Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Lipca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Kolejny miesiąc który nie sprawił mi większych problemów przy wyborze kandydatów. Zarówno WWE jak i TNA mają zdecydowanych kandydatów i myślę że wybór wcale nie będzie oczywisty chociaż też nie zdziwię się jeżeli dostaniemy miażdżącą przewage jednego zawodnika. I sam jestem ciekawy jak się Wasze głosy w tym miesiącu rozłożą. Tak więc myślę że nie ma co tego wstępu rozwlekać i czas przejśc do rzeczy.

Randy Orton- Wszyscy stawiali na Bryan'a ale to właśnie Orton zgarnął czerwoną walizkę. Nie było to wielkie zaskoczenie bo może nie był tym głównym faworytem ale w ścisłym gronie faworytów był. Po bardzo długim przestoju w karierze wszystko wzkazuje na to że wraca na szczyt. Przed nim pas WWE no i co się z tym wiąże a przynajmniej taką mamy nadzieje upragniony heelturn. Cokolwiek będzie dalej zdobycie walizki jest wielkim osiągnięciem i w pełni wystarczy by się tu znaleźć.

Damian Sandow- Jest zdobywca czerwonej walizki musi być zdobywca walizki niebieskiej. I tak jak Orton był w czołówce faworytów tak Damian moim zdaniem był na szarym końcu czyli tak jak to z reguły bywało w latach uprzednich dostalismy jednego faworyta i jedno spore zaskoczenie. Damian zdobywa walizkę, nie wiadomo co z tego wyniknie, na chwile obecną nie widzę go z pasem WHC, no i nie wiadomo też co oznacza utopienie walizki w zatoce, mam nadzieje że nie jej strate bo byłby to największy kretynizm świata. Tak czy siak Sandow walizke zdobył, potem co prawda nie wygrał żadnej walki w tym z Christianem no ale na miejsce sobie w pełni zasłużył.

Daniel Bryan- Chyba nikogo nie dziwi ta nominacja. Nie wygrał walizki ale za to został... wybrany. Został wybrany i publika oszalała. Został pretendentem do pasa i ja już na tą walke strasznie czekam. Od momentu wyboru John'a Bryan szaleje. Na kolejnym raw stoczył 40minutowy gountlet match pokonująć Swagger'a, potem w genialnej walce Cesaro i na koniec jeszcze co prawda przez DQ ale zawsze Ryback'a. Tydzień później pokonuje swojego byłego TT partnera Kane'a i wciąż stara się pokazać że nie jest bez szans w walce z Ceną. I mu to wychodzi.

Bray Wyatt- Razem z całą swoją rodzinką. Po serii świetnych prom doczekali się debiuto i wyszło całkiem dobrze. Nie mówię że świetnie bo spodziewałem się że uderzą wyżej a skupili się na midcarderach (Kane, Truth) i jobberach (3MB). No ale są klimatycznie, są zagadkowi, nie wiadomo o co im chodzi, czego chcą od Kane'a i bardzo dobrze to story jest prowadzone. Bray w ringu co prawdo jeszcze nie stanął ale jego ludzi już zaliczyli zwycięstwo a on w rekompensacie sypie świetnymi promami.

Brad Madoxx- Zdziwieni? No kurcze przecież nie często dostajemy nowego GM'a Raw. Co prawda został nim przypadkowo, był w odpowiednim miejscy w odpowiednim momencie no ale kurcze moim zdaniem radzi sobie świetnie. To stokroć wolę go oglądać niż Guerrero. Jego 'powitalne' promo' i pierwsze raw wypadło po prostu świetnie. Jest bardzo dobry w swojej roli i mam nadzieje że zaskoczy i nie okaże się krótkotrwałym projektem.

Chris Sabin- No i w TNA też nie ma w tym miesiącu najmniejszych wątpliwości. Mamy nowego mistrza wagi ciężkiej. Czy zasłużenie czy nie możemy dyskutowac ale fakt jest faktem. Zdecydowanie lipiec 2013 był najlepszym miesiącem w jego karierze. Na początku odzyskał pas dywizji X, zamienił go na titleshota na pas WHC i wbrew jakimkolwiek przewidywaniom tego shota wykorzystał i wygrał swój pierwszy pas WHC.

Głosowanie trwa do 10 sierpnia.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• Rejden

1

• Clown.

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Głupie pytanie oczywiście Daniel Bryan ! Kiedy ktoś się zapyta czy Daniel zasłużył na miano wrestlera Lipca odpowiem YES! YES! YES! YES! Kiedy ktoś zapyta czy Daniel zasługuje na walkę o pas na SummerSlam odpowiem YES! YES! YES! Dobra wystarczy :D Daniel jest obecnie najbardziej pushowaną osobą w WWE, ale nie bez powodu, poprawił się na majku w ringu nie było czego poprawiać publika go kocha czego chcieć więcej ? Podejrzewam, że Daniel będzie również wrestlerem sierpnia, bo naprawdę wierze w to, że zgarnie pas na Summer Slam.

