Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Arab - Top 10 Niedocenionych Zawodników w Erze Attitude

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Top 10 Niedocenionych Zawodników w Erze Attitude

xpac_article_1.jpg

Cześć wam wszystkich dziś sobie tak przeglądałem roster z roku 1999 także z roku 1997 i 98 i sobie tak stwierdziłem, ile tam było talentów a nikt z nich nie skorzystał oczywiście w tam tych czasach liczył się The Rock, Kane, Austin czy The Undertaker jednak było też parę osób, które nic nie osiągnęły faktycznie nie, którym się należał główny pas, ale jego posiadaczem był cały czas The Rock lub Triple H albo Stone Cold Steve Austin! faktycznie każdy z nich umiał wykręcić nie złe widowisko jednak brakował też świeżych postaci, które też mógł, by wykręcić całkiem nie złe show niż takim na przykład Big Show, który dominował w tam tych czasach poddam Top 5 niedocenionych zawodników w erze attitude każdy sobie nie raz tak myśli dlaczego ten i ten nigdy sobie nie zawalczył o pas WWF Championship faktycznie, wtedy Main Event był przepełniony jednak byłt też momenty, gdzie ciągle występowały te same osoby.

10.Al Snow

Ten zawodnik miał świetny gmmick za czasów ery attitude osiagnał on bardzo mało jednak mógł trochę wiecej zwojować podobnie jak Dean Malenko WWE olało Al Snowa, który świetnie odgrywał swój gmmick taki typowo psychopatyczny jednak w ringu nie był aż taki zły za mikrofonem było troszkę gorzej, ale jego osiagnięcia były nawet nawet 6 razy zdobył pas Hardcore Championship miał założony Tag Team z Mankindem to czemu ani razy nie było go widać u boku pasa WWF Championship czy u boku takich ważniejszych zawodników, z którymi mógł, by wykręcić nie zła i miłą dla oka walkę szkoda, że Al Snow został tak odepchnięty na bok, bo miał świetny gmmick podobny do Mick Foleya musze świetnie się go oglądało w ringu i nie był takim złym zawodnikiem może za mikrofonem nie wymiatał, ale w ringu był dobry.

9.Dean Malenko

Zawodnik, który pokazał zaistniał dopiero w 2000 roku dużo to on w swojej karierze nie osiągnął to już WCW był bardziej ceniony niż w WWF a szkoda, bo miał bardzo wypasione Move-st może gmmick nie był taki dobry, ale w ringu to był nie zły, a także za mikrofonem jednak jak na niego mało osiągnął a szkoda, bo się nadawał na mistrza miał wszystko, co potrzebne dobre move-st jaki i mic-skill dobry materiał na Europen Championa czy IC Dean Malenko za pewnie już nie wróci do WWE, bo go debilnie potraktowali i mieli go całkiem w dupie mało, kto o, nim wspomina w obecnych czasach.

8.Val Venis

Może on jakiś tam wielki zawodnikiem nie był, ale był szmacony osiągnął raz pas Europen Championship i pas IC, ale należało mu się troszkę więcej na końcu ery attitude został troszkę ze szmacony a szkoda, bo w ringu nawet dobry, ale za mikrofonem u niego idealnie nie było, ale mało osiągnął za swoich czasów jak mówiłem mógł tam chwile się pokręcić koło tych ważniejszych nie potrzebował walczyć od razu o pas WWF Championship, ale o inne pasy to czemu, by nie jednak mało, kto pamięta tego zawodnika, ale co zrobić pierw dadzą pas później zeszmacą co zrobić.

7.X-Pac

Członek DX szczerze mówiąc wyróżniał się z nich wszystkich, ale też bardzo mało osiągnął jak na swojej umiejetności ringowe pamiętam jego tag team z Kane, ale nigdy go nie widziałem przy boku pasa WWF Championship a szkoda, bo z takim Triple H'em to nie raz wykręcił całką nie zła walkę za mikrofonem tez nie był zły w ringu dobrze się dogadywał jednak jak widać WWE na niego niepostawiło, gdzie nie, gdzie było momenty, gdzie X-Pac się znajdował jako ten ważny, ale, gdzie nie, gdzie go olewali i to kompletnie a szkoda, bo też jako członek dx miał talent w ringu osiągnął w swojej karierze parę ciekawych tytułów jednak promował się, ale ani razu nie zakręcił się koło pasa WWF Championship a szkoda, bo zawodnikiem był świetnym jako 1-2-3 Kid był, także świetny.

