Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy Tag Team - FINAL:)

ME :  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. ME :

• The Outsiders
      15
    • Edge i Christian
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

6

• SixKiller

5

• RvR

4

• Eugene

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

fh wyraźnie zdegustowany naszymi gustami (albo ich brakiem) ;)

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   0

dokladnie :) wyniki sondy mnie rowniez zaskakuja, myslalem ze jednak Edge i Christian, a tu taki numer :) I tak wole Dudleyz :)
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

...e tam wstyd.... :D

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

Outsiders. Edytowane przez bignash

veto!!!... co jest do jasnej... Edge i Christian to kompletny Tag Team. Też lubiałem Outsiders, ale mieliśmy głosować na najlepszy a nie ulubiony tag team... Jak wygraja Outsiders to wale głową 10 razy w ściane.
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

Racja Alternativ. Moim zdaniem nie ma nawet co równac outsiders de Edge & Christian, bo w tu jesliby zliczyc wszystkie akcje hardcorowe E&C to Nash i Hall mogą sie zchowac. Takie jest moje zdanie i koniec kropka....:)
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

Chłopaki na IRCu namawiali mnie, żebym głosował na Outsiders, bo wiadomo fan wcw, do tego nWo to sentyment itd. Ale doszedłem do wniosku, że za mało widziałem walk E&C, żeby tak od razu spisywać ich na straty (tym bardziej, że ich single matche bardzo mi się podobają, czego nie mogę powiedzieć o meczach Halla i Nasha, których właściwie lubię tylko za gimmicki czy segmenty w których grali, natomiast Edge'a i Christiana lubię za umiejętności w ringu). Tak więc żeby nie było nieporozumień, że miałem zagłosować, żeby przechylić szalę zwycięstwa na korzyść Halla i Nasha, a tego nie zrobiłem - oficjalnie wstrzymuję się od głosu :P I wyszedł remis - ciekawe co Judzin z tym zrobi :P:D
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

oficjalnie wstrzymuję się od głosu

jak mogles?:P nie taka była umowa :D

576009130413fce83f1b12.jpg

no wiec koniec naszej zabawy :)

zwyciezyly 2 tag team'y, nie bedzie dogrywki

dziekuje wszystkim za zabawe i tak jak mowilem odczkejamy chwile (1,5 miecha) i zaczniemy z nowymi tag teamami :)

pozdrawiam

78269406145f2cb280ea01.jpg

Marcin....damn.....why?? :cry:

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

Marcin....damn.....why?

Powiedzail ci why, mimo tego ze nie widzial zbyt wielu walk E&C, wie ze Outsiders sa w ringu tak tragiczni ze nie moga wygrac.

4302049614329261d90190.jpg

Głosuję na The Outsiders jeżli jeszcze można :P

A podód jeden Sentyment i Nash I Hall to juzweterania ringu. Najlepsze lata za nimi a przed Christianem i Edgem miejmy nadzieję kupę lat rozwoju karjery.

1872433537428f0b46b98ce.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• PTW
      TO. BYŁO. NIESAMOWITE! Za nami sobotnia gala PTW: Dzień Dziecka i nie możemy się otrząsnąć! Dziękujemy wspaniałej publiczności za tak cudny doping i pełne zaangażowanie i podrzucamy wyniki! Zanim gala rozpoczęła się na dobre do ringu wyszedł Łukasz Okoński i ku zdziwieniu wszystkich wykonał następujące ruchy - najpierw anulował zawieszenie i przywrócił Spartana do roli aktywnego zawodnika w rosterze PTW, a potem... pożegnał się z publicznością i odszedł z federacji?! Spartan PTW pokonał Conte Arkadiusz Pan Pawłowski oficjalnie ogłosił powstanie swojej stajni, której członkami są Puncher, Caravaggio i Brave od dziś znani kolektywnie jako NIETYKALNI SigmaBoy PTW pokonał Emanuel El G Wrestling Page Royal Rebels (Alex Brave & Vincent Caravaggio PTW) pokonali w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach L'Ordę (Rust & Luca Bjorn) oraz Starboy Nano Lopez & Daniel Razor PTW i zostali NOWYMI mistrzami drużynowymi PTW! Max Speed pokonał Gulyasa Öcsi i utrzymał pas mistrzowski PTW Underground "The Enygma" Serg Sullivan pokonał Miyagi Shida w Falls Count Anywhere NO DQ Matchu po szalonym Elbow Dropie z wysokiej drabiny na stół VIPów! Diana Strong pokonała Kiara - Wrestler i utrzymała pas mistrzowski GLAM! Dawid Puncher Seńko pokonał Bena Rodgersa i utrzymał pas mistrzowski PTW Po walce wieczoru Pan Pawłowski wyszedł do ringu by wyrzucić z PTW Sędzia Herno i Sędzia Klaudiusz, którzy w jego mniemaniu nie sprawdzają się w tej roli. Nie zdążył tego zrobić, ponieważ został brutalnie zaatakowany kamerą przez powracającego Łukasza Okońskiego! Wywiązała się z tego większa afera z udziałem Vincenta, Alexa i Spartana, a po wszystkim powracający Prezes nakazał sędziom zakryć podobiznę Pawłowskiego, a w jego miejscu zawisł plakat z wizerunkiem jego samego! Ciężko opisać słowami to co się działo, więc zachęcamy do zostania wspierającymi na naszym kanale YT i obejrzenia gali. Tych którzy byli, żeby odświeżyć piękne wspomienia, a tych którzy nie zaszczycili nas swoją obecnością by nadrobić stracone widowisko nie z tej ziemi! Kolejne spotkanie w Kozłowie już 28 czerwca w ramach gali PTW: Złoto dla Zuchwałych i po tym co się wydarzyło... NIE MOŻNA TEGO PRZEGAPIĆ! /fot. Jacek Zawora Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Monday Magic Prime Time Season #2 Data: 02.06.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Nagoya Fight Fever 2025 Data: 01.06.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall & Conference Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
    • KPWrestling
      Wywiad z Chemikiem w Radio Gdańsk S.A.! 📻 W najnowszej audycji „Zoom na popkulturę” zanurzyliśmy się w świat wrestlingu – spektaklu na pograniczu sportu, teatru i widowiska kaskaderskiego. Rozmawialiśmy o jego obecności w popkulturze, od filmów po komiksy, a także o historii WWE i rosnącej popularności wrestlingu...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...