Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czyj powrót chciałbyś zobaczyć w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Tak jak w tytule. 2 opcje do wyboru, pod spodem sensowny, minimum trzyzdaniowy komentarz. Max 2 opcje. :D

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kosaki

2

• SZEW

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Co w tym notowaniu robi AndrzejTejker? Toć to jego powrót co roku odbywa się w tym samym momencie i chyba tłumaczyć tego nikomu nie przeba...

Mi tam mimo wszystko brakuje obecnie mocnego power wrestlera, którym od zawsze byl Batista! Animal kiedy tylko miał jakiś ciekawy program pokazywał na co go stać, a i w ringu miał bardzo mocny move set i walki z jego udziałem miło się oglądało. Drugi na którego postawie to mimo wszystko Kurt Angle! Wiadomo, że Angle swoje lata ma, ale takich ludzi w WWE potrzeba. Wrócił Van Dam, może wróci i Angle. Zdecydowanie widziałbym go przy promocji pewnych zawodników, mógłby mocno przysłuzyć się ich karierom, no i wiadomo, że Kurt w WWE byłby zupełnie innym, lepszym wydaniem niż jest obecnie u Pixie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Oczywiście brakuje na pewno w WWE Batisty, jego walki dobrze się oglądało i świetnie sobie radził również za mikrofonem. Brakuje mi go głównie dlatego że teraz gdy nie ma Cena mógłby zająć jego miejsce. Chodzi mi że byłby główną gwiazdą i walczyłby w ME. Chętnie bym zobaczył Batiste i Ortona o pas WWE ! Szkoda że Animal nie planuje powrotu do WWE jak na razie, ale kto wie może w końcu go zobaczymy z powrotem co na pewno ucieszy wszystkich fanów. Kolejnym zawodnikiem którego mi brakuje jest John Morrison. W ringu robił nie prawdopodobne rzeczy. Jego akcje z lin itp. To utkwiło mi w pamięci. No i oczywiście jego szmacenie czego do tej pory nie mogę zrozumieć. Taki zawodnik jak on powinien walczyć w ME, potem na chwilę spadać do Mid-Cardu i znów walczyć o najważniejsze pasy. Szkoda że go tak traktowali i wcale się nie dziwie że odszedł ale jakoś ostatnio wyczytałem newsa nie wiem czy nie tuta że ma drzwi otwarte to WWE więc to mogło oznaczać jego powrót. Kto wie, super jeśli by powrócił ale tym razem jako ktoś znaczący a nie zapychasz tygodniówek.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ma tylko trzy typy, więc bym powrotów obecnie nie chciał pierwszym zawodnikiem, którego chętnie bym widział z powrotem jest Goldberg! co jak co można nie lubić Goldberga nazywać go nudnym i do kitu!, ale spear to ma najlepszego połączonego z Hammer'em świetnie to się ogląda w jego wykonaniu Spear Edge'a równa się do Spear'a Goldberga!, który wgniata w ring chętnie zobaczył bym z powrotem Goldberga z dobrym storylinem i, żeby mu dali dobrego przeciwnika takiego jak Austin panowie, by wykręcili nie złe starcie są w tej samej pokrywiej wiekowej, więc liczę, że Goldberg! jeszcze kiedyś zawita do WWE. Kolejnym zawodnikiem, którego wyczekuje to Steve Austin, kto, by nie chciał widzieć powrotu Stone Colda? RAW, by tylko dudniało dawno nie widziałem Stunner'a jaki zarazem stunner'a na Vince! chętnie bym widział Austina jeszcze w progach WWE mam nadzieje, że jego powrót odbędzie się właśnie jeszcze w tym roku. Kolejny powrót, który wyczekuje to powrót Shane McMahona! wiem, że wróci jeszcze w tym roku dam se rękę uciąć, że powróci! i w trąci się w ten cały storyline z Corporation wszyscy o, nim zapomnieli, ale nikt nie bierze go pod uwagę jak raz niespodziewanie wejdzie na RAW i zaszokuje całą arenę jaki zarazem rodzinkę McMahon, Lesnar wrócił to Shane lub Goldberg nie wrócą wszystko obecnie w WWE jest możliwe tylko odpowiednia suma pieniędzy.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

SCSA znowu by wprowadził nutkę Attitude Ery. Obstawiam, że powrót pana z piwkiem podwyższyła by i ratingi i zainteresowanie WWE Universe.

Pan numer 2 to JoMo. Powiedzcie mi, czy nie brakuje wam skoków z ostatniej liny, ciekawych ewolucji nad ringiem? Kto teraz coś takiego pokazuje? Botch Cara? Mysterio którego nie ma?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Co do powrotów które chciałbym zobaczyć na dłużej to są to z całą pewnością na podium:

1.Stone Cold

2.Batista

3.Edge

Ktoś powie"no ale Edge wraca teraz to se go zobaczysz" Fakt ale wolałbym żeby on pełnił rolę GM'a RAW a potem feud z Vickie,co sądzicie o SSeries Team Rated R vs Team Excuse me? Następnie pan który przejawia się ostatnio często,tj Batista. Ok ma on swoje lata ale chyba każdy z chęcią by zobaczył starego dobrego Animal'a w akcji one on one vs HHH,CM Punk choćby. No i mój zwycięzca.Stone Cold Steve Austin,myślę że więcej nie trzeba mówić.

Jest również wielu więcej zawodników których bym chciał w ringu/jako managera(na rok najmniej i regularnie) czyli:(Z-zawodnik M-manager)

-John Morrison(Z)

-Mick Foley(M)

-Ric Flair(M)

-Chris Jericho(Z,chyba wiemy wszyscy jaki jest jego sytuacja między Fozzy a WWE)

-Kharma(Z)

-Beth Phoenix(Z)

-Eve(Z)

-Chyna(Z/M wiem że marzenia no ale...)

-Bret Hart(M+Z/one more match)

-Shane McMahon(M/Z/ktoś w rodzaju supervisora RAW,SD...nie wiem,byleby był na wizji)

-Michelle McCool(Z)

-Maryse(Z)

-Boogeyman(Z)

-Chavo Guerrero(M/Z)

-DH Smith(Z)

-Sandman(Z)

Wiem że są to mało realne opcje no ale to w końcu Ci których bym chętnie zobaczył w WWE więc proszę się nie czepiać i nie sadzić teksty typu "a co on da nowego federacji?zupełnie nic"

• Reputacja:   1

Też chciałbym zobaczyć w akcji starego'animal' Batiste. To bydle zasiliłoby roster o jednego mięśniaka bo obecnie jest kto? Ryback? Zdecydowanie za mało.

Drugą osobą, którą wytypowałem jest Kurt Angle. To są tylko marzenia ale chciałbym zobaczyć Angla w ringu WWE. Wydaje mi się, że w TNA już nie będzie musiał rywalizować z Asami bo powoli się rozpadają. Z tego co wiem to Anglowi źle nie było u Vinca ;d

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Po pierwsze co w tym zestawieniu robi AJ Styles?! Chętnie bym go zobaczył w ringu WWE, ale go tam nigdy nie było, więc to żaden powrót. Obecność Takera również niepotrzebna, bo i tak wiadomo że wróci. Powrót, który ja bym chciał najbardziej zobaczyć to SCSA, gość jest już stary i po różnych urazach, dlatego trzeba go szybko ściągać do ringu, żeby jeszcze trochę powalczył.

iBzvb2JSpQNRM.gif