Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Listopada

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

No i po bardzo jasnych poprzednich miesiącach przyszedł ponownie miesiąc gdzie ciężko wytypować tą czołówkę. Raczej wszystko w tym miesiącu było kończone, nie było żadnych spektakularnych sukcesów ani szokujących wydarzeń. I ogólnie raczej bardziej się wyróżniali w październiku zawodnicy z niższych szczebli niż Ci z ME. W TNA w ogóle się nic nie działo, turniej w toku, mistrz nieobecny, ppv brak no ciężko ale mam nadzieje że się z moimi typami w miare zgodzicie a jak nie to pozostaje opcja inny ;D

John Cena- Obronił pas w bardzo dobrej walce ale co najważniejsze pokazał że to dla niego za mało (nie mówię, że to dobrze ale ze storylinowego pkt widzenia... ) i ruszył po pas WWE będąc mistrzem WHC. Spowodował coś czego jeszcze nie było czyli walkę unifikacyjną głównych pasów. Co prawda nie wiadomo co z niej wyniknie ale jakby nie patrzeć w listopadzie bardzo bezpośrednio dał znać że mogą sobie robić co chcą, twarz federacji jest jedna.

Big E Langston- Że zdobędzie pas było wiadomo od jakiegoś czasu tylko pozostawała kwestia który to będzie pas. Padło na IC i tym samym Big E zdobył pierwszy tytuł w swojej karierze. Pokonał Axel'a na tygodniówce, na ppv swój pas obronił i teraz tylko czekać na większe wyzwania a na razie wszystko wskazuje, że te większe wyzwania nadejdą bardzo szybko. W każdym razie Langston jest na fali, wygrywa wszystko jak leci, został mistrzem no i zdecydowanie to najlepszy miesiąc w jego dotychczasowej karierze.

Roman Reigns- Jakby nie patrzeć Roman w listopadzie zapisał się na kartach historii i zapewne minie bardzo dużo czasu nim ktoś pobije jego wynik eliminacji na SS i przestanie on być wymieniany w statystykach jako ten o rekordowej ilości eliminacji podczas jednego SS matchu. Wyeliminował 4 z 5 przeciwników i zdecydowanie można powiedzieć że zapewnił swojej drużynie zwycięstwo mimo tego że pozornie byli skazani na porażkę zostając we 2 przeciwko 5 przeciwnikom.

Bray Wyatt- Notowania rodzinki zdecydowanie poszły w górę. Wyatt pnie się na szczyt ciągnąc za sobą swoich wyznawców. Co prawda sam wiele nie walczył ale za te wszystkie proma, za sukcesy rodzinki jako całości uważam że na nominacje zasługuje. Obrócili się przeciwko topowym face'om federacji, skoutecznie odciągnęli Bryan'a od pasa no i obecnie wyeliminowali go na jakis czas aż strach pomyśleć co z nim w tym czasie zrobią.

Big Show- Co prawda metodami mało imponującymi bo zasłaniając się prawnikami ale swoją pracę odzyskał. Nie tylko pracę ale i wywalczył sobie titleshot'a na najważniejszy pas federacji. Walki co prawda nie wygrał i dodatkowo marnie skończył bo wydaje mi się że teraz przez parę tygodni go nie zobaczymy ale za odzyskanie pracy, zapewnienie sobie shota i walkę w ME ppv zasługuje na nominację.

Mr. Anderson- Może nie wszyscy się z tym zgodzą ale wydaje mi się że w tym miesiącu w TNA nikt większego sukcesu nie zaliczył. Zresztą wcale nie był on taki mały w sumie. Po 18 miesiącach Mr. Anderson zakończył istnienie A&8. Wygrywając z Bulliem na Turning Point wedle stypulacji pogrzebał Asy i to całkiem dosłownie bo tydzień później w świetnym segmencie odprawił im pogrzeb.

