Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto spisał by się najlepiej w roli World Championa?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

11376198.jpg

Już nie bawem Money In The Bank, ale o tym można podyskutować w dyskusji "Money In The Bank" zbliża się lato i być może całkiem nowy mistrz, który ani razu nie miał pasa wagi ciężkiej w rękach poniżej opisze trzech kandydatów, którzy mogli, by się spisać w tej roli idealnie.

deanambrose_bio.png

Moim pierwszym kandydatem do zgarnięcia pasa World Championship jest Dean Ambrose wiadomo miałem na jego punkcie obsesje, ale mniejsza z tym ważne żebyś my dostali bardzo dobrego i solidnego mistrza Wagi Ciężkiej a tym kandydatem jest Dean Ambrose faktycznie CM Punk zaczynał to samą metodą jego pierwszym najpoważniejszym pasem był pas ECW Championship główny pas tego brandu a później walizką Money In The Bank przejęta przez niego na WrestleManii 24 teraz liczę, że Dean Ambrose zdobędzie walizkę w podobnej metodzie i wykorzysta ją dopiero w 2014 roku obecnie mamy kisiel na Smackdown! oczywiście widzów teraz przyciąga feud Del Rio z Ziggler'em, który w pewnym sensie jest bardzo interesujący i bardzo dobrze przemyślanie i angażowanie Deana w pewnym sensie nie miał, by największego sensu Dean Ambrose mógł, by zdobyć walizkę, ale wykorzystać ja na jakimś Smackdown albo RAW przed Royal Rumble 2014 na przykład wykorzystał, by ją na Zigglerze a Ziggler zyskał, by więcej jako Baby face'a publika mocno na niego reaguje a na Deana w roli Heela także WWE mogło, by wykręcić nam dobre starcie na WrestleManii 30 i karta zapowiadał, by się interesująco no, kto, by nie chciał zobaczyć Dolph Ziggler vs Dean Ambrose! na WrestleManii 30, chociaż według mnie, który userów na różnych portalach internetowych Dean był przemierzany jako potencjalny przeciwnik Undertaker'a na WrestleManii, ale lepsze było, by wyjście z pasem Wagi Ciężkiej. Obecnie to Ambrose ma największe szanse na zgarniecie pasa Wagi Ciężkiej i licze na to, że tak się stanie, bo to na prawdę bardzo utalentowany wrestler publika go kupuje w roli Heela jest genialny wprowadza świeżość swoim akcjami do rosteru itd. może zdobyć walizkę i przecież walczyć z Christianem na SummerSlam a stawką był, by pas stanów zjednoczonych, który stracił, by na rzecz Christiana, jeśli chodzi o rozpad The Shield! to bardziej zabolało, by to, że Deana nie może wygrać walizki i za pewnie Seth i Roman zaczeli, by się kłócić z Dean'em, że walczą o sprawiedliwość a taka na prawdę to Dean nie umie zdobyć zesranej walizki, bo zauważyłem, że Rollins bardziej się zdenerował na Deana o to, że przegrali a teraz Ambrose musi udowodnić, że ściągnie walizkę i nie stanie się gorszym od innych, jeżeli tarcza walczy o szacunek to walizka wypromował, by ich jeszcze bardziej to tyle na temat Deana.

1372639304886.png

Drugi potencjalny kandydatem do zgarnięcia pasa World Championship jest Antonio Cesaro! szczerze mówiąc dla nie, których jest to potencjalny kandydat do pasa Wagi Ciężkiej jaki do walizki a, z drugiej strony inni go uważają za nudziarza, chociaż mam bardzo dobry gmmick i dobrze się spisuje w ringu, ale brakuje mu tego czegoś co przyciągnie uwagę fanów na smiewa się z amerykanów jednak, po co mu Zeb Colter? wiem, że chcą stworzyć nową generacje itd., ale, po co mu on, jeżeli ma być mistrzem to Jack Swagger będzie zazdrosony i za pewnie powstanie kłótnia pomiędzy Antonio a Swagger'em wiec nie wiem, czy to dobry pomysł trzymanie Antonia przy boku Colter'a, jeżeli ma być mistrzem to niech lepiej idzie solo albo Antonio nie przejmie pasa tylko połączy siły ze Swagger'em i będą występować jako Tag Team, bo nie tak dawno WWE miał pomysł, że połączyć mniej znaczące osoby razem, więc może to pierwszy objawy tego pomysłu, chociaż ja też bym chętnie widział Antonio Cesaro z pasem nie jestem w gronie, którzy piszą, że jest nudny, bo to nie prawda jest świetny w ringu za majkiem może aż tak nie jest cool, ale w ringu jest genialny i nie przy nudził, by na maxa, ale nie mogę się pogodzić z tym, że on dostanie być może taką wielką szanse a jego kumpel z Ring of Honor nadal musi kisić się w rozwojówce WWE miałem wielką nadzieje, że to Kassuis Ohno będzie tym pierwszym jak widać się myliłem, jeżeli Cesaro zdobył, by walizkę to uważam, że w okolicach Night of Champions mógł, by ją wykorzystać jak na razie według mnie jest drugim kandydatem do walizki.

damiensandow_bio.png

Ostatnim przymierzony kandydatem do pasa Wagi Ciężkiej jest nikt inny jak Damien Sandow! człowiek może przegrywa z Sheamus'em, ale ma w pewnym sensie większą promocję od takiego Cody'ego, który na prawo i lewo jobbuje.. a Sandow, chociaż na koszcie Sheamus'a się jakoś się wypromuje i też ma szanse zdobyć walizkę a później ją wykorzystać i zdobyć pas wagi ciężkiej od paru dni otrzymuje taką jak, by promocje już w tam tym roku był nie raz typowany jako zwyciesca Money In The Bank Matchu! a teraz ma dużą szanse na zdobycie walizki dużo nie potrzebuje pisać, ale jest w tym gornie, którzy mogą ją zgarnąć .

Reszta strasznie jobbuje oprócz Fandango, ale on ze swoim gmmickiem na mistrza się nie nadaje Barrett także jobbuje i wątpię, żeby przejął niebieską walizkę w podobnej sytuacji jest Cody Rhodes a Swagger za swoje czynny za pewnie nawet pasa Wagi Ciężkiej nie dotknie.

Na dole opiszcie, komu się bardziej pas Wagi Ciężkiej należy i dlaczego.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

• Arab

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nie zgodze się tylko co do Sandaw'a. Moim zdaniem on nie poradzi sobie wyżej, jego gimmnick robi się juz powoli nudny i tak jak napisałeś ze nie wyobrażasz sobie Fandango jako mistrza ze względu na gimmnick (zgadzam się całkowicie) tak samo nie wyobrażam sobie Sandow'a. Cesaro i Abrose to trafne wyory. Jakbym miał wybierać 3 faworytów ta dwójka by się tam znalazła a o 3cim napisze później. Gdyby Ambrose zdobył walizke byłoby to spore zaskoczenie ale realne i bardzo pozytwyne. Niby ma pas US ale wiemy juz z historii że to nie koniecznie muusi go skreślać. A gdyby Shield miało walizke to dopiero mogliby namieszać chociaż niestety ich obecna pozycja zwłaszcza po porażce na ostatnim SD ma się nijak do pozycji sprzed paru miesięcy. No i minusem tej sytuacji jest fakt że po drodze Dean musiałby pas stracić. Mogliby co prawda jakoś sensownie z tego wybrnąć ale w przypadku Miz'a tak się nie stało. Najpierw musiał zajjobować Bryan'owi który wtedy był nudnym midcarderem co strasznie podkopało jego pozycje po to by chwile później zostać mistrzem WWE.

Jeżeli chodzi o Cesaro to z jego zwycięstwa najbardziej bym się ucieszył. Ale... Bruździ tu troche moim zdaniem połączenie go z Colter'em. Skoro do tego doprowadzili to raczej napewno po powrocie Swagger'a zostana oni TT. Chyba że Zeb oleje Swagger'a na rzecz Antonio ale to by tego pierwszego skazało na kompletne jobbowanie najpierw Antonio potem wszystkim innym i rychłe zwolnienie. Więc jednak myślę że opcja z TT jest realniejsze a w takim przypadku szanse na walizke spadają.

No i mój trzeci typ którego bym umieścił zamiast Damiana no i jednocześnie chyba mój faworyt. Wade Barrett. Napisałeś że tylko jobbuje, fakt ale w sumie co z tego? Co robił Bryan przed zdobyciem walizki? Jobbował Rhodes'owi przy pasie IC. Swagger? Feudował z Santino na SuperStars. Kane? Był wielkim złym potorem wykorzytsywanym gdy ktoś potrzebował się podbudować na pokonaniu wielkiego złego potwora. Cena? A nie, dobra... W każdym razie to że teraz jobbuje nic nie znaczy, jakby zdobył walizke to by przestał jobbować. Albo i niekoniecznie bo Ziggler nawet jak już ją wykorzystał nie przestał. A Barrett moim zdaniem jest najodpowiedniejszym obecnie kandydatem. Każdy z tej 8ki albo się nie nadaje na mistrza albo ma inną logiczna alternatywe. Barrett się nadaje i nie ma zupełnie nic aktualnie do roboty więc moim zdaniem ma on największe szanse.

Nie zgodze się tylko co do Sandaw'a. Moim zdaniem on nie poradzi sobie wyżej, jego gimmnick robi się juz powoli nudny i tak jak napisałeś ze nie wyobrażasz sobie Fandango jako mistrza ze względu na gimmnick (zgadzam się całkowicie) tak samo nie wyobrażam sobie Sandow'a.

Akurat wyjątkowo nie zgodzę się z Tobą, a poprę umieszczenie tu Damiena przez Araba. Damien od początku od kiedy jest w WWE konsekwentnie prawi swoje mądrości i jakoś przy jego postaci nie można narzekać na nudę, a jeżeli ktoś narzeka, to dlatego, że po prostu rzadko go widzi i w mało ciekawych programach. Jednak jesli wedrze się na szczyt to jestem niemal pewien, że w obecnym gimmicku dałby radę. Nieco podbudowć jego pozycję w ringu i You're welcome!

