Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy Tag Team - FINAL:)

ME :  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. ME :

• The Outsiders
      15
    • Edge i Christian
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak wygra The Outsiders to dla mnie bedzie to spora niespodzianka
  • Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

6

• SixKiller

5

• RvR

4

• Eugene

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

A ja właśnie oddalem głos na beztalencia z Outsiders, a wiecie czemu? Bo ich zajebiście lubiłem i pewnie gdyby dalej występowali jako aktywny tag team w jakieś większej federacji (nie mówię o okazyjnych występach na galach jubileuszowych czy w Japonii) też bym ich lubiał. I tu juz nie chodzi o sentymenty, Wolfpac itp., bo najlepsze lata Outsiders mieli dużo przed rozpadem nWo... chodzi o to, że ich oglądanie bawilo mnie dużo bardziej niż oglądanie E&C.

1005187806541accfacb3d6.jpg

wypowiadaja sie (prawie) tylko ci ktorzy glosowali na e i c, a ci co glosowali na nasha i hall'a(oprucz sixkillera) sie boja czy co, dziwne!

Hahah Bobby wiedzialem ze markujesz Nashowi, podejrzewalem to od dawna, i mam juz pewnosc. Wiem tez ze markujesz HHH, i masz w dupie brak umiejetnosci w ringu czy fakt ze trzymal pas przez 2 lata. Nie wypieraj sie :P

4302049614329261d90190.jpg

ja zaglosowalem na outsiders :) czemu tu panuje taka sytuacja w ktorej wszyscy jada po tych ktorzy lubia wrestlerow ktorzy nie umia walczyc , nie sposob polubic eddiego,benoit'a, czy innych meksykanow a wlasnie takich ktorzy moze i nie zbytnio potrafia walczyc ale dzieki swojemu gimnickowi maja w sobie to cos co ludzi przyciaga do nich ,

czy zawodnik musi latac zeby byc dobrym i lubianym? chcielibyscie aby w wrestlingu byli sami zapaśnicy którzy nie mają 1,70m?

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

zgadzam sie z navrothem no ale jakby byli tylko tacy jak nash to czym bylby wrestling?

wlasnie dlatego musza byc tacy jak benoit i tacy jak nash, wtedy wszystko jest wywazone. Ale najbardziej ciekawi mnie wynik teraz ida leb w leb i bedzie to interesujacy final :twisted: :evil:

Hehehe Rabol spokojnie, powoli... Nashowi markowałem i sie nigdy z tym nie ukrywalem :). Ale nie będę się sprzeczal (tak jak się sprzeczają w przypadku Goldberga) jeśli ktoś napisze, że Nash nie potrafi chodzić... taka jest prawda i przyjmuje ją. No w każdym razie bylo w nim coś (i żeby nikt tutaj się nie doszukiwał jakiś gejowskich aspektów, bo znając niektórych młodszych użytkowników tego forum rozumieją niektóre rzeczy nie tak jak powinni), co sprawiało, że go lubiłem. Tyle... a co do Triple H to akurat jemu nigdy nie markowalem, więc tu błąd :P. A co do braku umiejętności to faktcznie najczęsciej mam je w dupie jeśli chodzi o to czy kogoś lubię czy nie, ale jesli o poziom walki to chyba trudno mieć w dupie umiejętnosci, gdyż to one sprawiaja jak wyglada walka. Bądź co badź nie podchodzę tak krytycznie do wszystkiego i byly walki Nasha, ktore mi się podobały i to nie dlatego, że zawierały jakąś niewiarygodna ilość akcji (bo tak nie było), tylko coś się w nich działo i sprawialo, że nie zasypiałem. Nawet pierwsze walki Goldberga w WCW nie byly tragiczne... powanie... i tutaj w pełni kieruje się tym co było widać na ringu. A co do trzymania pasow to czy HHH czy Hogan (któremu też markuje ;P) trzymaja pasy 2 lata to jestem przeciwny, bo to po prostu jest nudne :/. Myślałem, że do tej pory wszyscy wiedzieli, ze markowalem Outsidersom? :P

PS: Aha... X-Paca tez lubiłem :P... tzn w WCW jako Syxxa ;P

....ta..ja tesh markuje outsidersom...bo zajebisci z nich jajcarze...powinni oni pracowac nie jako wreslerzy tylko jako ci ktoorzy zabawiaja publike..zajebiscie im to wychodzi...benoit mozna lubic za to ze robi dobre walki...no ale smutas z niego ...co tu duzo moowic...outsidersoof mozna nie lubic za mierne umiejetnosci w ringu(chodzi mi tu szczegoolnie o nash'a)...no ale za oglade i za te wszystkie numery z ich udzialem...hehe... :D

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

No niby jest coś takiego, ze jak sie komus markuje to chrzani sie to co naprawde potrafi, ale są pewne granice :) Tez lubilem Hall'a i Nash'a, ale jak powstawalo nWo, max do roku 1998... Wiedzialem jednak co potrafia oraz na co ich stać i rozgraniczalem pewne sprawy. Hmm, nie można lubic kogos za gimmick lub z sentymentu, bo to jest bezsensowne :) Gimmick nie zrobi dobrej walki, zrobi ją wrestler i polecalbym tak na to patrzeć :)

A ja zagłosowałem na E&C. Nie dlatego ,że uważam Outsiders za beztalencia(choć uważam) ale dlatego ,że zawsze zajebiście lubiłem E&C. Moim zdaniem był to naprawde kompletny tag team, świetni w ringu,bardzo dobre mic skillsy(co zresztą udowadniają jako singel wrestlerzy) i naprawde zabawne segmenty. Dodać do tego te wszystkie świetne ladder i TLC matche i wychodzi ,że to naprawdę jeden z najlepszych tag teamów.

684699834088ea601d4d3.jpg

fh: no niby... ja Nasha nie lubilem za gimmick... bo on takowego konkretnego nie posiadał jeśli weźmiemy pod uwagę takich wrestlerów jak przykladowo Kane... no ale lubilem go, bo go lubilem... nie da się zdefiniować. Nie lubiłem go za walki, ale za to, że był i robił coś, co mnie osobiście się podobało. A swoją drogą bądźmy szczerzy... jak zaczynaliśmy markowanie to wszyscy z nas, ktozy polubili Undertakera za co go polubili? :) No za gimmick, proste ;).

Ja też lubie Nasha i to tak samo jest jak w przypadku SixKillera - lubie Nasha bo go lubie :)

Edge i Christian sa nieporownywalnie lepszym teamem jezeli chodzi o strone sportowa ale ja oddaje glos na Outsiders. Markowalem im i mam w dupie czy sa beznadziejni. Nie kazdy idol musi byc idealny...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Chce Dudlejów, aaaaaaaaaaaaaaaa, no trudno Edge & Christian
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Ja równiez oddalem glos na Outsiders, rowniez im markowalem

576009130413fce83f1b12.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• PTW
      TO. BYŁO. NIESAMOWITE! Za nami sobotnia gala PTW: Dzień Dziecka i nie możemy się otrząsnąć! Dziękujemy wspaniałej publiczności za tak cudny doping i pełne zaangażowanie i podrzucamy wyniki! Zanim gala rozpoczęła się na dobre do ringu wyszedł Łukasz Okoński i ku zdziwieniu wszystkich wykonał następujące ruchy - najpierw anulował zawieszenie i przywrócił Spartana do roli aktywnego zawodnika w rosterze PTW, a potem... pożegnał się z publicznością i odszedł z federacji?! Spartan PTW pokonał Conte Arkadiusz Pan Pawłowski oficjalnie ogłosił powstanie swojej stajni, której członkami są Puncher, Caravaggio i Brave od dziś znani kolektywnie jako NIETYKALNI SigmaBoy PTW pokonał Emanuel El G Wrestling Page Royal Rebels (Alex Brave & Vincent Caravaggio PTW) pokonali w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach L'Ordę (Rust & Luca Bjorn) oraz Starboy Nano Lopez & Daniel Razor PTW i zostali NOWYMI mistrzami drużynowymi PTW! Max Speed pokonał Gulyasa Öcsi i utrzymał pas mistrzowski PTW Underground "The Enygma" Serg Sullivan pokonał Miyagi Shida w Falls Count Anywhere NO DQ Matchu po szalonym Elbow Dropie z wysokiej drabiny na stół VIPów! Diana Strong pokonała Kiara - Wrestler i utrzymała pas mistrzowski GLAM! Dawid Puncher Seńko pokonał Bena Rodgersa i utrzymał pas mistrzowski PTW Po walce wieczoru Pan Pawłowski wyszedł do ringu by wyrzucić z PTW Sędzia Herno i Sędzia Klaudiusz, którzy w jego mniemaniu nie sprawdzają się w tej roli. Nie zdążył tego zrobić, ponieważ został brutalnie zaatakowany kamerą przez powracającego Łukasza Okońskiego! Wywiązała się z tego większa afera z udziałem Vincenta, Alexa i Spartana, a po wszystkim powracający Prezes nakazał sędziom zakryć podobiznę Pawłowskiego, a w jego miejscu zawisł plakat z wizerunkiem jego samego! Ciężko opisać słowami to co się działo, więc zachęcamy do zostania wspierającymi na naszym kanale YT i obejrzenia gali. Tych którzy byli, żeby odświeżyć piękne wspomienia, a tych którzy nie zaszczycili nas swoją obecnością by nadrobić stracone widowisko nie z tej ziemi! Kolejne spotkanie w Kozłowie już 28 czerwca w ramach gali PTW: Złoto dla Zuchwałych i po tym co się wydarzyło... NIE MOŻNA TEGO PRZEGAPIĆ! /fot. Jacek Zawora Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Monday Magic Prime Time Season #2 Data: 02.06.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Nagoya Fight Fever 2025 Data: 01.06.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall & Conference Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
    • KPWrestling
      Wywiad z Chemikiem w Radio Gdańsk S.A.! 📻 W najnowszej audycji „Zoom na popkulturę” zanurzyliśmy się w świat wrestlingu – spektaklu na pograniczu sportu, teatru i widowiska kaskaderskiego. Rozmawialiśmy o jego obecności w popkulturze, od filmów po komiksy, a także o historii WWE i rosnącej popularności wrestlingu...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...