Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Great American Bash - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Co wy na to kolejne mecze z RAW jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to dam w spoiler żeby nie było do mnie żalu, że odbieram przyjemność oglądania.

Mecz pań jak zwykle pewnie nikogo za bardzo nie interesuje i w tym momencie odwiedziu toaletę lub zrobi sobie coś do picia:P Drugi mecz Randy z Rhodes żal WWE nie ma zawodników musi sobie emerytów zapraszać taka fajna stypulacja ale tak rozstawiona nie spodziewam się wiele po nich.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

8

• Carmelo

6

• Scythe

5

• xero

4

Top użytkownicy w tym temacie

doszła nowa walka, nie wiem czy nie bedzie to spoiler, ale na wszeli wypadek :

United States Champion MVP vs. Matt Hardy

• Reputacja:   1

Po co ukrywacie spoilery? W końcu tytuł topicu mówi sam za siebie, kto nie chce spoilerów ten nie wchodzi. ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Ja spróbuje zatypować :P :

John Cena vs. Bobby Lashley

Johnny Nitro vs. CM Punk

Batista vs. The Great Khali

Edge vs. Kane

Randy Orton vs. Dusty Rhodes

Candice Michelle vs. Melina

MVP vs. Matt Hardy

Bardziej tu pogrubiłem wrestlerów którzy chcialbym aby wygrali ale to chyba na jedno wychodzi bo kibicuje tym lepszym !

I jeszcze jedno - wie ktoś jaka walka będdzie Main Eventem ??

Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

I jeszcze jedno - wie ktoś jaka walka będdzie Main Eventem ??

przeczytaj dokladnie caly temat od poczatku a znajdziesz odpowiedz na twoje pytanie... bo byla rozmowa na temat ME :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

No bo jak czytałem to było że chyba Edge vs. Kane (na me byłaby lepsza cena vs. lashley) ale to nie bylo tak dokładnie napisane wiec sie pytam !!
Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

Main Eventem TGAB jest walka Ceny z Lashleyem ;)
IT'S REAL... IT'S DAMN REAL!!!

1182789909469772b1b8713.jpg

THX Diablo !!!

Luk: Podziekuj mu na priv, tutaj rozmawiamy na temat zblizajacej sie gali, a nie slodzimy sobie.. Aaa i bylbym zapomnial: ostatni tego typu post, pozniej poleci 3 warn..

Edytowane przez Carmelo
  • 2 tygodnie później...

Powiem w telegraficznym skrocie:

opener: Walka bardzo dobra, a czego sie po takich wrestlerach mozna bylo innego spodziewac? Tylko finisher MVP jakos tak drewnianie sprzedany. Pomimo to najlepsza walka gali :)

Cruiserweight: Jak na uczestnikow tej walki to jakos cienko. Shannon prawie nic nie robil, Nobel jak na taka nieobecnosc na PPV"s niezle. Juz myslalem ze wygra Yellow Redneck, a tu cos takiego :shock: wwE juz przegina :!: W samej koncowce spiepszyli calkiem dobra walke.

Kendo Stick: Czy to po co bylo zawieszac ten kij skoro ani razu nie zostal uzyty? Ciekawe czy to nie koniec ich feudu.

Melina vs Candice: Ladnie ubrane, co do poziomu walki to nawet nie pamietam :P dobrze ze Candice dalej posiada pas.

IC Title: Bylem pewien ze Bulldoger obroni mistrzostwo bo i tak ten pas jakos za czesto zmienia wlasciciela. Byl moment ze nawet ja myslalem ze Hardy wygra :D

ECW Title: Dobra walka, bo dobzi rywale. Pomimo ze jakos nie lubie Nitro w nowym gmimicku to dobrze ze obronil tytul. CM wygra pewnie na SummerSlam.

Bullrope: Nie spodziewalem sie innego wynik, pewne bylo ze LK pokona kolejna legende, ale po tak beznadziejnej koncowce. Z tego wszystkiego najlepsza sprawa jest feud RKO z mlodym Rhodes'em.

Kane vs Khali vs Batista: Myslalem ze obejdzie sie bez emocji i nie bedzie nawet sekundy ciekawych akcji i jej zwrotow. Jednak Batista nawet nie pierdolil za wiele akcji i wyszedl nawet dobry mecz 3 monsterow. Pomimo ze Khali powinien trzymac sie z daleka od pasa to po 3 dniach nie mogl go stracic i bylem pewien ze bo obroni :P

Zajebisty Main Event: Przewinalem az do koncowki i to co ujrzalem nie zdziwilo mnie. Ale ze po 2 FU i ucieczce z STFU. Normalnie Lashley prwie jak mistrz pozwolono mu wybic sie z FU :lol:

Co do calej gali jak na WWE dobra. Pomimo tego ze w prawie kazdej walce stawka byl pas(znowu Night of Champs i jezeli WWE nie zmniejszy liczbe PPV w roku to bedzie tak chyba zawsze) to nie bylo zle. Jak na WWE 5/10

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Też się wypowiem, bo obejrzałem dwie walki (dzięki rambo za WMV).

Great Khali vs. Batista vs. Kane - Szczerze powiem, że juz dawnoooo podczas walki nie miałem takich emocji. Markowałem Kane'owi jak zwykły gówniarz i jak wyliczył prawie Batiste to wkurwiałem się jak małolat. Muszę przyznać, że Kane mimo że go bardzo lubię nie porusza się już jak za dawnych dobrych lat. Najlepszy z tej trójki wyszedł o dziwo Batista, a Khali nie nadaje się nawet na jobbera. Kiedys na forum była bardzo ciekawa rozmowa o non-sellingu i oversellingu. Nie wypowiadałem się bo miałem podzielone zdanie, ale po tej walce muszę przyznac że non-selling i to w wykonaniu tej indyjskiej kłody jest nie do przyjęcia. Szkoda Kane'a, ale ta walka poraz kolejny pokazała, że Jacobs to naprawde wspaniały worker. Ja w życiu nigdy nie jobnął bym temu "czemuś".

