Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2013 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE SummerSlam

WWE_SummerSlam_2013_poster.jpg

18 sierpnia 2013

Los Angeles, California, Staples Center

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=elBgZrCPHhI

Theme song: "Gold Rush" by Clinton Sparks featuring 2 Chainz, Macklemore & D.A.

http://www.youtube.com/watch?v=6z1-MoHQYvg

http://www.youtube.com/watch?v=6z1-MoHQYvg

Oficjalna karta

WWE United States Championship

SummerSlam Kickoff: Single Match

20130812_summerslam_KickOff_Ambrose_RVD_HOMEPAGE_Sunday.jpg

Dean Ambrose © vs. Rob Van Dam

WWE Championship

Single Match

20130812_light_summerslam_tripleh_C-homepage.jpg

John Cena © vs. Daniel Bryan

:arrow: Special Guest Referee: Triple H

Single Match

20130729_summerslam_HOMEPAGE_punk-brock.jpg

CM Punk vs. Brock Lesnar (with Paul Heyman)

World Heavyweight Championship

Single Match

20130731_RioChristian_summerslam_HOMEPAGE.jpg

Alberto Del Rio © vs. Christian

Single Match

20130805_summerslam_Rhodes_Sandow_HOMEPAGE.jpg

Cody Rhodes vs. Damien Sandow

Ring of Fire Match

20130815_summerslam_LIGHT_kanewyatt_C-homepage2.jpg

Kane vs. Bray Wyatt

Mixed Tag Team Match

20130807_LIGHT_SS_mixedtag_C.jpg

Dolph Ziggler & Kaitlyn vs. Big E Langston & AJ Lee

Single Match

20130812_light_summerslam_brie-natalya_C-homepage.jpg

Natalya (with Cameron & Naomi) vs. Brie Bella (with Eva Marie & Nikki Bella)
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Brem

2

• Arab

2

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nikt nie dyskutuje na temat SummerSlam, więc ja rozpocznę wiadomo, że wakacje, ale jednego posta nie zaszkodzi napisać.

John Cena vs Daniel Bryan. - To będzie wielkie starcie dla Daniel Bryana z pewnością popisze się swoimi możliwościami i wszyscy się jeszcze zdziwicie jak Bryan zmusi Cena do poddania podobno sam McMahon! jest wielkim fanem Daniela, więc czemu, by nie pozowolił na takie story., że Cena odklepuje po trzecim Yes Locku. W te całe storyline jest wtrącony Randy Orton a do tego wszystkiego doszedł jeszcze Wade Barrett i grupa The Shield i mogę się założyć, że Vince będzie chciał przeszkodzić Daniel'owi w zdobyciu złota za pewnie na samym początku na mówi Wade, żeby ten go zaatakował z maszynką do golenia włosy jednak Daniel się go pozbędzie i to w gmieniu oka a na sam koniec zostanie The Shield! do tego jeszcze Orton nie wiem, co on ma wspólnego z tarczą, ale bał się ich na zeszłym RAW i to jest już znak, że ma coś z nimi wspólnego może być tak, że Shield atakuje obu zawodników a Randy Orton z tego korzysta przechodząc Heel Turn to nie jest zły pomysł a na Night of Champions traci złoto na rzecz Bryana, który trzyma pas aż do samej WrestleManii, gdzie traci pas na rzecz CM Punka, kto, by nie chciał walki Legend RoH vs Icona Ring of Honor? na samej WrestleManii 30 tylko trzyma kciuki za Bryana i, żeby jego pozycja w federacji się mocno wybiła, bo obecnie to on jest największym Baby Face'em w WWE jak na razie Beard is Here!!!!!

