Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2013 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Night of Champions

Night_of_Champions_2013_poster.jpg

15 Września 2013

Detroit, Michigan; Joe Louis Arena

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=yUBaHa3-MRc

http://www.youtube.com/watch?v=yUBaHa3-MRc

Theme song: Night of Gold" by CFO$

http://www.youtube.com/watch?v=rvBydNji-2M

http://www.youtube.com/watch?v=rvBydNji-2M

Oficjalna karta

Kickoff - Tag Team Turmoil Match for #1 TT Championship

20130909_LIGHT_NOC_MatchTemplate_kickoff_C-homepage.jpg

The Real Americans vs. Tons of Funk vs. The Prime Time Players vs. The Usos vs. 3MB

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

The Shield © vs. Zwycięzcy TT Turmoil

WWE Championship

Single Match

20130822_LIGHT_NOC_Orton_Dbryan_C.jpg

Randy Orton © vs. Daniel Bryan

World Heavyweight Championship

Single Match

20130826_LARGE_NOC_DelRio_RVD_C2.jpg

Alberto Del Rio © vs. Rob Van Dam (with Ricardo Rodriguez)

Elimination Handicap Match

20130826_LIGHT_NOC_Punk_Axel_Heyman_C.jpg

CM Punk vs. Curtis Axel & Paul Heyman

Divas Championship

Fatal 4-Way Match

20130902_light_NOC_Match_divas_C-homepage2.jpg

Brie Bella vs. AJ © vs. Natayla vs. Naomi

United States Championship

Single Match

20130905_HOMEPAGE_NOC_AmbroseZiggler.jpg

Dean Ambrose © vs. Dolph Ziggler
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

2

• Clown.

2

• Myers

2

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

Obecnie karta jest nie jest wypełniona walkami, ale jedną porządną walkę mamy zaklepaną, czyli walka Randy Orton vs Daniel Bryan - Oczywiście myślę, że panowie skradną show tego dnia Orton jako jadowita żmija potrafił zawsze zaskoczy na przykład walka z BR 2009 świetny Iron Match miejmy nadzieje, że dojdzie jeszcze do tej walki jakaś stypulacja oczywiście nie pokrywam nadzieji w Bryanie, że odbierze go Randy'emu, to by było kompletnie głupie, jeżeli ma być kierowany na Biggrest Face'a to musi walecznie o ten pas walczyć przykładowo mógł, by go przejąć w Hell in a Cell Matchu! na Październikowym Hell in a Cell, to by było świetnie posunięcie ze strony Creative Teamu i uwiarygodniło, by to Daniela w oczach fanów i można nawet napisać, że stał, by się główny Face'am w federacji Vince przez jakiś czas, to jest właśnie moment Bryan on może przejąć posadzkę po Cena i liczę na to, że w ciągu tego pół roku! tak się stanie, że Cena będzie mógł sobie spokojnie walczyć z innymi zawodnikami a Bryan przejmie Main Event na jakiś czas w końcu czas widać, że fani ufają Bryanowi, że może, im zaserować ciekawą rozrywkę w ringu podoba mi się jego postawa do roli Face'a cieszy mnie jeszcze jedno, że dostał taką dużą szanse w plątanie się w taki ogromny stroyline to takie coś jak Austin w 1999 roku i to mnie cieszy! Mam nadzieje, że na NoC Ortonowi wyjdzie jeszcze z pasem później może go przejąć Bryan, który uwiargodni się jeszcze bardziej w oczach fanów licze na to i mam nadzieje, że tak się stanie. Co do reszty walk uważam, że zobaczymy Triple Theart o pas World Championship Christian wtrąci się w ten feud, bo obecnie jest kierowany na terminatora, Ziggler za pewnie wtrąci się do Storyline'u z The Shield i Corporation, więc za pewnie nie będą chcieli mu dawać po raz kolejny pas WHC niestety, więc za pewnie na Night of Champions to Christian przejmie pas, bo Rob Van Dam na razie nie z tego co czytałem to miał wystąpić jeszcze 90 dni i do widzenia, więc jest nie mal pewne, że będzie odwet za SummerSlam na Night of Champions i tam Christian przejmie pas Wagi Ciężkiej, bo to co teraz pokazuje w ringu! jest na prawdę dobre potrafi wykręcić ciekawą i miłą walkę dla oka nie tak jak Del Rio, który jest nudny jak flaki z olejem. Trzecia walka, która może znaleść w karcie na Night of Champions to walka o pas IC, czyli CM Punk. vs Curtis Axel promocja Axela się skończyła wiec uważam, że na poniedziałkowym RAW Punk odbierze pas Axel'owi i spadnie na chwilę do Mid - Cardu, ale, za to pas na tym zyska, bo obecnie Punk nie ma nic innego do roboty w Main Evencie, więc może sobie podpromować pas IC Axel na tym zyska jeszcze pas IC.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Reputacja:   1

