Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mini Wywiady.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, jako że do moich obowiązków doszło także tłumaczenie wywiadów tworze temat z wywiadami mini. Wywiady pojawiają się na stronie z której bierzemy newsy. Co kilka dni będę dodawał nowy wywiad z daną gwiazdą. Dziś zaczniemy od wywiadu z Jackiem Swaggerem ! Miłego czytania.

jack_swagger_bio_20130219.png

MRM : Co możesz nam powiedzieć o swoje karierze w Oklahoma Sonners ?

JS : To było dla mnie świetne przeżycie, nigdy nie zapomnę gdy w 2001 roku podpisałem kontrakt z Oklahomą. Nie mogłem wtedy w to uwierzyć gdyż podpisałem kontrakt z drużyną która była mistrzem kraju ! Dzięki grze w tej drużynie poznałem co to znaczy mocno się starać o to by być najlepszym a także co robić aby odnieść sukces. Było to dla mnie bardzo dobrym doświadczeniem, nigdy tego nie zapomnę.

MRM : Jak zostałeś wrestlerem ?

JS : Trzy lata gry dla tak świetnej drużyny jak Oklahoma Sonners dobiegła końca. Mieliśmy 6 miesięczną przerwę aby przygotować się na mecze z Waszyngtonem a także Rose Browl. Byłem w domu gdy nagle dostałem telefon od Jacka Spatesa który był trenerem zapasów który wyjaśnił sytuacje w jakiej się znalazłem. Miałem do wyboru albo grać w piłkę nożną albo rozpocząć trenowanie zapasów no i wybrałem to drugie. Zapasy kochałem od 5 roku życia, brałem przykład ze swoich dwóch starszy kuzynów którzy zdobyli mistrzostwo Narodowe. Wychowałem się z dwoma siostrami więc można powiedzieć że byli dla mnie jak bracia. Bardzo często ćwiczyli ze mną zapasy abym był taki jak oni.

MRM : W 2010 roku w WWE zdobyłeś pas World Heavyweight Championship czy było to dla ciebie ważnym osiągnięciem ?

JS : Oczywiście że tak, to był dla mnie zaszczyt trzymać pas wagi ciężkiej na swoim ramieniu. Gdy patrzałem na inne nazwiska które posiadały ten pas czułem że osiągnąłem bardzo dużo. To jedna z najlepszych chwil mojego życia, nie ważne co się stanie zawsze będę tym mistrzem.

MRM : Zeb Colter jak twój menadżer ? Jak oceniasz jego pracę ?

JS : To była naprawdę bardzo fajna historia, Byliśmy kilka tygodni przed Elimination Chamber 2013 i znajdowaliśmy się w Nashville na tapingu RAW i właśnie tam pojawił się Zeb. Triple H zaczął z nami dyskutować, gdyż powiedział że ma na nas ciekawy pomysł. Pomysł naprawdę nam się bardzo spodobał, nie narzekaliśmy i szybko wszedł w życie.

MRM : Jak oceniasz pracę Antonio Cesaro który jest twoim tag team partnerem ?

JS - Antonio to świetny zawodnik, bardzo utalentowany i świetny technicznie. Co do naszego tag teamu to mamy super więź ze sobą i dobrze się dogadujemy. Wszystko zaczęło się gdy zerwałem dwa ścięgna a Antonio przyszedł wtedy mi pomóc i wesprzeć. To było naprawdę miłe z jego strony i od tamtej pory jesteśmy sobie bardzo bliscy.

MRM : Co dalej z twoją karierą ? Wybierzesz karierę solową czy może tag teamową ?

JS : Uwielbiam zapasy tag teamów jest wiele emocji a także super się dogaduje z Antonio. Zaś kariera solowa jest pełna niespodzianek i musisz liczyć tylko na siebie. W głębi duszy chcę prowadzić karierę solową ale dywizja tag teamów to duże wyzwanie któremu mam nadzieje sprostam. W walce tag teamów jest całkiem inaczej tutaj liczy się współpraca, w takim pojedynku może zdarzyć się wszystko.

MRM : Dzięki za wywiad Jack i powodzenia 4 Listopada w GreenVile gdzie ponownie się spotkamy.

JS : Dziękuje za rozmowę, czekam z niecierpliwością na ten dzień.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Clown.