CM Punk. vs Brock Lesnar - Faktycznie nie wiem, kto tu może wygrać stawiam na CM Punka po powrocie powinien wygrać i pojechać Lesnar'a, bo obecnie jest workiem trenigowym Brocka Lesnara oczywiście też odgrywa tu znaczącą rolę, ale najgorsze jest to, że jak CM Punk kładzie Brocka na deski już wszyscy myślą oo Punk pojechał Brocka a tu dupa! Brock wstaje i bestia w akcji na tym feud polega a i jest tu potrzebna stypulacja, bo nie wyobrażam sobie tą walkę bez stypulacji ;o obstawiam Last Man Standing, bo nie dawno była o tym mowa i chętnie zobaczę takie starcie pomiędzy tą dwójką, bo ten feud polega na tym, kto jest mocniejszy i za tym, kto najlepszy i wytrzymały. Obstawiam, że Heyman jeszcze wpierdzieli Axela do tej walki, żeby zaatakował Punka jeszcze obstawiam rewanż pomiędzy Brockiem a Punkiem na Survivor Series, ale tam już Brock wychodzi jako zwycięsca.

AJ Lee/Big E, vs Dolph Ziggler/Kaitlyn - Coś mi się wydaje, że tą walkę Ziggler z moczy niestety, chociaż możemy dostać niespodziankę Ziggler i Kaitlyn pojadą czysto Big E'ego i Lee, bo to oni obecnie są górą w tym feud, a to przeważnie tak jest, jak ktoś jest górą w danym feudle to przegrywa na samym Pay-Per-View.. dawno nie było mieszanego Tag Teamu i to mi się podoba mam nadzieje, że będą jakieś grube akcje ze strony Lee i Kaitlyn.

Christian vs Alberto Del Rio. - Mam nadzieje, że Christian przejmie pas po raz trzeci w karierze, bo obecnie to on jest górą w tym feudle wydaje mi się, że w tej walce zaingeruje Ricardo, gdzie pozbawia Del Rio pasa.. faktycznie feud jest bardzo przyćmiony mogli, by bardziej go rozszerzyć tak jak feud Zigglera z Alberto mam nadzieje, że do tej walki może jeszcze dojść Rob Van Dam! przydało, by się parę fajnych akcji itd. uważam, że nie będzie cashingu przez Sandow'a, widziałem już kiedyś starcie Alberta z Christianem i panowie wykręcili dość przyjemne starcie.

Bray Wyatt vs Kane Inferno Match - Gdzieś słyszałem, że Kane ma sobie zrobić przerwę, więc nie zdziwie się, jak na SummerSlam się podpali i Glen zniknie na parę miesięcy z WWE TV. Nie spodziewałem się, że kiedyś zobaczę jeszcze Inferno Match w WWE, ale za pewnie będą to całkiem inne zasady niż parę lat temu przykład walka MVP'ego z Kane'em, gdzie MVP dupe se podpalił ;o uważam, że tu najwyżej, co to Kane podpali sobie łapę.

Cody Rhodes. vs Damien Sandow - Nie wiem czy będzie to Ladder Match czy nie, ale wiem, że na szali będzie walizka uważam, że będzie to świetne starcie.. Feud jest odpowiednio prowadzony chyba najważniejszy feud teraz na Smackdown co mnie bardzo cieszy w końcu Cody Rhodes wkracza tak jakoś do Main Eventu i cieszył bym się, jak, by odebrał walizkę Sandowi, bo uważam, że będzie to taki nie jaki mistrz może ma dobry gmmick, ale akcje i w ringu nie jest zajebisty.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

No i kolejny raz WWE serwuje nam karte na którą się czeka z niecierpliwością. Gala na podstawie tych juz zapowiedzianych walk zapowiada się super a i te jeszcze nie zapowiedziane nie powinny jej popsuć. Zapowiada nam się bardzo mocne i solidne SummerSlam, o wiele ciekawsze niż WM. No ale nie zapeszajmy.