Danie Bryan vs Randy Orton

Raczej na 100% Daniel Bryan nie przejmie pasa na NoC. Stawiam, że Bryan wygra poprzez DQ żeby móc odbyć rewanż na kolejnych galach (poprawcie mnie jak coś źle napisałem). Ciekaw jestem na jakiej gali Bryan przejmie pas. Chciałbym żeby było to na HiaC bo nigdy nie widziałem walki Ortona z Bryanem w klatce (o ile takowa była) i uważam, że wykręcą bardzo fajne starcie. Feud pewnie będzie się toczył nadal aż do SS gdzie pewnie Hunter jako heel zbierze drużynę i zawalczy z kimś z rodziny (pewnie Vince) i oczywiście będzie to przeciwieństwo tego złego w traditional Survivor Series Matchu. Pożyjemy, zobaczymy.

Cm Punk vs Paul Heyman&Curtis Axel

Jestem za Punkiem ale nie sądzę, że wygra ten pojedynek. Nie będę się rozpisywał bo kompletnie nie wiem jak się to może potoczyć, ale reakcji Brocka Lesnara na pewno możemy się spodziewać.

ADR vs RVD

Tutaj też nie wiem jak się potoczy, może jeszcze wkręcą do tej walki Christiana (oby nie), ale możemy się spodziewać myślę ciekawego starcia. Myślę, że ADR wyjdzie zwycięsko chyba, że Christian również będzie walczył to pewnie dadzą mu niestety pas.

Zobaczymy prawdopodobnie walkę: The Shield vs Show&Henry - gdzie jest możliwość, że otyli wyjdą z tego starcia z pasami i to może być ciekawe, aczkolwiek chętnie pooglądałbym jeszcze Tarczę przy pasach.

Kolejną walką która myślę, że się odbędzie to walka o pas US między Ambrosem a Kofim Kingstonem, ale nie sądzę, że Kofi go zdobędzie.

Jeżeli chodzi o pas Div to nie mam pojęcia kto może walczyć z AJ. Po tym promie, które skierowała do wszystkich div to każda będzie chciała z nią walczyć. Pewnie odbędzie się jakiś Battle Royal i pretendentkę i stawiam tu na Kaitlyn, Layle lub Natalye.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• 2 tygodnie później...

Kickoff - Tag Team Turmoil Match for #1 TT Championship - Walka jak to Kick-Off za pewne niczym nas nie zaszkodzi i myślę że zwycięstwo odniosą The Prime Time Players bo oni są obecnie na topie odkąd tej afery z Darrenem. Ja osobiście wolałbym aby to Cesaro i Swagger wygrali bo oni dali by nam duże widowisko w walce z The Shield. Ale jak to federacja, zamiast stawiać na utalentowanych z szansami na dużą przyszłość to wolą dać pretendenta zwykłym jobberom nie obrażając ale jednak taka prawda od początku kariery siedzą w jobberce nie licząc Darrena w Nexusie przez jakiś czas.

WWE Tag Team Championship - Tutaj zwycięzcami za pewne tak jak wcześniej mówiłem zostaną PTP ale szans na zwycięstwo raczej nie mają. The Shield zostali wkręceni w całe to zamieszanie z Corporation i wątpię aby teraz stracili pas dość że federacja będzie chciała pokazać jaka to rodzinka jest mocna Tak więc The Shield po raz kolejny obronią pasy i jak na razie nie widzę dla nich przeciwników którzy mogli by im te pasy odebrać.

