Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fantasy Premier League BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja użyłem w tym tygodniu wildcarda i prawie całkowicie zmieniłem swój skład. Wykosztowałem się na RVP kosztem Maty, który strasznie mnie zawiódł. Będzie lepiej!

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

9

• Kosaki

9

• CezarMVP

3

• SweetChinMusic

3

Top użytkownicy w tym temacie

A jak to jest z tą dziką kartą? Dostajesz ją od razu, jedną na sezon czy jest jakiś okres w którym ją otrzymujesz?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Z tego co zdołałem się zorientować to przy robieniu transferów masz ją już od 1 kolejki i możesz użyć kiedy chcesz.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Co to ta dzika karta?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Jedna na wiosnę, jedna na jesień. Podczas robienia transferów masz opcje: play wildcard. Wtedy robisz ile transferów chcesz bez ujemnych pkt.

• Urządzenie:  iPhone

Pietrek podasz kod do kanonierów?

37184451712723064921.png

Ogółem podawajcie w tym temacie te kody do lig, bo ja np. włacznie z BGZ mam tylko 2 ligi a chetnie bym sie dopisał do obojetnie jakich :P

Dodano:

Podbijam prośbę o kody do lig.

A tak ogółem od razu mówię, że przed trzecią kolejką biorę dziką kartę. Dzisiaj kompletnie zawiódł mnie Benteke i doszedłem do wniosku, że w ataku potrzebuję czegoś jeszcze lepszego i postawię na Van Persiego i Aguero, bo na Cristianie jako kapitanie zarobiłem dzisiaj 4 punkty... Nie pograł też Rickie Lambert i 2 pkt, no i jeżeli jutro Bony nic nie strzeli to atak mam kompletnie beznadziejny w tej kolejce - choć chyba wolę, żeby nie trafił, bo mam Llorisa i Walkera, a ich oba czyste konta zapunktują mi lepiej niż 1 bramka Bony'ego.

Skład przewidywany na trzecią kolejkę: De Gea (Lloris) - Johnson (Evra), Walker, Coleman - Kasami (Lampard), Silva, Yaya Toure, Lennon - Aguero (Bony), Van Persie (Lambert), Weimann (Benteke).

Co sądzicie? Biorę dziką kartę, więc jak macie coś ciekawego w odpowiednich granicach finansowych to walcie śmiało. Po dzisiejszym meczu Fulham-Arsenal dałem do 1 składu Kasamiego, który dobrze się prezentował, z resztą jak cała drużyna Fulham i gdyby nie to, że brakuje mi 0.1mln to postawiłbym na system 3-5-2 i Taarabta w pomocy zamiast Weimanna w ataku, który dzisiaj jak cała Aston Villa zawiedli mnie na maxxa.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ale pech. Wywaliłem ze składu Jose Enrique bo bałem się, że po sprowadzeniu Cissokho z Valenci nie będzie zawsze grał w pierwszym składzie.. a tu co! Czyste konto, asysta i bonus. Najs. Szkoda, że nie zapisali asysty Coutinho, ale w końcu nie dotknął nawet piłki. Na szczeście większość moich punktów powinno nadejść dziś. City powinno oklepać słabiaków (Zabaleta, Toure, Dzeko) no i został jeszcze Van Persie z Lampardem w poniedziałek.

Uwaga, Chelsea i Villi nie ma w 3 kolejce!

TEAMBGZXEB - Ulicznik Xeb

FC Clown - Clown

Narew Choroszcz- Kosaki

Same Marki - ?

Noodles FC - Sebu

Invincibles FC 13/14 - Pietrek

FC Bandits - fanfanfan

Olimpia Chąsno - ?

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :D

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Dobra, w tej kolejce się mocno wkurwiłem. Napastnicy wśród których był kapitan utrzaskali razem 7pkt, a mam ich trzech... Miałem. Bo wszystkich zmieniłem. W dodatku zdjąłem Evrę bo trochę drogi, a dałem Jose Enrique. Na bramkę mimo wszystko dałem Davida De Gea, a zdjałem dobrego Llorisa, chociaż w końcu Spurs muszą zacząć te bramki i punkty tracić. Miałem dylemat w pomocy bo zostało mi 8.4mln, a że WZIĄŁEM DZIKĄ KARTĘ to zdjąłem Lamparda, który w 2 kolejce nie gra. Dałem za niego Giaccheriniego, a, że w ataku mam Chamakha to z meczu Sunderland-Crystal Palace myślę, że przynajmniej jeden z nich mi zapunktuje. Jeszcze Lennon ma kontuzję to też musiałem go niestety zdjąć.

Kapitan na 3 kolejkę leci do Aguero bo City po porażce z Cardiff ma mecz u siebie z Hull i musi ich znokautować jak to zrobili z Newcastle. Normalnie będę go dawał Van Persiemu, ale teraz mecz z Liverpoolem i wszystko może się zdarzyć - tak jak było dzisiaj z Chelsea.

Skład na 3 kolejkę: De Gea - Walker, Coleman, Jose Enrique - Kasami, Silva, Yaya Toure, Giaccherini - Van Persie, Chamakh, Aguero ©

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 1 miesiąc temu...

Jako, że dawno nie zaglądałem na FPL, to co zobaczyłem to mnie cholernie zaskoczyło. Z 2 na piąte miejsce w naszej lidze. Coś jest nie tak ;/ Musiałem użyć dzikiej karty by to ustabilizować A więc ze składem pożegnali się: Szczesny, David Luiz, Koscielny, Kagawa, De Guzmán, Benteke, a weszli do niego:Boruc, Cahill, Jenkinson, Yaya Touré, Ramsey, Lukaku. Mam nadzieję, że odzyskam należne mi miejsce.

A oto tabela, jak ktoś nie ma czasu zajrzeć .

# Team Manager GW TOT

1 Noodles FC Sebastian Lisicki 46 390

2 Invincibles FC 13/14 Piotr Przydatek 46 361

3 Olimpia Chąsno Micha M. 31 322

4 FC Bandits John Paradowski 42 321

5 Narew Choroszcz Michael Talipski 50 308

6 Same Marki Marek Przesmycki 51 306

7 TEAMBGZXEB Sebastian JOT 34 268

8 FC Clown Piotr Jan 23 247

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014