Faktem jest jak napisał Brem, że połączenie z Colterem, Antonio Cesaro moze wiązać się z Tag Teamem z Jackiem Swaggerem, na którym tylko i wyłacznie straci ten pierwszy. Antonio jest już oszlifowanym diamencikiem, próbkę swoich swietnych akcji w ringu dawał już nie raz, ma spoko gimmick, który mozna na wiele sposobów rozbudować (podobnie jak Sandow) i może juz teraz zgarnać walizkę. Swaggera od dłuzszego czasu nie ma, pewnie po tej akcji z dragami WWE znów go skresliło i oby nie kręcił się wokół "Szwajcara". Trochę Cesaro obecnie nie pasuje do tego co dzieje sie wokół pasa, ale z drugiej strony jego face turn i nagła walka ze złym Meksykaninem mogłaby być spoko, na a w konfrontacji z Zigglerem na nudę w ringu byśmy nie mogli narzekać.

Ostani czyli Ambrose to wiadome, że po rozpadzie Shield główny kandydat do najwyzszego i najszybszego wybicia się z całej trójki. Ale jeszcze nie teraz. Zdobycie głównego pasa przez jednego z Shield byłoby złym rozwiazaniem zarówno dla stajni jak i całej federacji, chyba, że Shield by się o niego posprzeczali i skończyłoby się rozpadem, choć i tak wolę by dalej szli razem. Jest też opcja, ze Dean będzie trzymał walizkę, a Shield raczej roku 2014 nie doczekają, choć kto wie, no ale mógłby wygrać ja i wykorzystać dopieroo w okolicach WrestleManii do której kupa czasu. Możliwości jest wiele, ale chyba lepszym wyjsciem byłoby dać kontrakt komuś kto od razu zacznie poczynania o pas jak Cesaro.

No i mój trzeci typ którego bym umieścił zamiast Damiana no i jednocześnie chyba mój faworyt. Wade Barrett. Napisałeś że tylko jobbuje, fakt ale w sumie co z tego? Co robił Bryan przed zdobyciem walizki? Jobbował Rhodes'owi przy pasie IC. Swagger? Feudował z Santino na SuperStars. Kane? Był wielkim złym potorem wykorzytsywanym gdy ktoś potrzebował się podbudować na pokonaniu wielkiego złego potwora. Cena? A nie, dobra... W każdym razie to że teraz jobbuje nic nie znaczy, jakby zdobył walizke to by przestał jobbować. Albo i niekoniecznie bo Ziggler nawet jak już ją wykorzystał nie przestał. A Barrett moim zdaniem jest najodpowiedniejszym obecnie kandydatem. Każdy z tej 8ki albo się nie nadaje na mistrza albo ma inną logiczna alternatywe. Barrett się nadaje i nie ma zupełnie nic aktualnie do roboty więc moim zdaniem ma on największe szanse.

A ja tam trochę straciłem cierpliwość do Wade'a mając w pamięci jak świetnie sobie radził na poczatku, w NXT, u boku Jericho, a potem jako lider Nexus. Teraz nie daje już tej świeżości, walki ciekawej z jego udziałem też zdarzają się sporadycznie i jeżeli jeszcze rok temu bym powiedział, że tak, to teraz jeśli patrzę, że Anglik ma zabrać walizkę choćby Cesaro to jestem na nie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Akurat Damien Sandow moim zdaniem będzie słabym mistrzem i nie chcę aby wygrał walizkę. W ringu nieźle się sprawuje, ale jego gimmick zaczął się robić nudny i myślę że trzeba by było jakoś odświeżyć jego postać i wtedy można pomyśleć. Ale obecnie Sandow nie nadaje się na mistrza, w składzie o walizkę jest wiele lepszych zawodników niż on. Jednak federacja lubi zaskakiwać i wcale bym się nie zdziwił gdyby to on zgarnął walizkę. Kolejnym faworytem jest Antonio Cesaro, osobiście również i mój faworyt lubię tego zawodnika i myślę że jako mistrz nieźle by się sprawował. Antonio jako mistrz US naprawdę nieźle sobie radził, więc może teraz czas na jakiś bardziej znaczący pas ? Obecnie Antonio zapowiada się na przyszłą gwiazdę tej federacji, ma potencjał a to chyba najważniejsze. Liczę na to że zgarnie walizkę i zostanie mistrzem WHC. No i ostatni faworyt Dean Ambrose który w ringu dobrze walczy i wszystko ale ma obecnie już jeden pas w posiadaniu co moim zdaniem skreśla jego szansę na zwycięstwo. Chodź nigdy nie można go lekceważyć, tak jak mówiłem wcześniej WWE lubi zaskakiwać i może Dean wygra walizkę. Scenariusz może wyglądać tak, Dean zgarnia walizkę, na następnym Raw traci pas US ale jakiś tydzień później zostaje mistrzem WHC ! Dla mnie to wcale nie głupi pomysł, ale liczę na zwycięstwo Cesaro. Dzięki za dyskusje. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013