Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kurt Angle, Powrót Marka Henry,Keibler i inne. (4.10.2013)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Według The Observer Wrestling Goldust podpisał jak na razie krótko terminowy kontrakt. Nie wiemy jednak na ile został on podpisany jednak po Battleground podobno ma się wszystko wyjaśnić.

:arrow: Jak na razie TNA będzie działało nadal i przetrwa najbliższe lata gdyż Spike TV jest zadowolone ze współpracy i chcę jeszcze ją przedłużyć. Jednak nie wiadomo kto będzie szefem TNA ponieważ Carter ma w najbliższym czasie zamiar sprzedać swoją federacje.

:arrow: Córka Paula Van Dale czyli Leah Van Dale podpisała kontrakt z federacją WWE i będzie występowała na początek w NXT.

:arrow: Jak wiadomo Kurt Angle pojawi się na gali Bound of Glory i zostanie wprowadzony do Hall Of Fame. Jednak nie ma żadnych informacji o tym że Kurt miałby zawalczyć na PPV.

:arrow: Były mistrz ECW Justin Credible`s bardzo dobrze ocenia debiut Los Matadores i mówi że to może być przyszłość tej federacji. Porusza także tematy między innymi o Rodzinie Rhodesów i chwali przy tym powrót do federacji Goldusta.

:arrow: WWE nie dawno zrobiła ankietę na temat filmów na DVD które mają w najbliższym czasie wydać. O to te które najlepiej spodobały się fanom :

Best of Shotgun Saturday Night

Best of Velocity

Best of WWE Superstars

Best of WWE Saturday Morning Slam

Thanksgiving Moments

Best of Bra and Panties

Top 25 Superstar Entrances

The Christmas Collection (All of WWE's best Christmas-themed moments)

Music of WWE (The best entrance songs)

Best of the Slammys

Best of Tribute to the Troops

Brothers of Destruction

Top Divas

Santino Comedy Hour

:arrow: Wygląda na to że tak wcześnie Marka Henry nie zobaczymy z powrotem w ringu. Wszystko wyglądało dość dobrze jednak na ostatniej kontroli lekarskiej, lekarze stwierdzili że Mark powinien udać się jeszcze na rehabilitację.

:arrow: WWE wyda specjalną figurkę Lexa Lugera byłem mistrza WCW i zwycięzcy Royal Rumble. Fani mają do wyboru w jakim gimmicku dana figurka ma się prezentować.

:arrow: Stacy Keibler myśli o powrocie do wrestlingu. Gwiazda nie dawno rozwiodła się z gwiazdą Hollywood George Cloneyy`em. Chodź gwiazda nie ma zbyt dużo pieniędzy nadal chodzi do Spa i kupuje sobie same najlepsze rzeczy. Co do jej powrotu to jest chętna ale za olbrzymią sumę pieniędzy.

:arrow: Darren Young ujawnia że to była dla niego bardzo trudna decyzja aby przyznać się że jest gejem. Bał się że odwrócą się od niego przyjaciele i zostanie zwolniony z pracy.

:arrow: Maria Kannelis powiedziała że jest zadowolona ze swojego dotychczasowego życia i nie myśli o powrocie do WWE.

:arrow: Dziwne plany ma WWE ponieważ chcę rozbić tag team Jacka Swaggera i Antonio Cesaro i z tego drugiego zrobić baby-face !

:arrow: Federacja na początku miała duże plany aby dać wielki push Wade Barrettowi teraz jednak nie wiedzą czy to dobra decyzja.

:arrow: Ostatnie SmackDown zdobyło rating 1.89 co jest słabszym wynikiem niż rating z zeszłego tygodnia.

:arrow: Wiele mówiło się o tym że Daniel Bryan ma wygrać Royal Rumble 2014 jednak teraz federacja ujawnia że ma co do niego inne plany i rozpoczną się jeszcze w tym roku.

:arrow: John Cena miał pojawić się akcji charytatywnej wspierając kobiety z rakiem piersi. John jednak nie zjawił się i nie wiadomo dlaczego.

