Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dyskusja o Rapie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Edytuje poprzedni temat 'Piszesz rap tekst/wrzuć go tu'.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

22

• Bisz B.O.K

14

• Yao

11

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ileż ja już takich samych teksów widziałem.. Nic nowego,ciekawego i wogóle ani to braga ani truskul.Popracuj nad czymś oryginalnym a nie patrz jak robią to inne Suliny,Solary i Pihy...

#SmartFanZone

Ileż ja już takich samych teksów widziałem.. Nic nowego,ciekawego i wogóle ani to braga ani truskul.Popracuj nad czymś oryginalnym a nie patrz jak robią to inne Suliny,Solary i Pihy...

Sulin to noskill, Solar półnoskill, PiH od 2008 regres, nie wzoruję się na żadnym raperze, tekst był luźny ; ).

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wiesz co ci życze ci żeby każdy bit był tłusty jak ten..

Niecakcja się z tym bitem jak z jakimś biolitem!

Wytwarzają muzkę z całych sił jak byś usłyszał melodykę!

Nie pierdol nie patrz się na innych słuchaj się ty porządnych wytwarzaj muzykę

Jak byś miał w ręce całą elektrykę, pisz te teksty i niech wszyscy mają do ciebie prospektyke.

Jesteś człowiekiem aspektywnym wytwyrzający twardą muzykę zrozum istoto ludzka.

To Hip Hop który zabija bitem tym który rozpierdala w twojej budzie elektrykę!

Masz coś do mnie to to k***a powiedz?

Przestraszony Monofobie sprawdź ten tekst ten bit człowieku

I do tego w podskokach do tego bitu poszereguj wsłuchaj się w to!

aż to posłuchasz po biegnij do mamy cycucha! i do tego przytul się do fartucha

Nie weźniesz znami bucha bo nie znasz tego bitu chociaż wszędzie zapierdalasz z buta

Po pijaku śpisz w kajutach i nie dasz dziewczynie possać fiuta! bo nie będziesz wstanie wstać z łóżka

I nie pierdolniesz się na odtrzeźwienie się poduszką bo nie usłyszysz tego bitu i brzemienia

Spokojnie cyganie włącz to muzykę i zacznij przy tym czytać biblistykę.

słabe wiem, wiem ;/ to początki tak nie dawno zacząłem pisać ale co zrobić leszego nie umie.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• 2 tygodnie później...

O w mordę widze jakieś inspiracje Bonkiem, "pobiegnij do cycucha", "nie dasz dziewczynie possać fiuta" no i mocarne oczywiście "masz coś do mnie to to k***a powiedz". Nie wiem, poczytajcie słowniki, nie śmigajcie na czasownikowych i weźcie narazie ogarnijcie te hasztagi, bo są tak nowe, że nawet mainstream nie potrafi ich używać. :lol

Co myślicie o tym tracku?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bez sprawdzania mogę powiedzieć że ch***jowe ...

#SmartFanZone

Tekst na szybko.

'Puncherfaust'

