Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Exrterme Rules 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Exrterme Rules 2013. A oto walki:

0.

The Miz vs Cody Rhodes

1.

Chris Jericho vs Fandango

2.

WWE United States Championship

Kofi Kingston vs Dean Ambrose

3.

Strap Match

Sheamus vs Mark Henry

4.

WWE World Heavyweight Championship #1 Contendership

"I Quit" Match

Alberto Del Rio vs Jack Swagger

5.

WWE Tag Team Championships

Tornado Tag Team Match

The Shield vs Team Hell No

6.

Extreme Rules Match

Big Show vs Randy Orton

7.

WWE Championship

Last Man Standing Match

Ryback vs John Cena

8.

Steel Cage Match

Triple H vs Brock Lesnar

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• CezarMVP

1

• patryniu

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kofi Kingston vs Dean Ambrose - nie myślałem że kiedyś to napisze że walka o pas US Championship skradła show niestety to prawda, nie patrze na Hardcore tylko na umiejętności ringowe, Hardcore nie było, jednak fajne kontry, panowie świetnie się dogadywali w ringu no jak by dorzucili do tej walki Ladder Match to walka by skradła całe Extreme Rules, jednak i tak skradła pod umiejetnościami, warta obejrzenia oddaje na tą walkę głos.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Obie walki z udziałem Shield skradły show. Postawię jednak na tag tornado match. Ciągła akcja, kilka nowych "ruchów" (szczególnie tych drużynowych) i ładne zakończenie.

Walką całego PPV uważam Tornado Tag Team

Dawno nie używana walka, sprawdziła się świetnie plus fajne akcje dwójkowe. No i ładne zakończenie jak już zauważył Pietrek.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A ja się wyłamie i postawie na John Cena vs Ryback - Naprawdę bardzo podobała mi się ta walka, szczególnie końcowy spot który niestety prawdopodobnie rzeczywiście zrobił Cenie krzywdę. Ta walka jak dla mnie naj :t_up:

Wahałem się między TagTeam a Steel Cage. ME był dobry, emocje były mega pod koniec no i zakończenie takie jakie powinno być, zdecydowane i mocne zwycięstwo Lesnar'a. No ale jednak spodziewałem się po niej może trochę więcej jeśli chodzi o brutalność no i nie podobał mi się zbytnio motyw z kolanem. Oszczędzili nam kostki u Jasia to w zamian zobaczylismy taki motyw tu. Tak więc głos jednak na TT. Najlepsza walka TagTeamowa od lat jak dla mnie. Bryan i Rolins dali czadu, Shield pokazało że fajnie współpracują też w dwójke ipokazali sporo ciekawych wspólnych akcji jak napisął Pietrek. Tak więc Tag Team Match!

Oczywiście Tag Team Match. Obie drużyny wielokrotnie ze sobą walczyły, ale tutaj wyszło im to szczególnie dobrze zwłaszcza, że nie trzeba było dokonywać zmian. To chyba przeważyło. Dostaliśmy kilka świetnych akcji drużynowych. Kane i Reigns odpowiadali za tą siłową stronę walki, a Bryan i Seth dali nam widowisko, które naprawdę mogło się podobać. Zdecydowanie jedna z najlepszych walk Tag Team w ostatnim czasie, a już na pewno w tym roku. Na plus również pomysłowe, ciekawe zakończenie.

deathnotep.png

angle_02.gif

Mój głos również idzie na Tornado Tag Team Match. Oczywiście nie była to walka jakie możemy zobaczyć w PWG, ROH czy nawet Puro ale jak na standardy WWE wyszło bardzo dobrze. Początek nieco sztampowy i zgodny z przewidywaniami a więc raz bije się jedna dwójka, za chwile druga dwójka. Na szczęscie z każdą chwilą zaczeli się rozkręcać tak, że wyszła z tego przyzwoita walka. Zastrzeżenia można mieć do długości pojedynku bo liczyłem na te 2/3 minuty więcej.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja zgadzam się z Takerem, walka o WWE Championship była niesamowita, walkę oglądałem z zapartym tchem, i byłem pewien w niektórych momentach, że kreatywni zrobili coś dobrego dla WWE i dadzą pas Rybackowi. Ostatni spot świetny, tylko zakończenie lipne, Cena powinien przegrać ,bo Ryback wstał a debil sędzia nie liczył.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Ja akurat zagłosuję na walkę Steel Cage Match dlaczego ? Moim zdaniem walka naprawdę wypadła bardzo dobrze, feud co prawda już jest bardzo nudny ale obaj panowie stypulację bardzo lubią i pokazali że są jeszcze dużo warci. Naprawdę było wiele ciekawych momentów i szczerze mówiąc myślałem że ta walka będzie o wiele gorsza a tutaj miłe zaskoczenie mnie spotkało.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ja głosuje na Randy Orton vs Big Show, kto by pomyślał, że taka obsada może wykręcić taką walkę, jak dla mnie pojedynek był emocjonujący i przerósł moje oczekiwania, jak na nich tempo walki było szybkie, przez co się nawet nie nudziłem, oczywiście gdyby nie stypulacja oglądalibyśmy zapewne flaki z olejem, ale od tego one są. I ta końcówka walki... stęskniłem się za tym.

iBzvb2JSpQNRM.gif

Należy pochwalić każdą walkę, gdyż dla mnie nie było aż takich słabych punktów. Oczywiście, można przyczepić się, że zawodnicy w pełni nie wykorzystali danej stypulacji, ale trzeba się cieszyć z tego, że w końcu gala Extreme Rules, ma jakieś ciekawe postulaty niż zwykłe starcie 1 na 1. Sądzę, że śmiało można zagłosować na match TT, gdzie każdy z panów miał swoje 5 minut na podwyższenie temperatury widzom, a do tego wszyscy razem dobrze wypadli. Pierwsza walka TT od dawna, która naprawdę mi się podobała. A może to dlaczego, że tornado? ;P WWE Tag Team Championships

• 3 tygodnie później...

Rewanżowy mecz z Wretlemanii? Do tego ze stypulacją Steeg Cage, w takich pojedynkach zawsze jest ciekawie i tak samo było i tym razem! Niestety jedyny minus walki, to to, że od początku znaliśmy zwycięzce, bo przecież Trilpe H nie mógł wygrać z Brockiem dwa razy pod rząd, ale mimo tego walka była znośna i dość ciekawa.

Steel Cage Match

Triple H vs Brock Lesnar

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...