6.Steve Blackman

Został zapamiętany jako ten Extremalny każdy pamięta chyba jego walkę z Shane McMahon na SummerSlam 2000 chyba, jeżeli się nie myle były już to po małe końcówki ery attitude Steve osiągnął jakieś tam osiągnięcia typu: WWF Europen Championship czy Hardcore Championship jednak nigdy nie był widziany w Main Evencie żadnej gali a szkoda, bo Steve umiał wykręcić ciekawą walkę za mikrofonem też był nawet nie zły jednak szkoda, że mało osiągnął został zapamiętany jako ten Hardcorowy ze SummerSlam 2000 w jego walkach zawsze szły kije czy krzesła fajnie się go oglądało a do Main Eventu i do głównego pasa nadawał się idealnie jednak jak widać WWE go olało ważne, że został tam trochę zapamiętany jako ten, który rozdawał kije za czasów ery attitude :)

5.Ken Shamrock

Faktycznie Ken jest wspominany jako legenda miał swojej momentu w WWE jednak nie było one aż takie wielkie może postawa ciała nie była czymś wielkim u tego zawodnika jednak liczy się to, że był mistrzem UFC i do tego w dzisiejszym dniu jest zaliczany do Hall of Famerów MMA jednak czemu nie osiągnął nic w WWE patrząc na to miałem podobne umiejetności co Brock Lesnar w obecnym czasie Shamrock zdobył mniej ważniejszy tytuł Europen Championship jednak to za mało czemu nie ruszył w strone Main Eventu? nie zawalczył z kimś takim jak Kane czy Triple H o pas WWF Championship na jakimś PPV może nie przypodobał się Vince'owi patrząc na to, to WWE teraz chucha Brockowi prosto w tyłek za jeden występ, ale czy, by tak chuchali Ken Shamrockowi parę lat temu? raczej nie, chociaż gościu nie był taki zły w ringu i za mikrofonem szkoda, że taki talent się marnował jednak wiedział, że trzeba odejść, bo nic wielkie na niego nie czeka szkoda, że nic osiągnął jednak jedna walka w Main Evencie jakieś gali mu, by niezaszkodziła szkoda, bo w UFC tyle osiągnął a w erze attitude zero.

4.Gangrel

Bardzo Charakterystyczna gwiazda ery attitude nie, którzy nazywają go miss attitude, ale świeże osoby, które oglądają Wrestling nie wiedzą, kto Gangrel, bo był w tam tych czasach mało sławny ci, którzy oglądali Wrestling w tam tych czasach moga go nazwać Miss Attitude, bo to on był taką ikonką krwi w tam tych czasach miał nie zły gmmick i bardzo mroczny, ale jedno co mu brakowało to porządnego tytułu nie mówię o pasie WWF Championship jednak o pasie Europen Championship czy Hardcore Championship, którego w cale nie osiągnął jedno co zrobił to założył stajnie może krótko ona trwała jednak została zapamiętana, bo to pierwsz taka mroczna stajnia złożona z vampirów, ale jak pisałem brakowało mu tytułu trochę niesmaczenie go potraktowali szkoda, że nic nie osiągnął, bo były, by zapamiętany jako Legenda Attitude jego umiejetności może nie był takie wielkie, ale do wykręcenia dobrego starcia był nawet nawet może mistrzem za mikrofonem nie był, ale do bycia mistrzem akurat, chociaż pas Europen Championship mu się należał, ale potraktowali jak potraktowali go czasu nie cofniemy.

3.Big Boss Man

Szczerze mówiąc zdobył parę tytułów jednak należało mu sie troszke wiecej mógł zdobyć, chociaż pas WWF Championship dał nie złą walkę z The Undertakerem na WrestleManii 15 może nic wielkiego to nie było, ale tam Boss Man został zapamiętany jako wisielec na klatce Vince mógł z niego zrobić dobrego Main Eventra po powrocie zemścił, by się na całym Ministry jak i na Takerze później może jakaś walka o pas WWE Championship jednak jak widać dużo nie osiągnął jednak mistrzem za mikrofonem nie był, ale w ringu dawał radę i mógł, by zaszaleć w Main Evencie zdobyć pas WWF Championship, chociaż na 10 dni i wszyscy, by jakoś go zapamiętali jego gmmick był nawet nawet jak na mistrza to akurat z pasów mid-cardowych dosyć osiągnął jednak należało mu się troszkę, a to troszkę więcej mógł, by dostać push po tym wisielcu na klatce jednak jak widać po tym WWE go olało i znowu powtórka zrozrywki, czyli Austin i Rock albo Rock i Taker albo Taker i Austin a dla Takiego Boss Mana nie było już miejsca.

2.Billy Gunn

No szczerze mówiąc temu zawodnikowi dał bym większą szanse i drogę do Main Eventu, ale widać jak go potraktowali dali mu jedną szanse o pas WWF Championship, ale, wtedy to było momentum Triple H'a, który kiksił Stephanie w tyłek! a Billy'ego Gunna olali totalnie olali, chociaż był to świetny zawodnik został zapamiętany jako ten z New Age Outlaws, chociaż został zapamiętany ten jako z DX czy NAO jednak należało mu się wiecej to taka kopia Ziggler z Ery PG jednak Gunn nie ssał aż tak za mikrofonem a w ringu był świetny nie raz to udowadniła jak na swój wiek w obecnym momencie jeszcze dobrze walczy jednak szkoda, że nie osiągnął coś więcej, czyli, że nie dostał pasa WWF Championship, chociaż na miesiąc został, by zapamiętany w oczach fanów jednak ja widać WWE lubiało chuchać Triple H'owi w dupsko niż Gunnowi, który ma talent podobała mi się gmmick Mr.Ass był czymś dobry w erze Attitude jednak jak widać, wtedy to nie wystarczało.