Może na początek walki o główne pasy. WHC Alberto Del Rio vs Christian. Generalnie na chwile obecną najmniej ciekawa walka w karcie. Nie rozumiem czemu Christian ma na powrót większy push niz RVD. Wygrywa wszystko jak leci i teraz jeszcze został pretendentem. Czemu nie RVD? Nie mam pojęcia... Może nie chcą odbierac pasa ADR, może czeka na Ziggler'a a nie chcieli robić z RVD przerywnika na jedną gale do jobbniecia. O ile w ogóle pojawi się on w karcie. Mniejsza, sama walka mnie niezbyt interesuje, będzie nudnawa i nie daje Christianowi większych szans. Jak pisałem, zapewne pełni on rolą zajęcia dla Del Rio w czasie gdy Ziggler kończy swoje sercowe sprawy. Natomiast walka o WWE Championship: John Cena vs. Daniel Bryan zapowiada się rewelacyjnie. Bałem się o podbudowe ale rozwiązali to świetnie mieszając rodzinke McMahonów do tego story. Bez nich ciężko byłoby znaleźć punkt zaczepienia do feudu dwóch czołowych faców a tak Vincu pełni tu role heel'a i wszystko wychodzi super. Do tego mamy jeszcze krążącego wokół wszystkiego Orton'a z walizeczką któremu z tygodnia na tydzień bliżej do heelowania. I właśnie czynnik Ortona sprawia że skłaniam się w strone Bryan'a w tej walce. Bo jeżeli Orton ma przejść heelturn to przecież nie na Cenie prawda? Jakby Cena wygrał tą walkę to publika by go tak wygwizdała że Orton z walizką byłby wybawieniem i zgarnąłby mega cheer a nie heat. A jeżeli postawimy sytuacje odwrotnie i Orton wykorzysta ją w momencie gdy publika będzie szalała ze szczęścia po tym jak Bryan pokona Cene i odbierze Danielowi ten moment to nic co póxniej zrobi czy powie Orton nie uchroni go przed linczem i nie będzie innego wyjścia jak heelturn.

do tego jeszcze Orton nie wiem, co on ma wspólnego z tarczą, ale bał się ich na zeszłym RAW i to jest już znak, że ma coś z nimi wspólnego może być tak, że Shield atakuje obu zawodników a Randy Orton z tego korzysta przechodząc Heel Turn to nie jest zły pomysł a na Night of Champions traci złoto na rzecz Bryana, który trzyma pas aż do samej WrestleManii

Orton nie ma nic wspólnego z Shield ani się ich nie bał. Po prostu się nie mieszał, zostawiając Daniela i Jasia na pastwe Shield co tylko miało na celu kolejny krok w strone ciemnej strony. No i uważam że jeżeli Orton już wykorzysta walizke nie straci pasa szybko w przeciwieństwie do Bryan'a. Bryan o ile wygra traci pas zaraz na gali albo najpóźniej na NoC po rewanżu. Orton spokojjnie potrzyma go z 3 miesiące. Obstawiam że jeżeli mój scenariusz sie spełni na NoC dostaniemy triple threat i dopiero po nim rozkreci się na dobre feud Orton Bryan a Cena pójdzie w swoją strone. Feud potrwa z 2-3 miesiące więc Bryan pas odzyska może na SurvivorSeries. Walka zapowiada się świetnie, spodziewam się emocji na miare Cena Punk MitB 2011.

Ale to nie koniec mega mocnych punktów gali. Dalej mamy CM Punk vs Brock Lesnar. Ogolnie mam wrażenie że story wokół pasa WWE bardzo przyćmiło to story które jest dobre ale mogłoby byc lepsze. W pierwotnych planach pewnie to miał być ME gali ale teraz napewno tak nie będzie. Segmenty Punk'a i Heyman'a są mistrzowskie i mógłbym je oglądac bez końca natomiast Lesnar pełni tu role typowego bodyguarda. To jest feud Heyman'a a nie Lesnar'a. No dodatek gdy juz pojawia się Lesnar wszystko przebiega dosyć schematycznie no i obecność Axel'a tez nie wpływa pozytywnie na ogólny wizerunek tego story. Tak więc mogłoby to byc zrobione lepiej ale i tak jest bardzo dobrze a na walke również czekam z niecierpliwością bo skoro Lesnar Triple H było bardzo dobre to Lesnar Punk powinno byc rewelacyjne.

