Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Października

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Tym razem jest w czym przebierać. Mieliśmy dwie gale ppv od WWE plus najwazniejszą gale roku TNA. Sporo pasów zmieniło właścicieli,w TNA np z BfG żaden z broniących się mistrzów nie odniósł zwycięstwa i jedynym który nie stracił pasa na tej gali był Abyss ze swoim TV title ale to pewnie dlatego że go zgubił podczas swojej nieobecności. No a w WWE działo się jeszcze więcej.

Randy Orton- Po dwóch miesiącach wakatu głównego pasa wreszcie udało się wyłonić mistrza. Nie obyło się bez kontrowersji ale fakt jest faktem, Randy Orton wreszcie, chyba ostatecznie pokonał Daniel'a Bryan'a i może rozpoczynać jakiś nowy program wokół głównego pasa.

John Cena- Wrócił po ciężkiej kontuzji, dwa miesiące przed planowanym terminem (o ile nie była to ściema) no i zrobił to z nie małym przytupem. Nie tylko w pierwszej walce od SummerSlam zdobył pas WHC pokonując Alberto Del Rio, panującego praktycznie od stycznia z małą przerwą ale na drugi dzień pozbył się wiszącego nad nim zagrożenia w postaci Damian'a Sandow'a z walizką MitB. Pierwszy raz w historii posiadacz walizki nie wykorzystał jej w sytuacji ataku 'w odpowiednim momencie'. No cóż John Cena wrócił w pełni sił i mocy.

Cody Rhodes & Goldust- Najlepszy miesiąc w karierze Codiego i conajmniej jeden z najlepszych w karierze Goldusta. Po paśmie poniżeń jakie dotknęły ich rodzinę we wrześniu całkowicie się odegrali. Na Battleground w świetnej walce pokonali The Shield co zapewniło im pracę, by dzień później na raw rzrobić to ponownie i zdobyć pasy TT no i później w równie świetnej walce obronić je w triple threat na HitC. Co prawda miesiąc zakończyli porażką na raw ale nie przyćmiło to ich świetnego miesiąca.

CM Punk- Dwa ppv w październiku zakończył sukcesem. Najpierw lekko naciąganie pokonał Ryback'a ale później już całkowicie dominująco pokonał go w klatce by na koniec juz na raw podsumować wszystko zmuszając go do klepania. No ale najważniejsze że zakończył swój trwający od czerwca feud z Paulem Heymanem. Wreszcie go dopadł, posłał go do snu na szczycie klatki i zapewne prędko go nie zobaczymy.

Big Show- Uznałem że zasługuje na znalezienie się w rankingu mimo że przez większość miesiąca oficjlanie nie jest pracownikiem WWE. Generalnie od buntu na Battleground Big Show w moim odczuciu w tym story stał się ciekawszy niz Bryan. A i wcześniej też był jednym z mocniejszych punktów programu. Zadecydował o wyniku ME Battleground, dzięki niemu Rhodes'owie zdobyli pasy, on zakończył ostatnie raw miesiąca przerywając celebracje corporation i ogólnie wyrósł na ich wroga nr 1. On nie Bryan.

AJ Styles- Dokończył dzieła i w ME BfG zdobył pas WHC pokonując w bardzo dobrej walce Bulliego. Obronił go również w remachu no a później gdy Dixie przyszła do niego z nowym konraktem kazał jej go sobie wsadzić i opuścił TNA razem z pasem. Mniejsza o to że jest to story praktycznie identyczne jak to z Punkiem w 2011 w WWE. Obecnie nie widnieje w rosterze i ma zapowiedziane obrony pasa w federacjach niezależnych.

BroMans- Zastanawiałem się czy wyróżnić ich czy Sabina ale generalnie uznałem ich sukces za większy i bardziej zaskakujący. Poza tym walka Sabina bardzo mnie zawiodła poziomem podczas gdy walka o pasy TT mega przerosła moje oczekiwania. Pomijając fakt że w ogóle nie zakładałem że znajda się w niej BroMans. Wygrali preshow pokonując 3 inne teamy, później pokonali mistrzów i zdobyli pasy TT a wszystko na najwaznijeszej gali roku. I jako mistrzowie prezentują się narazie bardzo fajnie, oby tak dalej i oby dywizja TT zaczeła żyć.