Głosowanie trwa do 10 grudnia

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• Bryx

1

• Marcelo

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trudno mi było wybrać, ale po dłuższym zastanowieniu wybrałem Mr. Andersona. Jeśli chodzi o TNA to był zdecydowanie najlepszy, bardzo dobre story z Bully'm Ray'em i "pogrzebał żywcem" Asy i Ósemki. Bischofa wywalił po udanym Piledriverze, tak samo Knuxa. Liczyłem jeszcze na ładny Piledriver dla Ray'a, no ale cóż. Co prawda jeszcze nie oglądałem najnowszego impacta, więc nie wiem co się działo. Ken zaliczył bardzo udany powrót. Punkt oddany na niego.

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

• Reputacja:   1

Wybrałem Big E Langstona. Walczy cały czas na dobrym poziomie jak na swoje gabaryty, zdobył pas i prędzej czy później rzuci się na wyższą falę i będzie lepiej niż jest obecnie, mocno mu kibicuje.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie ma zdecydowanego faworyta.. Dla mnie Roman Reigns. To co zrobił w SS matchu było niesamowite, jakbym patrzył na człowieka ze stali, potem na RAW również to on zapewnił wygraną The Shield, i wykonał Reyowi takiego Speara, że ten prawie wyskoczył z papci. Dla mnie to on, ale na wyróżnienie zasługują także Cena i Langston.

Ja zagłosowałem na Johna Cena gdyż naprawdę pokazał się w tym miesiącu z dobrej strony. Obronił pas WHC z Del Rio przy czym bardzo dobrze mi się go w ringu oglądało a to rzadkość. Następnie rozpoczął feud z Ortonem co zwiastuje unifikacje pasów chodź raczej na TLC tego nie zobaczymy. Cena w tym miesiącu udowodnił że nadal jest twarzą federacji i tak zostanie.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mój głos leci na Langstona.Ostatnio dostał trochę pushu i nawet sobie radzi.Postać ta zaskoczyła wielu fanów zdobywając na RAW tytuł interkontynentalny. Co prawda na PPV dał słaby występ ale mało kto na tej gali pokazał się z dobrej strony.Mimo to w tym miesiącu to on chyba się pokazał z najlepszej strony bo nie oszukujmy się Cena zbytnio nie musiał się wysilić by być gdzie jest :)

#SmartFanZone

Big E Langston. Pierwszy tytuł w karierze, zaskakujące przejęcie na raw, ogólna dominacje nad wszystkim od czasu faceturn'u no i o czym juz ktoś wspomniał zaskakuje robiąc często bardzo dobre walki. Mimo swoich gabarytów wcale nie jest wolny a i zdarza mu się poskakać trochę. Może nie jest jakimś zdecydowanym faworytem ale w tym miesiącu takiego ogólnie brak. Wahałem się między nim a Romanem ale stwierdziłem że na tego drugiego jeszcze na pewno przyjdzie czas.

Big E Langston - Od czasu swojego turnu zaczyna sobie coraz lepiej poczynać i nie ma na niego mocnych. Zdobył tytuł IC - swoje pierwsze mistrzostwo - i obronił, go na PPV. Mimo większych gabarytów potrafi stworzyć dobry pojedynek. Z pewnością w przyszłości dostanie więcej czasu i wskoczy do górnej półki. Ma za sobą poparcie Wąsenta czy Ceny.

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Roman Reigns - Cena robi to co zawsze, Big E to po prostu kolejny mistrz IC, Bray nic ciekawego nie pokazuje a TNA nie oglądam. Roman za to przechodzi do historii jako człowiek z największą liczbą eliminacji na SS. I to chyba tyle. Może Cena jednak dla tego, że zaczyna program o 2 pasy, ale to jednak duży zrobił na mnie większe wrażenie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 tygodnie później...

Wrestlerem listopada zostaje:

1. Big E Langston- 4 głosy (44%)

2. Mr. Anderson- 2 głosy (22%)

3. John Cena & Roman Raigns- po 1 głosie (po 11%)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...