Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ricardo, WM 30, Waltman, zwolnienia w TNA i inne (3.07.2013)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Ricardo Rodriguez został zawieszony na 30 dni za używanie środka przyspieszającego spalanie tkanki tłuszczowej. Przyczyną jego absencji jest nieoficjalnie cios gitarą od Dolpha Zigglera.

:arrow: Na kolejnym RAW zadebiutują The Wyatt Family.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 2.89, co jest niewielkim spadkiem w stosunku do poprzedniego tygodnia. Co Vince musi zrobić, żeby osiągnąć chociaż trójkę?

:arrow: Na ostatnim RAW wyświetlono video o Stingu jako World Heavyweight Championie. Od razu zaczęły się spekulacje na temat przejścia Stinga do WWE.

:arrow: Na ten moment nie są znane plany co do największych gwiazd na WrestleManię XXX. Mówi się, że Brock Lesnar zmierzy się z The Rockiem lub The Undertakerem.

:arrow: Sean Waltman poinformował na Twitterze, że może już wrócić na ring po kontuzji.

:arrow: Curt Hawkins zmienił gimmick. Od tej pory jest on kimś w rodzaju motocyklisty.

:arrow: Chcecie zobaczyć Kane'a bez maski?

?di=LHDA

:arrow: Do rosteru TNA dodani zostali Knux oraz DOC.

:arrow: 18 lipca podczas Impact Wrestling odbędzie się Destination X. Miejsce będą miały jednorazowe powroty zawodników związanych z dywizją X.

:arrow: Ostatnio w TNA doszło do kilku zwolnień. Wśród nich są Sam Shaw, Christian York, Crimson oraz Madison Rayne.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

2

• Kotleten

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: O byle gówno teraz zawieszają, że nie, którzy wrestlerzy ze scen niezależnych i ich wyśmiewają! nie ma co się dziwić nie długo każdy wrestler dostanie karę za chairs-shota w łeb obecnie polityka WWE jest za mocno poszerzona i za bardzo przyje* rozumiem za takie narkotyki jak sterdydy czy inne gówna można, by było strzelić karę, ale za środki przyśpieszające lub spalające tkankę tłuszową 30-dniowa kara! aż mnie zagięło. Chociaż nie przepadam za Ricardo i według mnie mogło, by go w cale nie być, ale szkoda mi go trochę za, byle gówno go usadzili nie długo za, byle pierdniecie będzie 30-dniowa kara. Taki Swagger to nawet kary nie dostał a gorsze czyny popełnił nie raz na prawdę wyroki boskie nie sa sprawiedliwe na tym świecie.

:arrow: Vince musi zmienić troszkę strategię dać komuś mocnemu walizkę Money In The Bank RAW nie wiem czy Bryan, by porwał tak widownie, ale WWE nigdy niesprawdziło Christiana w Main Evencie i mogli, by mu sprzedać walizkę z pewnością przyciągnęło, by to widzów przed telewizory jak nie Krystkowi to przecież można dać walizkę powracającemu Rob Van Dam'owi, który, by zaliczył tą walizkę drugi raz w karierze chętnie bym widział feud RVD'ego z Ceną pamiętam czasy One Night Stand i ich magiczna walka na tej gali i przepiękny atak Edge'a na Cena na końcu walki coś pięknego tylko szkoda, że teraz już nie zobaczymy takiej zaje.. walki.

:arrow: To dobrze, że teraz już planuja walki na WrestleManii XXX ja już sobie wszystko porządnie obmyśliłem, chociaż uważam, że ta WrestleMania nie powinna zawieść i, jeżeli Sting powróci do WWE gdzieś na początku roku i to nawet w Royal Rumble Matchu to będzie, to coś pięknego obecne plotki są nawet realne i nie zaprzeczam, że chciałbym widzieć ostatnie starcie Undertaker, ale ze Sting'em przecież, to by było piękne zakończenie kariery przez Grabarza na końcu jeszcze podanie dłoni i wielkie owacje w stronę Undertaker i Stinga aż, by ciarki i łza w oku, by się zakręciła! liczę na to, że Sting powróci i stoczy walkę z Undertaker'em na WrestleManii XXX. Moja karta fanasty wygląda tak.

1.Brock Lesnar vs The Rock.

2.The Undertaker vs Sting lub John Cena vs The Undertaker.

3.Daniel Bryan vs CM Punk WWE Championship Match.

4.John Cena vs Rob Van Dam lub Rob Van Dam vs Chris Jericho

5.Dolph Ziggler vs Dean Ambrose World Championship Match.

6.Rey Mysterio vs Alberto Del Rio

7.Paige vs AJ Lee lub mogę się mylić.

Za Pewnie jeszcze połowa wrestlerów z NXT znajdzie się w karcie na WrestleManie XXX więc nie ma co dalej rozmyślać.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

:arrow: O byle gówno teraz zawieszają, że nie, którzy wrestlerzy ze scen niezależnych i ich wyśmiewają! nie ma co się dziwić nie długo każdy wrestler dostanie karę za chairs-shota w łeb obecnie polityka WWE jest za mocno poszerzona i za bardzo przyje* rozumiem za takie narkotyki jak sterdydy czy inne gówna można, by było strzelić karę, ale za środki przyśpieszające lub spalające tkankę tłuszową 30-dniowa kara! aż mnie zagięło. Chociaż nie przepadam za Ricardo i według mnie mogło, by go w cale nie być, ale szkoda mi go trochę za, byle gówno go usadzili nie długo za, byle pierdniecie będzie 30-dniowa kara. Taki Swagger to nawet kary nie dostał a gorsze czyny popełnił nie raz na prawdę wyroki boskie nie sa sprawiedliwe na tym świecie.

Po pierwsze Swagger został obdarzony zaufaniem na pare tygodni przed WrestleManią i zdjecie go nagle z programu na który WWE kładło nacisk by było nie na miejscu. Widać, że teraz musi odpokutować swoje winy, a tamtejsza sytuacja wywarła na federacji ze nie opłacało sie go zawieszać. A co do Ricardo to jest to zwykła zasłona za to, że pewnie ma jakiś uraz po shot'cie gitarą w łeb od Zigglera. Nie chcieli zrzucić nic na Dolpha, tylko zwalili na osobę trzecią - Ricardo, którego brak nie bedzie i tak odczuwalny.

:arrow: Vince musi zmienić troszkę strategię dać komuś mocnemu walizkę Money In The Bank RAW nie wiem czy Bryan, by porwał tak widownie, ale WWE nigdy niesprawdziło Christiana w Main Evencie i mogli, by mu sprzedać walizkę z pewnością przyciągnęło, by to widzów przed telewizory

Nie jesteś pewien czy Bryan porwie widzów?! Za to twierdzisz, że danie walizki Christianowi będzie świetnym mega pro elo pomysłem i, że na pewno pociagnie za sobą rzeszę fanów. Nie wiem czy ogladasz wrestling tak od roku, ale Daniel to człowiek, który ma najlepszy kontakt z publiką, który ma obecnie wypracowany gimmick, cos do skandowania i zawsze, choćby ze złamaną nogą będzie miał lepszy kontakt i przyciągnie wiecej ludzi przed telewizory.

2.The Undertaker vs Sting

1338768789tu-sie-jebnij.jpg

Pogłoski o powrocie Stinga są tak żałosne, że to przechodzi ludzkie pojęcie. O ile powrót RVD był możliwy, bo TNA go miało głęboko w dupie, to Sting jest głownym baby face'em, jest w głównym programie z Aces&Eights i kogo jak kogo, ale jego do WWE nigdy nie ciagneło i nie ciagnie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie jesteś pewien czy Bryan porwie widzów?! Za to twierdzisz, że danie walizki Christianowi będzie świetnym mega pro elo pomysłem i, że na pewno pociagnie za sobą rzeszę fanów. Nie wiem czy ogladasz wrestling tak od roku, ale Daniel to człowiek, który ma najlepszy kontakt z publiką, który ma obecnie wypracowany gimmick, cos do skandowania i zawsze, choćby ze złamaną nogą będzie miał lepszy kontakt i przyciągnie wiecej ludzi przed telewizory.