Kane vs Wyatt, jak po raw wszedłem w tą dyskusje i zobaczyłem inferno match to nie mogłem uwierzyć. I rzeczywiście nie jest aż tak różowo i patryniu masz tu drobny błąd. Na stronie WWE w opisie walki ani razu nie pada słowo inferno ani nie ma go w tytule jako nazwy stypulacji. Pada natomiast ring of fire. W rezultacie zapewne będzie to zwykły single match z tym że ring będzie otoczony jakimiś płomieniami i wygrana będzie po pinie a nie po podpaleniu przeciwnika. To by mimo wszystko chyba nie przeszło w PG. Tak więc nie będzie aż tak mega cudownie ale i tak będzie bardzo dobrze. Debiut ringowy Wyatt'a i to na SS, ogień, powinno byc solidne, ciekawe starcie. Aczkolwiek sama podbudowa poza tym że jest mega klimatyczna nie do końca mnie przekonuje bo w sumie nie wiem czego oni od tego Kane chcą i czemu każą mu podążać za myszołowami. No i ostatnia walka Sanow vs Rhodes. Nie chce żeby walizka była tu na szali bo nie miałoby to sensu. Ok wszystko się toczy wokół walizki ale z jakiej racji? W ogóle o co chodzi Rhodes'owi? Przegrał. Tak jak pozostałych 5 zawodników. Rozumiem że według niego Damian powinien pozwolić mu wygrać w ostatnim momencie walki? Nie rozumiem, nie podoba mi się, nie chce tu walizki na szali bo gdyby sie na niej znalazła to czemu by wszyscy zawodnicy nie mieli kraść walizek zwycięzcom by dostać drugą szanse? Moim zdaniem walizka to walizka i powinna być nienaruszalna chyba że bardzo konkretnych, rozbudowanych storylinach.

Mamy 5 walk, dojdą jeszcze pewnie z 3. Pewniakiem raczej jest mixtag i w sumie tak jak na początku byłem bardzo zły że odsuneli Ziggler'a od pasa tak teraz to pochwalam. Nie chcieli od tak kończyć motywu AJ Ziggler a nie chcieli też by toczyło się to o pas bo nie są wystarczająco pewni Langston'a. W ten sposób mamy bardzo dobre rozwiązanie. Del Rio dostaje byle jakiego przeciwnika na jedną gale, Dolph w tym czasie kończy story z AJ wygrywając wspólnie z Kaitlyn. Wygrać muszą bo i Dolph i przede wszystkim Kaitlyn potrzebują jakiegoś zwycięstwa po paśmie porażek i poniżeń. Big E na tym nie straci bo nie zostanie przypięty, AJ pokrzyczy, powierzga i też nic nie straci na tej porażce po pasa nie będzie na szali. I wszyscy są szczęśliwi, Kaitlyn dostaje zwycięstwo, Dolph też zalicza wygraną na dużej gali przed powrotem do pasa, Big i AJ nic nie tracą, bardzo dobrze rozwiązane. Natomiast bardzo boje się o Shield bo styczność z facowym Henrym raczej nie wyjdzie im na dobre ale tu może więcej jak już będzie wiadomo kto stanie obok Henrego, Big Show czy Usosi. Jeżeli miałoby być 3 vs 3 to wolałbym żeby to rozbili na dwie walki o pasy bo 6man tagi straciły swój urok gdy Shield przestało być niepokonane.

WWE Championship - Walka na którą czekam z wielką niecierpliwością. Sam nie wiem co myśleć o tym starciu bo możemy być świadkami niesamowitej walki która może dostać nawet 5 gwiazdek. Daniel na pewno tempo walki podwyższy, Cena będzie chciał pokazać że wcale nie jest gorszy i walka naprawdę może wyjść świetnie. Co mnie ciekawi ? No na pewno kto wygra, wszyscy mówią że Brayan dostaje push i że zgarnie pas WWE. W sumie to też mi się tak wydaje że wygra, ale nie wiem czemu mam przeczucie że jego przygoda z pasem potrwa kilka minut ponieważ chwilę później wejdzie Randy Orton z walizką, Brayan będzie bardzo zmęczony i nie będzie miał żadnych szans. Czy federacja aż tak go skrzywdzi ? Mam nadzieje jednak że Daniel potrzyma ten pas chociaż te 2 miesiące a potem chętnie zobaczę jako mistrza Ortona.