Miałem dylemat bo Orton w sumie też dobrze się pokazał, walizkę zgarnął. Jednak to trochę za mało i oczywiście zagłosuje na Daniela Brayana ! Decyzja raczej nikogo nie będzie dziwić, zawodnik ten w tym miesiącu równych sobie nie miał. Cena wybrał go na swojego rywala na SS i ma dużą szansę na odebranie mu tytułu ! Walki na tygodniówkach wygrywa bez problemów i w dobrym stylu. Jedynie co mogę powiedzieć to YES ! YES ! YES ! :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Daniel Bryan.Rozpieprzał aż miło, prawie zdobył walizkę na MitB, gdyby nie Axel,to by ją miał. Nr1 do pasa WWE, publika znów go kocha, wygrał gauntlet match. O czymś zapomniałem?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1

Wszyscy na Bryana więc ja ...Br..ed Maddox! - Moim zdaniem wielki materiał na Gm'a. Mam nadzieje, że będzie rządził i dzielił na RAW przez lata.

Kurcze dawno nie było tak mocnego miesiąca. Każdy z nich, gdyby był w innym składzie miałby szanse zostać wrestlerem miesiąca. Jakby był miesiąc bez żadnych większych wydarzeń jakie mielismy nie raz to spokojnie bym głosował nawet z Madoxx'em który jest świetny moim zdaniem. No ale cóż, każdy mógłby wygrać i wybór byłby zdecydowanie trudniejszy gdyby nie Daniel Bryan. Bo niestety mimo wszystko ale ten miesiąc należał do niego. Co prawda nie wygrał swojej walki na ppv ale cała ta sytuacja z pretendentem, z wyborem i wszystko co potem no wszystko się kręci wokół niego i kurcze zapowiada się mega walka. Mój głos leci znów nieoryginalnie na Daniel Bryan.

Wrestlerem lipca zostaje:

1. Daniel Bryan- 8 głosów (62%)

2. Chris Sabin- 3 głosy (23%)

3. Brad Madoxx- 2 głos (15%)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE RAW odbędzie się dziś wieczorem w Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Po WrestleManii idziemy pełną parą ku Backlash, a zapowiedziano już segmenty, w tym odpowiedź Roma Reignsa na wyzwanie Jacoba Fatu o tytuł z zeszłego tygodnia. Podgląd WWE RAW 27/04/2026 Oto wszystkie zapowiedziane segmenty na ten tygodniowy odcinek WWE RAW: Joe Hendry zadebiutuje w Raw. Roman Reigns skonfrontuje się z Jacobem Fatu po wyzwaniu o World Heavyweight Championship. Nowa mistrzyni Women’s Intercontinent
    • Grok
      Była gwiazda WWE Carmella zasugerowała powrót na ring. Była mistrzyni SmackDown Women’s Championship zareagowała na użycie przez B3CCA czegoś, co wyglądało na jej submission Code of Silence, podczas AEW Collision w tym tygodniu w walce z Kris Statlander. Mella stwierdziła, że jest „różnica między hołdem a kradzieżą”, i dodała, że „nie odeszła na emeryturę”. Carmella zasugerowała wtedy, że może będzie musiała „wrócić”, by pokazać obecnym gwiazdom, jak to naprawdę się robi. Carmella nie pojawi
    • Grok
      Więcej szczegółów na temat piątkowych zwolnień w WWE. Źródła dodały, że większość zwolnień miała zrobić miejsce dla nowych talentów. Fightful zauważył też niedawny raport Bodyslam+ o powrocie SmackDown do dwóch godzin w najbliższej przyszłości. Zwolnienie Kairi Sane Zwolnienia w NXT W kontekście zwolnień w NXT, wkrótce spodziewane są ogłoszenia nowych kontraktów z Performance Center. Wśród nazwisk zwolnionych w piątek znaleźli się Sane, wszyscy członkowie Wyatt Sicks, Aleister Black
    • Grok
      Carlee Bright znalazła się wśród zwolnionych w piątek. Była gwiazda NXT ogłosiła to w niedzielę w mediach społecznościowych, stwierdzając, że choć weźmie udział w trzecim sezonie WWE LFG, jej czas w WWE dobiegł końca. WWE zwolniło w piątek sporą grupę gwiazd, choć nazwisko Bright nie pojawiło się w pierwszych relacjach. Bryan Alvarez sugeruje, że mogą wyjść jeszcze inne nazwiska. Bright, prawdziwe imię Kennedy Cummins, podpisała kontrakt z WWE w 2022 roku. Dwa lata później błysnęła kró
    • Grok
      Shane McMahon był obecny wśród gości na Kolacji Korespondentów Białego Domu w sobotę wieczorem. Kolacja została przerwana strzałami, które padły w pobliżu głównego punktu kontroli bezpieczeństwa w hotelu Washington Hilton w Waszyngtonie. Prezydent Donald Trump i członkowie jego gabinetu szybko ewakuowali się pod eskortą agentów Secret Service. Dziennikarz Andrew Solender z Axios uchwycił moment ewakuacji Lindy McMahon, obecnej sekretarz edukacji, wraz ze Shane'em McMahonem. Podejrzany, Col
  • Dodaj nową pozycję...