Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 17.10.2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Big E Langston możliwe że dostanie w najbliższym czasie duży push w federacji a wszystko dzięki panu Cenie, który jest jego zwolennikiem i domaga się aby jego postać zaczęła coś znaczyć a jak dobrze wiemy Federacja liczy się i to bardzo ze słowami Cena.

:arrow: Cena pojawi się na Hell in a Cell a także na następnym Raw tuż po gali. Następnie Cena zrobi sobie przerwę jednak nie wiadomo czy nie wystąpi na Raw i SD tuż przed Survior Series.

:arrow: Na początku tego tygodnia Hulk Hogan ma podpisać nowy kontrakt z TNA także wystąpi na najbliższym PPV Bound Of Glory.

:arrow: Już jest bardziej niż pewne że The Rock nie pojawi się na WM XXX a to dlatego że w kwietniu zaczynają się zdjęcia do najnowszego filmu w którym będzie grał Dwayne. Tytuł filmu nosi nazwę "San Andreas".

:arrow: Była Diva TNA Rosita udzieliła wywiadu gdzie porusza kwestie o pracy w WWE, O nowym filmie i wiele innych rzeczy. Wywiad w całości jest dostępny na stronie podanej obok. http://vocnation.com

:arrow: Wygląda na to że już nie długo do ringu powróci Kane który jest reklamowany w walce tag teamowej razem z Cody`m i Goldustem na Tourne po Kolumbii 6 Listopada.

:arrow: Poniżej wyniki z Live Eventu w Meksyku z dnia 16 Października :

Los Matadores pokonali 3MB

Wade Barrett pokonał Zacka Rydera w Hummer Ball Matchu.

Alberto Del Rio pokonał Sin Care.

AJ pokonała Natalya`e

The Waytt Family pokonali The Prime Time Players

Damien Sandow pokonał R-Trutha

Cm Punk pokonał Curtisa Axela

:arrow: Triple H ma w najbliższym czasie skupić się na Dywizji Tag Teamów i nie co ją poprawić. Między innymi ma sprowadzić parę zespołów z NXT do głównego rosteru a także połączyć paru zawodników w pary z Raw i SD.

:arrow: WWE pracuje nad filmem na DVD poświęconym Reyowi Mysterio, i co ciekawsze sam nie dawno powiedział że jak na razie nie ma zamiaru odchodzić na emeryturę a każdy wie jak to jest z jego kolanami.

:arrow: WWE Hall of Fame Trish Stratus która nie dawno urodziła swoje pierwsze dziecko, pojawiła się na okładce magazynu Parents Canada. Zdjęcie zamieszczam poniżej w spoilerze.

?dm=EO6C

:arrow: Była gwiazda WWE MVP pojawi się na House of Hardcore 9 Listopada.

:arrow: Rey Mysterio spotkał się z kobietami chorującymi na raka piersi w domu charytatywnym.

?dm=P6H0

:arrow: Po raz pierwszy w historii federacja TNA wydała T-Shirt Dixie Carter.

?dm=G58S

:arrow: Rey Mysterio powrócił na wczorajszym Live Evencie w Meksyku pomagając Sin Carze który był atakowany po walce przez Alberto Del Rio.

:arrow: Była gwiazda WWE John Morrison pojawił się w najnowszym horrorze pod tytułem "Minutes of Midnight"

:arrow: Bilety na Hell in a Cell nie sprzedają się najlepiej co nie pokoi kreatywnych.

:arrow: Kreatywni WWE są zdziwieni i rozczarowani że baby-face Brie Bella nie dostała współczucia od fanów gdy została zaatakowana przez Tamine.

:arrow: No i na sam koniec w spoilerze zamieszczam wyniki na najbliższe SmackDown.

Match 1

Luke Harper & Erick Rowan pokonali The Miza & Kofi Kingstona

Match 2

Non Title Match

Brie Bella pokonała AJ Lee

Match 3

CM Punk pokonał Big E Langstona

Match 4

The Usos pokonali Real Americans

Match 5

Daniel Bryan, Cody Rhodes & Goldust pokonali The Shield

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Bryx

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Big E Langston mistrzem ringu nigdy nie był jednak nie wiem czemu jakoś go lubię. Fajnie że dostanie push jednak mam nadzieje że tym razem coś poważnego a nie znowu jako ochroniarz.

Rokca niema na WM'ce ? Może wreszcie będzie można obejrzeć z zaciekawieniem Main Event ? WIERZĘ

Dywizję tag teamów Hunter chce odnowić od dawna.Jedynym ruchem który wskazywał na to było powstanie Teamu Hell No jednak potem zabrakło pomysłów i niestety znowu ta dywizja jest strasznie słaba.Liczę że coś się zmieni wreszcie ale nie na tak krótki okres jak ostatnio.

MVP lepiej niech wraca do NJPW a nie się szlaja po pseudo federacjach które są strasznie słabe.

Dzięki za newsy :)

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Też słyszałem o tym, że Big E ma dostać całkiem spory push, mówi sie nawet o przejęciu przez niego pasa IC już na HIAC! Ja tam nic do niego nie mam, może nie jest wirtuozem ringu, ale drewnem też nie jest.

Cena jak ma zniknąć to nie ma mowy o tym, żeby przejął pas WHC, a jeśli przejmie to tylko dla statystyk, ale zaraz odbierze mu ten pas Sandow. Nie widzę innej możliwości niż Cash walizki przez Damiena na HIAC.

Aż się stałem wrestlingowo spokojniejszy jak przeczytałem o braku Rocka na WM. Niech WWE da zadebiutować Zaynowi przed WM XXX, on na samej gali dałby świetne show

Oby Kane powrócił na następnym RAW, cały czas do momentu zniknięcia utrzymywał w miarę formę, oczywiście bez wielkich fajerwerków, ale to jedna z największych i najbardziej niedocenianych legend federacji.

Słyszałem, że HHH jest za przywróceniem Tag Teamu Gabriel & Kidd, i mimo narastającego hejtu na tych dwóch zawodników, ja jestem na tak.

Tym razem karta na HIAC nie zapowiada się tak dobrze jak w zeszłym roku, ale na pewno obejrzymy lepsze show, nie ma wątpliwości, w zeszłym roku dostaliśmy gówno.

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...