Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE CrashDay Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

DanielBryan_4126.jpg

Sądzę, że to nieporozumienie z CrashDay #3 zostanie mi jakoś zrekompensowane przez federację. Widzieliscie tę całą "konfrontację" moją i Kane'a? Ze sto stopni w ringu, ustać się nie dało, zero klimatyzacji i co to miało być? Od zawsze lubiłem zimę, chłód. Nie miałem w kontrakcie latania jak małpa w zoo wokół jakichś płomieni. Módlcie się, abym puścił to w niepamięć, bo inaczej postraszę Was pozwem, z którego się nie wypłacicie. Zapamietajcie sobie to raz na zawsze.

Kane myśli, że na jednej płaszczyźnie już wygrał. Myśli, że wykorzystał atut, że do starcia doszło u niego - w piekle. Na szczęście w naszej walce na PPV, dobra ze złem zwycięży niebiańska kraina, w której to Daniel Bryan jest pastorem i nie pozwoli nikomu naruszać porządku w raju. Na Super Summer Event rozprawię się z kłamcą, który próbuje wciąż ogłupiać ludzi i wmawiać im, że to on wypromował mnie w WWE. Prawda jest taka, że byłem Największą Wschodzącą Gwiazdą tego wieku, kiedy tworzylismy Tag Team. Hell No to był zły rozdział w moim życiu, bo zmarnowałem go z człowiekiem, który na zawsze pozostał beztalenciem bez sukcesów i któremu nie pozostało juz czasu, aby zmienić negatywne zdanie, jakie mają o nim ludzie. Stary, bezużyteczny i nikomu nie potrzebny. Równie dobrze mogłoby Cię nie być, a na SSE i tak stworzyłbym świetne show, nawet z kijem od szczotki. Tak samo było w WWE, kiedy to mogłem zdobywać pasy WHC, czy główny pas federacji, a dla kaprysu postanowiłem zdobyć pasy drużynowe. Z niczego zrobiłem coś. Z Ciebie zrobiłem Championa. Ale nie potrafiłeś tego wykrozystać. Zepsułeś moje plany, a teraz ja zepsuję Ci zdrowie i nadzieje na to, że jeszcze kiedykolwiek uda Ci się zatriumfować. PPV zbliża się wielkimi krokami, zegar tyka, a Ty możes zacząć się już obawiać, bo jedyne co zobaczysz po naszej walce na PPV to mnie stojacego nad Tobą i triumfującego. Zobaczysz człowieka, który posprzątał brudy z niedalekiej przeszłości i może rozpoczynać nowy rozdział z pasem w tle.

Słyszałem, że mamy nowego High Flyera w szeregach. Jeff Hardy. Nie lubię, kiedy ktoś wlatuje na moje niebo...

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

10

• Clown.

9

• Marcelo

7

• Bryx

6

Top użytkownicy w tym temacie

james-storm.jpg

James Storm oglądał na laptopie ostatnie WCE Crashday, a gdy skończył nie zamykał go.

Ciekawe Crashday, ale jednego na nim mi brakowało. Największego pijaka w WCE, byłego mistrza świata wagi ciężkiej TNA, starego złego kowboja Jamesa Storma, na drugim Crashday prawie wygrałem walkę o miano pretendenta do pasa wagi ciężkiej, gdyby nie Randy Orton. Panie Kennedy żądam walki o miano pretendenta do pasa mistrzowskiego wagi ciężkiej WCE, chcę walczyć na następnym Crashday z byle kim, gdy wygram tą walkę chcę się zmierzyć ze zwycięzcą Fatal-4 Way'u z Super Summer Events, którą oczywiście wygram i zdobędę WCE World Heavyweight Championship. Nie obchodzi mnie z kim i tak zniszczę każdego z kim stoczę walkę o pas mistrzowski wagi ciężkiej WCE, z The Rockiem od zawsze chciałem się zmierzyć o pas wagi ciężkiej WCE, to wspaniały wrestler. Kurt Angle walczyłem z nim nie jednokrotnie, to jemu odebrałem pas mistrzowski wagi ciężkiej TNA dwa lata temu, również wspaniały wrestler złoty medalista olimpijski. Randy Orton, to on jako pierwszy zapewnił sobie walkę o pas mistrzowski wagi ciężkiej pokonał mnie i pięć innych gwiazd rosteru WCE, podczas pierwszego WCE CrashDay w nowej erze razem z nim pokonaliśmy Kane'a i Shawna Michaelsa, który już nie jest w rosterze WCE, uciekł ode mnie z rosteru, bo się mnie boi. No i ostatni ten który powrócił na ostatnim Crashday i od razu dostał titleshota na pas wagi ciężkiej od pana Kennedy'ego. Mówię oczywiście o Triple H'u, wielokrotny mistrz świata i były tag team partner Shawna Michaelsa, powrócił do WCE jako tajemniczy rywal Kurta Angle'a. Każdy z nich to rywal którego i tak pokonam o pas wagi ciężkiej.

W tym momencie włączył na laptopie wypowiedź Alberta Del Rio w której mówił o propozycji zostania teamem, po niej wyłączył laptopa.

A teraz o czymś innym, o Alberto Del Rio, jak ostatnio się pokazał na backstage'u zaoferował mi bycie jego tag team partnerem i się na to zgadzam, nazwa również mi pasuje, bo Bobby Roode to łajza, której nigdy nie wybaczę akcji z przed dwóch lat, staniemy się najlepszym tag teamem w WCE, już wiem, że nasza pierwsza walka w tag teamie jest tylko kwestią czasu.

Po tym wyjął z szafki plakat, na którym jest pokazane zdjęcie Jamesa Storma i Alberto Del Rio, a pod tym zdjęciem było napisane ''Beer Money powraca''.
SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

alberto-del-rio-with-mike-in-wwe_0.jpg

Nagle słyszymy wejściówke Alberto Del Rio po czym Alberto wjeżdza do budynku swoim czerwonym Ferrari, wysiada i wolnym krokiem zbliża się do ringu.

No no za mną pierwsza walka i odrazu wygrana nie ma sie czemu dziwic jestem do tego stworzony. Y2J nie był trudnym przeciwnikiem wręcz to bylo dla mnie śmiesznie łatwe zwycięztwo lecz nie ma się czego dziwić talentem nie dorasta mi do pięt jestem w końcu wzycięzcą Royal Rumble wygrałem Money In The Bank bylem też dwa razy mistrzem WWE oraz dwa razy miałem pas Wagi Ciężkej. Mam nadzieje że jeśli zmierzymy się następnym razem to może coś pokaże że umię choć troche walczyć a nie to co teraz sama żenada.A teraz o tym lizusie Dolphie Ziglerowi bał się ze mną walczyć więc czekam na walkę z tobą jestem gotowy w każdym momęcie.

randy-orton.jpg

No więc kolejne Crash Day za nami i co tym razem ? Hmm no proszę, Kennedy naprawdę bardzo sobie pogrywa ze mną ale to jest bardzo duży błąd z jego strony. Myślisz że jak zrobisz Fatal Four Way Match to nie dam rady ? Żartujesz ? To nie są dla mnie rywale, takich to zjadam na śniadanie. Rock ? Serio ? Dostał pretendenta za co ? Nie zasłużyłeś na niego Rock ! Wiem że od dawna liżesz dupę zarządowi. Teraz dostajesz małą zaliczkę. Na tym polega twoja nędzna kariera ? Ciebie nie obchodzi wrestling masz w głowie tylko filmy i lizanie dupy Kennedy`emu. Weźmiesz udział w meczu pas WHC i co wydaje ci się że wygrasz ? Przeliczysz się Rock naprawdę się przeliczysz. Zawsze jesteś taki pewny siebie nie prawda ? Tym razem twoja pewność siebie zwątpi. Wiesz sam o tym że w tej walce nie dasz rady zwyciężyć bo się nie da. Jedynym zwycięzcą tej walki może być The Viper Randy Orton ! Mówisz że to ja wszystko zgarniałem dzięki tatusiowi ? Really ? Nie żartuj Rock, w WWE również lizałeś dupę ale tam był Vince. Potem nie dał ci zaliczki i co się wkurzyłeś i odszedłeś ? <śmiech> Nie wygrałem jednej walki tylko dwie i teraz wygram kolejną i mój streak się powiększy ! Nie wiem Rock co masz w tym pustym łbie ale publika ci nie pomoże. Wręcz śmiała się będzie z ciebie jaki otrzymujesz łomot ode mnie. Na samym końcu nie będą mogli się przestać śmiać, tak zostaniesz upokorzony przeze mnie ! Kolejnym rywalem i kolejnym który poszedł na skróty jest Triple H który również jak Rock, tak po prostu powrócił i dostał title shota niby za co ? Oj Kennedy, serio twoje zachowanie przestaje mi się podobać i w końcu będę musiał z tobą zrobić porządek. Wracając do tzw. Huntera. <śmiech> W WWE również lizałeś dupę ty jednak swojemu zięciowi. Ożeniłeś się ze Stephanie tylko po to aby mieć wysoką pozycję w federacji. Zostałeś gwiazdą dzięki temu że twój zięć był prezesem, gdyby nie to nikt o tobie by nie słyszał. Otrzymywałeś pasy za darmo bo Vince tak chciał. Przypomnij sobie jednak czasy gdy twoja Stephanie dostawała Punt Kicka ode mnie. Jak się wtedy czułeś ? Hmm ? Ty natomiast na PPV poczujesz się tak jak ona ! Moja noga trafi prosto w twoją głowę i odeśle cię z powrotem do zięcia którego tak szanujesz. Tutaj Hunter nie będziesz miał tak łatwo. Myślałeś że się ode mnie uwolnisz ? Źle trafiłeś, czekam na ciebie od dłuższego czasu i wreszcie mam szansę znowu cię dopaść. Tym razem mój jad nie będzie taki słaby jak kiedyś. Będę niszczył was wszystkich po kolei aż wreszcie zostanę mistrzem WHC a ty Triple będziesz mógł spoglądać kątem oka jak stoję z pasem w ręce i śmieje się z twojej porażki ! No i kolejny mój rywal Kurt Angle i kolejny przez przypadek ! Tylko ja jestem w tej walce zasłużenie. To ja jako jedyny zdobyłem pretendenta ! Wy wylizaliście dupę Kennedy`ego i teraz macie tą walkę. Kurt posłuchaj czy ty przypadkiem nie powinieneś zajmować się Hunterem ? Ja zająłbym się Rockiem i pasem a ty Triplakiem na którego czekasz. Jednak ty postanowiłeś się wpieprzyć do walki o pas, wiesz Kurt ciebie akurat obawiam się najmniej. Nie stanowisz żadnego zagrożenia, jesteś w tej walce tylko dla podniesienia show że jest nas 4 ! Tak naprawdę tylko 3 osoby będą walczyć o pas... w sumie to jedna ! Będzie nią Randy Orton który zgarnie pas. Zwycięzca może być tylko jeden, i oczywiście będę nim ja ! Zostanę mistrzem w pełni zasłużenie bo zasłużyłem na tą walkę a wy nie ! Wejdziecie do jednego ringu z Żmiją ? Jesteście tego pewni ? Co jeśli was ukąsi ? Wtedy już dla was nie skończy się to dobrze ! Tak więc pod sumując pierwsze PPV WCE zbliża się wielkimi krokami na którym The Viper znów będzie na szczycie federacji !

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

triple-h61.jpg

Nic się tu nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty. Siła gwiazd w tej federacji nadal jest równa zeru. Zapewne wielu z was zastanawia się dlaczego tu jestem, co skłoniło mnie do podpisania kontraktu z tą federacją mimo, że miałem zapewnioną spokojną pracę w...heh...rodzinnej firmie. Nie dowiecie się ode mnie niczego konkretnego poza tym, że jestem tu ponieważ...tak jest lepiej dla dobra biznesu. Dla dobra biznesu, który właśnie teraz postanowiłem wziąć w swoje ręce! Możecie być pewni, że w najbliższych tygodniach wszystko ulegnie zmianie, zmianie która wstrząśnie całą tą pieprzoną budą!

Hunter poprawia krawat, rozpina marynarkę i zaczyna mówić dalej...

Mój debiut na ostatnim CrashDay...zaskoczeni, prawda? Cóż, przybyłem tu w celu zdobycia World Heavyweight Championship, ale nie spodziewałem się, że to stanie się tak szybko! Widocznie ludzie, którzy odpowiadają za to show wiedzą co jest najlepsze...dla dobra biznesu, a w zasadzie Kto jest najlepszy dla dobra biznesu. Już na Super Summer Events zmierzę się z trzema zawodnikami, których znam doskonale. Niektórych z nich nawet sam stworzyłem.

Na sam początek chciałbym powiedzieć jedno. Każdy z waszej trójki zna mnie równie dobrze jak ja znam was. Musicie w takim razie zdawać sobie sprawę z tego, że w tą grę może zagrać niezliczona liczba osób, a i tak zawsze wygrywam Ja! W tej federacji Król może być tylko jeden! Król właśnie powrócił...Po pierwsze...Kurt Angle. Oh Kurt...widocznie niechcący załatwiłem Ci miejsce w walce o pas wagi ciężkiej, co? To w żadnym razie nie było moim zamiarem. Byłeś moim celem od samego początku, przyjacielu, ale teraz gdy Fatal 4 Way został oficjalnie ustalony stwierdzam, że nie muszę walczyć z Tobą w starciu jeden na jeden. Wystarczającym upokorzeniem będzie to gdy stanę nad Twoim nieprzytomnym ciałem i uniosę do góry Mój pas wagi ciężkiej! Naprawdę uważasz się za legendę wrestlingu...? Nie rozśmieszaj mnie! Spójrz na mnie! Właśnie tak wygląda legenda wrestlingu! Ci ludzie mogą nazywać Cię "Maszyną" ale Ja wiem, że jesteś jedynie człowiekiem. Człowiekiem, który posiada wiele słabości. Słabości, które zamierzam wykorzystać. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy Kurt, ale od dawna jestem w Twojej głowie. Ujrzyj Króla...Króla Królów!

Moim kolejnym przeciwnikiem na Super Summer Events jest człowiek, który od zawsze próbuje mi dorównać. Człowiek, którego stworzyłem. Dobrze Cię znowu widzieć, Randy. Myślałem, że będę miał możliwość skonfrontowania się z kimś...ważniejszym. Trudno, nie można mieć wszystkiego, racja? Obejrzałem Twoją wypowiedź, dzieciaku. Oczywiście miałeś na myśli mojego teścia, prawda? Widzę, że nawet nie muszę się zbytnio wysilać, sam ośmieszasz się doskonale. Po pierwsze, nigdy nic nie dostałem za darmo, przez całe swoje życie walczyłem! Walczyłem na swoją pozycję, na pozycję Najlepszego Wrestlera w historii! Nawet nie wyobrażasz sobie jak wiele krwi straciłem żeby być na szczycie tej góry, dzieciaku. Żeby było jasne...To Ja Cię stworzyłem! To Ja jestem odpowiedzialny za to co osiągnąłeś!Bez Triple H'a nie byłoby Randy'ego Ortona! Ty śmiesz mi cokolwiek wypominać...? Doskonale pamiętam dzień, w którym Twój ojciec przyprowadził Cię do mnie i błagał żebym przyjął Cię pod swoje skrzydła! Zgodziłem się. Zgodziłem się bo widziałem w Tobie wielki potencjał. Widziałem w Tobie mojego następce, kogoś z kogo mogę być dumny, ale...po jakimś czasie doszło do mnie, że w przyszłości możesz być dla mnie zagrożeniem. Teraz spotykamy się ponownie. Ja Cię stworzyłem...i Ja zamierzam Cię zniszczyć, Randy. Aha...i nie mów więcej o "lizaniu komuś dupy" . Dziwnie to brzmi z ust kogoś kto ma w tym największe doświadczenie.

Na sam koniec...The Rock. Cóż mogę o Tobie powiedzieć...? Zapewne masz do mnie żal za ostatnie CrashDay. Widzisz, Rock...miałeś pecha. Znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu i tyle. Mam nadzieje, że już doszedłeś do siebie i będziesz w stanie zrozumieć wszystko co mam Ci do powiedzenia, a będę mówił baaardzo wolno. Może na samym początku w walce o World Heavyweight Championship miałeś brać udział Ty i mój niegdysiejszy przydu...podopieczny, ale teraz sytuacja się zmieniła. Nie chcę Cię znowu skrzywdzić, dlatego nie wchodź mi w drogę i trzymaj się ode mnie z daleka do czasu Super Summer Events. Pamiętam o tych, którzy są użyteczni, ale...pamiętam też o wrogach. Zastanów się czy naprawdę chcesz być moim wrogiem, przyjacielu.

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Widzimy na ekranach bardzo złego, zdenerwowanego Rybacka, który ma chyba dużo do powiedzenia.

ryback_by_wwe_renders-d5quppy.png

Naprawdę Miz. Jesteś żałosny. Jakbyś nie był tylko mocny w gębie, to zaproponowałbyś coś lepszego niż zwykły steel cage match. Ale skoro twoja wytrzymałość, mięśnie, umysł, są ograniczone, nie wpadłeś na nic ciekawego. Tak bardzo lubisz wrócić do czasów kiedy wychowywały cię małpy w zoo? Hah. Daruj sobie. I masz rację, że twierdzę, że klatka to moja przewaga. BO TAK JEST! Mogę miotać tobą jak szmatą bo będziemy w KLATCE! Mogę sprawić ci ból bez możliwości ucieczki bo będziemy w KLATCE! Nie mów o tym co było kiedyś, bo jesteśmy tu i teraz w WCE, będziemy na Summer Super Events gdzie nie będziesz miał szans. Bo jesteś miernotą. Bo jesteś tępakiem. Bo jesteś nikim. Gdyby nie Kennedy nigdy nie miałbyś okazji walczyć ze mną! To ja tutaj będę rządził! To ja wygram na SSE! To ja wyjdę cało z klatki! To ty zostaniesz pokonany. To ty będziesz płakał w biurze u Kena! To ty będziesz skończony, WCE Loserze! Prawdą jest to, że żaden niedorozwinięty manager nie stanie ci na drodze. Bo ten niedorozwój przeszkadza mi! Przeszkadza całemu WCE! To on jest winien tej parodii która miała miejsce na koniec ostatniego Crashday! To on jest winien mojej porażki w handicap matchu! To on jest największą porażką w WCE! Jest najgorszym managerem jakiego wrestling może sobie wyobrazić. Randy Orton miał rację. Ken, jesteś taki żałosny, że wpychasz swoich żałosnych dupolizów tam, gdzie ich nie potrzeba! Tam, gdzie być nie powinni. TAM GDZIE NIE ZASŁUŻYLI! Dlatego chcę twojego odejścia Ken. Bądź w końcu mężczyzną a nie żałosnym s#$%^ysynem i podaj się do dymisji. Zrób to dla swoich śmiesznych, malutkich fanów, którzy chcą zobaczyć coś dobrego, a nie stare, nędzne miernoty! ODEJDŹ I NIGDY NIE WRACAJ NA STOŁEK!

Kończąc o tym śmieciu, Dolph i Cody! Co wy odwalacie! Nie zasługujecie na to! NIE ZASŁUGUJECIE! To ja walczę do upadłego aby zdobyć szacunek i przerażenie na twarzach ludzi któzy choćby mnie zobaczą, to wszystko,aby mieć pas WCE, a wy co? Robicie parodię z tej federacji, z pasa. Zróbcie to co powinien Ken. Wy#$%&*dalać z WCE! Jeżeli tego nie zrobicie, to was dopadnę. BO JA TRZYMAM GARDĘ! A wy ją puszczacie na starcie! FEED ME MORE! FEED ME MORE!

Ryback zwraca się do kamerzysty

WON! Nie chcę cię tu. Gówno mnie obchodzisz ty, śmieszny komentatorek który spierdolił z ringu czy inny syf. OUT!

Ryback rzucając krzesłem niszczy kamerę i widzimy kolorowe paski na antenie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

mqdefault.jpg

Po pewnym momencie na arenie wybrzmiała muzyka Stinga, który powolnym ruchem zmierza na ring.

WOOOOOO! IT's Showtime! Przybyłem do WCE, by zostać mistrzem WCE i największą gwiazdą tej federacji, jestem tutaj z powodu mojego przyjaciela, z którym tworzyłem w TNA Main Event Mafię, to oczywiście Kurt Angle. Widziałem jak Triple H powrócił na ostatnim WCE i zaatakował Kurta, Triple H jest głupi, bo odważa się atakować Hall Of Famera TNA, mam nadzieję, że w najbliższym czasie skopię tyłek Triple H'owi, za mojego przyjaciela, któy skopie go na Super Summer Events i zdobędzie WCE World Heavyweight Championship, ja będę to oglądał i będę wspierał złotego medalistę olimpijskiego, ponieważ składam ci Kurt propozycję nie do odrzucenia. Kurt mówię o reaktywacji rodziny, New Main Event Mafia, zniszczymy Triple H'a i każdego kto stanie nam na drodze do podbicia WCE, mam nadzieję, że zgodzisz się na reaktywację rodziny, Triple H to kawał menela, nigdy już niczego nie osiągnie. Moja kariera w WCE będzie się rozkręcać na każdą galę CrashDay. Kurt czekam na twoją odpowiedź co do rodziny.

JUTRO WSTAWIĘ KARTĘ NA PPV, BO OD WCZORAJ WIECZOREM NIE DZIAŁAŁO MI BGZ!

alberto-del-rio-offering-some-tips.jpg

W pewnej chwili swiatlo gasnie a zaraz po tym slychac wejsciowke Alberto Del Rio po czym wjezdz do budynku samochodze zaraz po tym idzie w strone ringu.

No , no już wielkimi krokami zbliza się PPV . Mam nadzieje, ze dostane kolejnego przeciwnika i znowu go pokonam. Mój poprzedni rywal nie był za bardzo wymagający Chris to dla mnie prosta sprawa i na następnej gali licze na jakiegoś bardziej wymagającego przeciwnika. Jednak jestem w końcu wzycięzcą Royal Rumble wygrałem Money In The Bank bylem też dwa razy mistrzem WWE oraz dwa razy miałem pas Wagi Ciężkej. Jeszcze jedna sprawa gdybym nie walczyl w walce jeden vs jeden to chcem sprubowac walki w tag timie ze Stormem.
Edytowane przez Gość

9b3e239ede43eebdc936aca281e1befd.jpg

Tak jest! Na to właśnie czekałem. Beer Money reaktywowane, ,,Cowboy'' James Storm i ,,Mexican Aristocrat" Alberto Del Rio są tag teamem, nasza pierwsza walka tag teamowa odbędzie się na Wrong Side Of Hell. Stoczymy walkę z tag teamem, który mnie mocno wkurzył na ostatnim WCE CrashDay, w walce wieczoru, która miała być fantastyczna, mówiło się o nim jako walka jednego z rodziny mistrzów i Mr.Perfection, oczywiście mówię o walce Cody'ego Rhodesa z Dolphem Zigglerem, Dolph Ziggler to świetny wrestler, lecz na pewno stracił w oczach u całego rosteru WCE. Ta walka to była zwykła porażka, bardzo dziękuję Mr.Andersonowi generalnemu menagerowi WCE, że zawiesił pas WCE Championship, bo co to za mistrz, który zdobywa pas mistrzowski w sposób jaki widzieliśmy wszyscy, Dash Perfection zapłacą za tą intrygę z CrashDay na Wrong Side Of Hell, kiedy nowe Beer Money zniszczy Cody'ego Rhodesa i Dolpha Zigglera. Szkoda, że ta walka nie jest o WCE Tag Team Championships, bo mam nadzieję, że tytuły tag teamowe również będą w WCE i będziemy z Alberto walczyć o nie. Żadna federacja nie może być bez tytułów tag teamowych, no skoro mamy w WCE dywizję tag team to tytuły też powinny być mamy już trzy tag teamy: The Miz i The Rock, Cody Rhodes i Dolph Ziggler, czyli Dash Perfection i oczywiście New Beer Money Alberto Del Rio i ja James Storm. Podobno jeszcze Sting chce reaktywować Main Event Mafię, jednak wiec Sting, że nawet jeśli Kurt Angle zaakceptuje twoją propozycję to zostaniecie zmiażdżeni w każdej walce tag teamowej z Beer Money, to że cztery lata temu w TNA dzieliliście i rządziliście nie oznacza to, że w WCE również tak będzie. Co do Beer Monet mogę jeszcze tylko powiedzieć, że na waszych oczach powstaje najlepszy tag team w historii WCE.
SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

randy-orton-300.jpg

Karta na PPV się pojawiła ! No nareszcie, długo trzeba było czekać ale jedno jest pewne. HELL IN A CELL ! Tak, dobrze wszyscy słyszeli. Stypulacja chyba nie mogła być lepsza. Czterech zawodników walczących o pas WHC w klatce po czym tylko jeden z niej wyjdzie o własnych nogach i będzie nim The Viper ! Idealnie po prostu. Zarząd od początku utrudniał mi życie, ale teraz ? Właśnie tą stypulacją przesądziliście losy tej walki ! Przecież każdy wie że akurat w klatce jestem jeszcze bardziej niebezpieczny niż normalnie a to prawie niemożliwe. Tak więc pas za kilka dni trafi w moje ręce ! Dobra czas zacząć o tych kretynach gadać których pokonam... Zacznę od Rocka. Co Rock taka cisza z twojej strony ? Hmm czyżby cię strach obleciał ? Nie ! Pewnie jesteś zajęty kręceniem kolejnej sceny do jakiegoś nowego głupiego filmu z tobą. Pozwolę sobie ci coś wytłumaczyć, musisz coś wybrać albo wrestling albo aktorstwo ! Kiedyś już dokonałeś wyboru i za pewne teraz on będzie taki sam więc myślę że długo w tej federacji z nami nie będziesz. Potem jak zawsze powrócisz po jakimś czasie i będziesz nie wiadomo czego pragnął. To Żałosne ! Od tylu lat nie miałem okazji ci skopać dupska a tu proszę taka okazja i to jeszcze w Hell in a Cell ! Istne marzenie. Ta walka przejdzie do historii, to co zrobię z tobą i z resztą ludzi zszokuje... I dobrze ! Może wreszcie zrozumieją że to ja jestem najlepszy. Wiesz Rock jednak jest coś co masz większe ode mnie... i to nie jest inteligencja. Mięśnie, siedzisz na tej siłowni i nic nie ćwiczysz tylko bierzesz sterydy a potem się chwalisz swoim wyglądem ja bynajmniej od ciebie żadnych dodatków nie potrzebuje by świetnie wyglądać ! Wystarczy mi dobra dieta. Wracając do walki to radzę ci wziąć więcej tych sterydów niż bierzesz może ci jakoś pomogą i nie będziesz tak czuł tego bólu który ci zgotuje ! Kolejny rywal Kurt Angle ty także ostatnio coś się nie odzywasz co z tobą ? Czyżby strach cię obleciał ? Dziwna sytuacja, Rock cicho nawet słowa nie powie ty to samo widzę że odniosę łatwe zwycięstwo. Kurt powiedzmy sobie szczerze od paru lat już powinieneś być na emeryturze. Twoje lata już dawno minęły i daj sobie spokój bo już nic znaczącego nie osiągniesz. W WCE nadeszła Era Vipera, twoja nigdy nawet się nie zaczęła. Jesteś już po 40 więc czego szukasz ? Pewnie jesteś tu dla kasy bo tobie tylko to w głowie. Potem co ? Wydasz kasę na alkohol i dziwki i wsiądziesz za kółko pijany... Jesteś nieodpowiedzialny a takie osoby są tutaj nie potrzebne. W sumie czym ja się przejmuję za kilka dni znowu zostaniesz zawieszony za jazdę po pijanemu. Na emeryturze będziesz mógł sobie pić do woli więc raczej tam powinieneś się udać bo ostatnimi czasy pokazałeś że lubisz sobie wypić i to w dużych ilościach. Tobą się nie przejmuję bo wcale się nie zdziwię jeśli na galę przyjdziesz po piwku albo dwóch. No i ostatni Triple H stworzyłeś mnie ? Really ? Nawet sobie tak nie żartuj, nikogo się nie prosiłem. Sami mnie chcieliście w WWE bo widzieliście że jestem najlepszy i możecie zbić na mnie kasę. Tylko to wam było w głowie. Dzieciaku ? Żartujesz sobie prawda ? Jestem w idealnym wieku aby wejść na szczyt i właśnie to robię. W tej federacji nie ma twojego teścia Vince i tutaj nic znaczącego nie osiągniesz ale jako jedyny potrafiłeś się odezwać. Nie za dużo ci to da, ale zawsze tam sobie coś pogadałeś. Najlepszy Wrestler w Historii ? Mówisz o mnie tak ? Dziękuje za takie wyróżnienie i w 100% się z nim zgadzam. Jestem Najlepszy i dobrze o tym wiesz. Co ja tutaj będę dużo mówił udowodnię to gdy zdobędę pas WHC o którym ty możesz pomarzyć ! Tutaj nie ma żartów, twoja pozycja w tej federacji nie będzie wysoko lecz na samym dnie. No chyba że znów rozkochasz jakąś kuzynkę albo kogoś z rodziny Kennedy`ego a w tym jesteś najlepszy Hunter, nie prawda ? Do zobaczenia w Klatce, uwierz że tą walkę będziesz długo wspominał... Codziennie będziesz wspominał jeden moment w którym będę trzymał pas WHC !

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013