Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Money In the Bank 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Bryx

1

• kozihno2010

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie najlepiej spisał się Cody Rhodes. Co prawda nie wygrał walki o walizkę w dość dziwny sposób ale w ringu pokazał się z najlepszej strony. Aż mnie zaskoczyło że Cody potrafi tak dobrze się rozkręcić.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cody Rhodes - To co wyprawiał w ringu było niesamowite, właśnie takiego Rhodesa chcemy oglądać zawsze! :).

Cody Rhodes- jak powyżej wymiatał aż miło szkoda ze nie wygrał walizki bo mógłby byc to jego czas

Rhodes rzeczywiście pokazał chyba najwięcej w swojej walce, bardzo dobrze go zabookowali żeby końcówka wypadła tak jak wypadła. Sandow wygrał ale szczerze powiedziawszy jego osoba jakos w ogóle mi nie zapadła w pamięc podczas tej walki, niewiele pokazał, większośc walki nie był widoczny, nie mówię że to źle bo element zaskoczenia i nagły zwrot akcji wyszedł im świetnie ale no przez to nie zasłużył moim zdaniem na miano wrestlera ppv. Podobnie wygląda sytuacja z Ortonem. Fajnie przechwycił RVD w RKO, zdobył walizke no ale walke zrobili Bryan, Punk i RVD. Hmm... No dylemat mam zdecydowanie zwłaszcza że Rhodes'a nie lubie no i nie wiem czy pokazał więcej niż Bryan czy RVD. Dobra, mój głos leci na RVD. Wrócił po latach, pokazal wiele w walce, dał z siebie wszystko, mnóstwo swietnych akcji, nie oszczędzał się tak więc mój głos oddaje na powracającego RVD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...