Cena vs. Lashley - to druga walka która mnie interesowała i którą obejrzałem. Szczerze przyznam, że Jasiek prezentował się w ringu nawet bardzo dobrze. Obaj pokazali naprawde ciekawą walkę i trzeba przyznac, że Cena pokazał się z dobrej strony. Lashley zreszta również. Szkoda tylko że nie było heel-turnu, bo ta walka wieńczy ten feud. Teraz czekam aż Orton odbierze pas Cenie.

53541565549537ccb6a05f.jpg

Ale przyznasz że Lashleya umiejętności biją na głowę skille jaśka... powinien go ktoś wziąśc na jakieś lekcje aktorstwa i mielibyśmy naprawdę niezłego champa....tylko bardziej by mi on pasował na smackdown.

8604393746a7059822ca3.jpg

Ale przyznasz że Lashleya umiejętności biją na głowę skille jaśka...

Oczywiście że tak i nie chcę tu bronić czy wywyższać Jaśka, ale pokazał dobrą walkę. Wiem też że to nie Lashley wyciągnął z niego maxa jak Undertaker z Batisty i dlatego stwierdzam że Cena wypadł w tym ojedynku conajmniej dobrze.

53541565549537ccb6a05f.jpg

Cena wypadł w tym ojedynku conajmniej dobrze.

Zgadzam się,ale lepiej by wypadł gdyby Lashley zdobył pas :P

A Khali po prostu...Musi wygrać :?

Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

W porównaniu z poprzednimi PPV WWE, GAB wypadło napewno lepiej. Dla mnie najlepszą walką wieczoru by mecz o IC Title. W porównaniu z Batistą czy Lashleyem, Umaga prezentuje się całkiem - całkiem jako power-wrestler,a walka z Jeffem mu się udała. Pojedynek Lashleya z Ceną, powiedzmy że mógł wypaść gorzej, niemniej widowiskiem raczej nie był ( zwróćcie uwagę na założone w tym meczu STFU... ) Nie spisali się za to MVP i Hardy. Nudna walka z nijakim, nagłym finishem... Triple Threat o złoto raczej nikogo nie zaskoczył, czego nie można powiedzieć o nowym właścicielu pasa Cruiserweight :D
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Wiecie co....wydaje mi się ze Khali (obym się mylił) potrzyma pas aż do powrotu Takera który w zasadzie jako jedyny go sklepał (pomijam Cene bo Cena to Peter Parker)

8604393746a7059822ca3.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Haha
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 596 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Mocno przewidywalna gala
    • KyRenLo
      Ostatnie Smackdown przed Backlash:  
    • KyRenLo
      Backlash 2025 już blisko, więc można jak zwykle rzucić po zdaniu z typowaniami. John Cena (c) vs. Randy Orton: Dla wielu powrót w przeszłość. Dla innych program dwóch legend. Rywalizacja była jak dla mnie na plus. Sama walka pewnie jakaś wybitna nie będzie. Najbardziej zastanawiające co wykręcą z finiszem starcia. Oczywistym jest, że Cena pozostanie mistrzem po tej gali, ale jak do tego doprowadzą? Jakaś interwencja? Blondas?  Ostateczny typ: John Cena wciąż z tytułem. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Heelowa Becky jest piękna. Sam program dobrze poprowadzony. Lyra też dostała swoje momenty. Na mikrofonie nie było tak źle, a nawet lepiej, niż oczekiwałem. Będzie z niej gwiazda. Moja sympatia względem niej wzrasta dodatkowo całkiem przyjemna do oglądania i nie chodzi tylko o same umiejętności w ringu które też są zadowalające. Wynik? No i tutaj może być różnie. Dwie opcje: Powrót Bayley, która nie dopuści do wygrania przez Lynch. Becky wygrywająca tytuł na trochę, żeby nadać trochę blasku na złoto, aby ostatecznie przegrać cały program. Ostateczny typ: Becky Lynch. Pat McAfee vs. Gunther: Akcja, gdy Gunther udusił irytującego komentatora była satysfakcjonująca i mi się podobała. Mam nadzieję, że walka będzie bardzo krótka. Gunther go dusi ten nie klepie i odpływa, a walka zakończona. Gunther nie przestaje i na ratunek wpada Goldberg. No coś w tym stylu. Niestety to całkiem realne. Ostateczny typ: Gunther. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Walka zapowiada się dobrze. Bez szans na nowego mistrza. Ostateczny typ: Jacob Fatu. Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Powtórka z RAW, gdzie Dom bronił tytułu po raz pierwszy. Walka była przyjemna, więc liczę na jeszcze coś lepszego na Gali Premium. Może dostaną odrobinkę więcej czasu i pozwoli to się wkręcić jeszcze bardziej. Finn i jego ewentualna zdrada? Chyba troszkę za szybko. Porażka Dominika nie ma sensu na dany moment. Ostateczny typ: Dom Mysterio. Wszystkim oglądającym życzę pozytywnych wrażeń.
    • KPWrestling
      3 pule rozeszły się w błyskawicznym tempie. Rozpoczynamy sprzedaż czwartej puli biletów na galę KPW Arena 29: Czas antenowy. https://kpwrestling.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #92 Data: 08.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Detroit, Michigan, USA Arena: Masonic Temple Theatre Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...