Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV Hell in a Cell 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj możecie wybrać zawodnika którym waszym zdaniem najlepiej spisał się na gali. Zapraszam do głosowania, potrwa ono 10 Dni !

Poniżej zamieszczam zasady głosowania :

1.Nie będzie żadnych ankiet, komentarz=głos !

2.Zawodnika którego wybraliście proszę o pogrubienie co ułatwi mi pracę przy sprawdzaniu.

3.Dla wybranego zawodnika napisać wyjaśnienie dlaczego właśnie on.

4. Wystarczą 2-3 zdania.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Clown.

3

• Bryx

1

• Brem

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm jakiegoś bardzo wybijającego się faworyta nie mam więc mój głos leci na John Cena. Głównie za to jak dużo pracy włożył by być w stanie wrócić po bardzo powaznej kontuzji pare miesięcy wcześniej niż było planowane (no chyba że tak sobie rzucili ten styczniowy termin specjalnie żeby zrobić z niego bohatera teraz). Wrócił i to w dobrej formie, zrobili z Del Rio dobrą walkę no i jakby nie patrzeć w pierwszej walce od SummerSlam wygrał pas WHC.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Też muszę postawić na John'a Cene. Nie myślałem, że to zrobię, ale zaskoczył mnie całkiem dobrą formą po kontuzji, i razem z Alberto stworzyli świetne widowisko ; ).

Ja tak samo jak reszta zagłosuje na Johna Cena powrócił po kontuzji która jeszcze w pełni nie została wyleczona a jednak dał super widowisko z Alberto Del Rio któremu dorównywał w ringu. Wygrał także i zdobył pas WHC co także należy nagrodzić. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zgodzić się z panami u góry. John Cena na gali wygrał pas, stworzył jeden z lepszych swoich pojedynków. Poza tym zrobił to po dość nieprzyjemnej kontuzji.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 tygodnie później...

Z 4 głosami najlepszym zawodnikiem gali Hell in a Cell 2013 zostaje John Cena !

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...