Przepraszam że newsy dopiero dzisiaj jednak wczoraj nie zbyt miałem czas.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Bryx

1

• Clown.

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Z tym że Goldust pojawi się na krótko, to było do przewidzenia. Mimo, że fajną walkę wykręcił, to nie pozipie długo. Podczas promo Los Matadores śmiałęm się z debilnego gimmicku. Po debiucie odbieram to inaczej. Oni naprawdę mogą mieć wzięcie. DVD "Best of WWE Superstars" i "Best of WWE Saturday Morning Slam"? Tam nie ma nic dobrego ;) Dobry motyw z themami i Braćmi. Nawet Santino może przebić te, które wymieniłem. Szkoda, że Mark ma znowu kontuzję. Coś czuję, że niedługo się z nim pożegnamy. Darren myślał o tym, że go zwolnią przed ujawnieniem. Teraz nie ma się o co martwić. Świetnie to rozegrał. Rozbić team SWAG i Cesaro? Oby. Wade Barrett. Ta postać mnie już denerwuje. Ma gimmick heelowego brytola. Nic ciekawego w jego postaci oprócz epickiego themu, któy jest za dobry na tego zawodnika.

Na RR powinien wygrać ktoś nieprzewidywalny. Nie Cena, Nie DB, nie Orton, nawet nie Rudy. Może...Kane?

Dzięki wielkie za newsy!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zgadzam się, wiadomo, że złoty na długo w WWE nie zabawi, ma skilla, ale nie jest już młody, miał swoje 5 minut, nawet całkiem niedawno w wygranym feudzie z Tedem Di Biase.

Być może Vince odkupi TNA? Dla niego to jest jak kupno lizaka, nic nie znaczy taki wydatek, tylko jakbym miał oglądać w głównym rosterze walkę 3MB vs Bro Mans to chyba by mnie krew zalała.

Paul Van Dal czyli gość, który nigdy nie wygrał żadnej walki ; ). Jego córka to modelka, nie wrestlerka, już wolałbym żeby zatrudniono kogoś z większymi możliwościami #Mickie James

Angle niech wróci do WWE, chociaż na One More Match, Angle vs Bryan lub Angle vs Rollins to naprawdę dobra walka, ciekawe co Vince na to i w jakich jest stosunkach z Kurtem

Ahahha, Best OF Superstars - single match - Jinder Mahal vs Heath Slater :D.

Cena suks

Z Daniela są niezadowoleni z powodu ratingów, i pewnie nie wygra RR matchu.

Dzięki za newsy, to tyle ode mnie :t_up:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

To że Goldust dostanie krótki kontrakt było oczywiste.WWE nie miało podstaw by go zatrudnić na dłużej i wszystko zależy od tego jak program spodoba się fanom.Moim zdaniem jednak chyba przedłużą mu go na dłużej gdyż daje sobie świetnie radę mimo wieku i myślę że jako menagera można by go jeszcze dodać w przyszłości w jakieś storyline.

TNA powinno codziennie dziękować bogu za to że mają kontrakt ze Spike TV.Inne stacje raczej by wymagały nieco więcej i bardzo możliwe że już dawno by zrezygnowały w wspieranie tej federacji.

To że Kurt Angle zostanie wprowadzony do HoF to dla mnie żadna nowość. TNA to jakby nie patrzeć nadal młoda federacja i nie mają za wiele legend a Sting i Kurt to chyba postacie które najwięcej zrobiły dla tej federacji.

Każdy z tytułów które wymieniłeś na DVD niema prawa bytu.Kto kupi jakieś The Best of Saturday Morning Slam które jest emitowane rok czy The Best of Velocity o którym istnieniu mało kto pamięta.Już nawet nie będę mówił o "Best of Bra and Panties"

Stacy Keibler w WWE? Byłoby by super ale wydaje mi się że Vince raczej nie potrzebuje już takiego odgrzewanego kotleta na który musiałby wyłożyć pewnie pokaźną sumkę.Tak więc wątpię byśmy Stacy zobaczyli w najbliższym czasie gdziekolwiek.

#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...