WHC Championship - Od razi trzeba zacząć od wielkiej niespodzianki, no bo kto by się spodziewał że Christian zostanie pretendentem ? Wszyscy raczej stawiali na Rob Van Dama a tutaj takie miłe zaskoczenie. Ich walki na tygodniówkach dostarczają dużo emocji więc czego możemy się spodziewać na SS ? Jeśli panowie dostaną dużo czasu to walka może być nawet walką gali. Najbardziej na co liczę to zwycięstwo Christiana, wiem że to raczej niemożliwe ale jakoś przeczucie mówi mi że Christian wygra.

Punk vs. Lesnar - Walka na którą czekam również z niecierpliwością, zapowiada się naprawdę dobre starcie. Brock jako bardzo doświadczony zawodnik i legenda tej federacji a Punk jako przyszła legenda, czyli człowiek obecnie na topie. Sam nie wiem co o tym myśleć wydaje mi się że wygra Brock chodź chciałbym aby to właśnie Punk zgarnął zwycięstwo po przez GTS ! Koło ringu jest jeszcze Paul Heyman więc wszystko raczej przemawia na rzecz Lesnara.

Kane vs. Wyatt - Stypulacja walki naprawdę niesamowita ! Jeśli to nie to samo co Inferno Match a podobno jest jeszcze bardziej hardcorowe to sam nie wiem co myśleć. Ale jest jeden problem przecież obecnie jest Era PG i nagle taka stypulacja na SS !? Przecież tam będzie wiele dzieci więc federacja nie pozwoli na jakieś podpalenia. Myślę że ten ogień będzie tak dla picu a żaden z nich nawet w niego lekko nie wpadnie. Chodź mogę się mylić. Wszystko raczej przemawia na rzecz Wyatta bo trzeba go jakoś wypromować co nie ? Tak więc Wyatt wygra ale coś mi się wydaje że walka zawiedzie na całej linii.

Mixed Tag - Jedno mnie martwi w tej walce : Dlaczego tam jest Dolph ? Zawodnik z dużym potencjałem i za pewne przyszłość tej federacji na najważniejszej gali lata tak po prostu zostaje wepchnięty w jakiś nudny feud i to jeszcze w walkę tag teamową !? Nie rozumiem tego w ogóle, czemu nie walczy o pas WHC !? Co do samej walki to zobaczymy za pewne Spear od Kaitlyn dla AJ, szybko Ziggler zajmie się Langstonem i będzie po walce. Tak więc zwycięstwo raczej dla Zigglera i Kaitlyn.

Sandow vs Rhodes - No nie powiem bo feud wygląda super między tymi dwoma i zaczyna się rozkręcać. Szkoda że walizki nie ma na szali ale na to za pewne przyjdzie czas co jeszcze bardziej podkręci ten feud. Wszystko może zakończyć się na tej nowej gali gdzie Ladder Match o walizkę mile bym zobaczył ! Feud o walizkę to coś efektownego i podoba się, jest wiele emocji a tego nie ma w federacji już od dawna. Edge był taką osobą ale nie o nim teraz mowa. Co do walki to będzie średnia, ale może zaskoczyć. Tak czy siak uważam że Cody wygra aby podkręcić feud.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ostatnie Monday Night RAW obejrzane przed SummerSlam - szczerze mówiąc jest zadowolony że wszystkie feud został o to w taki sposób rozwinięte.

John Cena vs Daniel Bryan. - Chyba jednak WWE zaryzykuje i postawią na Heel Turn John'a bo to do tego wszystkiego zmierza szczerze mówiąc wydaje mi się że Cena stanie się Vince McMahon Guys bo było widać jak to Daniel Bryana i Triple H się dogaduję i najwidoczniej to Bryan jest Triple H Guy na to wszystko wygląda i wydaje mi się że zobaczymy finał na samej WrestleManii 30 czyli Cena. vs Triple H o władzę w WWE to Vince stworzył Cena jako swój najlepszy produkt to dzięki nie mu ten biznes stoi na nogach więc wydaje mi się że Cena. coś odpierdzieli na SummerSlam i będzie to Omg Year Moment albo dostaniemy jakiś shoocker typu HBK wchodzi na końcu walki wykonuje Sweet Chin Music! na Bryanie po czym do ringu wbija Randy Ortona! który wykorzystuje walizkę! albo jeszcze lepiej dostaniemy jeszcze jakiegoś Goldberg'a na Austina nie liczy bo to było by za szybko obstawiam opcje taką jak na SummerSlam ktoś zaatakuje Bryan po czym Orton wykorzysta walizkę lub wkurwiony Cena wykona AA na Bryanie i Orton wparuje wydaje mi się że Heel Turn jest w tym momencie realny jeżeli wielki finał Vince vs HHH ma być na WrestleManii XXX to oczywiście obstawiam Heel Turn dobra okazja 30 - lecie.. nie spodziewałem się że Cena strzeli Bryanowi w pysk a jednak. Moje opcje to HBK atakuje Bryana na samym końcu i wielki shoocker lub Goldberg który wykonuje Speara na Bryania i staje po stronie Vince nie od dziś wiemy że Goldberg nie trawi Huntera więc świetna okazja na walkę albo Heel Turn John Boya.

