Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyatt Family, Road Dogg, Rey Mysterio (18.7.13)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Road Dogg został nowym członkiem Creative Teamu. Wziął on udział w kilku spotkaniach w ciągu ostatnich tygodni. Dogg dostał dlatego taką rolę bo oficjale szukali kogoś takiego jak on doświadczonego w Creative Teamie.

:arrow: Są pogłoski że do Wyatt Family może dołączyć Big Red Monster! Kane! na ostatnim tapingu Main Event Wyatt z wrócił się do Kane'a żeby ten do nich doszedł. Mówi się że Wyatt Family ma być nowym otoczeniem byłego mistrza świata i WWE.

:arrow: Plany odnośnie The Shield mają oni się zmierzyć na SummerSlam prawdopodobnie z Markiem Henrym & The Usos jeżeli nie wejdzie plan z Real American w życie.

:arrow: Za Pewnie wielu z nas wyczekiwało że na SummerSlam dojdzie do walki Curtis Axel. vs Daniel Bryan a stawką było by mistrzostwo IC. Panowie się jednak nie zmierzą na SummerSlam ale na jakieś tygodniówce przed SummerSlam jednak wszystko nie poszło w nie pamieć.

:arrow: Obecnie powrót Rey Mysterio ma nastąpić w ciągu 3 miesięcy.

:arrow: Według świeżych informacji WrestleMania 31 ma się odbyć Santa Clara albo California i Filadelfia. Dla za ciekawionych WrestleMania 32 może się odbyć Dallas lub Orlando.

:arrow: Już wiadomo że Main Event'em SummerSlam 2013 będzie walka Johna Cena z Daniel'em Bryan'em o pas WWE Championship pierw zakładano że walka Brocka Lesnara z CM Punkiem będzie wielkim wydarzeniem tego lata.

:arrow: Jak już podawałem wcześniej Main Event SummerSlam 2013 ma być walka John Cena. z Daniel'em Bryan'em o to następujące walki które mogą się odbyć o to one:

- Kane vs. Bray Wyatt

- Cody Rhodes vs. Damien Sandow z walizką na szali

- Big E Langston vs. Dolph Ziggler

- Walka Div jako pre-show

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...