Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 06.07.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Deuce,Domino,William Regal,Dave Taylor i Chavo Guerrero siedzą w biurze Vickie.Zastępczyni GM mówi że

Regal będzie walczył na GAB o tytuł z Mvp więc brakuje im jednego członka.Chce kogoś kto naprawde zdominuje

przeciwny team.Chavo mówi że wszystko załatwi i znajdzie kogoś naprawdę potężnego.

Match#1 Qualification Tag Team Match.

Major Brothers vs Ric Flair & Batista

Batista wchodzi na ring szybko,nie patrząc w ogóle na publike.Ric wygląda jakby go próbował pocieszać.

Końcówka:Animal był bardzo bierny,prawie nie brał udziału w walce.Z braćmi brawlował Nature Boy.

Ric dostał właśnie diving clothesline i doczołgał się jakoś do lin.Przy aplauzie publiki wchodzi Batista i od razu

robi spinebuster na Brianie,ale nawet nie próbuje pinu tylko stoi bezruchu i dostaje dropkicka od Bretta.

Batista upada potem wstaje uderza Majora w twarz i...schodzi z ringu trzymając się za głowe i gadając do siebie.

Ric biegnie za nim i próbuje go powstrzymać ale Animal w ogóle nie zwraca na niego uwagi,schodzi do szatni.

Sędzie dolicza do 8 a Flair samotnie wraca.Przez chwile rozdaje braciom backhandchops ale potem sam zostaje

zdominowany:irish whip,double chlothesline potem double dropkick.Wycieńczony Ric wstaje i przyjmuje long island express

po czym Brian go pinuje!Sensacyjny wynik,to Major Brothers będą walczyć na GAB o tytuł!

Winners:Major Brothers

Backstage:Ric dogania Batiste pyta go co się z nim dziś stało.Animal sam nie wie,więc Ric obiecuje mu wakacje

na których dojdzie do siebie.Wtedy pojawia się Long i zagaja temat walki menagerów.Chciałby żeby Batista

reprezentował go w tej walce.Nature Boy nie zgadza się.Wtedy Long pyta czy on mógłby wystąpić.Ric wyraża zgode

pod warunkiem że Batista dostanie urlop.Teddy przystaje i jego team ma pierwszego zawodnika.

Match#2 Michelle McCool vs Victoria

Końcówka:McCool zrobiła russian legsweep i pinuje 1..2...kick out!Gorąca nauczycielka chwyta przeciwniczke i

chce zakończyć walke spinning backbreakerem ale Victoria się wyrywa robi savate kick a potem standing moonsault.

Michelle jest oszołomiona,Victoria podnosi ją robi widows peak i pinuje 1..2...3!

Winner:Victoria

Backstage:Widzimy rozmowe cruiserów.Obecni są Funaki,Noble,Moore i Jimmy Wang Yang.Zastanawiają się kto z nich ma walczyć z Daivarim o pas.Wszyscy

są zgodni że jako pierwszy prawo ma Jimmy,ten jednak niespodziewanie mówi ża ma inny obowiązek i wychodzi.Wtedy pojawia się Daivari z uśmiechem na twarzy

i pasem w ręku.Cruiserzy udają że go nie ma,Arab nie przejmuje się tym i opuszcza pomieszczenie.Przy drzwiach dostaje kopniaka od Chavo,potem kilka punchy

i dwa suplexy.

Chavo:Chce Khaliego do teamu Guerrero.

Daivari:Oszalałeś...bijesz mnie a teraz prosisz o pomoc!

Chavo:To nie ma być pomoc dla mnie a dla Ciebie.Załatwisz mi Khaliego,a nie będe chciał Twojego pasa,broń go z kimś innym.

Daivari:Nie rozumiem.

Chavo:I nie zrozumiesz.Chodzi o honor rodziny Guerrero.

Daivari:Okay,umowa stoi.

Kamera przenosi nas do gabinetu gdzie Long rozmawia z Kristal.Ktoś puka,wchodzi Jimmy Wang Yang oferuje swoje usługi dla teamu Long'a.

Match#3

Dave Taylor(with William Regal) vs Kevin Thorn

Przed walką Regal gwarantuje wampirowi że jego tag team partner go zmiecie z powierzchni ziemi.Thorn uśmiecha się.

Końcówka:Trwa zacięty brawl na środku ringu.Żaden z zawodników nie uzyskuje przewagi.Taylor próbuje britain-plexu ale Thorn się wyrywa irish whip i big boot.

Thorn próbuje pinować,ale Anglik od razu się wyrywa.Kilka punchy z jego strony a potem abdominal stretch!!Kevin prawie się poddaje ale resztką sił chwyta

lin.Taylor zagaduje sędziego a Regal zakłada kastet na ręke i podbiega do trzymającego się lin wampira,próbuje go uderzyć ale Thorn blokuje go i robi

original sin!!Dave nadal rozmawia z sędzia gdy nagle chwyta go Kevin Thorn i robi chokebomb!Pin 1..2..3!!Kevin Thorn wygrywa kolejną walke,jednak nie

schodzi z ringu a podnosi Taylora rzuca go na liny i robi original sin!Potem podchodzi do Regala który właśnie wstał z ziemi chwile mierzą się wzrokiem

po czym Thorn wyszczerza zęby i odchodzi.

