Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Coś nowego wrestlingowego ale nie tak przejedzonego-E-fed?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ostatnio na SB często Hogi pisał o reaktywacji/założeniu forumowego e-feda.Przyjeło się to co ciekawe z mega krytyką ale niema się co dziwić gdyż wiemy jak na naszym forum wygląda sprawa z tego typu zabawami- roster 30 osób,piszą dwie- jednak komu by się chciało przez rok pisać Johnem Ceną posty "ja cię zjadę bo jestem lepszy a ty mnie i tak nie zobaczysz". Może warto by coś zmienić by nie było to tak monotonie. Ciekawą alternatywą były RPy które chciał wprowadzić >C< jednak niestety dla naszych userów to zbyt pracochłonne zajęcie, jednak może warto by zrobić e-fed backstagowy taki jak WCE tyle że z wymyślonymi wrestlerami przez graczy.Każdy miałby swój charakter,nie byłoby problemów że ktoś źle naśladuje Takera czy inną osobę a i booking mógłby być ciekawszy. Właśnie wracając do bookingu gdyż on też jest tutaj właśnie dosyć sporym problemem.Jak wiemy każdy pyta o galę,ona często się opóźnia a twórcy tłumaczą że niema jej bo ludzie nie piszą a to wymaga sporo czasu. A jak już jest to nikt jej nie skomentuje a jak dobrze pójdzie to przeczyta tylko swoją walkę więc może zamiast pisać obszerne bookingi można by było pisać takie mini raporty z gali które pokrótce by opisywały wydarzenia dzięki czemu bookerom by to nie zabierało sporo czasu a i wiele osób by przeczytał całą galę w kilka minut.Co wy sądzicie o takim czymś ?

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

9

• hhynagata

5

• Kosaki

5

• Mirai

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

To jest naprawdę niezły pomysł, w sumie można by było spróbować ale nie wiadomo zaś ile osób na takie coś się piszę. Ja oczywiście na pewno, to może być coś ciekawego wymyślić własną postać i pisać nią i samemu decydować jaki będzie miała gimmick itp. Pomysł na pewno na plus. Co do gal to także ułatwi życie, nie ma sensu pisać tak dużych gal których większość nie przeczyta tylko zobaczy czy wygrało. Mini raporty były by wprost idealne, krótkie co na pewno by zachęciło do czytania większości osób. Pod sumując dobry pomysł który może wypalić ale żeby tak się stało potrzeba chętnych do pisania. Tak więc ja na pewno się zgłaszam ale jeszcze pytanie niby kto tworzył by te galę ? ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Tak więc ja na pewno się zgłaszam ale jeszcze pytanie niby kto tworzył by te galę ?

Z tymi pytaniemi poczekajmy aż się wszystko wyjaśni i będą chętni.Myślę że na forum jest wiele kreatywnych osób z którymi dałoby się zrobić zgraną ekipę do pisania takich raportów. W sumie to nawet jedna osoba jest w stanie zrobić taki raport bez większych problemów ale wiadomo w więcej osób będą lepsze pomysły :)

#SmartFanZone

Hmm tak zagrabym (f**k off Xeb) ale wolę znane gimnicki, aczkolwiek skoro WCE nie chce wuszać to no cóż przy dobrym bookiingu może być cć tak jiekawie zwłaszcza jeśli będziesz to rozpisywać tak jak mówisz a skupicie się na PPV to może wypowiedzą się osoby zupełnie nie związane z E-Fedeami

sig.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dobry pomysł ale ma wiele wad. Skąd mamy wiedzieć jak kto wygląda, co potrafi skoro nigdy nie widzieliśmy go na oczy. Tu myślę jest największa wada chociaż z chęcią bym spróbował.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Każdy user przy zapisie będzie musiał szczegółowo opisać jego postać tak jak było to w przypadku RPów :)

#SmartFanZone

• Reputacja:   1

Sam pomysł jest naprawdę bardzo dobry, Propsy Yao za innowację. W ogóle każdy pomysł na przyciągnięcie ludzi do bycia na tym portalu jest dobry. Jakby co to na mnie jednak nie liczcie, nasz główny e fed mnie nie wciągnął zupełnie, i raczej po dwóch - trzech postach kończyły się pomysły na postać, a gadać ciągle to samo to nic nie gadać, więc nie wchodzę w to, ale jak mówiłem, props Yao za pomysł. To tyle ode mnie :t_up:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android

Niby tak, ale to nie to samo. Szkoda, żejakoś nie ma zajebistego darmowego w wuj wypasionego kreatora postaci. Byłoby git.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Niby tak, ale to nie to samo. Szkoda, żejakoś nie ma zajebistego darmowego w wuj wypasionego kreatora postaci. Byłoby git.

Zawsze możesz znaleźć zdjęcie w googlach podobnej postaci i dać.Jednak od czego jest wyobraźna. Poza tym to zabawa tekstowa tak więc graficzne szczegóły mają tu najmniejsze znaczenie.Bardziej będziemy się skupiać na charakterze postaci aniżeli jego wyglądzie który będzie potrzebny głównie bookerom.

#SmartFanZone

Nie no, ja zawsze przy takich inicjatywach jestem na tak. Fajny pomysł z okrojonymi galami. Daje to w sumie komfort bookerom, nie trzeba siedziec kilku godzin pisząc gale którą i tak większość potem olewa. W sumie przy takim stanie rzeczy mogę się zgłosić na bookera, jestem w stanie coś takiego pisać.

Co do wymyślonych postaci - było już kiedyś, chyba nie przeszło zbytnio ale czemu nie spróbować. Tylko takie postacie muszą być zajebiście rozpisane, wszystko musi być jasne. Pytanie zostaje: RP czy Back?

Zdecydowanie back.RPów tutaj na pewno nikt nie odda na czas już pomijając że mało kto potrafi je pisać :)

#SmartFanZone

No fakt. RPki wymagają trochę ogarnięcia tematu. Także back byłby fajnym rozwiązaniem. No dobra więc piszmy ile chętnych, gdzie dokladnie (bgz czy poza), kto chetny do organizaowania tego itp. Ja moge popisać/bookowac... Ale nie sądzę, żebym wszystko sam ogarnął.

Hm, jeszcze nie grałem w coś takiego, można powiedzieć, że to mieszanka, bo wymyślasz swoją postać, ale piszesz na backstagu, a nie rp. Myślę, że chętnie bym spróbował, choć nie wiem czy dostanę zgodzę od władz forum, jako, że ciągle jestem szary i nigdy nie piszę 3 zdań rozbudowanych, złożonych, obfitych w wiele wyrażeń. Podsumowując, Yao, świetny pomysł, 1/10, za to masz już admina :D

Hoguś, ja już coś takiego próbowałem tutaj ogarnąć, zgłosiło się 7 osób, 2 wycofały się przed 1 galą a rp oddało 4, any questions?

jrthqr.jpg