Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

26.11.2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

newsyq.png

Matt Hardy zamieści na twitterze swój komentarz dotyczący wczorajszego segmentuw Miz TV z Michaelem Strahanem:
Can you please explain to me what the Miz-Michael Strahan segment was supposed to accomplish on Raw?

That was good? Or productive?

Yes, have [strahan] on the show, that's smart business. But the creative behind his segment was counterproductive and confusing, in my opinion.

A fictional show doesn't have to be complex. If it sets parameters, stay true to them, makes sense, keeps continuity, it works.

WWE's product has to become more sophisticated in an era where TV like Breaking Bad, Walking Dead, & Sons Of Anarchy thrive. The problem is NOT the PG content. It's the substance of the content and continuity of the product.

Najnowszym aspektem nowego storylinu CHIKARY jest zgromadzenei fanów 30 Listopada w FDR Park w Philadelphii.Akcja jest opisana jako "city-wide"i rozpocznie się w południe.Podobno fani mają w jakiś sposób pomóc zdecydować o przyszłości tej federacji.

Cody Rhodes i Miz zostali zapowiedzieni na kolejne Smackdown.

Jeden z fanów napisał do Goldberga na twitterze że podczas ostaniej walki Rybacka na RAW ten skandował jego imię.Bill odpisał mu "Dziękuje, to dla mnie wielki zaszczyt i cenię ten gest"

Total Divas notują coraz większe spadki oglądalności.Ostatni odcinek wyemitowany w niedziele zdobył tylko 920,000 widzów a tydzień temu program oglądało aż 1.4 milionów fanów.To spadek aż o 48 tysięcy fanów.Jednak Total Divas walczyło w tym tygodniu z PPV od WWE oraz meczem NFL Broncos vs Patriots i straciła również wielu widzów poczas " Keeping Up With The Kardashians".

WWE w maju 2014 ogłosiło że powróci do Francji!

WWE Hall of Famer Blackjack Mulligan obchodzi dzisiaj 71 urodziny,była diva Ivory 52 urodziny a były wrestler WWE Brian Lee 47me.Wszystkim życzymy wszystkiego najlepszego!

WWE podpisało byłego wrestlera sceny niezależnej, Logana Shulo! Shulo wywodzi się z Pittsburgha i siedzi w pro-wrestlingu pięc lat.Shulo zadebiutuje w NXT już na początku przyszłego roku.

Ostatnio pisałem że możliwe iż Layla ma obecnie jakąś kontuzję gdyż dawno nie pokazywała się w TV.Przed Survivor Series wiele osób się zastanawiało czemu była mistrzyni div nie została wykorzystana do tej walki.W tej chwili jednak wiadomo że to iż niema jej ostatnio w TV nie jest związane z żadnym urazem.Jednak niema dalej informacji kiedy możemy się spodziewać jej powrotu.

WWE zapowiedziało że tegoroczne rozdanie nagórd Slammy Awards odbędzie się już 9 Grudnia na Raw w Seattle.Będzie to ostatnie Raw przed TLC.

Davey Richards(ROH) napisał na twitterze że z powodu kontuzji pleców nie będzie mógł się pojawić 7 Grudnia w Japonii na gali NOAH gdzie miał zawalczyć z Taiji Ishimori o tytuł GHC Junior.Na chwile obecną nie wiadomo z kim zawalczy Ishimori zamiast Richrdsa.

Jest mało,jednak postanowiłem dać najbardziej istotne informacje niż jakieś tam wyniki czy inne bezwartościowe filmiki.Jednak jeżeli chcecie tego typu rzeczy to napiszcie w komentarzu :)

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Bryx

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ciekawe zachowanie Billa znaczy miło z jego strony że podziękował ciekawe w końcu czy się pojawi na WM XXX. Ja osobiście nie lubię Total Divas i dla mnie jest to w ogóle nie potrzebne, jedynie co to mają z tego zyski. Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów. Dziwna sytuacja z Laylą nagle zniknęła z TV i nadal się nie pojawiła liczyłem że zostanie nową mistrzynią Div. Jeśli to nie uraz to niby co ? Może złe kontakty z federacją. Dość szybko rozdają nagrody Slammy Awards ciekawe kto dostanie nagrodę za najlepszą walkę i najlepszego wrestlera. Krótko ale na temat, najważniejsze informacje się pojawiły. Sam nie wiem czy jest sens dodawać wyników jeśli są one na forum. Filmiki : Mało kto ogląda je więc także nie ma sensu. Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Coś mi się wydaje, że ten cały Goldberg to jednak jedna wielka lipa i ma tylko zachęcić fanów do wykupień biletów na WM, a tak naprawdę nie pojawi sie ani na moment...ba... wątpię, że jakiekolwiek rozmowy są z nim teraz prowadzone, sam mówił, że HHH się z nim kontaktował tylko raz, i w dodatku do niczego nie doszli, bo WWE nie chce spełnić jego oczekiwań finansowych, zresztą ja się nie dziwię, bo też nie wiadomo ile bym takiemu staremu dziadowi nie dał (z całym szacunkiem do osiągnięć wrestlingowych).

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów

Zniknięcia Layli szczerze mówiąc nawet nie zauważyłem, dywizja div ssie po całości, i o ile Tag Teamy udało się naprawić, o tyle div raczej się nie da.

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...