1.Owen Hart

Na prawdę ubolewam, że nie widziałem go z głównym pasem za tam tych czasów po prostu idealnie, by się nadawał na mistrza! jednak jak widać WWE tego nie doceniło dopiero po śmierci zobaczyli jak, by z niego był, by świetny mistrz, ale jak widać dopiero po śmierci zobaczą jaki ktoś na prawdę jest jego brat Bret Hitman Hart osiągnał dużo jednak Owen to juz nie nie powiem Owen dostał pas Europen Championship!, ale to za mało w ringu był za dobry i w końcu musiał, by dotrzeć do pasa WWF Championship tylko czemu nie dostał szansy szybciej za mikrofonem też był nawet dobry, ale oczywiście WWE też na to nie patrzało a szkoda, bo był, by z niego nie zły materiał na mistrza i z pewnością wykręcił, by nie złą walkę z takim Triple H'em czy nawet z Kane'em stoczył świetną walkę z Austinem i tu był świetny materiał na Main Event tylko oczywiście WWE o tym nie myślało, bo trzepało kase na The Rocku i Triple H'u tak teraz trzepią na Johne Cena, szkoda, że nigdy nie został mocno doceniony przez Creative Team i przez Vince Owen Hart (*).

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

2

• Bryx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Trudno jest mi ocenić całość, tzn za całość 7/10, dobry pomysł, gorzej z wykonaniem, bo nadal masz problemy z ortografią i ogólnie stylem pisania, ale w tym temacie się wypowiadać nie będę bo moje raporty lepiej nie wyglądają :D. Piszę że trudno mi to ocenić, bo tak naprawdę o wielu z tych zawodników wiem jedynie ze słyszenia. Na pewno wiem że Malenko powinien w Twoim rankingu być wyżej, ale nie zgadzam się do X Paca, wygrał masę walk, był dobrze bookowany i nie umieściłbym go tutaj. Zabrakło mi jeszcze ...Viscery, tak Viscery, w tamtym okresie miał swój najlepszy gimmick a nie osiągał nic, ale rozumiem to z drugiej strony, gabaryty itd. Także trudno jest mi ocenić dużo z tych wyborów, Blackmana np w ogóle nie kojarzę, nigdy nie słyszałem o nim. Jak dla mnie dostajesz 7/10, pomysł dobry, pozdro :t_up:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Trudno jest mi ocenić całość, tzn za całość 7/10, dobry pomysł, gorzej z wykonaniem, bo nadal masz problemy z ortografią i ogólnie stylem pisania, ale w tym temacie się wypowiadać nie będę bo moje raporty lepiej nie wyglądają . Piszę że trudno mi to ocenić, bo tak naprawdę o wielu z tych zawodników wiem jedynie ze słyszenia. Na pewno wiem że Malenko powinien w Twoim rankingu być wyżej, ale nie zgadzam się do X Paca, wygrał masę walk, był dobrze bookowany i nie umieściłbym go tutaj. Zabrakło mi jeszcze ...Viscery, tak Viscery, w tamtym okresie miał swój najlepszy gimmick a nie osiągał nic, ale rozumiem to z drugiej strony, gabaryty itd. Także trudno jest mi ocenić dużo z tych wyborów, Blackmana np w ogóle nie kojarzę, nigdy nie słyszałem o nim. Jak dla mnie dostajesz 7/10, pomysł dobry, pozdro

Dzięki to dopiero początki zrobiłem ten ranking dziś z nudów, chociaż uważam, że ta lista do końca nie jest dobra jednak w nie, których miejscach nie wiedziałem kogo umieścić wieszy szkoda mi X-pac, bo mu bardziej wyższe miejsce się należało na przykład pas WWF Championship zawsze był blisko Triple H i bilisko Main Eventu, ale dotrzeć do niego nie mógł podobnie jak Billy Gunn jednym najgorszy atutem Viscery było to, że był on mocno nudny w ringu i dobrego Main Eventu, by nie wiwinął po prostu był blady, chociaż mało osiągną muszę się z tym zgodzić mało pasów takich mid-cardowych i tak dalej, Dean Malenko no szczerze mówiąc też nie wiedziałem go, na którym miejscu go umieścić miał talent, ale za mikrofonem wirtuozem nie był Blackmana mało, kto kojarzy może ci co lubieli oglądać ekstremalne starcia w WWF dzięki, że, chociaż odpowiedziałeś z ortografią daje jakoś radę ze składnią najgorzej ;/ interpunkcje jakoś nadrabiam pozdro.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/