Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czas na wejście do głównego rosteru czy większy tłok?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czas na debiut czy mega tłok w rosterze NXT?

Corey+Graves+proximo+nxt+champion.jpeg

Witam was wszystkich dziś z nudów przeglądałem odcinki NXT patrząc na to obecnie jest mocny tłok na tygodniówce NXT chodzi mi o to, że parę osób mogło, by już zadebiutować w głównym rosterze, bo reszta czeka w kolejce do zadebiutowania w NXT. Obejrzałem zeszły odcinek NXT i o dziwo pojawił się tam Rick Victor prawdopodobnie członek Ascension i być może rozpocznie współprace z Conor Brianem. Właśnie, gdzie jest Leo Kruger od paru tygodni nie widuje go na tapingach NXT może jest szykowany do debiutu, bo tak długo, by się nie pojawiła lub nie wiem o jakieś kontuzji tego zawodnika? nie dawno Wyatt Family wyłączyło z akcji Kassuis Ohno czyżby też był szykowany na debiut w główny rosterze szczerze mówiąc to nie wiem ja licze na to, że zrobi mocne wejście i rozpocznie program jeszcze przed debiutem z Wyattem, który go wyeliminował z akcji na parę tygodni. Do NXT dołączył nowy zawodnik za pewnie każdy wie, kto Sami Zyan aka Generico jednak ja uważam, że długo w tym rosterze nie po będzie, bo go od razu do głównego rosteru wyślą za bardzo ambitny na micu i w ringu jest więc z pewnością Triple H wyślę go do głównego rosteru, żeby załatał dziury po Sin Carze swoimi lotnymi akcjami parę wrestlerów czeka na swoje wejście do NXT, mianowicie Judas Devlin, który pracuje z Conor'em na różnych Live Eventach!, więc jego debiut jest nieunikniony jednak jest parę osób, które mogły, by w końcu zaliczyć debiut obecnie diwizja Tag Team jest na wysokim poziomie może czas, żeby Bray Wyatt zadebiutował? razem z Wyatt Family w WWE obecnie mają pasy NXT jednak w główny rosterze, by się przydali mogli, by się pokręcić koło pasów Tag Team jednak nie odbierać The Shield od razu jest jeszcze jedna osoba jest to Corey Graves koleś już dość się wbił w NXT jego promo da radę oglądać walki tak samo, więc śmiało, by mógł zadebiutować w główny rosterze chodzi mi, mianowicie, że mało osób jest w Mid-Cardzie nie ma, kto feud o pasy IC czy nawet o pas US Championship przydał, by się jakieś debiuty, bo najprawdopodobniej już 1 lipca będą wprowadzać nowe osoby takie jak Sami Callihan czy Del Sol, więc może czas na wypchanie parę osób nie mówię wszystkich tylko z odpowiednią ilością teraz na przykład wywalił bym z rosteru nxt do głównego rosteru Wyatt Family, Corey Graves, Leo Kruger wszyscy mogli, by odgrywać znaczące role na Smackdown, bo oczywiście na RAW jest zawsze mega tłok i nie raz wypełnią odpowiednio czas nie raz, byle jak przydał, by się też zwolnienia w główny rosterzu, mianowicie wywaliło, by się mało znaczące się osoby takie jak JTG, Zack Ryder, Curt Hawkins, Justin Gabriel, Alex Riley którzy i tak za pewnie nic nie osiągną w WWE a dzięki, im zwolnieniom zwolni się miejsce dla takich gwiazd jak Ohno, Graves, Wyatt itd., bo jest mega tłok a jak jeszcze dołączą nowe gwiazdy to kompletny kisiel w rosterze nie starczy czasu i co będzie parę zawodników trzeba wypchać do głównego rosteru czy zgadzacie się ze mną?.

Spoiler z NXT, nie wiem dlaczego WWE zawsze podejmuje takie dziwne.

Bo Dallas pokonał Big E Langstona zostając nowym NXT Championem, nie wiem jest pełno zawodników którzy przerastają takiego Dallas a ten dostaje pas? no nie wiem nie wiem czy to dobra decyzja, miejmy andzieje że szybko go straci!

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie