Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 09.11.13

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Jazda. Najpierw o Edge'u, który powiedział "nigdy nie mów nigdy" odnośnie swojego powrotu do wrestlingu, powiedział że byłoby to wspaniałe, zabawne no i "cool". Jednak jego powrót skupiłby się np. na prowadzeniu wywiadów, pracą za kulisami na RAW, potrzebne to komuś? Mówił też o HHH, porównał do Bruno Sammartino, o atletycznej budowie Hauntera, nic ciekawego tam nie było.

Z tygodnia na tydzień rankingi TNA Impact Wrestling spadają tym razem było to już 0.8.

WWE planuje na WrestleManię 30 sprowadzić HBK'a, Stinga, Goldberga. Jednym z planów jest walka Triple H vs SCSA (w/ Vince Mcmahon) która miałaby nam dać jasnego właściciela WWE. Oczywiście próby zakontraktowania Stinga wiążą się z jegoi ewentualnym starciem z The Undertakerem, jeśli dołączenie Stinga do WWE znów się nie uda, to rywalem Deadmana miałby być wcześniej łączony z Ryback'iem, Brock Lesnar. Jak już jesteśmy przy Ryback'u to walka z Lesnarem to już zamierzchłe czasy, bo obecnie wszystkie plany wskazują na to, że rywalem Rybacka na WM30 będzie Goldberg, ten pan miałby pojawić się w WWE na EC i wmieszać w walkę Big Show vs Ryback, która jest planowana na Elimination Chamber, jeśli Goldberg nie dołączy to na WM zobaczymy powtórkę z EC. Następnymi planami na obecną chwilę jest pojedynek CM Punk vs Orton, ten pierwszy ma wygrać RR matchu, wcześniejsze plany mówiły o tym, że zwycięzca RR matchu miałby walczyć z Ceną o pas WHC. A teraz coś co może się okazać hitem jakiego dawno nie było, federacja stara się doprowadzić do walki HBK vs Daniel Bryan! Ostatnim doniesiem jest przejście turnu przez Goldusta i jego walka z Cody'm.

WWE zachowało się, jak wytrawny gracz i każdy kto narzekał, że danie pasa Cenie za darmo to błąd, sam jest w błędzie. Wszystko ma doprowadzić do tego żeby oba pasy do Elimination Chamber były tak samo ważne, ma to związek z jakimś planem odnośnie WrestleManii, a danie pasów Cenie i Ortonowi, którzy są szanowanymi zawodnikami, strasznie znanymi twarzami tej branży to ruch, który ma sprawić, że oba pasy będą mocne, szczególnie chodziło o podniesienie prestiżu pasa WHC. Brawo.

Wade Barrett podczas ostatniego House Show'u w Dublinie zadebiutował z nowym gimmickiem! Od teraz to "Bad News Barrett", kicz? Na tejże gali wygłosił swoje promo, a następnie pokonał Zack'a Ryder'a. Wade pod koniec swojego promo wypowiedział słowa: "God save our queen!".

WWE wyprowadza DVD, na którym będzie można zobaczyć całą historię Bryan'a i Orton'a prowadzącą do Battleground.

WWE znów potwierdza, że to Daniel Bryan będzie twarzą federacji do WrestleManii i, że już niedługo stanie się on etatowym main eventerem, wszystko przez to, jak świetnie reaguje na niego publika, jak radzi sobie z mikrofonem, jego charakter robi straszne wrażenie na oficjelach WWE.

Niedługo można się niezłych jajców spodziewać, bo WWE znowu potrzebuje wielkich wrestlerów i możliwe, że Randy Orton będzie musiał bronić swojego pasa mistrzowskiego w starciach z... GREAT'em KHALIM! Oczywiście zaraz po Big Show'ie, oczywiście chodzi tutaj o cele promocyjne.

WWE poszukuje młodych talentów w Austrii, Szwajcarii i Niemczech.

Nowym szefem sekcji poszukiwania i tworzenia relacji z młodymi zawodnikami jest Sean Cleary. Wspinał się on po kolejnych szczeblach drabinki w WWE, a teraz pracuje pod samym Triple H'em.

Kluczowe role w WWE w 2014roku mają odgrywać The Miz, Big Show, Daniel Bryan, Cm Punk, Dolph Ziggler i John Cena.

Conor O'Brian i Rick Victor zmienili swoje nazwy na twitterze teraz brzmią one kolejno KonnorWWE i ViktorRiseWWE.

WWE usunęło ze swojej strony zdjęcia i dużą część kroniki z debiutu Kane'a.

Powrót Vince'a Mcmahona do TV jest przewidziany na Styczeń zbliżającego się roku. Wszystko ma być szykowane do WrestleManii.

Triple H wyraźnie szykuje się do przejęcia pałeczki, bo w departamentach zmienia się masa ludzi, szczególnie tych odpowiedzialnych przed najwyższą władzą czytaj HHH, a pracę tracą ludzie którzy byli związani z korporacją nawet od 20lat.

TNA zaczęło usuwać z internetu jakieś videa z sytuacji zakulisowych, cholera wie o co z tym chodzi.

Zwolnienia w NxT a mianowicie z federacją żegna się Kassuis Ohno, znany bardziej jako Chris Hero. Zawodnik wrócił do nazwy Chris Hero i już niedługo znów zawita na scenie Indy, a ma być obecny już na All Star Weekend 10 Grudnia, wcześniej 16Listopada zmierzy się z Hurricane'm. Zwolnienie zawodnika jest bardzo częstym tematem na twitterach gwiazd wrestlingu.

Dzisiaj swoje urodziny obchodzi Chris Jericho 43, były sędzia WWE i WCW Nick Patrick 54.

Zaktualizowana karta na galę RoH Final Battle, która odbędzie się 14 grudnia w Nowym Jorku:

*Adam Cole vs. Michael Elgin vs. Jay Briscoe in a three-way for the ROH Title

*Matt Taven vs. Tommaso Ciampa for the ROH TV Title

*The Young Bucks vs. ACH and Tadarius Thomas

WWE dodało 15 najlepszych tag team'owych finisherów:

15: G9 (Cryme Tyme)

14: Double Superfly Splash (The Usos)

13: Superplex-German Suplex combination (Badd Company)

12: Heat Seeker (Harlem Heat)

11: The Hart Attack (The Hart Foundation)

10: Rocket Launcher (The Midnight Express)

9: Double Chokeslam (The Brothers of Destruction)

8: Diving Bulldog (The Steiner Brothers)

7: Demolition Decapitation (Demolition)

6: Snapshot (MNM)

5: Power Plex (Power & Glory)

4: Spike Piledriver (The Brain Busters)

3: Total Elimination (The Eliminators)

2: 3-D (The Dudley Boyz)