Czy ja napisałem, że Daniel Bryan nie nadaje się do pasa? oczywiście, że się nadaje i z pewnością podniósł, by rating, ale danie mu walizki drugi raz z rzędu to nic ciekawego przecież promocja powinna wyglądać całkiem interesująco wygrana z Orton'em później potężna wygrana z Johnem Ceną a na końcu mocna posada w Main Evencie gmmick to on już ma do roku wypromowany dzięki swojemu Yes! stał się wielkim człowiekiem w federacji Vince'a McMahona a danie walizki Christianowi jest strzałem w dziesiątkie i nie zapominaj, że publika go kupuje! przy każdym wejściu zbiera ogromny pop, więc jego gmmick i postać też zachęciła, by do obejrzenia RAW Christian jako Face'a jest idealny i dać mu jeszcze walizkę na koniec kariery i było, by całkiem całkiem!

Pogłoski o powrocie Stinga są tak żałosne, że to przechodzi ludzkie pojęcie. O ile powrót RVD był możliwy, bo TNA go miało głęboko w dupie, to Sting jest głownym baby face'em, jest w głównym programie z Aces&Eights i kogo jak kogo, ale jego do WWE nigdy nie ciagneło i nie ciagnie.

W każdej pogłosce jest ziarko prawdy, więc nie wiem po co ta spina przecież może wróci, może nie wróci w 2011 roku prawie podpisał kontrakt i sam się do tego przyznał to być może namówią go, żeby, chociaż stoczył tą jedną walkę na WrestleManii jednak szanse na taką walkę są bardzo małe i nie trzeba od razu pisać, że mnie pojebało, chociaż i tak bardziej widze starcie Cena z Taker'em niż Sting vs Taker.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Ricardo zawieszony za jakąś głupotę, moim zdaniem to nie jakieś sterydy czy coś zwykły środek na spalenie tkanki tłuszczowej co w tym dziwnego ? Nie rozumiem po co ogłoszono datę debiutu The Waytt Family ? Mogło to być niespodziewanym debiutem, jakiś atak na mistrza albo coś. Tak wyszło trochę to głupio, jedynie co to nie wiemy w jaki sposób zadebiutują. Sting i WWE to moim zdaniem całkiem inna działka, Sting raczej nigdy nie zawalczy w WWE bo jego miejsce jest w TNA. Osobiście wolałbym aby to Brock zmierzył się z The Rockiem a Undertakerowi dać innego przeciwnika. The Rock i Brock mogą wywinąć naprawdę niezłą walkę razem. Curt naprawdę ma świetny gimmick ale wątpię aby w tej federacji osiągnął jakieś większe sukcesy. Za pewne zmarnują jego potencjał i dobry gimmick po tym co ostatnio miało miejsce na Raw już nie chcę mówić... Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ta cała sytuacja z Ricardo wcale nie musiała mieć miejsca.Dziwi mnie jego postawa,aż takim grubasem nie jest,a pod nosem tyle siłowni.Zbędne kilogramy mógł zrzucić otrzymując miesięczną pensję. :D Alberto bez niego i drogich samochodów staje się okropnie nijaki.Jego wejście nie wywołuje już nawet czegokolwiek .. Gdyby tak z marszu zabrać mu RR, cios dla postaci.A w drodze do MITB zawsze to o głowę więcej do wywoływania heatu.

20380130025322984650.gif

A kiedy Sting był w WWE by mógł teraz do nie go wrócić? Sam Show na szczęście chyba zostanie, całkiem dobrze rokuje. Raitingi stopniowo w dół, ale to raczej związane z ogólnym spadkiem popularności wrestlingu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...