Typ: Bryan/ Cashing Orton.

CM Punk. vs Brock Lesnar - Feud bardzo się rozwinął i oczywiście obstawiam że to CM Punk wyjdzie jako zwycięsca pojedzie Brocka waląc go krzesłem kamerą może dostaniemy jakaś stypulacje ale to jest bardzo wątpliwe chociaż nie można jeszcze tego skręślać za pewnie będzie tutaj interwencja Axela który i tak dostanie GTS od CM Punka jak to na każdym RAW więc dużo nie zdziała tu młody Perfect za pewnie CM Punk dopadnie Heymana i się z nim rozliczy bo tu bardziej będzie chodzi o to żeby dopaść Heymana niż zbić Brocka więc obstawiam że Heymana w końcu dostanie za swojej oczywiście jak wspominałem wcześniej nie wykluczam tu rewanżu na Survivor Series gdzie zwycięsko wychodzi Brocka Lesnar walka za pewnie będzie długa ale za razem fajna i miła dla oka żeby jeszcze dodali stypulacje najbardziej do tej walki pasowała by stypulacja Last Man Standing Match.

Typ: CM Punk.

Christian vs Alberto Del Rio - Szczerze mówiąc wszyscy skreślają Christiana ale wy nie widzicie że WWE go promuje na dzisiejszym RAW wypuścili Promo pojechał czysto Rob Van Dama jaki Randy'ego Ortona co RAW i Smackdown pokonuje Alberto Del Rio więc nie wiem dlaczego każdy z was uważa że ma on marne szanse ja tu widzę że pokona o Del Rio po przez Roll Up i jest to bardzo możliwe widać że WWE postawiło na Christiana i mnie to cieszy w końcu pracowało na to długie lat i w końcu widać że go doceniają więc daje mu cień szansy że pokona Del Rio i to w ten sam sposób co na RAW i Smackdown fajnie się ogląda Speara w jego wykonaniu.

Typ: Christian.

Dalszych walk nie komentuje bo powyżej je skomentowałem. :)

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Po raw nam się troche pozmieniało więc wypadałoby to skomentować. No to zacznijmy od chyba najważnijeszego czyli

Po co Triple H? Nie powiem żeby pomysł z sędzią specjalnym był głupi bo jednak chyba fani zaskoczyli WWE. WWE zakładało że nikt nie będzie wierzył w Bryan'a a stało się zupełnie odwrotnie, nikt nie wyobraża sobie by Cena miał pas obronić bo to Bryan jest na topie, bo tego chce publika, bo jak Orton ma przechodzić turn to tylko na Bryanie itd. Tym sposobem mamy większa niepewność i to bardziej niepewną niepewność niz gdyby maił to byc Madoxx bo Triple H jest niby po stronie Bryan'a ale może zrobić wszystko. Zwłaszcza że o jego heelturnie też się mówi a jeżeli ten wielki storyline między Vincem a Hunterem o władze w federacji zakończony na WM ma być ostatnim czynnym story Vinca a jest to bardzo prawdopodobne to musi on być tym dobrym. No dobra ale co to ma wspólnego z Bryan'em i Ceną? Otóż moim zdaniem są dwie opcje. Triple H wyroluje Cene, Bryan zdobędzie pas ale nic nie udowadniając a Cena po rewanżu zostanie wplątany w story McMahonów i to on będzie przedstawicielem Vince'a na WM. A tam przejdzie heelturn :8 No i opcja dwa. Triple H nie będzie miał zadnego wkładu w walke, nie wpłynie w żaden sposób na wynik ale za to po walce... Przeszkodzi Ortonowi w inkasacji walizki. Orton nie przejdzie heelturnu a wręcz przeciwnie i to on zmierzy się z Hunterem na WM. Dostaniemy tym samym powtórkę z jednego z najlepszych feudów w historii. Ale niestety bardzo marną powtórkę raczej skoro Orton miałby być facem. Tak więc tak czy siak, Bryan pas zdobywa i tak czy siak Hunter przejdzie turn. Albo zupełnie nic się nie wydarzy i będzie on po prostu sędzią ;P

