Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Proszę, wymyśl mi gimmick ;< (David Otunga) #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Przedstawiam wam drugą odsłonę dyskusji na temat wymyślenia zawodnikom gimmicku. W pierwszej, debiutanckiej odsłonie wystąpił Justin Gabriel, i z czterech odpowiedzi, które otrzymałem najbardziej podobał mi się pomysł usera Kosaki, i on w nagrodę w tamtym temacie otrzymuje piwo. Taka forma nagrody i motywacji do wymyślania musi wam wystarczyć. 'Jak wiemy, mamy w WWE mnóstwo zawodników, którzy nie posiadają wyrazistego gimmicku, którzy mają problem by być postrzegani inaczej niż 'kolejny wrestler w gaciach'. Niektórzy są bardziej utalentowani, inni mniej. Cała zabawa polega na tym, że kreatywni wymyślić tych gimmicków nie potrafią, a spróbujemy się z tym my (wy konkretnie). Spróbujcie wymyślić gimmick dla wrestlera, który go po prostu nie ma. Kreatywność mile widziana, KAŻDY pomysł jest dobry. Jak wy wykreowalibyście jego postać?' (to będzie powtarzać się co dyskusje jako krótkie wyjaśnienie).

url?sa=i&source=images&cd=&docid=5ik-nKKZwFy7cM&tbnid=Okoh-G9oEfVkLM:&ved=0CAUQjBwwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wwe.com%2Ff%2Fstyles%2Fsuperstar_bio%2Fpublic%2Ftalent%2Fbio%2F2013%2F02%2Fdavid_otunga_bio.png&ei=7gRoUtvvII334QTN4oCoCQ&psig=AFQjCNH91rvOxnsZ4odMAUsgaRVP3bKNTQ&ust=1382635118664853

David Otunga, znany także jako Pan Kawa. To tak naprawdę jedyny jego gimmick, jednak on nie pozwalał mu na nic, bo nie występował w ringu, chyba że okazyjnie dostając regularne baty np od Sheamusa. David nie walczy od jednego z RAW przed WM, gdzie zjadł go Ryback, i od tego czasu go nie widzimy. Jednym z powodów, dla którego nie ma Otungi w TV jest to, że CT nie ma pomysłu na jego gimmick. Umiejętności Otungi oceniam tak 4.5/10, nie jest wirtuozem, ale jednak powinien moim zdaniem pokazywać się w ringu, bo nie mamy żadnych wiadomości na jego temat. Jak wy wykreowalibyście postać Davida Otungi? Najlepsza wg mnie odpowiedź/pomysł na gimmick zostanie nagrodzona piwem (poprzedni zwycięzca Kosaki. Zróbcie z Otungi nawet jobbera, ale z gimmickiem! : ). Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Bryx

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Fajnie że pojawiła się kolejna odsłona twojego pomysłu i myślę że warto prowadzić tą serię. Bardzo dobry pomysł także z ocenianiem na najlepszą wypowiedź to na pewno zachęci użytkowników. Co do samego Davida to jakoś go nie lubię, nie wiem czemu po prostu nie przypadł mi do gustu. W ringu ujdzie, nie jest wcale najgorszej. Gimmick no właśnie szkoda że go w ogóle nie ma, bo na pewno dodał by mu takiego uroku i lepiej by się go oglądało w ringu. Chodź mi samemu jest ciężko powiedzieć jaki by do niego gimmick pasował, jednak na pewno powinien być heelem bo w tej roli odnajduję się najlepiej. Tyle ode mnie, czekam na kolejną osobę bez gimmicku ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czy ten zawodnik może mieć w ogóle jakikolwiek sensowny gimmick? Na pierwszy rzut oka jest to taki popierdoleniec, maminsynek.. Dajcie mnie pas, bo mnie się wszystko należy, jestem królem. Był doradcą bodajże Laurinaitis'a, po czym zmył się z federacji. Nigdy go nie trawiłem, finisher wzięty z dupy, a te jego "muskuły" mówią: jestem głupi, ale silny :waving:

Otunga powraca jako heel. Razem z kubkiem kawy, który jest tak naprawdę 30kg hantlem (by mięśnie przypadkiem nie odpoczywały - trening, pompa), atakuje pozerów, a następnie pokazuje swe sztuczne umięśnienie. Ciągle gada o siłowni, śmieszą go jego własne żarty i na dodatek dokumentuje każdą akcję w postaci tzw samojebki na fejsa. ;)