Głosowanie trwa do 10 listopada.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• patryniu

1

• Clown.

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Mój głos leci na Big Show'a. Zajebiście mi się go oglądało w akcji i zawsze wyczekiwałem na niego w ostatnich segmentach RAW. On i Triple H w tym całym feudzie tworzą jedyną jasną stronę, pozdrawiam.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Ja mój głos oddaje na Johna Cena. Wrócił dopiero pod koniec miesiąca ale zrobił to co trzeba czyli pokonał Alberto Del Rio w bardzo dobrym pojedynku, chodź kontuzji nie wyleczył do końca. Zdobył pas WHC no i na następnym RAW obronił pas przeciwko posiadaczowi walizki Damienowi Sandow ! Wystarczył tydzień aby Cena pokazał się najlepiej. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Pomimo wielkiego come-back'u Ceny oraz zdobyciu WWE Championship przez Orton'a, wydaje mi się, że warto spojrzeć na inny poziom i zagłosować na Big Show'a. Jakby nie patrzeć jest on jedną z głównych atrakcji, choć nie pracuje dla federacji. Przyczynił się do powstania nowych mistrzów TT, a teraz wygania Corporation z ringu, niczym rozjuszony byk. Jeśli tak dalej ma wyglądać to storyline, będę na niego głosował co miesiąc. :8

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wybór jak dla mnie oczywisty Big Show. Dawno nie było z nim tak dobrego programu, jest naprawdę teraz jednym z najmocniejszych punktów federacji, robi syf gdzie tylko sobie chce, i jest nie do zatrzymania, nawet przez HHH ; ). Mój głos leci na niego :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Big Show bo: zmiata z ringu całą Corporation, dał nam nowych mistrzów tag-team i szaleje jak chyba nigdy. Dawno nie było takiego momentu, że Big Show daje nam taką satysfakcję z tego, że jest w ogóle w WWE. Wielkie brawa. :applause:

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Mój głos leci na Rhodes Brothers. Pokonali bardzo dobrych i bardzo długo panujących mistrzów, obronili swój honor, swoją prace, zdobyli pasy i sa w szczytowej formie swoich karier. A zdecydowałem się na nich bo nie tylko dwa razy zrobili najlepszą walkę ppv a i na tygodniówkach pokazują się z jak najelpszej strony ale przede wszystkim dlatego że w tym miesiącu przysporzyli najwięcej emocji a to cenie w wrestlingu najbardziej.

Cena osiągnął w tym miesiącu najwięcej, ale nie oddam na niego swojego głosu ze względu na to, że stał się swoją najbardziej heroiczną wersją ever. Głosuję na Big Show'a. Na dobrą sprawę to właśnie dzięki niemu dało oglądać się ten wiecznie przedłużający się program na linii Orton/Bryan. Tamci byli jedynie dodatkiem. Na pojawienie się Show'a czekałem z zapartym tchem i zawsze wiązały się z tym wielkie emocje. Zakończył reign z pasami 2/3 pośród Tarczy, znokautował samego COO, pozwał federację do sądu co może wiązać się ze stratą przez nich milionów i wyrósł na #1 wroga Corporation. Czekam na jego starcie z Hunter'em, które mając na uwadze całą otoczkę z pewnością wypadłoby świetnie!

deathnotep.png

angle_02.gif

Mimo wszystko Big Show. Wachałem się miedzy nim, a braćmi Rhodes, no bo wielki czas Cody'ego, powrót do żywych Goldusta, ale jakby nie patrzeć, to główne zwycięstwo, czyli wygraną pasów osiagneli dzięki interwencji właśnie Big Showa! Ten w tym miesiącu najbardziej namieszał, we wcześniejszych miesiacach był popychadłem, ale teraz kiedy poszedł na otwartą wojnę z korporacją dzieli i rządzi w federacji w głównym programie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wrestlerem paździrnika zostaje:

1. Big Show- 7 głosów (41%)

2. AJ Styles- 6 głosów (35%)

3. Cody Rhodes & Goldust- 2 głosy (12%)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...