Winner:Kevin Thorn

Backstage:Teddy Long podchodzi do Kane.Pyta go czy nie pomoże mu w walce z Vickie,za to że niedawno dostał szanse na pas.Kane chwile milczy po czym mówi

że on na PPV musi bronić pas,ale znajdzie mu kogoś odpowiedniego.Long kiwa głową na znak że się zgadza.Wraca do gabinetu ale zatrzymuje go Matt Hardy.

Wydaje mu się że dostaje za mało szans na pokazanie się.Long odpowiada że inni wrestlerzy bardziej na to zasługują.Matt ma zatem pomysł.Dołączy do

teamu GM'a w zamian za więcej szans.Long z uśmiechem ściska jego dłoń i zgadza się,

Promo Marka Henrego.Opowiada że jest Królem Dżungli i nikt go nie pokona.

Potem zapowiedź jego walki z Chrisem Mastersem:Bear Hug vs Masterlock

Match#4 Mark Henry vs Masterpiece

Końcówka:Mark rzuca Chrisem,odbija się od lin robi splasha ale Chris w ostatniej chwili się odsuwa.Wstaje i próbuje zrobić master slam,ale nic z tego!

Grubas wyrywa się i zadaje mu pare punchy,Masters upada i dostaje world strongest splasha!Henry podnosi go i z furią popycha na liny Masters się odbija

i wpada w bear hug!!Jbl krzyczy "Like Bruno Sammartino!" a publika gwiżdże.Masters opada z sił ale cudem udaje mu się wyślizgnąć,Mark Henry próbuje

znów go złapać ale Chris kontruje to w Masterlocka!!Trzyma przeciwnika,Henry upada na kolana w końcu tapuje!!Niewiarygodne Masterpiece pokonał Silverbacka!

Po walce Chris wchodzi na top rope i pręży mięśnie.

Winner:Masterpiece

Backstage:Gabinet Vickie, siedzi cały team,nagle otwierają się drzwi.Pojawia się Great Khali.Zaczyna coś wykrzykiwać,gdy przestaje wyłania się jego tłumacz.

Wyjaśnia że olbrzymi Hindus chce dołączyć do drużyny Guererro,wszyscy są zdziwieni tylko Chavo się śmieje.

Przenosimy się do gabinetu Longa.Teddy rozmawia z Kanem,mistrz mówi że ma kandydata,ale nie chce zdradzić jego imienia.

Wtedy pojawia się Edge,który krzycząc domaga się dziś walki z Kanem. Kane zgadza się,mimo protestów GM'a,ale tylko w No Dq match.

Match#5 No DQ

Kane vs Edge

Przebieg:Na początku walki Edge od razu robi low blow.Potem dużo nieczystych chwytów z obu stron.

Końcówka:Edge dostaje big boot'a,Big Red Machine wchodzi na top rope.Kiedy Rated R Superstar wstaje przyjmuje flying clothesline.

Kane schodzi z ringu i wnosi stół i dwa krzesła!Jednym próbuje uderzyć Edga,ale ten unika uderzenia i robi spinning heel kick.

Potem uderza go krzesłem i rozstawia stół.W międzyczasie jednak Kane wstaje i szykuje się do chokeslama!!Edge odwraca się i nadziewa na morderczą

ręke Big Red Monstera!!Będziemy mieli powtórke z Vengeance?Taaak,chokeslame na stół!! Pin 1...2....3!! Kane znów wygrywa!Czyżby maska przywróciła

mu dawną siłe??

Winner:Kane

Backstage:Kevin Thorn podchodzi do Kane.

Thorn:Szukałeś mnie Kane?

Kane:Tak.

Thorn:Rozumiem,że chcesz zmierzyć się z prawdziwym przeciwnikiem,tak? z Lordem Wampirów Thornem!

Kane:Nie...Ja jestem potworem a ty jesteś wampirem.Razem możemy pokonać wszystkich.

Thorn:Proponujesz mi przymierze?

Kane:Tak.Ale musisz mi udowodnić że jesteś warty szacunku Big Red Machine.

Thorn:Jasne,powiedz tylko kiedy.

Kane:Nie będziesz walczył ze mną,a z teamem Guerrero.Masz pomóc Longowi.

Thorn:To ma być rozkaz?

Kane:Propozycja.

Thorn:Potwór i wampir razem jako zabójczy sojusz?Dobrze,Kane(uścisk dłoni)

Smackdown schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Widać, że Batista przecholował z koksem i ma doła chyba potrzebuje pushu:D No i oczywiście Kane w masce Yeah. Ciekawe jak będzie wygladał team Long bo w Team Vickie oprucz The Great Kali to sami chlopcy do bicia.

Nie no co Ty:D&D byli mistrzowie teamów,Chavo były mistrz i Taylor:D Nie są to żadni jobberzy:P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg