Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rodzinka z NXT grubym stroyline czy przelotną sprawą?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.youtube.com/watch?v=xb_R6vHUB4w

Na dzisiejszym RAW WWE wypuściło promo Wyatt Family, które zapowiada jakaś grubą sprawe coś w stylu rewolucji dziś czytałem parę newsów na ten temat i jeden jest dość interesujący podobno Bray Wyatt ma duże poparcie na zapleczu za to, że tak świetnie pracuje za mikrofonem i w ringu, że zrobił duże postępy przez te 2 lata i, że wprowadził w swoją postać świeżość fani na tapinagch NXT kupili jego gmmick a co dopiero w WWE a Theme od razu poleci w uszy fanów, bo jak Wyatt w NXT wchodzi na rampe to od razu cała sala się kołysze fani od razu będą nucić ten Theme, ale teraz zadajmy sobie pytanie czy Wyatt Family będzie grubszą sprawą czy zwykłą przelotną stajnią? czyżby potencjalni przeciwnicy The Shield, bo Harper i Erick Rowan ruszą od razu do pasów Tag Team Championship! jednak co z Wyattem, który już kiedyś zadebiutował w WWE jako członek nexusa jednak teraz ma poważniejszą rolę będzie liderem swojej rodzinki zapowiada się psychopatyczna stajnia tak stwierdziłem po dzisiejszym promie na RAW i, że z pewnością będą prowadzili taką godną rolę jak w rosterze NXT zapowiada się interesująco jednak czy Wyatt ruszy po pas, ale jaki IC, a może WHC?, jeżeli przypodobał się Creative Teamowi w swoim nowym charakterze to może akurat dadzą mu szansę na zawojowanie w Main Evencie może to ten gruby angle na lato, że stajnia psychopatów rozgramia cały roster no, kto, by takiego czegoś nie chciał zobaczyć jak Wyatt Family likwiduje cały roster a przy tym nawet The Shield dawno nie było psychopatycznej stajni w WWE a do tego diwizja tag team na tym zyska, bo The shield będą mieli godnych rywali przeciwko sobie.

Jak myślicie Wyatt Family będzie grubszą sprawą czy przelotnym wejściem?, mnie trochę śmieszy ta stajnia, bo mi się przypomina Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną psychopatyczna stajnia, która rozpierdziela wszystkich od środka i te ich spojrzenia w każdym promie aż ciarki przechodzą.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

6

• DonCarlos

3

• Brem

3

• DEV1

3

Top użytkownicy w tym temacie

No mi się az buźka roześmiała jak zobaczyłem to promo na raw. Bo raz że Wyatt wreszcie dostaje się do rosteru, dwa że nie zmieniaja mu gimmnicku a trzy że zabiera ze sobą całą rodzinke. Bałem się że własnie będzie z tym kłopot, że nawet jak uznają że Bray jest jak najbardziej gotowy to będą mieli watpliowsci co do przerzucania do głównego rosteru Rowan'a i Harper'a któzy nie koniecznie prezentują tak wysoki poziom. No ale teraz własnie kwestia co się z nimi stanie. Moim zdaniem wystąpi pewien dośc istotny problem. Mianowicie w głównym rosterze mamy Shield, mamy ekipe Ziggler'a i mamy 3MB. Czyli mamy 3 heelowe trzyosobowe stajnie i Familia byłaby czwarta. I nawet jakby Langston się zaraz odwrócił i zostaliby po prostu parką a 3MB nie wliczać do tego zestawienia z racji jobberstwa to zostaje Shield. Jeżeli mieliby duże plany co do Wyatt Famili mielibyśmy dwie solidne stajnie zlożone z nowicjuszy zasługujące na push. Najłatwiej byłoby ich zwrócić przeciwko sobie ale no nie wyobrażam sobie tej psychopatycznej stajni jako faców a dla Shield faceturn byłby pogrzebaniem wszystkiego co zrobili i też nie wchodzi w gre. Tak więc są dwa wyjścia. Tak więc najlepiej żeby te dwie stajnie nie miały ze sobą nic wspólnego. Najlepiej żeby Shield w okolicach SummerSlam puścić do góry. Odebrac im jakos godnie pasy i puścić do ME a WF wtedy mogą zając ich miejsce i panować w midcardzie w oczekiwaniu na swoją kolej. Ciężko powiedzieć gdzie znajda dla nich obecnie miejsce ale myslę że jak juz się na ich debiut zdecydują to ich nie zmarnują. Tak czy siak bardzo się ciesze i czekam na tą patologiczną rodzinke.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pamiętam Wyatta jako Husky Hurrisa, był wtedy nudnym, nic nie znaczącym pionkiem Wade'a Barreta. Teraz wraca pod innym gimmickiem, razem ze swoją rodzinką. Liczę że dostaniemy ciekawą stajnie, być może nawet (chyba nigdy nie widziany) feud heel vs heel w wykonaniu stajni. Byłbym na tak, co prawda pewnie Wyatt i jego rodzinka odbiegają umiejętnościami znacząco od Shield, ale gimmick obie ekipy mają kozackie. Fajnie będzie ich zobaczyć i mam nadzieje że obie ekipy zostaną na siebie napuszczone, i zobaczymy wielką walkę Shield vs Wyatt Family. To tyle ode mnie.

