Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE CrashDay Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tumblr_mcd826sTvd1rjxywyo1_250.jpg

Randy siedzi w swojej szatni, woła kamerzystę i zaczyna mówić...

No proszę, Kane jednak się odezwałeś ! Twoja wypowiedź jest jednak żenująca, od razu wyzywasz mnie do walki Hell in a Cell najpierw do pokonaj mnie w meczu na normalnych zasadach a potem myśl nad jakąś stypulacją. Wiesz Kane, wiedziałem że wspomnisz o tym jak pokonał mnie twój brat na WM. Tylko że mnie pokonał raz i byłem jeszcze wtedy młody i nie doświadczony a ciebie dwukrotnie... No i musiałeś wspomnieć o WM na której mnie pokonałeś, wygrałeś przez to że popełniłem błąd wchodząc na tą linę. Tym razem tak nie będzie ! Pokonam cię rozumiesz !? Gdybym ja zaczął ci przypominać walki w których cię pokonałem to wymieniłbym ich ze 100 ! Kane nie powinieneś patrzeć w przeszłość. Spójrz wreszcie w przyszłość i co widzisz ? Ja widzę jak pokonuje cię na 1# gali WCE ! Wiem że ty jak zwykle będziesz mówił swoje bajki typu, że jesteś ulubionym demonem diabła i tym podobny. Jednak nikogo to nie obchodzi, twoje bajki są śmieszne. Przejrzyj na oczy wreszcie, jestem od ciebie lepszy czy ci się to podoba czy nie... To ja będę zwycięzcą w naszej walce nie ty ! Twoje dni w tej federacji są już policzone... Niestety ale musiałeś trafić na LegendKillera ! Wcześniej czy później by się to stało. Może i to lepiej dla ciebie że przegrasz już na 1 gali, federacja będzie wiedziała że nic nie potrafisz i po prostu zaczną cię oszczędzać. Widzisz Kane, nawet zadbałem o twoje zdrowie. <śmiech> Dobra dość żartów Kane, dni do pierwszej gali WCE zostało już nie wiele, ciekawi mnie tylko co ty sobie teraz myślisz w tym durnym łbie ? Co ? Wyczuwam strach u ciebie, ale to zrozumiałe w końcu staniesz do walki z Legend Killerem a on nie ma litości dla swoich wrogów. Pamiętaj że na WM walczyłeś z miłym i życzliwym Randym... Jednak tej osoby już nie ma. Po długim czasie uświadomiłem sobie że nic nie zdziałam takim zachowaniem i postanowiłem się zmienić ! Będziesz moją pierwszą ofiarą, jak się z tym czujesz Kane ? Osobiście wolę abyś walczył w masce, bo wolę patrzeć na nią niż na twoją twarz <śmiech>. Wiesz Kane, tak się teraz zastanawiam czy ty wiesz w ogóle co cię czeka ? Tak jak mówiłem wcześniej, nie jestem już tą osobą co kilka miesięcy temu... Moje zachowanie zmieniło się nie do poznania ! Jeszcze nigdy nie byłem tak podły i przebiegły ! Słyszysz ? Nigdy ! Obiecuje ci Kane że to co cię spotka, nie spotkało jeszcze nikogo naprawdę ucierpisz ! Żmija zaczęła puszczać jad, i ty będziesz pierwszy który tym jadem zostanie ukąszony...

Po tych słowach, Randy uśmiecha się do kamery po czym wyrzuca kamerzystę za drzwi....

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

10

• Clown.

9

• Marcelo

7

• Bryx

6

Top użytkownicy w tym temacie

hzh3.jpg

Cena siedzi w swojej garderobie, woła do siebie kamerzystę, bierze od niego kamerę, stawia na statywie i staje przed nią. Kamera włączona.

Cody Rhodes uważa, że jest największą gwiazdą w tej federacji… Dobre żarty Cody, tutaj nie ma tak jak w WWE, że jeżeli coś powiesz od razu dostajesz. Niestety są nikłe szanse, że to akurat my dostaniemy walkę o główny pas. Czasy się zmieniają, nie każdy może być cały czas kochany, poza tym mam twittera, mam facebooka, wiem co ludzi o mnie myślą, mam więcej wrogów niż fanów, żeby być z Tobą szczerym, ludzie chcą starego złego Cene. Właśnie teraz go dostali. Wracając do bycia największą gwiazdą… mylisz się Cody, w WCE każdy zaczyna z tego samego szczebla bardzo wysokiej drabiny. Niektórzy w ekspresowym tempie wzbijają się ponad wszystkich żeby zaraz spaść na dno… dobry przykład ? Shawn Michaels. A inni wolą powoli wchodzić, żeby upadek nie był zbyt bolesny. Ja właśnie mam zamiar wchodzić na szczyt powoli. Tobie radzę to samo, żebyś za dwa miesiące nie musiał walczyć z jakimiś miernotami pokroju właśnie Shawn’a Michaels’a. Każdy ma coś do moich umiejętności… Ale powiedz mi Cody, kto jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych wrestlerów na świecie ? John Cena. Przypadek ? Wątpię. Więc proszę przestań gadać głupoty. W WWE miałeś jakiś pas przez to, że Twój kochany tatuś… legenda powiedział, że jego synuś musi dostać jakiś pas. Brawo miałeś interkontynentalny. Co z nim zrobiłeś ? Nic. Po prostu go miałeś. Wszyscy pokładali w Tobie jak największe nadzieje, wszyscy chcieli żebyś miał pas wagi ciężkiej. Zaprzepaściłeś swoje szanse. Tate wylali z zarządu ? Obawiam się, że tak, bo od straty pasa musiałeś walczyć w zapychaczach. Nic specjalnego spotka Cię również w tej federacji. Czy tego chcesz czy nie, właśnie ja będę wkrótce mistrzem tej federacji. Myślę, że Ty nawet to wiesz, ale nie chcesz mi przyznać wyższości… czemu ? Obawiasz się, że zostaniesz wyśmiany przez wszystkich ? Trudno. Nie moja sprawa.

Ludzie zapewniam was, że ten człowiek jest jednym z najmniej rozrywkowych zawodników w tym całym pieprzonym biznesie. Nic nowego nie wnosi w wasze życie. Gdy oglądacie jego walki jesteście bardziej skupieni na tym co krzyczy publika a nie na widowisku. Czemu ? W podświadomości go nienawidzicie jak każdy. Nie chcecie go jako mistrza. Chcesz walczyć w I Quit Match ze mną ? Mówią Ci coś słowa Never Give Up ? Nigdy w swojej długiej karierze nie przegrałem poprzez odklepanie. Nigdy. Wątpię, żeby udało Ci się mnie zmusić do poddania. Nie masz szans. Zrozum.

Nadchodzi Era nudy ? Jak już wcześniej mówiłem, nie wnosisz nic nowego do tej federacji. Jesteś taki jak każdy inny kto tu przyszedł. Jesteś po prostu słaby. Oczywiście wierze w to, że kiedyś pokażesz na co Cię stać i wierzę, że staniesz się mistrzem tej federacji, ale nie w ciągu najbliższych tygodni. My time is now. Nie mogę tego zaprzepaścić. I jeszcze jedno Cody. Każdy mówi, że jest najlepszy, najciekawszy, najsprytniejszy i jeszcze inne farmazony wymyśla. Ale to ja, ja jestem najlepszym zawodnikiem tej federacji, każdy o tym wie Orton, Michaels, Rock, Kane nawet chory psychicznie Daniel Bryan Ci powie, że to właśnie John Cena jest najlepszym zawodnikiem na świecie.

Zmieńmy temat. Daniel Bryan. Biedny człowiek który uważa, że mimo swoich problemów potrafi porwać publikę. Nie zastanawiałeś się Danielu, że oni mogą robić to z czystej litości. Wiedzą, że masz problemy i nie chcą żebyś wpadł w jeszcze większe gówno niż teraz jesteś. Hmm ? Przemyśl to sobie. Psycholog Ci tego nie mówił, że ludzi jak widzą kogoś chorego potrafią być bardzo mili dla niego ? Właśnie tak ja teraz dla Ciebie ? Chcesz mogę Ci w tym pomóc, możemy przez to razem przejść. Pamiętaj, że w grupie raźniej. Łatwiej jest pomóc...

Możecie mnie kochać lub nienawidzić, ale to właśnie ja stoję w samym centrum rozrywki sportowej.

Cena bierze kamerę i wyrzuca ją za drzwi.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

cody_display_image_9627.jpg

Czy ja dobrze słyszę? Czy to może być prawda? Czy moje uszy się nie mylą? Tak, to jest prawdziwe... John Cena mówi, że era Cody'ego Rhodesa to będzie era nudy i nie wnoszę nic do tej federacji... Już się przyzwyczaiłem do tego, że ludzie zazdroszczą mi umiejętności, przyzwyczaiłem się do tej śmiesznej krytyki... Jednak to co on teraz powiedział to przekroczyło wszelkie granice absurdu. John, wiesz, że wszystkie twoje walki wyglądają tak samo? Za każdym razem wykonujesz te same akcje, nawet po kilka razy i może nie miałbym nic przeciwko temu, bo możliwe, że one są bardzo efektywne i pomagają ci w odnoszeniu zwycięstw. Jednak... Wykonujesz ciągle te same chwyty tylko, dlatego że innych nie potrafisz! Ciągle widzimy tradycyjne pięć akcji Johna Ceny! Na każdej cotygodniowej gali, na każdej gali PPV, niezależnie od federacji... Od swojego debiutu w ringu, wykonujesz tylko to, stoisz w miejscu, nie rozwijasz się. Teraz jeszcze odrzuciłeś postawę bohatera narodowego... To był wielki błąd... Teraz wszyscy widzowie zwrócą uwagę na twoje umiejętności, a właściwie ich brak... Był już kiedyś taki jeden wrestler... Macie ze sobą bardzo dużo wspólnego. Też nie umiejący nic, a uważający się za najlepszego... Wykreowany na bohatera, bo ludzi przecież potrzebowali bohaterów, potrzebowali idoli. Rozsławił wrestling na całym świecie, udało mu się... Jednak i on, chociaż został nieśmiertelny, nie mógł walczyć całe życie, w końcu zrobił się stary... Władze WWE potrzebowały kolejnego superbohatera, który będzie wzorem dla tych tępych ludzi. No i wybrali ciebie... Śledziłem twoją karierę od początku, więc wiem jak to było. Najpierw było świetnie, aż do pewnego momentu... W pewnej chwili ludzi zorientowali się, że ten, który miał zostać drugim nieśmiertelnym, nie posiada żadnych umiejętności! Jest jeszcze gorszy od swojego poprzednika! Hogana ratowała jeszcze niesamowita charyzma. Ty jednak tego nie posiadasz. Z Hulkiem łączy cię także jeszcze jedna rzecz... W 2010 przybył on do TNA i sprowadził tę federację na dno... Później ty przybyłeś do WCE, stałeś się mistrzem i także sprowadziłeś organizację na dno... Dwóch byłych idoli całych Stanów Zjednoczonych Ameryki... Obaj zaczęli niszczyć wrestling... Dlatego pojawiłem się tutaj ja. Nie mogę patrzeć na coś takiego! Wychowałem się oglądając wrestling, walki, a nie rozrywkę sportową i mecze! Wszyscy zapaśnicy poświęcili ogromną ilość energii, krwi, potu, żeby dojść do tego momentu, w którym teraz jesteśmy, żeby stworzyć prawdziwą federację prawdziwego wrestlingu! Nikt już nie chciał ośmieszać się przed dziećmi, nikt już nie chciał robić z siebie idioty... Ale niektórym było tak dużo wygodniej... Robili swoje, w ringu ograniczali się do minimum, pocieszyli się razem z fanami, zabierali pensję i szli do domu. Teraz, gdy WCE stało się olbrzymią federacją, także przyciągnęło te osoby. John, tutaj już nie będzie jak w WWE... To jest prawdziwy wrestling! Niepotrzebni są nam pseudo bohaterowie. Już za dużo ten biznes nacierpiał przez ostatnie lata! Wspólnie z Hoganem, pozbawiliście wiele osób marzeń. Marzeń na odrodzenie się tych wspaniałych zapasów. Na tym koniec. Wróciłem do WCE żeby to zakończyć. Żeby pokazać ci gdzie jest twoje miejsce! Nie pozwolę dłużej komuś takiemu być na szczycie! Nikt wcześniej nie miał odwagi, by tego dokonać. W WWE wszyscy bali się zwolnienia, za postawienie się pieskowi McMahonów! Tutaj już tak nie będzie! Poruszyłeś kwestię mojego ojca, tak, zawdzięczam mu bardzo wiele, pokazał mi czym jest prawdziwy wrestling! Jak wyglądają prawdziwi wrestlerzy! Jak wyglądają prawdziwe walki! Niektórzy dotąd ich nie widzieli i zobaczą, póki tacy starzy showmani jak ty, stąd nie odejdą! Ktoś w końcu musi cię zdetronizować! Zrobię to ja! Mogę w ringu dokonać wszystkiego, nie posunę się przed niczym, żeby wygrać, nieważne będą tego skutki, nieważne czy z areny wyjdę sam, czy wyjadę karetką. Zrobię wszystko, żeby wygrać to starcie... Wiesz dlaczego? Bo kocham wrestling! Tak, kocham wrestling! Może ci się to wydawać dziwne, ale niektórych naprawdę interesuje los tej branży! Walczymy nie po to, tak jak wy – stare gwiazdy, aby zarabiać pieniądze, tylko po to, żeby dawać ludziom rozrywkę, żeby nie zapomnieli jak wyglądają prawdziwe walki! W WWE to się nie udało, z tego względu, że szefów interesowały tylko pieniądze, między innymi to sprawiło, że tak często dostawałeś szansę na zdobycie pasa. W końcu nic nie sprzedaje się tak dobrze jak gadżety superbohatera, który potrafi każdego pokonać... Jednak czas tych, którzy tak myśleli, się kończy... Kończy się także czas tych starych zapaśników, którzy już dawno stracili pasję i wrestling przestał ich kręcić. W szatni jest kilku świetnych, młodych utalentowanych wrestlerów! To oni są przyszłością tej branży! To oni wzniosą ją znowu na szczyt! Starzy powinni odchodzić z honorem... Niestety jak widzę, nie każdy chce pozbawić się takiego przypływu pieniędzy... Dlatego, my, młodzi, musimy was wysłać do domu! Zacznie się to już na najbliżej gali ze zwycięstwem Cody'ego Rhodesa nad Johnem Ceną... Teraz już nie mam zamiaru nic mówić, tylko zabrać się do treningu i być w optymalnej formie. Może ci się to wydać dziwne, ale prawdziwa walka rozegra się w ringu, a nie za mikrofonem, dlatego nie będę już nic mówić, aż do gali! A tam rozpocznie się nowa era! Era Cody'ego Rhodesa!

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

KARTA GALA 20.07.2013r!

1. The Miz vs Ryback vs The Rock

2. Program jednej z gwiazd.

3. Daniel Bryan vs Dean Ambrose - specjalny sędzia: Kassius Ohno

4. HBK&Kane vs James Storm&Randy Orton

5. John Cena vs Cody Rhodes - MAIN EVENT

0_21_081609_KurtAngle.jpg

Przenosimy się z kamerą na parking, gdzie właśnie swoje miejsce zajął srebrny Bentley Continental. Okazuje się, że jego właścicielem jest.. Kurt Angle! Wysiadł ze swojego stylowego samochodu i podejrzewam, że zjawił się tu ponieważ właśnie dziś podpisuje swój kontrakt z federacją WCE! Może zechce zamienić z nami kilka słów..

O, witajcie! Już pierwszego dnia szukają mnie kamery, ciekawe. Myślałem, że już nikt nie będzie zainteresowany takim zawodnikiem jak ja. Mam swoje lata, przebyłem kilka kontuzji.. ale uwierzcie mi kochani (klepie się po brzuchu) - mam jeszcze trochę paliwa w tym baku. Gdy usłyszałem o reaktywacji WCE, nie mogłem odmówić władzom tejże federacji, więc.. jestem dziś tutaj i podpisuje swój (śmieje się pod nosem) gruby kontrakt. Co może mnie tu czekać? Czy wielokrotny mistrz świata.. jedyny olimpijski złoty medalista w tym biznesie stawia sobie jeszcze jakieś wyzwania? Otóż tak. Chce po raz ostatni zdobyć ten pas mistrzowski. Właśnie tutaj w WCE. Oczywiście wiem, że nie będzie to wcale łatwe. Ale tak samo trudno przyszło mi zdobywać wszystkie swoje wcześniejsze mistrzostwa. Wierzę, że fani WCE będą ze mną podczas tej drogi. Moja "przyjaźń" z nimi miewała się raz lepiej, raz gorzej - ale mam nadzieję, że dzięki Waszemu wsparciu, to o czym mówię stanie się faktem już niedługo. Ale wystarczy już tego słodkiego gadania! Co za dużo to niezdrowo. Mam teraz coś do powiedzenia tym, którzy będą musieli stanąć ze mną do walki. Doskonale wiem z jakimi zawodnikami będę miał tutaj do czynienia, ale absolutnie się tego nie obawiam i jestem świadom, że będę musiał dać z siebie wszystko by jeszcze ten jeden raz unieść do góry pas mistrzowski. Ryback, Randy Orton, John Cena, Daniel Bryan.. mógłbym tak wymieniać dalej. Wielu fanów powie, że to oni są teraz na topie. I wiecie co.. trzeba się z nimi zgodzić! Może i nie jestem tak wielki jak Ryback, tak podstępny jak Orton, nie pracuję tak ciężko jak Cena, oraz nie jestem specjalistą w różnych sztukach walki jak Bryan. Ale! Ale to nie znaczy, że.. dam radę wykonać Angle Slam Rybackowi! Jestem w stanie przechytrzyć Randy'ego Ortona! Mogę walczyć z Ceną w ringu do upadłego! Czy też mogę sprawić by Daniel Bryan.. odklepał! Tak jest! Och już to sobie wyobrażam. Chcę znów być w ringu. Postawić nogę w kwadratowym pierścieniu. Właśnie tutaj! W WCE! Znów poczułem ten głód zwycięstwa! Właśnie to było mi potrzebne. Wszyscy oczekujcie mojego debiutu.. to będzie coś. Mam jednak smutną, a pewnie i nie dla każdego wiadomość. Nie będę w stanie stoczyć walki na pierwszej gali. Tak, tak - możecie spać spokojnie guys. Ale.. nie oznacza to, że nie stawie się na pierwszym CrashDay! Będę tam i powtórzę, że jestem jedynym człowiekiem w tym biznesie który zdobył złoty medal olimpisjki! Najlepszym ZAPAŚNIKIEM w pro-wrestlingu! I co najważniejsze.. przyszłym.. WCE Championem! It's REAL! It's DAMN REAL!

Angle poprawia garnitur i powolnym krokiem zmierza w stronę swojego samochodu. Przed samym odjazdem podeszło do niego jeszcze kilku fanów i poprosiło o autografy i kilka zdjęć. Tuż po tym srebrny wóz odjechał z piskiem opon..

Randy-Orton-Pics.jpg

Ja się pytam co to ma być ? Miałem dostać walkę z Kane`m a nie jakiś tag team match ! Nie podoba mi się to co zarząd zrobił. Randy się wkurzył, ale ważne jest to że i tak skope dupsko Kane`owi. James i HBK również mają ze sobą feud więc raczej każdy zajmie się swoim rywalem. Mam nadzieje jednak że James nie zawali tej walki i że odniesiemy łatwe zwycięstwo ! Uwierz James że jeśli mnie w jakiś sposób wkurzysz to już nie będzie z tobą tak wesoło. Tak czy siak jesteśmy tag team partnerami więc trzeba współpracować. Mi zależy na zwycięstwie i tobie więc liczę na to że dasz z siebie wszystko i że w łatwy sposób wygramy. Wiesz James twoja kariera nie wygląda najgorzej, ale najlepiej też nie ! Mój instynkt mówi mi że coś spieprzysz w tym pojedynku. Nie wiem jeszcze co ale jeśli nie wygramy to wtedy to ty będziesz moją ofiarą... Uwierz że nie lubię gdy przez kogoś przegrywam. Przyszedłem do tej federacji tylko po zwycięstwa ! Przegrane nie wchodzą w grę, więc weź to sobie wbij do tego łba że musimy wygrać !

Teraz powiem coś do Kane. Doczekaliśmy się wreszcie walki przeciwko sobie, jednak to nie jest to co chciałem. Miała być to walka 1 vs 1 ! Niestety zarząd postanowił mnie wkurzyć i musimy walczyć w jakimś głupim tag team matchu. Ale i tak cię pokonam, nie ważne czy będę z Jamesem czy sam i tak wygram. Moim przeznaczeniem jest wygrywać Kane ! Nasz feud zaczyna się rozwijać, ale pamiętaj że po tej walce się nie skończy. Mam zamiar cię pokonać w walce 1 vs 1 ! Rewanż który mi się należy się odbędzie ! Zarząd widzę działa mi na nerwach już od samego początku. Ale jakoś się tym nie przejmuję, wiem że obawiacie się do czego jestem zdolny. Jednak w końcu będziecie musieli mi dać walkę z Kane`m. I nie chodzi mi tutaj o jakiś zasrany tag team match ! Bardzo mnie zdenerwowaliście, ale ok. Jak chcecie, nie wiem po co to zrobiliście. Pamiętaj Kane, w końcu będę musiał cię dopaść. Może to ty poszedłeś do zarządu i zacząłeś ich prosić o ten tag team match ? Może po prostu bałeś się starcia ze mną sam na sam. Jedna rzecz na tej gali stanie się na pewno, nie dość że spiorę ci dupsko to jeszcze odniosę zwycięstwo ! Przykro mi Kane, ale urodziłem się po to aby wygrywać i nikt mnie nie zatrzyma, a na pewno nie ty ! Twoja postać nigdy nie była groźna, a to że mnie pokonałeś na WM był zwykłym przypadkiem ! Udało ci się raz, ja natomiast pokonałem cię o wiele więcej razy i teraz znowu to zrobię ! Przygotuj się na prawdziwe piekło, bo to co dla ciebie przygotowałem tak można nazwać !

No i ostatni zawodnik HBK Shawn Michaels ! Ty przypadkiem nie powinieneś być na emeryturze ? Pamiętam dokładnie jak powiedziałeś że jak przegrasz na WM z Deadmenem to odejdziesz ! No i słowa dotrzymałeś tylko na chwilę ! Teraz wracasz do WCE i myślisz że co ? Wplątałeś się w feud z Jamesem Stormem który powiedzmy sobie szczerze wielką gwiazdą to on nie jest... Ale czego by się po tobie było spodziewać. Jak zawsze ułatwiasz sobie życie ! 20 Lipca na pierwszej gali WCE pokonam ciebie i Kane i uświadomię całej federacji, że ze mną nie ma żartów i lepiej nie zaczynać ! Nie jesteś trochę za stary ? Masz 46 czy tam 47 lat w twoim wieku już dawno powinieneś siedzieć na fotelu i oglądać wrestling w telewizji... Wiem co powiesz, że walczysz dlatego że to kochasz ? Jednak uprzedzę cię i powiem że walczysz tylko dla sławy i dla kasy ! Wiesz Shawn, nie chcę ci psuć marzeń ale wiesz chyba że w tej federacji jest wiele lepszych osób od ciebie ? Jedną z nich jestem ja ! Przykro mi Shawn, ale twoje dobre czasy już dawno minęło, era Shawna już się dawno zakończyła ! Teraz czas rozpocząć nową erę, erę którą każdy będzie pamiętał... Erę The Vipera ! Tak więc 20 lipca wygram z Kanem i z Shawnem i zapoczątkuje nową erę !

53232759957468997232.png

rko_04.gif

1502_The_Miz.png?t=1298525115

Really? Really?! Kto odpowiada za ten cały burdel? Jest tutaj ktoś kto reprezentuje jakiś poziom? Dostałem telefon od zarządu, że WCE, że CrashDay myślę WOW! Jestem tu! Piszę się! I co słyszę? Panowie dajcie sobie spokój, tutaj panuje jakaś kompletna amatorka? "Proszę Pana general managera a ja chcę ee ee steel cage ee hair match!!" cholera... Tutaj jest WCE! Nie ma miejsca na żadne gówno, zawiodłem się... Kto tu odpowiada za przyjmowanie tych ludzi do pracy?! Kogo tu mamy? Ambrose? "fantastycznie" Bryan? "niesamowite" CZY JEST TUTAJ KTOŚ POWAŻNY?! HALO, ODBIÓR! Jest tu ktoś godny do wejścia ze mną do ringu? Ryback? Posłuchaj dziecko jestem tutaj od zawsze, więc proszę bądź ciszej w moim towarzystwie, bo nazywając ścierwem bylego WCE Champa, kurcze coś tutaj nie pasuje? Co Ty osiągnałeś w WCE? To nie Ty kiedyś prosiłeś mnie o autograf po Final Showdown? STOP. Vince? Widzisz gdzieś tu Vince'a? A Tobie jaką dał rolę Vince? Inaczej jak ją sobie załatwiłeś? Od zawsze wiadomo, że Mr. Mcmahon lubił dużych chłopczyków, ale skoro błazen zdobył więcej niż Ty widziałeś, to kim jesteś? Rzucasz się na strasznie głębokie wody atakując jedyne osoby tutaj, które mogą się nazwać WCE Originals! Wstyd mi za to co się tutaj dzieję, ale skoro mam z Tobą wejść do ringu, lets go co za maniak ustawia takie walki? Kto ma być jeszcze moim rywalem? The Rock? Kto to k*rwa ustawia? Zmieńcie dj'a. The Rock? 9 LAT STARSZY ODE MNIE, A GŁUPSZY OD RYBACKA, 9 LAT STARSZY ODE MNIE, A DALEJ SHOW ROBI TYLKO W SZATNI, 9 LAT STARSZY ODE MNIE, A ZNISZCZĘ GO JEŚLI TRZEBA. Rock, przykro mi naprawdę, że musisz ze mną wyjść do ringu, tak samo mi przykro, że po raz kolejny nawet nie podejmujesz rękawicy i jacyś zawodnicy, którzy powinni Cię prosić o podpis na koszulce bezkarnie Cię obrażają. Gdzie jest Brahma Bull? Ten sam, który wisi Kenowi za Pepsi? Jednak wrócę chyba do tego muskularnego pana, który bezskutecznie próbuje mnie obrazić, a tylko się pogrąża. Myślisz, że się Ciebie wystraszę? Obejrzyj sobie jakieś gale które odbywały się tutaj dwa lata temu, synku, wystraszysz się co robiłem z takimi, jak Ty. Wejdziesz nie będzie odwrotu, więc weź wyluzuj i odpuść, bo skończy się to dla Ciebie tak, jak dla większości tutaj, którzy będą chcieli stanąć MI na drodze prowadzącej przed WCE Championship, które zdobędę prędzej czy później, ale widząc co niektórych tutaj.. Raczej prędzej, skoro Ty jesteś moim rywalem, to cholera jasna coś jest nie tak, nie stać Was na nikogo lepszego? Do zobaczenia, byczku. IM THE MIZ AND IM.... AWEEEEEEEEESOOOOOOOOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

kassiusOhno.jpg

Ciemny, słabo oświetlony pokój. W tle słychać odgłosy uderzania i krzyki. Znikąd przed kamerą pojawia się Kassius Ohno...

Widzieliście to...? To jakiś cholerny żart...Ja...Człowiek, który zjeździł cały świat, walczył z najlepszymi...Teraz mam być...sędzią specjalnym...? Myślałem, że to profesjonalny biznes, ale teraz widzę jak bardzo się myliłem. Wrzucacie swojego najlepszego zawodnika do sędziowania...?! Nie...To się tak nie skończy. Spokojnie...kiedy napłynęła do Mnie informacja na temat karty najbliższego CrashDay poczułem się lekko...rozczarowany. Właśnie tego chcecie...?! Czy to jest wasz sposób na sukces tej federacji...?! John Cena i Cody Rhodes w walce wieczoru...?! Tam gdzie walczyłem ani jeden ani drugi nie przetrwaliby nawet minuty! Ci goście to zwykłe zera potrafiące jedynie gadać, oni nie wiedzą nic o poświęceniu, nie wiedzą nic o prawdziwej walce! Pieniądze i sława...nie, nie, nie, nie, nie, nie...

Ohno pokazuje do kamery zakrwawioną pięść, po czym zaczyna się szaleńczo śmiać...

To jest prawdziwe. To jest prawdziwe poświęcenie! Krew...nawet nie wiecie jak wiele krwi straciłem żeby coś osiągnąć! Nie zamierzam być popychadłem, o nie.

Kassius trochę się uspokaja, podchodzi do drzwi, opiera się o nie i zaczyna mówić...

Daniel Bryan...Amerykański Smok, człowiek potrafiący zmusić każdego do odklepania. Wiem, że jesteś groźny, przyjacielu. Wróć...wiem, że byłeś groźny. Teraz jesteś jedynie merdającym ogonem kundlem na smyczy ludzi zasiadających na trybunach. Przykre. Jak wspomniałem wcześniej ostatni smok odszedł w zapomnienie. Kiedyś miałeś honor, kiedyś byleś człowiekiem, któremu podałbym rękę z uśmiechem na ustach, a teraz...? To straszne jak bardzo pieniądze i sława potrafią zmienić człowieka. Być może w ringu jesteś tym samym gościem, którego pamiętam, ale poza ringiem jesteś kimś innym. To coś czym teraz jesteś nie ma nic wspólnego z człowiekiem, który pojawił się w Moim ringu, w Mojej federacji, w federacji, w której do tej pory jestem uznawany za zbawiciela i powiedział Mojej publiczności "pierdolcie się" ! Pamiętasz to, Daniel...?! Pamiętasz to...?! Na najbliższym CrashDay nadejdzie dzień sądu. Twój los jest w Moich rękach. W jednej chwili mogę sprawić, że będziesz wił się jak robak pod moimi stopami, pamiętaj o tym. Może i jesteś mistrzem submission'ów, ale to Ja jestem mistrzem nokautów. Sekunda nieuwagi...sekunda...sekunda...

Daniel, Dean...Nie martwcie się. Nie zależy mi na światłach reflektorów. Nie muszę nic nikomu udowadniać, każdy szanujący się fan wrestlingu wie kim jestem, nie potrzebuje sławy, ale pamiętajcie...Kassius Ohno...krzywdzi ludzi...
Edytowane przez Gość

Shawn-Michaels.jpg

**Shawn siedzi w szatni**

Witajcie, kochani fani! Miałem nadzieję, że na następnej gali dostanę walkę 1 na 1 z Jamesem Stormem. Jednak GM zadecydował inaczej i wystąpię w tag team matchu. Nie mam z tym żadnych problemów. Dostałem dobrego partnera, z którym bez problemu odniesiemy zwycięstwo. Szanuję wielkiego, czerwonego potwora. A co do moich przeciwników...

**Shawn odgarnia włosy z twarzy**

Pierwszym z nich jest James Storm. Co mogę o nim powiedzieć... Nie nadaje się do WCE. Tak samo jak Randy Orton, ale to za chwilę. Dlaczego tak twierdzę? W WCE wszyscy zaczynają od nowa. Tak, zrobiłem w przeszłości kilka rzeczy, z których nie jestem zbyt dumny. Tak, zdarzało mi się grywać nieczysto. Ale jakim prawem ktoś taki jak James Storm śmie mnie oceniać? Ja dokonywałem rzeczy, których ty nigdy nie dokonasz! Pokonywałem gwiazdy i zdobywałem tytuły, kiedy ty chodziłeś z obsmarkanym nosem! I założę się, że kiedy oglądałeś mnie w akcji, chciałeś być choć w połowie tak dobry jak ja! Ale teraz kiedy na Ciebie patrzę... Widzę wyraźnie, że Ci się nie udało. Spójrz na siebie. Piwny brzuszek. Brak umiejętności. To właśnie cały Ty. Byłem w WCE przez długi czas, ale nigdy nie widziałem tutaj większego przegrańca. A wiesz co jest najlepsze? Ty to już wiesz. Gdzieś tam głęboko, pod twardą skorupą jesteś słaby jak małe dziecko. I po naszej walce nie będziesz tylko poobijany. Będziesz zmiażdżony psychicznie, może na tyle, że odejdziesz z WCE i nigdy nie wrócisz.

A co do drugiego przeciwnika... Randy... Naprawdę? Jestem stary? Myślisz, że tego nie wiem?! Idziesz tą samą ścieżką co tysiąc innych takich jak Ty, albo i lepszych. I każdy po kolei, jeden po drugim próbowali mnie złamać i jeden po drugim odchodzili bez niczego. I ty skończysz tak samo jak oni. Moja era jeszcze się nie skończyła! Powiem więcej, moja era trwa w najlepsze... a twoja era, Randy nigdy się nie zacznie! Bo dopóki oddychamy tym samym powietrzem, nie pozwolę Ci odnieść tu sukcesu! Zawsze będziesz czuł mój oddech na twoim karku!

Wiecie co się dzieje, gdy dajecie mi takich papierowych przeciwników! Czeka was krwawe widowisko! A po walce, kiedy sędzia wzniesie moją rękę na znak zwycięstwa, James i Randy będą leżeć u moich stóp, obici i zakrwawieni! A ja... będę się śmiał! Na Crashday pokażę Wam, pokażę wszystkim gwiazdom WCE i tym fanom, że dalej jestem solidną marką, że dalej jestem Tym, który trzymał pas Kontynentalny w swoich rękach dłużej niż ktokolwiek inny w tej federacji! Pokażę wszystkim, że HBK dalej żyje i ma się świetnie!!!

**Shawn patrzy w kamerę groźnym wzrokiem, po czym obraz się urywa**

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ryback-WrestleMania-29.png

Ryback ogląda swoją starą walkę z CM Punkiem na HiaC. W momencie ataku Madoxxa rozwala monitor.

Really Miz, Really. Posłuchaj błaźnie. Ty tam siedziałeś na dupie od wielu lat i lizałeś stopy Vince'owi by dał ci jakąkolwiek szansę. Dostałeś ją. I wykorzystałeś. Brawo! Coś ci się kiedyś w końcu udało. Nawet twój poród był pechem dla całej twojej rodziny. Już wtedy było wiadomo, że będziesz lizał dupę ludziom. Ciekawe czy robisz to teraz dla zarządu. CAŁEGO zarządu. Wątpię, że oni do ciebie dzwonili. Sam szukałeś telefonu do WCE, i błagałeś żeby cię przyjęli. Jaką rolę dał dla mnie Vince? TERMINATORA! Ty swoimi wątłymi rączkami nie podniósłbyś dwóch dzieciaków. Gdyby nie ta ciota Madoxx, gdyby nie cała trójka The Shield, byłbym mistrzem WWE! Tobie pomagał też ten staruszek The Rock. Na Wrestlemanii tak było. I zapomniałeś o jednym. The Rock jest 9 lat starszy również ode mnie. Jest głupszy od ciebie, co jest wyczynem. Mówisz, że się mnie nie boisz. Jestem od ciebie wyższy, cięższy, silniejszy, po prostu lepszy. Ale w WCE każdy jest od ciebie lepszy. Ty chcesz pas WCE? Nie zasługujesz na to. Nie zasługujesz na to by tu w ogóle być. Jak sam powiedziałeś, nie ma tu miejsca na gówno. Więc idź. A jeżeli odważysz się zostać, to cię po prostu zniszczę. Tak jak wielu na mojej drodze. Ja trzymam gardę, i jestem gotowy! Ty jesteś gotowy tylko na ból, cierpienie i wstyd.

The Rock! Jest tak jak chciałem. W końcu doczekam się walki z największym hipokrytą Wrestlingu. W WWE to ja powinienem stanąć w ringu z Tobą na Royal Rumble. To ja powinienem mieć wtedy pas WWE! To ja powinienem walczyć na Main Evencie Wrestlemanii, nie ty! Szkoda, że jest tutaj też ten błazen Miz. Tylko wszystko zepsuje. Ale, jeżeli będziesz tak dłużej się zachowywał, uciekał przede mną, jak Miz ucieka od prawdy, że jestem od niego lepszy, to do tej walkinigdy nie dojdzie. Dziwie się, że fani wybrali ciebie za swojego idola. Ani kondycji, ani siły, ani rozumu. Spotykamy się już za osiem dni. Po raz pierwszy będę na gali WCE! Crashday będzie w końcu czasem gdzie będzie się działo. Gdzie Ryback otworzy tą galę zwycięstwem, geniuszem i siłą. A potem zdobędę pas WCE! I nikt mi go nie odbierze! Bo nie jestem ani The Miz, ani The Rock, i jestem niesamowity!

Ryback zwraca się do kamerzysty

A ty niestety musisz kupić sobie nową kamerę.

FEED ME MORE!

Ryback rozwala kamerę a obraz się urywa.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1

kane0_display_image.jpg?1268288146

Kane z wrednym uśmiechem patrzy w lustro..

- Randy Randy Randy... Twoja smętna gadka nie robi na nikim wrażenia. To czcza gadka Orton. Dostałeś słabego Tag Team partnera, jeśli myślisz, że Storm lub Ty możecie pokonać nas to jesteś śmieszniejszy niż pomysł CT o mianowaniu Johna Ceny mistrzem po raz kolejny. Tak naprawdę nie muszę mówić nic, sama Twoja ksywka nie znaczy nic w świecie wrestlingu. Zginiesz w płomieniach Randy, ale wiedz, że Twoich błagań nie usłyszy nikt. Najchętniej zakopałbym Cię żywcem, ale nie chce, bo Ty nie zasługujesz na grób. Zasługujesz by Twoje prochy trafiły do oczyszczalni ścieków, ale nie, wiesz co? Wciągnę Twoje prochy nosem. Nic nie mów Orton, wiesz, z czego jesteś znany? Z tego, że w WWE miałeś ojca w Creative Teamie, i tylko dzięki niemu ktoś Cię zna. Mam szacunek do Twojego ojca, ale nie do Ciebie... Ty mówisz, że wybierasz mnie na swoją ofiarę? Jesteś nikim Randy, dla mnie to jesteś no name, ktoś nieznany, niepotrzebny. Żałuję, że jeszcze w WWE ratowałem Ci dupsko przed The Shield. Powinieneś już wtedy zostać zniszczony przez nich. Wrestlemania tak Cię boli? Przegrałeś na niej już 6 razy! Taka z Ciebie legenda Randy? Cokolwiek byś nie robił zostaniesz tym cukierkowym, mdłym do bólu... Randym Ortonem... dzieci gdy usłyszą ten ringname piszczą.... ale nie ze strachu a z radości, że w końcu zobaczą swojego kochasia, gościa, który tak naprawdę w ringu nie potrafi nic. Powiedz Randy, ile wrestlerów tego świata ma mniej akcji niż Ty? Czym chcesz to nadrobić? Brak Ci charyzmy, brak Ci umiejętności. Nie jesteś ani dobry w ringu, ani za mikrofonem... Niszczę Cię na każdej płaszczyźnie Orton. Wspólnie z HBK'em zniszczymy Cię w tag team matchu a potem ja zrobię to sam... Twierdzisz, że to ja prosiłem zarząd o ten Tag Team match? Proszę Cię Randy... wyobraź sobie swoją przestraszoną minę kiedy zostaniesz ze mną w ringu sam na sam... Sprowadzę Cię prosto do piekła...

I jeszcze słowo do Ciebie James Storm... Ciebie także zniszczę, będziesz moją kolejną po Ortonie ofiarą...Uważaj... nadciąga.... sztorm... ahhahah..hahahah...hahahah

W tym momencie Kane zbija lustro...

• Reputacja:   1

4001%20-%20microphone%20pointing%20the_rock%20wwf.png?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1352200686433

Finally! Finally! Finally The Rock has comeback to WCE! Możecie mówić co chcecie marne pionki ale Rock powrócił i to nie na chwile jak WWE tylko na stałe jak zawsze do WCE... Możecie mówić że gwiazda hollywood znów bierze się za wrestling a prawda jest taka że The Rock to wrestler z krwi i kości a hollywood to tylko praca bo nie ma co robić w tej śmiesznej federacji McMahona... Ale WCE powróciło a razem z tym wszystkim powrócił The Rock... Widać że są tutaj nowe twarze jak Kasius Ohno czy James Storm ale są też te stare nie wyparzone mordy jak Orton, Miz czy HBK... Jednak nie na nich Rock będzie skupiał swoją uwagę... Rock dostał walkę na CrashDay... Z Mizem i Rybackiem... Właśnie... Ryback... Just Tell The Rock Somethin' Who In The Blue Hell Are You?! Przypominasz Rockowi trochę Goldberga w stroju RVD ale oni obaj chyba nic nie tego więc powiedz Ryback skąd Ty się wziąłeś... Naprawdę myślisz że jesteś w stanie pokonać The Rocka? The Rocka, który w tej federacji rządził i dzielił trzymając się z Kennedym? Odpowiedź jest dość drastyczna bo nie jesteś w stanie zrobić nic co mogłoby zaszkodzić Rockowi ... Wychodzisz przed kamerę i mówisz rzeczy typu "Ty jesteś gorszy, Udawałeś wspaniałego! Sprzedałeś się w hollywood! Nikt Cię nie chce tutaj oglądać! I to ja spowoduję że nigdzie nie wystąpisz!" Awwwww... Shut Up! Rock nie jest gorszy... Rock jest najgorszym z najgorszych, nie jesteś w stanie nic zrobić więc odpuść sobie Goldberg Van Dam tak powinieneś się nazywać... Mówiąc o Rocku że jest ciotą na sterydach i zipie po 20 minutach walki powinieneś ugryźć się w język bo ktoś tutaj nie patrzy w lustro... Spójrz na siebie... Wyglądasz jak zwykła kupa mięśni... Zero mózgu, zero techniki a wciąż masz walkę z najbardziej charyzmatycznym człowiekiem na planecie... Będziesz walczył z The Rockiem więc przygotuj się Ryback bo to co Rock Ci ugotuje 20 lipca to będzie tylko przedsmak wszystkiego... I uwierz Ryback... Nie będzie to deser...

Widać to nie będzie pojedynek One on One with The Great One! W tej walce "wystąpi" jeszcze jeden chłopczyk... Człowiek dobrze Rockowi znany ... 9 LAT MŁODSZY ODE MNIE! A GŁUPSZY NIŻ PÓŁ ŚWIATA! 9 LAT MŁODSZY ODE MNIE! A SHOW NIE ROBI NIGDZIE! 9 LAT MŁODSZY ODE MNIE! A PO RINGU BĘDZIE LATAŁ! Tak jest... The Miz człowiek, który widać nie pamięta starych przyjaźni ... Widzisz Miz, Rock dowiedział się że można się pojawiać przed kamerą dopiero wczoraj więc to nie sprawa tego że Rock rzekomo "znów" nie podejmuje rękawicy... To sprawa słabego poinformowania ze strony nowych właścicieli WCE... Jedno jest pewne Miz... To rozegra się między tobą a Rockiem ... Walka równego z równym wyłoni tego najlepszego... Powodzenia przyjacielu!

Co do Ciebie Ryback to Rock chciałby pogratulować Ci głupoty bo widać jedyną osobą niespełna rozumu jesteś tutaj Ty jaborni... Mówiąc o Royal Rumble i o tym że to Ty powinieneś być mistrzem WWE rozbawiłeś publikę chłopcze... Nie wspominając o pasie WCE gdzie posiadaczem był i The Rock i The Miz... Raaaaaaaawr! Widzimy się w sobotę "zwierzaczku"...

IF YA SMELALLLALALALALALAU WHAT THE ROCK!

Is Cookin'...

Ale suchota, mam nadzieje że się rozkręcę w drugim bo taka przerwa dobrze nie robić choć widzę że Tomaszek trzyma poziom.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

20111212150945799564.png

Kamerzysta przechodzi przez backstage i zauważa kogoś siedzącego na ławce, a okazuje się, że to CM Punk!

Ludzie przychodzą i odchodzą zostawiając za sobą jakąś drogę. Niekiedy ta droga prowadzi do prawdziwego sukcesu, a czasami to droga do zgubienia i osiągnięcia samego dna. Ja obrałem tą pierwszą drogę, lecz idą swoją ścieżką, a nie ścieżką innych. Może dlatego jestem najlepszy na świecie? My name is CM Punk! Podobnie jak w poprzednich federacjach przybyłem tutaj by zajść na sam szczyt i pokazać że to co mam napisane na plecach jest prawdą. Wy wszyscy powinniście wiedzieć jaką wyznaję zasadę, lecz są sezonowcy wrestlingu, więc to powtórzę. Nie piję, nie palę i nie ćpam! Moim uzależnieniem jest wrestling, a celem WCE Championship! Właśnie... Mistrzostwo... To słowo było zawsze kojarzone ze mną, kiedy byłem nastolatkiem byłem najlepszy w bójkach, w różnych grach. Teraz, po latach jestem najlepszy na świecie! Długo zastanawiałem się czy mam podpisać kontrakt z federacją, lecz teraz widzę, że słusznie postąpiłem. Mimo, że to początki federacji są tutaj wielkie gwiazdy, takie jak CM Punk, CM Punk oraz... oo, zaskoczenie! CM PUNK! Pojawiła się już karta na pierwsze CrashDay, lecz moja nieobecność jest wielkim zaskoczeniem. Dlaczego nie walczę? Czyżby federację prowadził Vince McMahon? Gdzie jest Punk?! Mimo tego, że nie ma mnie w karcie pojawię się na gali, a ten debiut będzie jednym z najlepszych w historii WCE. Oficjele federacji zapowiedzieli show jednego z zawodników federacji. Prowadzący Punk... Brzmi nieźle, lecz niedługo będziecie na mnie mówili Champion Punk! Ten pas jest pisany mnie, a nie innym zawodnikom, w których zapatrzona jest ta pusta publiczność. Kane? Orton? Rock? Za co wy ich uwielbiacie? Za spaloną twarz Big Red Monstera? Za chorobę psychiczną Vipera? Za świecącą głowę Rocka? Za to ich uwielbiacie? Jeżeli zostanę prowadzącym owego show, to z pewnością wspomnę coś o publice, o ''gwiazdach'' tej federacji. Skrytykuję również moich nowych pracodawców, którzy nie uwzględnili mnie w karcie. Co to ma do cholery być?! Jakiś Ryback? Jakiś Bryan, Ambrose? CENA?! Znaleźliście miejsce dla takich zer, a nie znaleźliście miejsce dla mnie? Żartujecie sobie?! Mogę wam obiecać, że na gali, która odbędzie się 20 lipca pojawię się, być może i poprowadzę to show, lecz na walkę musicie poczekać. Cóż, podziękujcie oficjelem WCE! Congratulations!
rhodes.png

1-Raw-Daniel-Bryan-1-570x320.jpg

*Kamera pokazuje nam stół, na którym stoi laptop, a obok niego znajduje sie kanapa na której wygodnie leży Daniel Bryan! Z Laptopa słychac glo Kassiusa Ohno podczas swojego speechu na backstage'u. "Oh... No..." Tymi słowami zakończył zawodnik, Bryan szybko zamknąl górna część laptopa i zaczął mówić:*

Ten świat jest bardzo dziwnie urządzony. . . WCE jest wszystkim i każdy z nas, wrestlerów walczy, by mieć wszystko w swoich rękach. Pierwsze karty zostały rozdane i na pierwszej gali moją wyrocznią a zarazem sędzią mojej walki będzie niejaki Kassius Ohno! Ohno to mądry czlowiek, który wie, że swoimi poczynaniami może zajść daleko. Już na poczatku ostrzegł mnie, ale chyba na prawdę ostrzegł sam siebie przede mną. Gdyby tak nie było pewnie nie mógłbyś usiedzieć przed kamerą z żalu, że nie walczysz na pierwszej gali i mówiłbyś jak to zostałeś skrzywdzony. Ty skupileś się na mnie bo już wiesz na kogo oczy całego świata są zwrócone. Dobry ruch, jednak moim kosztem daleko nie zajedziesz. Mówiłem o Twojej mądrości, która momentami miesza się ze sprzecznością co powoduje, że w oczach tak inteligentnego człowieka jak ja zwyczajnie wypadasz blado. Starasz się mnie pouczać i z niedowierzaniem mówisz jak to stałem się ofiarą publiczności. Mówi mi to facet, który w Ring of Honor podawał mi rekę jako Chris Hero i którego miałem za kogoś, kto posiada dwa jaja pomiedzy nogami. Teraz patrząc w laptopa widze kogoś innego. Tchórza? Nie, ale na pewno człowieka, który przed snem musi przemyć twarz wodą by zmyć wszystkie kłamstwa, którymi próbuje zasłonić prawdziwe oblicze i szkarłatną twarz. . .