1. Kiedy wbijam ten tekst słabi zgrzytają zębami

Spi.erd.alaj albo zamilcz bardzo prosty regulamin

Chcesz wyskoczyć na ten beef, ale brak Ci punchy

Teraz ja Cię opie.rd.ole jak pole rój szarańczy

Popatrz z kim tańczysz, oto prawdziwy Puncherfaust

Jak Słoń w słabych wbijam i ich dożywotnio nękam

Odejdź w podskokach najlepiej na jednej nodze

Bo ukaram Cię srodzę, spadłeś z pod ogona sroce

Nie rozumiesz no to japa, weź się wcale nie odzywaj

Pogubiłeś się w tych rymach, do północy tekst rozkminiasz

Jesteś tak strasznie durny jak blondynki w tych kawałach

Choć przy Tobie ich mądrość to jest rzecz doskonała

Ci.oto z IQ pe.da.ała, możesz mówić, że to proste

Niszczę Cię jak Gospel, Twoje tracki są żałosne

Podwójne chcesz? Proszę - masz je co linijke

Imponuje sprytem i skocznością jak Dolph Ziggler

2. Bez refrenu tu wypluwam zwrotę, weź ją skumaj

Poznań moja duma, prawdziwy rap tu masz

Wbijam w tych 'szczerych' wiecznie biednych do cholery

Zabijam tych idi.otów - widzisz już ostrze siekiery

Nie będzie tu hashtaga choć operuje nimi biegle

Ale jak Usain Bolt setkę dziś w dyszkę przebiegne

Zwierze przebiegłe, jestem je.ba.nym zabójcą

Bo morduję słowami, jestem najświętszą trójcą

Dwulicowa ku.r.wo, przy mnie jesteś ścierwem

Nie będzie mi trudno, lece jak Superman

Przy mnie jesteś Sperman, nie rozumiesz tekstu

Parówo bez serca, nie zdałeś tego testu

Na przeciw ku.r.e.stwu, chociaż nie jestem JP

Na głowie korona to i wersy koronne

Możesz mówić, że to słabe, ale nie zaczepiaj tekstem

Bo zrobię z Ciebie miazgę i poczujesz bezdech.

Rozumiem, bragga i te sprawy. No ale kurde, ile można tych porównań, wystarczą naprawdę, 3,4 metafory/porównania, bo jak dla mnie przesadzona jest ta Twoja "wielkość ponad wszystko " w tych 2 zwrotkach. Jeśli chodzi o rymy, to są naprawdę całkiem niezłe, pewnie z czasem zaczniesz próbować i sypać podwójnymi,potrójnymi. ;)

• 1 miesiąc temu...

Polecam wam ten niesamowity track od Planeta ANM! Naprawdę kapitalne wersy.

Dodano:

Jakby ktoś miał wątpliwości kto w 2013 da płytę roku w rapie...

• 5 miesięcy temu...

Więc dostaliśmy podsumowanie roku na 'Rapera roku'

1. Eripe (wł. Sebastian Głowacz, rocznik 1989) - RIP zaliczył największy progres w tym roku, zamieszał sceną, odmulił ją, odmówił Step Records tłumacząc, że 'jest wśród nich Zbuku, który jest łakiem', pod konie roku, wspólnie z Quebo wydał płytę pod tytułem 'Płyta Roku', i zaprezentował wyśmienitą formę. Reprezentant Krakowskiej sceny rapowej pojawił się znikąd w 2009 roku z płytą 'Chamskie rzeczy', która była bardzo bezkompromisowa, wręcz chamska... Jest to jedna z największych nadziei Polskiego rapu, bo oprócz flow i tekstów posiada także ogromną autentyczność co zaowocowało bardzo głośnym wywiadem, w którym przyznał, że 'Tede, Miuosh, Onar i Diox to noskille'. RIP kończył poprzedni rok w wielkiej formie, i chociaż na koncertach zdarzało mu się albo zapomnieć tekstu, albo ...upić się i zapomnieć tekstu to nadal jest szanowany i lubiany. Eripe - Najlepszy Polski Raper 2013.

2.Tede (wł. Jacek Graniecki, rocznik 1976) - TDF, TDF Instrumental, Fiodor, Tas De Fleia, Wyrwiszmat, Tedunio, Tedeusz, DJ Buhh, Esende Mylffon, Kurt Rolson, czyli po prostu Tede - Gość, który odrodził się niczym Feniks z Popiołów wydaną w zeszłym roku płytą 'Elliminati', która została wybrana odpowiednio - płytą roku, oraz zajęła 3 miejsce w tym plebiscycie w roku ubiegłym w dwóch największych portalach hip hopowych w Polsce. Jeden z jego singli 'Nie banglasz', został uznany 'Trackiem roku', a doczekał się ponad 15 remixów takich postaci sceny jak Tomb, Abel czy WdoWa. Jacek powrócił w wielkim stylu, i również niespodziewanie, gdyż po beefie z Peją grał bardzo mało koncertów i został wręcz wyklęty ze środowiska hip hopowego, a jego płyty przechodziły bez echa. W ostatnim roku cieniem na twórczości Jacka kładzie się tylko nieudana wspólna płyta z Dioxem, jednak niedawno ujrzeliśmy klip '#Feat' do nowej płyty Jacka pod tytułem '#Kurt Rolson' i owy klip został bardzo dobrze przyjęty. Jedno jest pewne - przy takim progresie Tedeusz może zostać na scenie jeszcze kilka lat. Owszem - niektórzy zarzucają mu, że Tede się zmienił, że jego producent się zmienił, natomiast w jednym Graniecki się nie zmienił - kontrowersyjność. W niedawnym wywiadzie obraził m.i.n Palucha i Kroolika Underwooda, na co ten drugi odpowiedział trackiem 'F2F'. Jacek nic sobie z tego nie zrobił. On konsekwentnie idzie do przodu. I właśnie został nr 2 w Polskim rapie w mijającym roku.