WWE Championship - Jak dla mnie to będzie najlepsza walka gali, mamy w tej walce świetnego w ringu Daniela który już nie raz wykręcał dobrą walkę więc o niego bym się nie martwił. Znowu Randy jako heel o wiele ciekawszy w ringu i co najważniejsze już wcale nie jest taki nudny więc walka zapowiada się na najlepszą z wszystkich. Oczywiście zwycięzca może być tylko jeden i będzie nim Randy w końcu nie straci pasa po miesiącu panowania. Feud oby dwóch panów na pewno do SS zostanie pociągnięty a może i nawet dalej więc kto wie może na gwiazdkę Daniel dostanie prezent od federacji i zdobędzie pas WWE tylko tym razem na dłużej niż kilka minut.

World Heavyweight Championship - Cóż sam nie wiem co myśleć, wydaje mi się że to Rob zostanie nowym mistrzem. Powrócił i w ringu dobrze sobie radzi jak na pana już w średnim wieku. Del Rio jako mistrz już się chyba wszystkim znudził i wszystko przemawia że to Rob zostanie mistrzem ale znowu jeszcze nie dawno walczył dla konkurencyjnej federacji więc co postanowi WWE ? Co do samej walki to w ringu panowie trzymają poziom i jeśli dostaną dużo czasu to na pewno wykręcą dobrą walkę w której nudno nie będzie.

Elimination Handicap Match - Nie wiem ile można jeszcze ten feud ciągnąć, mam nadzieje że na NoC się zakończy ale nie dawno w newsach czytałem że federacja planuje go pociągnąć aż do SS co dla mnie jest nie do pojęcia. Niby po co ? Feud już od dawien dawna jest nudny i już się powinien skończyć. Teraz jest Curtis i Paul ale stawiam na Punka który mam nadzieje zakończy wreszcie ten feud. Ale z drugiej strony jeśli chcą ten feud jeszcze miesiąc pociągnąć to najlepsze było by zwycięstwo Punka przez dyskwalifikacje albo znowu jakaś interwencja Paula co jest już do znudzenia.

Divas Championship - O Divach dużo nie będę mówił, fajny pomysł miała federacja że zrobiła Fatal Four Way Match ale jak to Divy dostaną mało czasu i zamiast walczyć to będą kręciły swoimi okrągłościami. Zestawienie wygląda ciekawie i w sumie sam nie wiem która Diva w tym pojedynku może wygrać. Kaitlyn nie ma więc znowu AJ ? Nie wydaje mi się, Brie raczej też nie i tutaj największe szanse ma chyba Natalya której kibicuje.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Czas skomentować moje wizje na NOC.

Kickoff - Tag Team Turmoil Match for #1 TT Championship - - Na tą walkę powinno się przeznaczyć przynajmniej 20 minut, bo z tego co wiem Pre- Show trwa pół godziny. Jestem mile zaskoczony tym pomysłem WWE, można wykorzystać kilku zawodników, którzy normalnie nie powąchaliby nawet atmosfery PPV. Ta walka pewnie będzie przyzwoita, a jeśli Panowie dostaną te 20 minut o których wspomniałem, to zobaczymy świetny pojedynek.

WWE Tag Team Championship - No cóż, tutaj moim zdaniem Prawdziwi Amerykanie wygrają pre show, oraz zdobędą pasy, The Shield mają w tej chwili zbyt dużo innych zadań niż bronienie pasów, i może nie będą mieli nawet czasu nawet bronić pasów, a jak wiadomo inne tag teamy często walczą (może oprócz TOF).

WWE Championship - Ta walka również może być bardzo dobra. Daniel wiele w ringu potrafi, a już udowadniał, że z Ortonem jest w stanie stworzyć naprawdę dobre widowisko. Orton również trochę w ringu potrafi, w dodatku jest teraz tym złym, a to dodaje wiele jego postaci. Stawiam, że ta walka będzie najlepsza.

World Heavyweight Championship- Świetna walka z tego wyjdzie, jestem tego pewny, ale mam nadzieję, że RVD zwycięży czysto i nie będzie jakichś interwencji Ricardo.

Elimination Handicap Match- Nie sądzę, żeby ta walka była jakaś genialna, gdyż Heyman jest świetnym managerem, ale nie jest świetnym zawodnikiem, i może lepiej by było gdybyśmy zobaczyli solowe starcie Punka z Axelem.

