud z Punkiem, długo (ale ch***jowo)trzymał IC. Fandango skończył się kilka miesięcy temu, Big E jeszcze nic nie zrobił.

7. Powrót roku! Goldust - No zrobił z siebie jakąś gwiazdę którą nie był, poza tym wykręca fajne walki.

8. Turn roku! Orton Wszyscy czekaliśmy i się doczekaliśmy. Może niekoniecznie chciałem go przy WWE Champ, ale i tak jest spoko.

9. Mówca roku! Punk - Macie jakieś wątpliwości?

10. Akcja roku! (pojedyńcza akcja ringowa)Ryback wciska Cenę w świetlaną ścianę na ER To był punkt kulminacyjny tej dobrej walki, zxapadnie mi w pamięć.

11. Segment roku! Henry "kończy" karierę No za to to on Oscara dostać powinien, NIKT kurde by się tego nie spodziewał. Za cholerę.

12. PPV roku! MitB - Świetne walki o walizkę, trochę nudnawa walka o WWE C, ale i tak było spoko.

13. POP roku! Pop dla Zigglera wykorzystującego walizkę To było mega, naprawdę, myślę, że każdy z was był podekscytowany takim obrotem wydarzeń.

14. "Total Diva" roku! ....................................................

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014