Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulk Hogan atrakcją WM XXX?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

blog_cc_4892589_7551621_tr_hulk-hogan-02.jpg

Ostatnio w sieci pojawiły się informacje o tym że jest opcja by Hulk Hogan powrócił do WWE by wziąć udział w nadchodzącej WM. Oczywiście na razie nie wiemy ile w tym prawdy a ile naturalnej reakcji ludu na rzekome odejście Hulk'a z TNA. No i własnie na początek skupiłbym się na sytuacji Hulk'a w TNA. Wiemy że skończył mu się kontrakt, nie mamy żadnych informacji jakoby go przedłużał albo chociażby żeby trwały rozmowy na ten temat. Dodatkowo na ostatnim impact'cie Hulk odszedł z TNA po czym został dodatkowo zwolniony przez Dixie. Oczywiście może to być storyline a na temat kontaktu teoretycznie może nie być przecieków. Ale generalnie w obecnej sytuacji TNA pozbycie się Hulk'a jest najlepszą opcją. Nie jest on tam już do niczego potrzebny no i zarabia zapewne pensję za którą mogliby zatrudnić z 10 młodych zdolnych zawodników. Oczywiście wiadomo że Hulk zawsze przyciąga za sobą rzesze swoich wiernych fanów których będzie miał zawsze ale nie na tym TNA powinno budować swój universe. Tak więc prawdopodobieństwo że Hulk faktycznie rozstał się z TNA moim zdaniem jest spore.

A w takim układzie czemu WWE nie miałoby go wykorzystać? Wiemy że między Hulkiem a Vincem stosunki są napięte ale Vince jest biznesmanem i raczej zdaje sobie sprawe że Hulk Hogan na okrągłej XXX WM jest dobry dla biznesu. Zwłaszcza że Rock'iem nie mogą dojść do porozumienie, z Austinem sytuacja jest co najmniej niewiadoma a na WM XXX wypadałoby mieć kogoś wyjątkowego. Hulkowi na pewno na myśl o WM zapaliły się już dolarki w oczach więc no ja nie widze przeszkód. I powiem więcej wcale by mi to jakoś specjalnie nie przeszkadzało. Oczywiście Hulk powinien być dodatkową atrakcją, niech będzie czegoś częścią byleby główny program nie toczył się wokół niego. Jeżeli gdzieś tam by był myślę że byłby to powrót godny WM XXX i ja nie mam nic przeciwko. A Wy jakie macie odczucia na ten temat? Realna? Nie realne? Chcielibyście by Hogan pojawił się w okolicy WM?

Dyskusja otwarta!!!

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

4

• Yao

3

• Brem

3

• hhynagata

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem Hulkster nie powróci, i jego powrót wcale nie wywołałby super mega pozytywnej reakcji na trybunach. Hogan nie jest za bardzo lubiany, kiedy Punk w czasie jednego ze swoich speechy o nim wspomniał zostało to przyjęte bez reakcji, kiedy WWE postanowiło przeprowadzić fake powrót Hogana, bodajże w zeszłym roku nie zostało to w żaden sposób przyjęte przez fanów. Myślę, że sprowadzenie Hogana na WM nie jest dobrym pomysłem. To Tyle ode mnie :t_up:

Ja uważam inaczej i myślę że jest duża szansa abyśmy zobaczyli Hogana na WM XXX są ku temu powody, między innymi jednym są pieniądze bo w końcu jak wiemy Rocka na WM nie zobaczymy a trzeba go kimś zastąpić, kimś wielkim żeby były wysokie zyski i tą osobą może być właśnie Hulk. Racją jest jednak że Hogan nie jest zbytnio lubiany przez fanów, powiedzmy sobie szczerze jeśli powróci po tylu latach spędzonych w konkurencyjnej federacji na pewno nie dostanie oklasków na stojąco. Sam nie wiem, fajnie by go było znowu zobaczyć w WWE i do tego jeszcze na WM XXX jednak jeśli powróci to nie dlatego że chcę tylko po prostu nie ma już gdzie iść bo w TNA go nie chcą. Za pewne gdyby Hogan doszedł do porozumienia z TNA to nawet by o tym słowem nie wspomnieli o tym całym wydarzeniu. Pod sumując : Wydaje mi się że to bardzo prawdopodobne że zobaczymy Hulka na WM, ale nie będzie to jakoś super przywitane przez fanów. Tyle ode mnie, dzięki za dyskusje. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Na starcie Brem props za dyskusje ! Co do powrotu Hulka to sam nie wiem co o tym sądzić. Patrząc tak bez żadnego przemyślenia wydaje się być to kompletnie nie możliwe bo przecież Hulk się odwrócił,bo przecież wspierał konkurencyjne TNA.Jednak dobrze wiemy ile TNA zagroziło WWE i również wiemy że Hulk to postać która przyciąga niedzielnych fanów przed telewizory,oczywiście nie w takim stopniu jak myśli sam Hogan czyli że sam podciągnie mega ratingi ale jednak Hulka zna każdy i o tym wie Vince. Jednak co do Vincowi ściągnięcie Hulka tylko na HoF ? Przecież to i tak tylko co niektórzy oglądają z dwu tygodniowym opóźnieniem na USA. Jeżeli już ściągać Hulka to do jakiegoś segmentu na WMce niż do HoF. Na jego występie w HoF WWE nic nie zarobi a jedynie straci bo nie sądzę by Hulk przyszedł tam za darmo przy jego problemach finansowych.Tak więc myślę że rzeczywiście wewnątrz WWE jest myśl by dać Hulka podczas ceremonii jednak są to tylko pomysły jakich jest wiele i ostatecznie pewnie tak szybko Hulka nie zobaczymy o ile wgl jeszcze kiedyś WWE będzie go jeszcze chciało.