O divach nie wspominam, to tyle ode mnie :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Kickoff - Tag Team Turmoil Match for #1 TT Championship - No cóż. Spodziewam się dosyć dobrej walki bo Usos są świetni, Cesaro jest dobry technicznie, a i kolega z teamu naszego różowego ma coś do powiedzenia. Niestety, prawdopodobnie to PTP wygrają chociaż...

WWE Tag Team Championship - ...wątpie że tarcza straci pasy. Mimo iż będą mieli co robić to ich pozycja jeszcze nie upadła.

WWE Championship - To będzie przynajmniej 4star. Bryan udowodnił, że jest jednym z najlepszych zawodników w WWE, a Orton jako heel może zaskoczyć. Liczę na zmianę mistrza, bo wtedy będziemy mieli ciekawą sytuację w Corporation.

World Heavyweight Championship- Walka będzie ciekawa. Zobaczymy czy dyskusja na SB się sprawdzi i czy zobaczymy coś z Ricardo. Chciałbym aby jednak RVD to wygrał, bo Del Rio to flaki z olejem.

Elimination Handicap Match- Nadal nie widzę sensu tej walki, dalej jest to ciągnięcie tego samego feudu. Wolałbym już żeby Punk dostał pas IC. Pas byłby wypromowany, i może coś by się działo w Midcardzie.

Divas Championship Fatal 4-Way Match - Mimo iż to divy, to z chęcią obejrzę. Nie wiem czy wolę AJ jako mistrzynię czy jednak zmianę posiadania pasa na rzecz Natalyi. Oby nie były to dwie pozostałe panienki.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Przed obejrzeniem tej gali PPV usłyszałem wiele negatywnych opinii. Takich, że to najgorsza gala roku, że wyniki są nie te, że ogólnie cała gala jest 'do zapomnienia'. Czy faktycznie tak było? Zobaczymy

Kickoff - Tag Team Turmoil Match for #1 TT Championship - winner PTP - Nie mogę ocenić tej walki, bo jej po prostu nie widziałem, natomiast co do samego wyniku... no cóż, PTP było moim trzecim typem, za Real Americans i The Uso, szczęście, że nie wygrali TOF lub 3MB, natomiast to że wygrali PTP, to tak naprawdę średni wynik, takie 5/10 ; ). Zobaczymy jak spiszą się w walce z Tarczą w głównej gali.

WWE Tag Team Championship . Winner The Shield - Dobra walka. Panowie dostali odpowiednio dużo czasu, żeby dać dobrą walkę, jedynie denerwowała ta terminatorka w wykonaniu Darrena, który czasami dobrze radził sobie nawet z dwoma członkami The Shield. Najbardziej w tej walce podobał mi się ten nieprawdopodobny Shoulderblock Titusa na Sethie, świetnie to Rollins przyjął. Wynik nie zdziwił, tarcza pasy zatrzymała, ale za tą walkę *** i 1/2*

WWE Championship. Winner i new champion - Daniel Bryan - Na tą walkę słyszałem najwięcej hejtów, że poziom do dupy, że wygrany do dupy, że Orton oszukany itd. Szczerze mówiąc sama walka mi się podobała, nie była może jakoś zabójczo świetna, natomiast mi sie podobała, wynik mnie specjalnie nie zdziwił, natomiast sposób w jaki wygrał Bryan już tak. Nie wiem, czyżby była to zapowiedź face turnu HHH? Tylko po co przechodził heel turn? Nie wiem.... Wiem jednak, że teraz czas dać szansę Bryanowi. Za tą walkę *** i 3/4*

World Heavyweight Championship- winner RVD by DQ - Ta walka to moim zdaniem pojedynek gali. Jedyne czego mi zabrakło to szalonej końcówki, ale tempo przez całą walkę było bardzo dobre, więc z drugiej strony to nie dziwne, poza tym jak patrzyłem na RVD to wiedziałem, że dał z siebie wszystko. Wynik mnie trochę zdziwił, bo myślałem, że Alberto pas jednak straci, ale cóż.. nie udało się. Moim zdaniem Panowie zawalczą jeszcze raz, w jakiejś porządnej stypulacji, bo nie ma wielu kandydatów do tego pasa. Za tą walkę **** i 1/4*