Dalej doszła nam walka o pas US. Jeżeli RVD zdobędzie pas od tak bez żadnego story dokładnie tak samo jak zdobył pas dywizji X w TNA to będzie to mega słabe. Z drugiej strony mamy jeszcze pasy TT. I raczej napewno mistrzowie zmierzą się z monstrualnym teamem Henry Big Show. I no nie wiem czy podołają takiemu wyzwaniu. A nie wiem czy Shield jak ma tracic pasy to wszystko albo nic. Chociaż wcale nie koniecznie tyle że o ile Ambrose pas obroni a reszta nie albo odwrotnie nie będzie to dobrze wróżyć ich grupie jako jedności.

Natalya vs Brie ma na celu tylko promocje Total divas, wynik jest bardzo niewiadomy zwłaszcza po tym jak na raw Natalya wygrała z AJ przez submission. W ogóle swoją drogą to było dziwne, zamiast podbudować tuż przed galą AJ i Langstona oni dają wygrać Khalemu... -.- Tak czy siak nie interesuje mnie zbytnio ta walka. Znaczy... wcale.

I rzeczywiście nie jest aż tak różowo i patryniu masz tu drobny błąd. Na stronie WWE w opisie walki ani razu nie pada słowo inferno ani nie ma go w tytule jako nazwy stypulacji. Pada natomiast ring of fire.

Oj, oj, oj. Początkowo było Inferno, lecz później zmieniono, a więc ja także zmieniłem. Chyba nie zostanę zdegradowany, co? :roll:

Albo zupełnie nic się nie wydarzy i będzie on po prostu sędzią ;P

To jest raczej niemożliwe. Wielkie story Cena, Bryan, a do tego Orton i dwóch najważniejszych panów w federacji (występy w TV), czyli Vincent i HHH. Na tygodniówkach mieliśmy już spięcia między każdym z nich, co więcej Madoxx może być w jakiś sposób wykorzystany przez starszego McMahon'a. Brem tutaj opisał kilka opcji, które faktycznie mogą mieć miejsce, a Cena nie przejdzie na ciemną stronę mocy, więc mogę się zgodzić z tą pierwszą, a mianowicie Triple H atakuje Cenę bądź w znaczny sposób działa na Jego niekorzyść, przez co ten traci pas. W tym momencie publika znienawidziłaby zarówno Tripla jak i Danielsona (ten z kolei wygłosiłby na RAW wielką mowę, jaki to on nie jest wspaniały i idealny, wpadłby John z łzami w oczach and bla bla bla). Następnie pojedynek Team vs. Team, jednakże nie na WM, lecz już na Survivor Series. Kolejny pomysł, Vince tak łatwo nie da za wygraną, a trzeba pamiętać, że już raz kazał Danielowi zgolić brodę. Kto wie, może w najbliższym czasie pojawi się pojedynek z odpowiednią stypulacją. Chyba, że wkroczy Orton i zgarnie pas, ale to wg mnie byłoby nieetyczne w stosunku do Bryan'a. Jednego możemy być pewni, ta walka nie skończy się na normalnych zasadach.

Natalya vs Brie ma na celu tylko promocje Total divas

Skoro promocja TD to powinna wygrać Brie. Dlaczego? U jej boku będzie siostra Nikki oraz Eva Marie, która w TD staje się główną gwiazdką. Jedno co mnie interesuje w tej walce to obecność tej piękności "rudowłosej". Może dostanie szanse na chociaż jedno uderzenie.