Racją jest jednak że Hogan nie jest zbytnio lubiany przez fanów, powiedzmy sobie szczerze jeśli powróci po tylu latach spędzonych w konkurencyjnej federacji na pewno nie dostanie oklasków na stojąco.

Od smartów na pewno nie jednak więcej publiczności stanowi WWE Universe czyli niedzielni fani oglądający tylko WWE którzy nawet nie wiedzą co to jest TNA a Hulka znają tak więc pop raczej dostałby spory i tak :)

#SmartFanZone

Racją jest jednak że Hogan nie jest zbytnio lubiany przez fanów, powiedzmy sobie szczerze jeśli powróci po tylu latach spędzonych w konkurencyjnej federacji na pewno nie dostanie oklasków na stojąco.
Moim zdaniem Hulkster nie powróci, i jego powrót wcale nie wywołałby super mega pozytywnej reakcji na trybunach. Hogan nie jest za bardzo lubiany,

Musicie wziąć pod uwage jeden fakt. Hulk Hogan to jest Hulk Hogan. Obojętnie co zrobi, co powie, gdzie pójdzie walczyć to wciąż będzie Hulk Hogan- największa legenda i ikona wrestlingu jaka kiedykolwiek istniała. Hulkamania do dziś jest pojęciem aktualnym, do dziś mnóstwo fanów oglądających wrestling w tamtych czasach uważa go za najlepszego na świecie i ma w domu czerwono żółte ołtarzyki. No i pomijając psychofanów każdy nawet smart obojętnie czy go lubi czy nie musi przyznać że Hulk Hogan jest największa ikono w historii. Tak więc moim zdaniem mylicie się i pojawienie się Hogana wywoła burze na widowni zawsze i wszędzie.

Bremu a co sądzisz o tym? Na filmiku od 0:37. Ja na początku pomyślałem, że to Hulkster powrócił, a fani? Ilu ich się tam cieszyło? 100? Reszta *No Reaction*. Jak tak miałby wyglądać powrót Hogana (niewątpliwie legendy) to serio nie chciałbym tego oglądać ; ). To tyle ode mnie :t_up:

100? Reszta *No Reaction*

Może to dlatego że to nie był Hulk tylko jakiś pajac a cała publiczność była zażenowana tym wszystkim ? Nie oszukujmy się WMka a takie zwykłe RAW to kompletnie dwie różne sprawy.Na WMce powrót Hulka wywoła sporą reakcję mimo wszystko gdyż będzie tam o wiele więcej ludzi z czego więcej przeciętnych marków niż jakiś ogarniętych mega smartów.Poza tym Hulk Hogan powracający to do WWE to coś o czym będą mówiły Amerykańskie media przez co będzie mówione sporo i o samej WrestleManii.Czego chcieć więcej ?

#SmartFanZone

Przecież reakcja była spoko. Gęby otwarte ale po pierwszym najeździe na postać "hulkstera" ogarneli, że to nie on. Dlatego No reaction... nie ma się co dziwić.

100? Reszta *No Reaction*

Może to dlatego że to nie był Hulk tylko jakiś pajac a cała publiczność była zażenowana tym wszystkim ? Nie oszukujmy się WMka a takie zwykłe RAW to kompletnie dwie różne sprawy.Na WMce powrót Hulka wywoła sporą reakcję mimo wszystko gdyż będzie tam o wiele więcej ludzi z czego więcej przeciętnych marków niż jakiś ogarniętych mega smartów.Poza tym Hulk Hogan powracający to do WWE to coś o czym będą mówiły Amerykańskie media przez co będzie mówione sporo i o samej WrestleManii.Czego chcieć więcej ?

