Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Lipca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Kolejny miesiąc który nie sprawił mi większych problemów przy wyborze kandydatów. Zarówno WWE jak i TNA mają zdecydowanych kandydatów i myślę że wybór wcale nie będzie oczywisty chociaż też nie zdziwię się jeżeli dostaniemy miażdżącą przewage jednego zawodnika. I sam jestem ciekawy jak się Wasze głosy w tym miesiącu rozłożą. Tak więc myślę że nie ma co tego wstępu rozwlekać i czas przejśc do rzeczy.

Randy Orton- Wszyscy stawiali na Bryan'a ale to właśnie Orton zgarnął czerwoną walizkę. Nie było to wielkie zaskoczenie bo może nie był tym głównym faworytem ale w ścisłym gronie faworytów był. Po bardzo długim przestoju w karierze wszystko wzkazuje na to że wraca na szczyt. Przed nim pas WWE no i co się z tym wiąże a przynajmniej taką mamy nadzieje upragniony heelturn. Cokolwiek będzie dalej zdobycie walizki jest wielkim osiągnięciem i w pełni wystarczy by się tu znaleźć.

Damian Sandow- Jest zdobywca czerwonej walizki musi być zdobywca walizki niebieskiej. I tak jak Orton był w czołówce faworytów tak Damian moim zdaniem był na szarym końcu czyli tak jak to z reguły bywało w latach uprzednich dostalismy jednego faworyta i jedno spore zaskoczenie. Damian zdobywa walizkę, nie wiadomo co z tego wyniknie, na chwile obecną nie widzę go z pasem WHC, no i nie wiadomo też co oznacza utopienie walizki w zatoce, mam nadzieje że nie jej strate bo byłby to największy kretynizm świata. Tak czy siak Sandow walizke zdobył, potem co prawda nie wygrał żadnej walki w tym z Christianem no ale na miejsce sobie w pełni zasłużył.

Daniel Bryan- Chyba nikogo nie dziwi ta nominacja. Nie wygrał walizki ale za to został... wybrany. Został wybrany i publika oszalała. Został pretendentem do pasa i ja już na tą walke strasznie czekam. Od momentu wyboru John'a Bryan szaleje. Na kolejnym raw stoczył 40minutowy gountlet match pokonująć Swagger'a, potem w genialnej walce Cesaro i na koniec jeszcze co prawda przez DQ ale zawsze Ryback'a. Tydzień później pokonuje swojego byłego TT partnera Kane'a i wciąż stara się pokazać że nie jest bez szans w walce z Ceną. I mu to wychodzi.

Bray Wyatt- Razem z całą swoją rodzinką. Po serii świetnych prom doczekali się debiuto i wyszło całkiem dobrze. Nie mówię że świetnie bo spodziewałem się że uderzą wyżej a skupili się na midcarderach (Kane, Truth) i jobberach (3MB). No ale są klimatycznie, są zagadkowi, nie wiadomo o co im chodzi, czego chcą od Kane'a i bardzo dobrze to story jest prowadzone. Bray w ringu co prawdo jeszcze nie stanął ale jego ludzi już zaliczyli zwycięstwo a on w rekompensacie sypie świetnymi promami.

Brad Madoxx- Zdziwieni? No kurcze przecież nie często dostajemy nowego GM'a Raw. Co prawda został nim przypadkowo, był w odpowiednim miejscy w odpowiednim momencie no ale kurcze moim zdaniem radzi sobie świetnie. To stokroć wolę go oglądać niż Guerrero. Jego 'powitalne' promo' i pierwsze raw wypadło po prostu świetnie. Jest bardzo dobry w swojej roli i mam nadzieje że zaskoczy i nie okaże się krótkotrwałym projektem.

Chris Sabin- No i w TNA też nie ma w tym miesiącu najmniejszych wątpliwości. Mamy nowego mistrza wagi ciężkiej. Czy zasłużenie czy nie możemy dyskutowac ale fakt jest faktem. Zdecydowanie lipiec 2013 był najlepszym miesiącem w jego karierze. Na początku odzyskał pas dywizji X, zamienił go na titleshota na pas WHC i wbrew jakimkolwiek przewidywaniom tego shota wykorzystał i wygrał swój pierwszy pas WHC.

Głosowanie trwa do 10 sierpnia.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• Bryx

1

• Rejden

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Głupie pytanie oczywiście Daniel Bryan ! Kiedy ktoś się zapyta czy Daniel zasłużył na miano wrestlera Lipca odpowiem YES! YES! YES! YES! Kiedy ktoś zapyta czy Daniel zasługuje na walkę o pas na SummerSlam odpowiem YES! YES! YES! Dobra wystarczy :D Daniel jest obecnie najbardziej pushowaną osobą w WWE, ale nie bez powodu, poprawił się na majku w ringu nie było czego poprawiać publika go kocha czego chcieć więcej ? Podejrzewam, że Daniel będzie również wrestlerem sierpnia, bo naprawdę wierze w to, że zgarnie pas na Summer Slam.

Miałem dylemat bo Orton w sumie też dobrze się pokazał, walizkę zgarnął. Jednak to trochę za mało i oczywiście zagłosuje na Daniela Brayana ! Decyzja raczej nikogo nie będzie dziwić, zawodnik ten w tym miesiącu równych sobie nie miał. Cena wybrał go na swojego rywala na SS i ma dużą szansę na odebranie mu tytułu ! Walki na tygodniówkach wygrywa bez problemów i w dobrym stylu. Jedynie co mogę powiedzieć to YES ! YES ! YES ! :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Daniel Bryan.Rozpieprzał aż miło, prawie zdobył walizkę na MitB, gdyby nie Axel,to by ją miał. Nr1 do pasa WWE, publika znów go kocha, wygrał gauntlet match. O czymś zapomniałem?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1

Wszyscy na Bryana więc ja ...Br..ed Maddox! - Moim zdaniem wielki materiał na Gm'a. Mam nadzieje, że będzie rządził i dzielił na RAW przez lata.

Kurcze dawno nie było tak mocnego miesiąca. Każdy z nich, gdyby był w innym składzie miałby szanse zostać wrestlerem miesiąca. Jakby był miesiąc bez żadnych większych wydarzeń jakie mielismy nie raz to spokojnie bym głosował nawet z Madoxx'em który jest świetny moim zdaniem. No ale cóż, każdy mógłby wygrać i wybór byłby zdecydowanie trudniejszy gdyby nie Daniel Bryan. Bo niestety mimo wszystko ale ten miesiąc należał do niego. Co prawda nie wygrał swojej walki na ppv ale cała ta sytuacja z pretendentem, z wyborem i wszystko co potem no wszystko się kręci wokół niego i kurcze zapowiada się mega walka. Mój głos leci znów nieoryginalnie na Daniel Bryan.

Wrestlerem lipca zostaje:

1. Daniel Bryan- 8 głosów (62%)

2. Chris Sabin- 3 głosy (23%)

3. Brad Madoxx- 2 głos (15%)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...