Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lawler, Aries, Lesnar, Curtis [26.05.13r]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Hall of Famer - Jerry Lawler znów w ringu! Stety nie walczy o pas WWE. Tylko na gali, którą zorganizował Dory Funk Jr. Gala nazywała się !BANG! na Florydzie. Jerry wystąpił w niej w drużynie z Dory'm Funk'iem Jr (organizotarem), Johnny Magnus, Jessica Hill naprzeciwko nich stanęli Cory Weston, Quentin Hitchcock, Romero Youngblood and Hollywood Heather. Drużyna Jerry'ego wygrała, a najbardziej rozpamiętywany jest jego Piledriver na kobiecie.

WWE ma dwa plany odnośnie Lesnara. Mianowicie powrócić do jego feudu z Haunterem i prowokować Triple'a aż do tego, kiedy ten zgodzi się na walkę, a druga to taka żeby Brock rozpoczął feud z Ceną, a samo to miałoby prowadzić do ich spotkania w kwadratowym pierścieniu na SummerSlam.

Alberto del Rio świętował wczoraj swoje.. 36 urodziny! Najlepszego! Myślałem, że jest młodszy..

Curtis Axel to jest postać, która ma zostać strasznie wypromowana w najbliższym czasie. Zawodnik ma zostać wmieszany w poważny feud, ma zacząć mieszać w rosterze, a przede wszystkim przy pasach, jego wielkimi zwolennikami są władze WWE. Ma On się znów mierzyć z Jericho.

W TNA jest jakiś problem, że Aries pokazał komuś genitalia. Powiem szczerze, że średnio rozumiem cały tekst oraz o co w tym wszystkim chodzi. Jednak ma zostać On publicznie ukarany.. Dixie mu coś pokaże? :lol Oraz grzywna.

The Shield ma utrzymać swoje pasy na dłużej sytuacja jest tutaj szczególnie istotna z powodu kontuzji Reigns'a i tak jak w wypadku Dolph'a pasy nie zostaną zabrane z powodu braku mistrza.

The Big Show doznał kontuzji, ale nadal będzie występował. Nie ma więcej informacji na ten temat.

Sorry, że jest ile jest Matematyka > Internet.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

2

• Yao

1

• Ulicznik Xeb

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W TNA jest jakiś problem, że Aries pokazał komuś genitalia. Powiem szczerze, że średnio rozumiem cały tekst oraz o co w tym wszystkim chodzi. Jednak ma zostać On publicznie ukarany.. Dixie mu coś pokaże? Oraz grzywna.

Pokazał Christy Hemme dla beki. Z początku każdy miał to gdzieś.Jednak geniusz z TNA doszli do wniosku żeby Hemme go pozwała za molestowanie a ci go ukarali przez co zdobędą jakiś tam rozgłos i to że są konsekwentni w takich sytuacjach.Ogólnie typowy nonsens od TNA :waving:

#SmartFanZone

W TNA jest jakiś problem, że Aries pokazał komuś genitalia. Powiem szczerze, że średnio rozumiem cały tekst oraz o co w tym wszystkim chodzi. Jednak ma zostać On publicznie ukarany.. Dixie mu coś pokaże? Oraz grzywna.

Nic jej nie pokazał... Christy się pomyliła przy wejściu Ariesa i Roode i zapowiedziała ich jako Kaza i Danielsa. Aries się wkurzył i wszedł na drugie liny przy narożniku z tym że między nim a naroznikiem była jeszcze Christie i jego jak to napisałeś genitalia znalazły się bardzo blisko jej twarzy. Ogólnie jak dla mnie po prostu zachował się w ramach swojego gimmnicku i nie wiem z czego Christie robi taki problem... Widocznie się nie lubią. Cała sytuacja w spoilerze:

Odnosnie tej całej sytuacji to zgodze się z Bremem, że raczej sam improwizując zachował się jak na jego gimmick przystało. Od dawna gra złego i gdyby przeszedł koło złej zapowiedzi obojętnie to by było dziwne. Tak mógł się nieco wykazać, a że naskoczył na narożnik nieco spychając Christy w narożnik i że jego jaja były 40cm od jej głowy przez 2s to jakimś molestowaniem raczej chyba nie jest, chociaż kto wie jak to tam w TNA jest.

Odnosnie reszty newsów to super, że Lawler znów w ringu, czekać teraz tylko aż powalczy trochę i znów sam sobie urządzi Ambulance Match live do szpitala ;)

Curtis Axel debiut miał dość dziwny bo w koncówce i tak wszyscy o nim zapomnieli, a skupili się na kontuzji HHHa. Dla mnie jest w obecnej sytuacji zbędny, jest trzecim kołem od wozu podczas kiedy pod swoimi skrzydłami Heyman ma Punka obecnie nieobecnego i Lesnara. Dopiero po ich konfrontacji by się przydał ktoś nowy na stałe, bo Brock nie wiadomo nigdy ile zabawi w WWE.

Kontuzja Showa to wstrząs mózgu po Punt Kicku od Ortona na ER.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

* Jerry znowu w ringu no nie wiem po co mu występować w ringu miał zawał, a może ten zawał to stroyline ja już sam nie wiem miał zawał a występuje sobie w ringu rozumiem i szanuje decyzje Jerry w końcu najlepszy komentator w WWE, ale, po co mu wchodzić do ringu? przecież to kompletna głupota mam swoje lata to powinien tylko komentować dane gale no rozumiem, jeżeli miał, by wystąpić w jakimś tam segmencie jednak walczy to nie fani nie chcą stracić dobrego komentatora niech weźnie przykład z Edge, który od razu jak się dowiedział, że jest chory od razu zrezygnował z kariery ringowej.