A z Twoją argumentacją się akurat zgadzam ; ). Tylko, że trzeba jasno powiedzieć - będzie cheer o ile dziadek nie będzie walczył. Bo jeśli Hulkster stanie do walki na WM XXX to będzie żenada. Ale z ogólną argumentacją się zgadzam, może powrót Hulkstera na samej WM nie wypadnie źle, a taka rzecz będzie fajna. Moim zdaniem powinno być tak. Hulk otwiera WM, tam mówi, że Hulkomania żyje itd, że on jeszcze nam pokaże, no wiadomo. I potem mamy segment na backu gdzie Hogan udziela komuś wywiadu, odwraca się i staje twarzą w twarz.. z Undertakerem. Chciałbym to zobaczyć, i to na pewno dałoby duży cheer publiczności, coś jak The Rock twarzą w twarz z Austinem : )

Moim zdaniem to na poprzedniej WM powinni zrobić tez takie coś między Takerem a Rockiem, to zawsze wywołałoby cheer, powrót wspomnień z ery Atti itd. Dlatego uważam, że zwykła wymiana spojrzeń na Backu między Hoganem a (tu wpisz 'SCSA, Taker, Rock czy kto tam wróci') mogłaby się naprawdę spodobać publiczności ; ). To tyle ode mnie :t_up:

Dodano:

Przecież reakcja była spoko. Gęby otwarte ale po pierwszym najeździe na postać "hulkstera" ogarneli, że to nie on. Dlatego No reaction... nie ma się co dziwić.

Really? To była spoko reakcja? Taka reakcja to powinna być jakby Daniel Bryan wrócił po miesięcznej kontuzji, a nie gdy legenda tej federacji wraca po wielu wielu latach do organizacji ; ). To powinien być wybuch, rozumiesz, coś większego niż 'O Hogan se wrócił, ale fajnie' ; ).

Ja na początku pomyślałem, że to Hulkster powrócił, a fani? Ilu ich się tam cieszyło? 100? Reszta *No Reaction*. Jak tak miałby wyglądać powrót Hogana (niewątpliwie legendy) to serio nie chciałbym tego oglądać ; )

Jakby mi się chciało poszukać jakiegoś pasującego tu mema to bym go wstawił ;P Bez urazy ale jeżeli naprawde myślałeś że Hogan powrócił do WWE w segmencie z jakimiś pajacami z tv to dostaniesz zaraz bana za multikonta Satanica ;P Hogan zgarnia największy pop gali na każdym jednym impactcie to co dopiero w WWE a co dopiero na WM ;P

Ja na początku pomyślałem, że to Hulkster powrócił, a fani? Ilu ich się tam cieszyło? 100? Reszta *No Reaction*. Jak tak miałby wyglądać powrót Hogana (niewątpliwie legendy) to serio nie chciałbym tego oglądać ; )

Jakby mi się chciało poszukać jakiegoś pasującego tu mema to bym go wstawił ;P Bez urazy ale jeżeli naprawde myślałeś że Hogan powrócił do WWE w segmencie z jakimiś pajacami z tv to dostaniesz zaraz bana za multikonta Satanica ;P Hogan zgarnia największy pop gali na każdym jednym impactcie to co dopiero w WWE a co dopiero na WM ;P

No wiesz, Hogan swego czasu powrócił w kiczowatym segmencie między Khalim a Hornswoggle więc wszystko możliwe ; ) ).

No wiesz, Hogan swego czasu powrócił w kiczowatym segmencie między Khalim a Hornswoggle więc wszystko możliwe ; )

Weź pod uwagę że to się działo na 15leciu RAW na które powróciło mnóstwo gwiazd więc to zupełnie inna sytuacja niż ta.

#SmartFanZone

A poza tym Hogan pojawił się w WWE 2K14, a więc może to jakiś sygnał jest. Może Węsęt już kontaktował się z nim na początku roku i rozplanowali powrót do WuWuE?

Ale wiem że Hogan przyciągnie publikę na WM XXX, a wiemy że to "dobre dla biznesu" jest. :8

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Nie ogarniam Cię undertaker Fan. Każdy doskonale wie, że jeśli Hulk wróci to cała publika, łącznie ze mną, dostaną sraczki z tej okazji więc po co wymyślać, że może nie dostanie... może się nie ucieszą... może walkę będzie musiał walczyć i będzie kiepsko. k***a, Hogan jedna z legend Pro Wrestlingu obecnie i wiadomo, że jaki by nie był każdy gdzieś tak naprawdę go lubił bo to po prostu Hulk Hogan. Tyle