1: Doomsday Device (The Road Warriors)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No cóż jeśli Edge ma wrócić tylko po to aby przeprowadzać wywiady i być za kulisami no to nie ma sensu jak dla mnie. Co prawda on sobie nie co zarobi, no ale rozumiem nie może walczyć więc na cud nie ma co liczyć. WM XXX naprawdę może być niezła, jeśli wszystkie plany wypalą to będzie super. Sting raczej nie przejdzie do WWE i moim zdaniem przygotujmy się na walkę Brock vs Undertaker czego zwolennikiem w ogóle nie jestem. Triple H i Steve Austin już od dawna jest planowane to starcie, oczywiście chętnie zobaczę w końcu Stone Cold będzie ! Ryback i Goldberg no cóż, pasuje mi to tylko dlatego że oby dwoje są podobnej postury i to może się udać. Punk wygra RR i to na 100% od kilku miesięcy nie dzieje się z nim nic znaczącego i za pewne federacja chcę to zmienić i dzięki temu zobaczymy walkę jego i Ortona na WM XXX o pas WWE. Ciekawe w końcu kto będzie walczył z Ceną. No i ostatnia planowana walka Daniel Bryan i Shawn Michaels mówię stanowczo nie ! HBK już swoją karierę skończył dawno temu i nie powinien wracać na jedną walkę, zakończył karierę w super sposób przegrał... ale wykręcił super pojedynek. Teraz za pewne też tak będzie no ale nie widzę sensu dość że pewnie Bryan wygra by go wypromować. Podoba mi się ten pomysł aby podnieść prestiż pasa WHC. Cena na pewno to zrobi, co jak co ale akurat to mu się uda. Randy jest zajęty pasem WWE co wcale nie jest najgorszym pomysłem. No to już w ogóle nie rozumiem, najpierw słyszę że ma spaść do mid-cardu teraz znowu ma się stać gwiazdą federacji cóż można się pogubić. Czy ja dobre przeczytałem ? Really, Great Khali o pas WWE ? Przecież to będzie jakaś całkowita porażka, Big Show akurat robi niezłe story więc jest ok ale Great no bez jaj. The Miz w 2014 roku wreszcie dostanie jakiś push i to mi się podoba, no i wreszcie Dolph ale mam nadzieje że nie będzie to pas IC bo to nie jest znacząca rola ! Punk, Cena no to wcale mnie nie dziwi, no i Big Show więc widać że olbrzym zostanie w ME na jakiś czas, ciekawe czy zdobędzie pas. Nie rozumiem dlaczego Chris Hero został zwolniony, przecież to świetny zawodnik no ale na scenach Indy na pewno lepiej mu będzie niż jako jobber w WWE. Wszystkiego Najlepszego dla Chrisa i oby jeszcze wrócił do WWE chociaż na 1 walkę ! Super newsy, dzięki ! ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeżeli te plotki byłyby prawdziwe to WM XXX byłaby mega hitem nawet dla takiego fana jak co ogląda głównie indy/puro.Pomijam już poziom ringowy ale sprowadzenie i dodanie do programów takich gwiazd jak SCSA,Sting,Goldberg to coś niesmowitego głównie pod względem sentymentu.Byle by nie zjebali tak jak z The Rockiem że kontrakt będa mieli a w TV będą raz na rok.HBK vs Daniel Bryan oczywiście bardzo kontrowersyjna walka z tego względu że HBK miał już zakończenie kariery jednak myślę że taki Dream Match jest potrzebny tej WrestleManii.Co do feudu Goldust vs Cody to raczej pewne.Nie raz Goldust oraz Cody mówili w wywiadach że to ich marzenie i taka walka na pewno dojdzie do skutku i w sumie dobrze bo może być to dobry match.Sting vs Taker? Ile razy to miało być już.Jednak TNA teraz się rozpada i może uda się ściągnąć Stinga jakoś.Mam nadzieje bo nie chcę oglądać Takera ani z Rybackiem ani z Lesnarem.Ryback vs Goldberg to jednak moim zdaniem nierealne. Wątpię by Goldberg się zgodził. Poza tym może i lepiej że do takiej walki nie dojdzie bo czuje że byłaby powtórka z walki Lesnar vs Goldberg.CM Punk vs Orton to mimo wszystko najlepsza walka jaką można z Ortonem zrobić jednak liczę mimo wszystko na unifkacje tytułów co niestety wiąże się z Cena vs Orton.

Który to już nowy gimmick i nowy theme song Wade'a ?

Moda na wielkich wrestlerów umarła już dawno w mainstreamie w USA.Próba reaktywacji jej jest bez sensu w WWE.Vince ma bardzo słabą dywizję havyweight a i z najlepszymi wrestlerami z tej dywizji nie udałoby mu się zainteresować publiczności takim czymś..

Dzięki za te newsy! Co mnie wkręcałeś że nic niema :D

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Edge jako konferansjer, dziennikarz i inne pierdoły w WWE mnie nie interesują, zabrałby miejsce zjawiskowej Renee Young, dlatego, sorki Adam - Nie dziś :D.

Faktycznie, coś z tym Goldbergiem jest na rzeczy, Ryback prowokował go na Smacku, wykonując jego firmowe akcje, tylko wiadomo, że walcząc z Ceną i wykonując Jackhammer + Spear = 2 count. :D. Sting oby powrócił i walczyć z Takerem, bo chociaż poziom ringowy zejdzie na dalszy plan, to cała reszta, emocje, otoczka będzie wspaniała. A Shawn już zaprzeczył, obowiązuje go stypulacja z Takerem, i tak jest najlepiej.

Dawajcie Barreta do głównego rosteru, chociaż czasami zasysa, to po odświeżeniu postaci powinien na nowo być spoko.

Nie no. Ja rozumiem Orton vs Big Show, ale Orton vs Khali? Proszę, powiedzcie, że to jakiś żart listopadowo prima aprillisowy, bo nie wyrobię, przecież Khalas jako face nie wzbudza reakcji u nikogo, a oni go chcą wrzucić do Randy'ego? Really?

Najlepszego dla Y2J, oby wrócił ; ).

Dzięki za newsy + piwo leci, bo świetna paczka. :t_up:

• Reputacja:   1

Jazda. Najpierw o Edge'u, który powiedział "nigdy nie mów nigdy" odnośnie swojego powrotu do wrestlingu, powiedział że byłoby to wspaniałe, zabawne no i "cool". Jednak jego powrót skupiłby się np. na prowadzeniu wywiadów, pracą za kulisami na RAW, potrzebne to komuś? Mówił też o HHH, porównał do Bruno Sammartino, o atletycznej budowie Hauntera, nic ciekawego tam nie było.

Tak jak napisał UF, też jakoś wole sobie popatrzeć na Reene Young niż na przereklamowanego zawodnika Edge'a, który na mic'u nigdy mnie nie zachwycał więc objęcie przez niego stanowiska jakiegoś konferansjera czy kogoś na back'u to aż takie 'cool' nie jest i nie będzie.

Jednym z planów jest walka Triple H vs SCSA (w/ Vince Mcmahon) która miałaby nam dać jasnego właściciela WWE.

Czy ja dobrze zrozumiałem? Oni chcą sprowadzić Austin'a po to aby zastąpił Vince'a w walce i wygrał za niego 'federację'? Rozumiem, że raczej miałoby to na celu samo pojawienie się Stone Cold'a i wywołanie kosmicznej reakcji wśród fanów, ale nie lepiej żeby Vince walczył z samym Hunterem a walkę z Steve'm dać Punk'owi, na którą generalnie tak wszyscy oczekują?

wszystkie plany wskazują na to, że rywalem Rybacka na WM30 będzie Goldberg

Dobry żart. Goldberg w ringu jednak coś potrafi a Ryback jako marniutka kopia Bill'a to już w ogóle porażka jest. Tak jak ktoś już wspomniał na górze byłaby powtórka z rozrywki jaką nam dali Goldberg z Lesnarem na WM, śmiech na sali hihi.

A teraz coś co może się okazać hitem jakiego dawno nie było, federacja stara się doprowadzić do walki HBK vs Daniel Bryan!

Ta, zapewne ogromny hicior. Generalnie Shawn nie powinien już walczyć NIGDY, ale znając WWE to prawdopodobieństwo, że do tej walki dojdzie jest duże.

Ostatnim doniesiem jest przejście turnu przez Goldusta i jego walka z Cody'm.

Prowadziło by to na WM30 pewnie i walka byłaby w carrer matchu, którą Goldust by przegrał i odszedłby z WWE.

Zwolnienia w NxT a mianowicie z federacją żegna się Kassuis Ohno, znany bardziej jako Chris Hero.

To był dla mnie cios. Wielka szkoda, bo była to pierwsza pozycja do wbicia w główny roster.

Dzięki za news'y :) Dobra paka.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

To, kto ma odgrywać kluczowe role w 2014 mi się podoba. Miz pewnie już jako heel, Show jako jeden gigant, Punk i Bryan są po prostu bardzoi dobrzy w ringu, podobnie jak Ziggy, a Cena... jak to Cena, bez niego tak naprawdę jest nudno.

Fajnie by było jakby Conor był w głównym rosterze, bo ma fajny gimmick, który mi się podoba i znalazło by mu się miejsce choćby w midcardzie.

Tak jak przewidywałem, co niedługo wam zaprezentuje, Vince wróci dopiero po TLC. I dobrze, będzie emocjonująca Road to WM XXX.

Jeśli Bryan jednak zostanie w ME, to się cieszę. Oby poprzednie newsy się nie sprawdziły.

Barret nowy gimmick? Ciekawe czy theme zmienił, bo ten theme był fajny, a nowy może już nie być. Nie widziałem jego występu, więc nie powiem więcej o gimmicku.

Nie wierzę już w walkę Stinga, walkę SCSA, walkę HBK'a. Jedyny realistyczny powrót to Goldberg.

Ja nie narzekałem na danie pasa Jasiowi, bo Smackdown jest już takie słabe, że serio trzeba coś tam zrobić. To samo tyczy się WHC. Del Rio był bardzo słabym mistrzem, nudnym jak flaki z olejem. Czekam oczywiście na stratę pasa przez Jasia, bo ten, kto go pokona, wkroczy do main eventu pełną parą, bo nie każdy może pokonać "signature + finisher, 2 count" Jasia.

Xeb, dzięki za tak duże newsy, mam tylko jedną prośbę. Układaj to tak, żeby federacje były w kolejności. Co nie zmienia faktu, że świetna paczka. :t_up:

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...