2

• Deep

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wywiad spoko ale nie dowiedzieliśmy się tutaj nic specjalnego.Typowe lizanie dupy przez Jacka o wszystko o co został zapytany.Mimo wszystko fajnie że tłumaczysz aktualne wywiady i czekam na kolejne tego typu wywiady :)

#SmartFanZone

Świetna robota :) Nie zaprzzestawaj tych tłumaczeń i nie zniechęcaj się małą ilościa komentarzy bo to nie Twoja wina ani nawet tym razem nie ludzi tylko Swaggera ;P Jak Yao zauważył, nic specjalnie odkrywczego tu nie powiedział. Standardowe farmazony, ogólniki i nic ponadto więc nawet nie bardzo jest tu co komentować ;P

Dobra robota i dzięki za tłumaczenie. W sumie to nie ma czego komentować, bowiem Jack nic ciekawego w zasadzie nie powiedział. Trochę napomknął o swojej karierze w zapasach co chyba mało kogo obchodzi. O Wrestlingu informacji najwięcej, ale to również nie jest coś konkretnego. Zadano mu pytanie, o to jak został wrestlerem, a on zaczyna mówić o zapasach! Wiem, że słowo ''wrestling'' można również tłumaczyć jako ''zapasy'', ale to kompletnie dwa różne światy. Nie wiem czy czasem Swagger się nie pomylił bądź źle usłyszał. Nie wiem kim był ten koleś, z którym El Jacko rozmawiał; dziennikarz? Powinien lepiej formułować pytania, a przede wszystkim zadać ich więcej i bardziej rzeczowych, dzięki czemu uzyskalibyśmy konkretne odpowiedzi.

deathnotep.png

angle_02.gif

Tym razem wywiad z oficjalnej strony WWE. Wywiad przeprowadzony został z Kofim Kingstonem ! Zapraszam.

660xnxraw_1063_photo_124.jpg.pagespeed.ic.glhvv-v6bn.jpg

WWE Polska: Cześć Kofi! Gdzie jesteś i jak się masz?

Kofi: Cześć! Jestem właśnie w mieście Tampa na Florydzie. A w tej chwili... szczerze mówiąc to właśnie zmieniam pieluchę mojego dziecka.

WWE Polska: Hahaha, nieźle! Kofi, w zeszłym roku odwiedziłeś Polskę przy okazji trasy RAW po Europie. Jakie były Twoje wrażenia z Gdańska?

Kofi: Cóż, niestety nie mieliśmy wystarczająco czasu by zwiedzić miasto i okolice. Niemniej ludzie byli wyjątkowo mili! Fani przywitali nas na lotnisku i wszyscy byli wyjątkowo przyjaźni. Sam show również wspominam bardzo przyjemnie.

WWE Polska: Czy wiesz już może czy wrócicie do Polski w 2014?

Kofi: Zamierzamy pojawić się z kolejnymi występani w niedalekiej przyszłości. Ponadto na kanale Puls 2 możecie oglądać nasz program WWE Superstars. Polecam go całym sercem - znajdziecie w nim sporo świetnych pojedynków i zabawy! A o to właśnie chodzi w WWE.

WWE Polska: Kiedyś umieściłeś na twitterze zdjęcie z CM Punkiem pod domem Waltera White z serialu "Breaking Bad". Obaj jesteście fanami tego show?

Kofi: TAK! Obaj go uwielbiamy. Siedzieliśmy kiedyś razem na siłowni gdy CM Punk sprawdził w swoim telefonie i okazało się, że ten dom jest tylko kilka kilometrów od nas. Postanowiliśmy więc pojechać tam i zrobić sobie epickie zdjęcie! Bardzo żałujemy, że serial już się kończy.

WWE Polska: Ostatnio w WWE miało miejscie dużo debiutów, m.in. The Shield, The Wyatt Family, Fandango... Czujecie na plecach oddech nowicjuszy z WWE NXT? Czy konkurujecie z nimi czy też pomagacie sobie za kulisami?

Kofi: Hmm, w zasadzie jedno i drugie. Każdy wie, że tacy ambitni i utalentowani nowicjusze to dla nas poważna konkurencja. Z drugiej strony staramy się sobie pomagać i konflikty za kulisami to rzadkość. Osobiście jestem też wielkim fanem The Wyatt Family - czegoś takiego jeszcze nie było w WWE i jestem bardzo ciekaw w jakim kierunku pójdą te postacie!

WWE Polska: Dzięki za rozmowę!

Kofi: Dzięki!

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Przecież dałem ci stronkę gdzie miałeś shootowe wywiady z wrestlerami to czemu ich nie piszesz? Pomijam fakt tu powinny być twoje wywiady a nie skopiowane z WWE Polska ale kurcze.Takie wywiady gdzie wrestlerzy nie mogą powiedzieć swojego prawdziwego zdania tylko liżą dupę to jarają chyba tylko Dona Roida...

#SmartFanZone