Piwo za dyskusje ; ). :t_up:

• Urządzenie:  Windows

Pamiętam Wyatta jako Husky Hurrisa, był wtedy nudnym, nic nie znaczącym pionkiem Wade'a Barreta.

Gówno prawda. Husky już od pierwszych odcinków drugiego sezonu NXT wyróżniał się najbardziej spośród wszystkich zawodników. Czołg z silnikiem ferrari miał spory potencjał który jednak WWE szybko rozjebało najpierw nie wpuszczając go do finału tego show na rzecz takich tuz jak Alexa Riley który w najlepszym momencie swojej "kariery" był workiem treningowym Johna Ceny, czy Kaval który po całkiem fajnym story z LayCool w NXT zniknął prawie od razu. Potem ponownie zrobili mega głupotę z postacią Harrisa i zrobili z niego członka Nexusa kiedy ten chylił się już ku upadkowi. Odegrał tylko swoją rolę jobbując gdzieś przed WM Ortonowi podczas jego feudu z Punkiem. To było cholernie głupie bo ten zawodnik nawet bez specjalnego gimmicku zdecydowanie nadawał się do głównego rosteru i był o wiele ciekawszy niż połowa ówczesnych zawodników.

Całe szczęście ktoś wreszcie poszedł po rozum do głowy i zobaczył że mają gotowego zawodnika w tym FCW/NXT i postanowili go teraz wyciągnąć. Z nowym ciekawym gimmickiem(całe szczęście że ten początkowy pomysł na niego z maską i szczekaniem przepadł po tygodniu) oraz z jakimiś dwoma bliżej nieokreślonymi jobberami. Uczestnictwo jobberów wskazuje na to że chcą to jakoś ruszyc i w razie czego najgorsze baty będą zbierali właśnie oni.

Najłatwiej byłoby ich zwrócić przeciwko sobie ale no nie wyobrażam sobie tej psychopatycznej stajni jako faców

E tam. Mankind, Taker, Kane - też niby takie typowo mroczne gimmicki, a nikt nigdy nie kwestionował ich wiarygodności jako face'ów. Jako że WF są bliżej nieznani szerszej publice nie tyle istotne będzie ich zachowanie co to na przeciw kogo staną. Jeśli na wstępie zaatakują Great Khaliego i Hornsa to zbiorą heat od publiki i ustawi ich to w roli heelów, jeśli za to w debiucie zmarszczą jakiś heeli jak chociażby takie 3mb to zostaną face'ami. Zachowanie nie odegra większej roli. W końcu ktoś pierdolnięty nie koniecznie musi byc zły ;)

Całe szczęście ktoś wreszcie poszedł po rozum do głowy i zobaczył że mają gotowego zawodnika w tym FCW/NXT i postanowili go teraz wyciągnąć. Z nowym ciekawym gimmickiem(całe szczęście że ten początkowy pomysł na niego z maską i szczekaniem przepadł po tygodniu) oraz z jakimiś dwoma bliżej nieokreślonymi jobberami. Uczestnictwo jobberów wskazuje na to że chcą to jakoś ruszyc i w razie czego najgorsze baty będą zbierali właśnie oni.