* Kurde znowu feud Cena vs Lesnar albo Lesnar vs Hunter no nie to nie może przejsć ja chce widzieć feud Lesnara z Punkiem nie wiem czemu, ale Punk, by rozniósł Lesnar za mikrofonem a Lesnar rozniósł, by CM Punka w ringu zawsze był, by jakiś ciekawy brawl pomiędzy tymi zawodnikami jak nie CM Punk to przecież można sprostować mu Mark Henrego przecież, który ma podobno przejść Face Turn co tylko Cena i Hunter są w WWE nie rozumiem CT po prostu nie wiem po co, im drugi raz taki nudny feud, jeżeli Cena vs Lesnar polegało, by na tym feud co zeszłym roku zdzierżył bym to, bo Cena i tak boi się bestii, więc uszło, by jakoś jednak wolałbym zobaczyć jego spięcie z CM Punkiem.

* Curtis Axel poważną gwiazdą no nie ma się co dziwić jak kiedyś pisałem Hunter zaczyna powoli swoich ulubieńców wpychać do Main Eventu, więc nie ma się co dziwić Cena do końca życia Main Eventerem nie będzie mogę się założyć, że Curtis Axel zdobędzie w tym roku walizkę MITB jezeli ma mieszać przy pasach, bo tak napisałeś to widzę go jako Mr.Money In The Bank SD 2013 innej opcjii nie widzę wiecie co wam powiem wolę takie promowanie niż takie coś, co zrobili z Rybackiem dziś walka z Jericho i wiem, że panowie pokażą klase wiadomo Jericho ma talent w sobie Curtis tak samo może za mikrofonem nie jest mega, ale ringowo bardzo miło sie go ogląda.

Dzięki za dobrą paczkę newsów.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jerry w końcu najlepszy komentator w WWE

Zaśmiałem bez kitu. Lawler to najsłabszy komentator w większości zestawień przy stolikach WWE. Jerry był spoko kilka czy kilkanaście lat temu, ale na przestrzeni ostatnich lat wyprzedzili go wszyscy, Cole, Matthews, JBL, a nawet Booker T. Nie wspominając nawet JR'a czy chociażby okazyjnie CM Punka. A co do faktu że wrócił do ringu - no cóż jak się nie osiągnęło nigdy niczego wielkiego za czasów młodości i większą karierę zrobiło się za stołem to trzeba swoje 5 minut wykorzystać. Tylko żeby mu to bokiem nie wyszło gdy kolejny raz zejdzie za stołem podczas jakiegoś eventu WWE.

Curtis aka McGilili aka młody Henning może i ma za sobą cały zarząd, ale wielkiej kariery nie wróżę. Z gówna bicza się ukręci, popromują go, popromują w końcu zorientują się że to typowy przeciętniak i dadzą sobie z nim spokój via McIntyre, Barrett czy paru innych typków. Pytanie czyja wielka kariera skończy się szybciej - Fandango czy Axela? Bo obaj nagle z dupy dostali coś na co są stanowczo za słabi.

zaśmiałem bez kitu. Lawler to najsłabszy komentator w większości zestawień przy stolikach WWE. Jerry był spoko kilka czy kilkanaście lat temu, ale na przestrzeni ostatnich lat wyprzedzili go wszyscy, Cole, Matthews, JBL, a nawet Booker T. Nie wspominając nawet JR'a czy chociażby okazyjnie CM Punka. A co do faktu że wrócił do ringu - no cóż jak się nie osiągnęło nigdy niczego wielkiego za czasów młodości i większą karierę zrobiło się za stołem to trzeba swoje 5 minut wykorzystać. Tylko żeby mu to bokiem nie wyszło gdy kolejny raz zejdzie za stołem podczas jakiegoś eventu W

No ale ja i tak do niego szacunek będę miał i dla mnie był najlepszym komentatorem za czasów Ery Attitude nie mówię o dzisiejszych czasach chociaż RAW bez niego to trochę dziwnie by było jednak masz trochę racji jest słaby przy stoliku od paru lat w tam tym roku to nie zrobił nawet reakcji na powrót Lesnar kiedyś to krzyknął zdziwiony ale to też swoje lata nie ma co się dziwić.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Niestety Lawlera widzimy znów w ringu, podobno wykonał Piledriver na kobiecie, chociaż w sumie Taker też potrafił (Tombstone na Vickie). Obym nie widział go więcej w WWE jako wrestlera, bo jako komentator ma dla mnie dożywotni szacunek ; ).

Lesnar vs Hunter po raz 4? Nie chce. Nie odejmuje obu umiejętności ale w czterech pojedynkach wypruli z siebie cały Move Set, walczyli na 100%, nic więcej nie da się zrobić w ich wypadku. Co innego Lesnar vs Punk. Ale oby nie było tak że Punk face kozaczy a Lesnar dwa razy większy heel przed nim ucieka bo chyba się potne ogórkiem.

Axel ciągle dostaje push, fajnie się pokazuje, ale martwię się że zabraknie charyzmy, bo jak na razie bardziej charyzmatyczny jest Kofi Kingston... Oby jednak WWE się nie wycofywało z pomysłu promowania Axela, bo jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B

Big Showowi życzę jak najszybszego powrotu do ringu ; ).

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...