Intercontinental championship - Winner Curt Axel- Walka była bonusem, ale była świetna, fantastyczna. Panowie dostali niemalże 15 minut, które wykorzystali w 100%, a co najważniejsze, nie zeszmacono pozycji Axela, który pokonał swojego rywala czyściutko. Kofi również świetnie pokazał się w tej walce, będąc kilkakrotnie bardzo blisko zwycięstwa, moim zdaniem stworzył jedną ze swoich najlepszych walk w całej karierze w WWE. Zabrakło dla niego zwycięstwa, ale moim zdaniem kolejny pas IC nie był mu potrzebny. Za walkę *** i 3/4*

Bonus match - The Miz pokonał Fandango- Zdecydowanie najsłabszy punkt gali, pomijając divy, których nie oglądałem. Panowie nie złapali odpowiedniego tempa, a Fandango wyglądał jakby złapał kontuzje i nie sądzę, że jest to storyline, chyba, że jednak sie myle. Walka dość słaba jak na standardy PPV. Daje **

Elimination Handicap Match- Walka, która była średnia jak na obu Panów, ale to jest zrozumiałe, gdyż Axel miał w nogach i rękach prawie 15 minutowy pojedynek z Kofim, a wiadomo, że z Heymanem to nikt by nie stworzył dobrego pojedynku, bo to przecież nie jest wrestler ot co. Jednak końcówka była szokująca, tak mi przemknęło przez myśl, że może jednak Ryback zostanie tym człowiekiem Heymana, ale po chwili stwierdziłem, że to niemożliwe, a tu jednak. Ryback zostanie pewnie nowym człowiekiem Heymana, i nie powiem, jak dla mnie dobry wybór. Walka jak dla mnie *** i 1/2*

Divy pominąłem.

Podsumowując - Kto twierdzi, że ta gala jest słaba? Temu odpowiem cytatem sławnego Polaka Ferdynanda Kiepskiego - W dupach wam się poprzewracało. Każdy jest teraz przyzwyczajony, że WWE daje poziom najlepszy od 2008/09, ale w tym roku gala NOC jest galą podrzędną, nie należy do najważniejszych gal roku, więc nie powinniśmy wymagać nie wiadomo czego. Ja z takim nastawieniem zasiadłem do gali, więc jak dla mnie ogólna jej ocena to *** i 1/4*

To tyle ode mnie :t_up:

Powiem tak, NoC może nie było najgorszym ppv w całym roku ale dorównywała niskim poziomem takie gale jak payback czy wm.

Przyznam, że najbardziej czekałem na ME gali czy walkę o pas WWE. Walka była w porządku, spodziewałem się, że Daniel ją poprowadzi bo Orton to noskill. Zdziwił mnie wynik oczywiście. Żadnej reakcji ze strony Corporation, natomiast na pewno nie jest to faceturn Triple H, ponieważ byłoby to bez sensu. Wydaje mi się, że maczali w tym palce Edge i Christian, to oni sprawili, że nikt nie zainterweniował, że sędzia tak szybko odliczył Ortona. Coś wydarzyło się na backu i na RAW prawdopodobnie się dowiemy o co tak naprawdę poszło. Hunter prowadzi ten program znakomicie a Orton tylko dostaje wszystko na talerzu, żadnych kontr, ripost z jego strony nie widzimy.

Kolejna sprawa, Elimination Handicap. Nie spodziewałem się, że Ryback to wszystko zakończy. Role się odwróciły. Przedtem Punk i Heyman byli przeciwko Rybackowi a teraz Heyman i Ryback są przeciw Punkowi. Nie wiem jak się to potoczy ale tak czy siak jeżeli zobaczymy jakieś walki Punka z Rybackiem to mam nadzieje, że były WWE champ nie będzie jobbował.

Divy, oj te dziewczyny. Spodziewałem się fajnego starcia bo w końcu 4way i co dostaliśmy? 3 minutowy szajs? Nie wiem dokładnie czy to były trzy minuty czy pięć albo sześć i pół ale ta walka była do niczego. Wiele walk div oglądałem i na wszystkie mógłbym znaleźć jakieś wytłumaczenie ale na tą nie potrafię... pare akcji, submission i koniec walki.

IC championship. Wiedziałem, że się odbędzie. I bardzo dobrze się stało. Była to dla mnie najlepsza walka na tej gali. Axel obronił pas, jest ok.