Racja racja panie Carolsie :) podobno na zapleczu podniecają się mocno debiutem Wyatt Family za kulisami twiedzą, że to najlepszy pomysł WWE od dawna, że ta trójka może wprowadzić coś ciekawego i świeżego, bo dawno nie było coś w stylu psychopatyczna stajnia, kiedy takie coś było 15 lat temu debiut The Brood był to bardzo szokujący debiut jak dla pubilik, bo, kto, by pomyślał, że w tam tych czasach powstanie stajnia z wampirami albo, że The Undertaker przejdzie Heel Turn zakładając Ministry of Drakens szczerze mówiąc ja stwierdzam, że w WWE powstanie taki nalot jak za czasów ery attitude, że nabierze się pełno talentów przykładem są Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Regins, którzy obudowali WWE i nawet Smackdown da radę obejrzeć w dobrym stopniu panowie dostawają dość czasu i wszystko idzie w dobrym kierunku teraz jeszcze dojdzie Wyatt Family Bray Wyatt ruszy do tych mocniejszych zawodników za pewnie a jego bracia ruszą do pasów Tag Team dwizja nam się odbudowała jak jeszcze dojdą takie osoby jak Ohno, Graves, Kruger, Conor Brian, Sami Zayn, Del Sol, Callihan, Rodzinka Wyatta do tego dodając jeszcze obecne osoby w rosterze Daniel Bryana, CM Punka to mamy Indy Era :P cieszy mnie to, że WWE w końcu coś zmienia, bo ciągle nie można liczyć na takie osoby jak Brock Lesnar, Triple H czy Rey Mysterio czas na młodych, którzy też muszą być kilka lat później zapamiętane. Zgodze się z tobą Carlos, że to Wyatt powinien wygrać NXT jednak jak widać jego gmmick ani gust walki nie podpadł WWE do oka i od razu go cofneli do rozwojówki, ale dobrze, że nie zwolnili, bo teraz dostaniemy miła ciekawą stajnie do oglądania.

Nie chodziło mi o to że miał to NXT wygrać, bo sam wtedy kibicowałem raczej młodemu Henningowi który wydawał się wtedy oczywistym materiałem na gwiazdę. Znane nazwisko, niezły wygląd, całkiem przyzwoity w ringu, do zniesienia przy micku. Był też Kaval którego największą zaletą było kozackie story z jego mentorkami. Jak się jednak okazało Kaval poskakał w WWE parę miechów po czym zniknął, McGillicośtam również nie okazał się taki fajny jak się wydawało i jego również wepchnęli do tego Nexusa. Największą porażką oczywiście okazał się Riley który najlepsze co miał w sobie to theme song, poza tym był jednym z wielu szaraczków. Na tamten czas Husky nie był faworytem NXT, aczkolwiek kolejne miesiące pokazały że to jednak rzeczywiście on nadawał się do tego zwycięstwa najbardziej.

abierze się pełno talentów przykładem są Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Regins

Pomimo tego że sam nimi się nigdy nie zajarałem to jestem w stanie zrozumieć argumenty dlaczego Rollins czy Ambrose są spoko, ale Regins? Przecież poza tym że jest napompowany i ma na twitterze zdjęcie z Rockiem to niczym innym się pochwalić nie może. ch***y w ringu, zero charyzmy, ot kolejny Mason Ryan czy Ezekiel Jackson, tylko zadebiutował w uniformie a nie w ciasnych gaciach. :waving:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Promo jest zajebiste. W końcu czeka nas jakaś psychiczna stajnia. Dawno tego nie było i jestem ciekaw jak toi wszystko się potoczy. Nie oglądam NXT, ale podobno są w porządku. Najważniejsze jest to, przy kim się zakręcą, z kim będą feudować. The Shield? Możliwe, bo nie widzę tutaj konkurentów dla panów z Purzeczko. Poczekamy na któreś RAW i zobaczymy...

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Najważniejsze jest to, przy kim się zakręcą, z kim będą feudować. The Shield? Możliwe, bo nie widzę tutaj konkurentów dla panów z Purzeczko. Poczekamy na któreś RAW i zobaczymy...

Szczerze mówiąc to ja myślę, że zaczepią się koło Main Eventerów, czyli Randy Ortona, Sheamusa itd. The Shield walczy o sprawiedliwość i myślę, że nie będzie, im się chciało feudować z Wyatt Family. po prostu ruszą do tych solowych zawodników zrobią podobne wejście do The Shield pierw rozpierdzielą tych najważniejszych a później ruszą do pasów nie wiem, co z Wyattem fajnie, by było jak, by ruszył po pas WHC a jak nie WHC to IC, żeby było fajnie i miło albo za debiutem Wyattów się coś kryje i może nie tylko oni zadebiutują, a może jakiś ich wróg, z którym będą prowadzić wojnę faktycznie dużo nie trzeba, żeby założyć jeszcze jedną stajnie w WWE tylko stajnie z Faceów faktycznie tu bardziej będzie chodzić o Wyatta, który jest bardzo chwalony na zapleczu i być może to on dostanie coś poważniejszego a jego rodzinka będzie mu tylko pomagać w tych ważnych sprawach, bo w końcu to Wyatt jest Liderem tej stajni ja myślę, że ten cały angle z Wyatt Family nas pozytywnie zaskoczy z tego co słyszałem, że feud Rybacka z Cena ma się zakończyć na czerwocowym PPV, więc są duże szanse, że pierwszym przeciwnikiem Wyatta będzie Cena jednak w to nie trzeba wierzyć, chociaż fajnie, by było zobaczyć starcie Bray Wyatt vs John Cena..., chociaż jest to mało realne, ale jak Barrett dostał walkę z Ceną to Wyatt nie może fajny angle, by z tego wyniknął, ale jedno jest pewne ich debiut będzie wielkim szumem w rosterze.

Najważniejsze jest to, przy kim się zakręcą, z kim będą feudować. The Shield? Możliwe, bo nie widzę tutaj konkurentów dla panów z Purzeczko. Poczekamy na któreś RAW i zobaczymy...

Szczerze mówiąc to ja myślę, że zaczepią się koło Main Eventerów, czyli Randy Ortona, Sheamusa itd. The Shield walczy o sprawiedliwość i myślę, że nie będzie, im się chciało feudować z Wyatt Family. po prostu ruszą do tych solowych zawodników zrobią podobne wejście do The Shield pierw rozpierdzielą tych najważniejszych a później ruszą do pasów nie wiem, co z Wyattem fajnie, by było jak, by ruszył po pas WHC a jak nie WHC to IC, żeby było fajnie i miło albo za debiutem Wyattów się coś kryje i może nie tylko oni zadebiutują, a może jakiś ich wróg, z którym będą prowadzić wojnę faktycznie dużo nie trzeba, żeby założyć jeszcze jedną stajnie w WWE tylko stajnie z Faceów

Feud z Shield raczej odpada, to oni są stajnią, którzy walczyli o sprawiedliwośc odgórnie, zaczynajac od Ceny, a teraz kończąc na ludziach pokroju Bryana, Kane'a i Kingstona. Na co miałby zdać się im feud z rodzinką z NXT? Sorry, ale to nie poważne. Nie poważne jest też to, aby ruszyli do pasów na SmackDown. Wszystkie tytuły z Raw są w posiadaniu Shield i teraz kolejne tytuły miałaby przejmować druga stajnia? Wiem, że obecnie spory nacisk na nowych, których jest juz trochę za dużo, ale nie mozna zapominać o ludziach, którzy są tu dłużej. WHC ma Ziggler, kręcą się wokół niego Del Rio i Swagger, coś czytałem ostatnio o Cesaro, który zniknął. Serio przepych przy tych wszystkich pasach jest ogromny i raczej cięzko by było ich wepchnąć gdziekolwiek do pasa.

Ogółem to nie wiadomo w jakim charakterze zadebiutują, raczej pewnie jako heele, którym łatwiej jest się przebić z NXT, praktycznie dobrym był tylko Bo coś tam, którego już nie ma. Niewątpliwe jest, że taka stajnia rodzinna z Bray'em Wyattem na czele może mocno namieszać, jak pisał Carlos to Husky juz w NXT się wyróżniał, każdy wróżył mu karierę, ale dopiero gdy wrócił odnowiony dostanie szansę w głównym rosterze. Pozostaje czekać na debiut i komentować ich pierwsze kroki na Raw!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Seriously? Nie sądzę aby 2 nowicjuszy i gość który wypadł razem z resztką Nexusa trafili odrazu do ME z Viperem czy też Celtikiem. Hell NO & Kingston swoje rewanże wykorzystali także nie widzę dla Tarczy przeciwników na Payback - kto ma się z nimi pojedynkować ? Prajm tajm plejers, a może Usosi a może x0984184 Orton, Szajbus +ktoś. Raczej liczę że to oni będą wmieszani w feud z Tarczą z tym, że jedna grupa musi przejść Face Turn. Łatwiejszym sposobem zapewne będzie turn wayatów, bo ich jeszcze wielu ludzi nie zna z głownego rosteru, także nie będą na ich wejście skandować jako hellą.

Promo jest bardzo fajne i widać po nim że nie będzie to taka zwykła stajnia. Wygląda na to że będzie to chora stajnia która za wszelką cenę będzie dążyć do zwycięstwa albo zniszczenia swoich rywali. Ogólnie skład jest naprawdę niezły, Erick Rowan i Harper to dobre rozwiązanie postawić ich do walki o pasy tag teamów gdzie posiadaczami są zawodnicy z The Shield i to może oznaczać konflikt oby dwóch tych stajni. Natomiast Wyatt mógłby rozpocząć feud z Deanem o pas US i naprawdę zrobiło by nam się bardzo ciekawie w federacji. Dwie naprawdę dobre stajnie z szansą na wielką karierę w późniejszym czasie. Czekam niecierpliwe na debiut tych panów i co powiedzą ale co nam zaprezentują w swoich debiucie. W sumie stajnia może szybko zniknąć z głównego rosteru bo tylko Wyatt jest tak naprawdę gotowy na debiut, reszta zawodników może nie sprostać zadania i szybko stajnia się rozpadnie a Wyatt rozpocznie karierę solową co moim zdaniem wyszło by mu na lepsze. Dzięki za dyskusje. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Seriously? Nie sądzę aby 2 nowicjuszy i gość który wypadł razem z resztką Nexusa trafili odrazu do ME z Viperem czy też Celtikiem.

Przypomnę że parę miechów na samą górę karty do walk z Rybackiem, Ceną, Ortonem i resztą kompletnie z dupy wyskoczyło trzech debiutantów. Do tego parę lat temu wspomniany przez Ciebie Nexus zadebiutował na podobnej zasadzie. Tyle że wtedy do głównego rosteru przebojem od razu wdarło się... 8 osób bodajże. Także nic nie jest niemożliwe jak mówi slogan adidasa. :roll:

Przypomnę że parę miechów na samą górę karty do walk z Rybackiem, Ceną, Ortonem i resztą kompletnie z dupy wyskoczyło trzech debiutantów. Do tego parę lat temu wspomniany przez Ciebie Nexus zadebiutował na podobnej zasadzie. Tyle że wtedy do głównego rosteru przebojem od razu wdarło się... 8 osób bodajże. Także nic nie jest niemożliwe jak mówi slogan adidasa.

Zgadzam się z tobą Carlos oczywiście 8 osób to za dużo jak na Main Event jednak trójka mogła, by śmiało zadebiutować i po rozrabiać trochę zatrzymali, by się koło Main Eventu i było, by ciekawie wszystko jest możliwe obecnie Wyatt Family mają duże propsy na zapleczu, więc na pewno dostaną przyzwoite Stroyline, bo muszą uwiargodnić sie w oczach fanów, żeby jakoś na nich reagowali jakieś parę ataków ze strony Wyatt Family na główny Baby Face'ów i pubilka na nich reaguje buczeniem nie raz popem o to chodzi w promowaniu co wpuszczą ich do rosteru i co od razu feud z jobberami no chyba nie pierw za pewnie zaatakują w stylu Shield później może małe spięcie pomiędzy Shield a Wyatt Family obecnie WWE chce rozbogacić Mid-Card później zajmią się Main Eventem takie moje zdanie.

Na pewno dostana jakiś konkretny storyline ale raczej nie od razu w ME. Rzadko bardzo się zdarza że ktokolwiek dostaje się od razu z bomby do ME a skoro Shield musi grzecznie poczekać na swoją kolej to z jakiej racji Wyatt Family miałoby z bomby iśc do ME. Plan sądze napewno na nich jest, bo odkąd Triple H ma więcej do powiedzenia nie są wprowadzani nowi zawodnicy bez konkretnego długofalowego pomysłu.

bo muszą uwiargodnić sie w oczach fanów, żeby jakoś na nich reagowali jakieś parę ataków ze strony Wyatt Family na główny Baby Face'ów i pubilka na nich reaguje buczeniem nie raz popem o to chodzi w promowaniu co wpuszczą ich do rosteru i co od razu feud z jobberami no chyba nie pierw za pewnie zaatakują w stylu Shield później może małe spięcie pomiędzy Shield a Wyatt Family obecnie WWE chce rozbogacić Mid-Card później zajmią się Main Eventem takie moje zdanie.

Atakowanie czołowych babyfaców moim zdaniem byłoby zbyt sztampowe. Zwłaszcza że zaledwie pare miesięcy temu w ten sposób zadebiutowało The Shield. Tutaj spodziewam się czegoś niespodziewanego i oryginalnego. ta stajnia ma szanse byc czymś na miare... nie to złe slowo czymś lepszym niż SES. Nie mówie że SES było złe bo pomysł był super ale w praktyce nie osiągneli oni zupełnie nic i ich potencjał został totalnie zmarnowany. A tu jest podobny motyw przewodni, lider robiony na guru jakiejś sekty.

Seriously? Nie sądzę aby 2 nowicjuszy i gość który wypadł razem z resztką Nexusa trafili odrazu do ME z Viperem czy też Celtikiem.

Hmm Orton i ME :thinking: Ostatnie ppv na którym Orton walczył w ME to chyba będzie... poprawcie mnie jeśli się myle SurviverSeries 2010? Potem co prawda jeszcze miał WHC ale odkąd go stracił na NoC 2011 nawet się nie zbliżył do jakiegokolwiek ME. Moim zdaniem Orton już dawno powinien przestać byc traktowany jako ME'er, no może mu się zdarza czasem na SD. Sheamus zresztą tez nawet jak był mistrzem zazwyczaj był w środku karty ppv lub nawet jako opener. Zreszta mniejsza, jeżeli ktos ma zadebiutować z przytupem musi się zakręcić koło jakichs dużych gwiazd. A co do 'gość który wypadł razem z Nexus' to chciałbym zauważyć że McGillicutty aka Axel zadebiutował dwa odcinki raw temu z czego w obu miał ME i to przeciwko Triple H'owi (który nie walczył na tygodniówce od 3 lat) i Cenie... No i w praktyce oba wygrał.

A moim zdaniem Wyatt ze swoją rodzinką zreszta tak jak i Shield prezentują o niebo wyższy poziom niż ten cały Axel który zaczyna mnie mega drażnić bo niczym nie zasłużył sobie na taki push no ale mniejsza o to. Tak czy siak po WF spodziewam się dużo i jak juz pisałem spodziewam się niespodziewanego.

Hmm Orton i ME :thinking: Ostatnie ppv na którym Orton walczył w ME to chyba będzie... poprawcie mnie jeśli się myle SurviverSeries 2010? Potem co prawda jeszcze miał WHC ale odkąd go stracił na NoC 2011 nawet się nie zbliżył do jakiegokolwiek ME. Moim zdaniem Orton już dawno powinien przestać byc traktowany jako ME'er, no może mu się zdarza czasem na SD. Sheamus zresztą tez nawet jak był mistrzem zazwyczaj był w środku karty ppv lub nawet jako opener. Zreszta mniejsza, jeżeli ktos ma zadebiutować z przytupem musi się zakręcić koło jakichs dużych gwiazd. A co do 'gość który wypadł razem z Nexus' to chciałbym zauważyć że McGillicutty aka Axel zadebiutował dwa odcinki raw temu z czego w obu miał ME i to przeciwko Triple H'owi (który nie walczył na tygodniówce od 3 lat) i Cenie... No i w praktyce oba wygrał..

Cd tego ME odwołałem się do jakiegoś postu wyżej, nie chodziło MI konkretnie o ME tylko wysokie miejsce w federacji, i nie sądzę że tak z wykroku Wayaci wbiją w to miejsce. Plan jest dla nich na pewno bardzo ciekawy, o czym przekonamy się na następnym RAW. Cd. "gościa z nexusa" to miałem na myśli Harrisa nie Axel'a.