Kolejnym zawodnikiem, który nie jest bez skaz wydaje się być Dean Ambrose, czyli mó rywal na CrashDay! Zawodnik, który tak samo jak ja czekał długo na swoją szansę. Nauczony swoimi doświaczeniami mogłbym być świetnym nauczycielem dla Deana, który popełnia podstawowe blędy jak za wysokie mniemanie o sobie czy próba udowodnienia wyższości nad wszystkimi wokół. Nie tędy droga. Jestem zadowolony, że w sobotę zmierzę się właśnie z nim, bo dam młodemu czlowiekowi lekcję z prostej dziedziny jaką jest sukces. Sukces to cel do jakiego każdy z nas podąża. . . Nie znajdziemy podręczników jak go odnieść, ale kiedy ktoś posiadzie tę wiedzę nie rozstanie się z nią do końca życia. Ja w swoim życiu stałem się już mistrzem świata i byłem ponad wszystkimi. I tym razem mam receptę na sukces, o której Ambrose dopiero zaczyna się uczyć. Szkoda mi Deana, że od razu trafil na człowieka, który jest pewny, że po wyjściu z nim do ringu Ambrose zejdzie w cień i będzie jedynie potrzebny do tego by odklepać o matę. . .

Dean to typ człowieka, który po prostu jest na złym etapie w swoim zyciu, jaki też przechodziłem. Po Crashday dam mu wizytówkę mojego terapeuty i mam nadzieję, że i on wyjdzie na ludzi. . . Nie wiem co z głową ma Kassius Ohno, aczkolwiek na pierwszy rzut oka dobrze to maskuje. Szkoda mi nawet słuchać tych bzdur o umarłym smoku. American Dragon siedzi we mnie i rozkłada skrzydła za każdym razem kiedy wchodzę do ringu. Wcale go nie zabiło to, że teraz wchodząc do ringu słyszę brawa zamias gwizdów. Wcale nie osłabiło go to, że jestem sławny. Możesz być również pewien, że nie osłabi go żaden "mistrz nokautów", bo ja w każdej sekundzie walki będę przygotowany na Twój ruch i jeśli tylko delikatnie ruszysz ręką w moją stronę to błyskawicznie wylądujeszna macie by zaraz pożałować samego zamiaru ataku na mnie. Jedyne co mnie cieszy to ostatnie słowa Twojej wypowiedzi. Nie obchodzą Cię światła reflektorów. . . I słusznie, bo nigdy się w nich nie znajdziesz! Nikt nie będzie chciał pokazać kogoś takiego jak Ty, kogoś, kto sam zgubił swoją głowę w kłamstwach i zawirowaniach. Pamiętaj Kassius, że w sobotę wyjdziesz do ringu w biało czarnej koszulce jako sędzia, a ja z Ambrose'em jako zawodnicy i lepiej tego się trzymajmy. Oh. . . YES!. . .

*Bryan bez słowa bierze laptopa w dłoń i wychodzi z pomieszczenia.*

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

randy.jpg

Nie no ! To już są jakieś kpiny zostało kilka dni do gali a mój tag team partner nadal nic ! Nie pozwolę abym przegrał tą walkę przez ciebie ! James wydawałeś się dobrym partnerem do tego pojedynku ale widzę że nie ma co z tobą współpracować. Bardzo Rozłościłeś Żmije ! A wiesz co się dzieje gdy jestem wściekły ? Lepiej żebyś nie wiedział, ale uwierz że robię z przeciwników miazgę ! Pamiętaj James jedno, jeśli przegram przez ciebie tą walkę to będziesz skończony ! Możesz wierzyć lub nie, jednak wiec że i tak cię dopadnę. Nie jestem już miłym Ortonem, teraz w mojej głowie jest pełno dziwnych myśli a jedna z nich podpowiada mi że muszę wygrać tą walkę ! Kolejna natomiast tak jakby wskazuje mi że to przez ciebie przegram ! Jestem trochę opętany ale to tylko wyjdzie mi na plus. Nie będę się przejmował żadnym z moich przeciwników na pierwszej gali ! Zrobię to co muszę, a muszę wygrać ! Dlatego James radzę ci lepiej się wziąć do roboty i zacząć się coś odzywać !

Kane ! Wiesz nie ruszają mnie zbytnio twoje słowa, wiem że to ja będę zwycięzcą a nie ty z Shawnem. Co z tego że miałem ojca w CT ? To i tak nie dało nic w mojej karierze ! Wszystko co osiągnąłem zawdzięczam sobie ! Co z tego że przegrałem na WM 6 razy ? To były dawne czasy, teraz nadeszła era Vipera ! Kane nie chcę ci nic mówić ale jeśli dla ciebie jestem nie znanym zawodnikiem który nic nie osiągnął to chyba cię trochę porąbało ! Posiadałem pas WWE, pas WHC i wiele innych rzeczy i to wielokrotnie ! Ty czym się możesz pochwalić ? Pasem WHC który posiadałeś w swojej nędznej karierze tylko raz ? Wszystkie rzeczy przemawiają na moją korzyść i czy ci się to podoba czy nie to ja wygram ! Mam mało akcji w ringu powiadasz Kane ? Jakoś jak sobie przypomnę to masz ich około 5-6 więc wcale nie więcej ode mnie ! Kane przestań się przechwalać tylko pokaż to w ringu a uwierz że nie będzie miał żadnych szans z Viperem !

No i ostatni Shawn Michaels. Wracając do ciebie mam tylko kilka rzeczy ci do powiedzenia ! Po pierwsze twoja era już dawno minęła i twoje lata nie pozwalają ci na bycie wrestlerem bo jesteś jeszcze gorszy niż byłeś kiedy ! Dostałeś tak samo słabego tag team partnera jak ja ! Ta walka będzie skupiała się na tylko na nas, oni nawet nie będą mieć udziału w tej walce ! Tak więc Shawn jesteś pewny że chcesz stanąć ze mną w jednym ringu ! Żmija chcę znów kąsać jak kiedyś i ty będziesz pierwszą osobą którą ukąsi ! Mój jad cię zniszczy ! Przygotuj się na ostrą porażkę gdzie zostaniesz zniszczony tak samo jak zostałeś zniszczony na WM 26 przez Undertakera ! Czyli ? Zakończę twoją nędzną, długą karierę która chyba już nie dawno została zakończona ?

53232759957468997232.png

rko_04.gif