3. Tau (wł. Piotr Kowalczyk, rocznik 1986) - BMC, Medium lub Tau - Jedna z najbardziej kontrowersyjnych postaci na scenie rapowej. Tau, znany niegdyś jako Medium przeszedł przemianę duchową, stał się niemalże księdzem Polskiego rapu, zmienił swój fanpage na facebooku, zabronił tam przeklinać itd. Kielecki raper zrobił ogromne zamieszanie płytą 'Księga słów', którą napisał w dwie doby pod wpływem 'Natchnienia duchowego'. Jak sam mówi - był świadkiem objawienia, a jego rap będzie teraz kierowany ku Bogu, bo to właśnie Bogu zawdzięcza najwięcej. Sam mówi, że przygotowuje nowy projekt, ale nie wie kiedy go zacznie i kiedy skończy. Być może płytą uraczy nas już niedługo, być może nigdy...bo to nie on ją napisze lecz Duch Święty. Piotr w to wierzy, więc uwierzmy i my. Tymczasem zostaje nr 3 na naszej scenie. Tau, który brzydzi się hejtingiem, Tau, który doznał objawienia, Tau, który zrobił ogromne zamieszanie w mijającym roku.

'Za glamrap.pl'

Co myślicie o tej trójce? :t_up:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android

A gdzie Bożyszcz Gimbów KaeN?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Wszyscy tak narzekają na Miuosh'a, że jest słaby, że jego najnowsza płyta będzie do kitu, ale z tego co widzę, to nie źle się wbił na tym tracku. Tekst jest całkiem dobrany do bitu, jaki refren, który nie jest aż taki zły każdy pisał, że ten projekt może zniszczyć jego karierę, a tu widzę całkiem co innego, że zaczął nadawać na kozackich bitach i nie piszcie, że ten raper jest skreślony na serio jest całkiem nie źle. Jego najnowszy album nie będzie aż taki zły, bo po ostatnim projekcie z Onar'em od razu wszyscy zaczeli cisnąć Miousha. Z tego co widziałem na fan page'u Alibabi, to kolejny kozacki refren jebnął do projektu Alibaby. Więc najbliższy projekt Miuosha nie będzie taki zły.

Tutaj kolejny kozak, który wbił się tak na bit oczywiście mowa o quebonafide, który z roku na rok niszczy na bitachjego projekt z Eripe nie był taki zły, ale na solowej jest jeszcze potężny i potrafi niszczyć za mikrofonem swoimi tekstami. Patrze teraz tak i jego najnowszy track jest nie złym odjazdem świetny dobrany tekst i można go słuchać i słuchać a bit też niczego zły. Czekać tylko na jego najnowszy projekt i będzie grało :)

Co do Kean szkoda słów totalny gniot przesłuchałem ten jego najnowszy album piątek 13 i stwierdzam totalne gówno, to Brahu, RPS jeszcze uratowali tą płytę reszta totalny gniot nie dało rady tego słuchać. Choćby się nie chciało go hejtować, to i tak trzeba, to jest totalny no - skill.

Mionsz jest całkiem dobry, problem w tym, że obrócił się w złym towarzystwie Onara, który co płyte szuka swojego stylu, a co do Quebo to klasa sama w sobie, na równi z Ripem jest moim zdaniem. Parę słów o Eminemie to znaczy Kaenie, jego najnowsza produkcja nie była taka zła, owszem większośc tracków do wyjebania, ale refren do 'Miałaś być tu' mi się ładnie wkręcił, to samo 'ballada o Dawidzie Starejki' i 'Psychol'. Z gości Peja i Brahu uratowali płytę, Bosski jeszcze w miarę, reszta arcych***jowo na czele z Bezczelem, którego bardzo lubię, ale tutaj jego zwrotka to dno.

BTW, łapcie geniusza

'Zrobię to tak jak nie zrobił tego nikt

Żeby każdy się bał, że to jest na niego diss

Będę dawał z siebie wszystko, aż nie zostanie mi nic

Mam się prosić o uwagę? No to, k***a, bitch, please

Chciałeś z buta wjeżdżać? Żebyś w kalendarz nie kopnął

I nie zapomnij mi napisać czyją jestem kopią'