Pre-show & TT championship. Sam pre-show był cienki. Myślałem, że jak wejdą PTP to pokażą, że naprawdę zasłużyli na ten push i zmiotą resztę z ringu. Oczywiście pushowany gej spinował stajnie Coltera i jest wszystko gitara, szkoda gadać. Walka z Tarczą była dobra i jak PTP zdobyli pretendenta to wiedziałem, że Tarcza pasy obroni (w sumie to wiedziałem to już po tym jak Ambrose obronił swój)

Nie chce mi się dalej komentować bo liczyłem na dużo więcej. Gala nie była zła ale do dobrej też niestety jej nie zaliczę.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Trochę mnie śmieszy ta cała krucjata, nowy super champion Curtis Axel, nowa super gwiazda, zaraz IC Championship, a na ppv dają mu takich wybitnych zawodników jak Kofi Kingston. Brakowało mi tylko, żeby Kingston wygrał ten match i zdobył pas, ubaw po pachy.

Już chyba wiadomo, że znaleźli zajęcie dla Rybacka. Przyznam, że niespecjalnie się go tutaj spodziewałem, ale zanosi się teraz, że Heyman będzie latał z tym klockiem, a Punk ugrzęźnie z wędkarzem w feudzie. Szkoda Punkera, ale jak widać, nawet ze słabizny, jaką zapowiadał się feud z Heymanem, można zrobić coś wartego obejrzenia.

RVD z Del Rio - historia się oczywiście nie kończy, zwycięstwo przez dyskwalifikację jeszcze nie przeszło komuś płazem, także na następnym ppv możemy się spodziewać identycznej walki o pas whc.

Main event - przyznam, że byłem zdziwiony, że Hunter dotrzymał swojej 'obietnicy', że nikt nie może zainterweniować. Tak też się stało. Feud trwa, odklepanie mega szybkie. Pytanie, czy panowie będą się wymieniać teraz pasami co ppv, czy jakos sensowniej zostanie to rozwiązane.

PS.

Niektóre mikrofony przy kamerach powinny być kapkę ciszej zrobione - jak Ryback zajebał speara Punkowi i połamali stół, to ewidentnie było słychać, jak klocek pyta Punka "You alright?" :)

Cóż według mnie najgorsze PPV tego roku, kompletnie się zawiodłem. Spodziewałem się czegoś więcej po tej gali ale wyszło jak wyszło. Curtis Axel broni pasa IC przeciwko Kofiemu ? Dziwna sprawa, dobrze że Kofi nie wygrał bo wtedy by się dopiero narobiło. Można się śmiać, ale walka według mnie jedna z lepszych na tej gali i to trzeba przyznać. Na pewno nie spodziewałem się zamieszanego Rybacka w walkę Punka i Heymana. Punka czeka kolejny feud który potrwa kilka miesięcy, nie rozumiem jednak czemu znowu Paul po co ? Ciekawe jaka będzie rola Punka na WM bo jak na razie z jego postacią nic się nie dzieje i nie wygląda to dobrze. Walka o pas WHC zawiodła, większość walk co prawda zawiodła ale ta mnie chyba najbardziej. Myślałem że to Rob wygra pas i chwilę później albo na SD Damien wejdzie z walizką. Jednak tak się nie stało, znowu Del Rio obronił pas co jest dla mnie już tak nudne że nie da się go oglądać oby jak najszybciej stracił pas. Walka o pas WWE według mnie najlepiej wypadła, chodź i tak się zawiodłem bo jak na walkę o najważniejszy pas federacji to bardzo słabo. Co trzeba powiedzieć ? Chyba o stracie pasa przez Ortona po miesiącu bo tego się nikt nie spodziewał. Daniel zgarnia pas, co prawda który mu się należy od dawna ale pomijając tą kwestię to Randy powinien trzymać pas do końca roku i wtedy go stracić. Teraz cała sytuacja robi się dziwna, Corporation przestaje dominować a chyba federacja nie rozwali tak dobrego storyline tak szybko. Może być też tak że Randy pas odzyska na następnym PPV. Opcja możliwa, chodź dla mnie raczej wątpliwa. Reszta walk raczej bez niespodzianek. Pas US został u Deana i tak każdy zakładał. Pasy Tag Teamów to samo, The Shield z łatwością wygrywają co mnie cieszy. Ogólnie rzecz biorąc gala wypadła naprawdę słabo ocena 2/6 więcej raczej nie można dać. Kompletna załamka. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013