Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWP - World Wrestling Promotion by Arab

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWP - World Wrestling Promotion

75673961391418655221.jpg

Dnia 19/05/13 federacja WWP otwiera swoją działalność! federacja znajduje się w San Antonio, Texas jej właścielem jest Tony Honk pochodzący z Anglii.

Informacja od samego szefa, zapewnimy wam dużo rozrywki i ekstremalnych zasad, dużo ciekawych walk także zapodamy wam galę PPV, poniżej będzie znajdować się roster federacjii World Wrestling Promotion, tygodniówki będą się odbywać co poniedziałek jak i piątek, gale tradycyjnie w niedziele, wszystkich serdecznie zapraszamy do sięgnięcia po nasz produkt, zapraszamy wszystkich. Jeszcze mała drobna dla za ciekawionych informacja z dniem 17.05.13 WWP wykupiło większość zawodników z WWE, także biografie jak i także wszystko co jest związane z WWE.

Roster RAW:

rawiswarmysterious.png

- Edge

- CM Punk

- John Cena

- Kassuis Ohno

- Corey Graves

- Dean Ambrose

- Batista

- Brock Lesnar ( kontrakt podpisany na ograniczone występy)

- Triple H

- Dolph Ziggler

- Kane

- RVD

- Kurt Angle

- Road Dogg and Billy Gunn

- Piage

- Lita

- Big Show

- Seth Rollins

- Scotty 2 Hotty

- Alex Riley

- Daniel Bryan

Roster Smackdown:

WWE_Smackdown2.png

- Randy Orton

- Sheamus

- Bray Wyatt

- Del Sol

- Sami Callihan

- Wade Barrett

- Kofi Kingston

- Cody Rhodes

- Damien Sandow

- Evan Bouren

- Tyson Kidd

- The Undertaker

- Rhino

- Goldberg

- Christian

- Chris Jericho

- El Generico

- X-pac

- Ryback

- John Morrison

- Jack Swagger

- Alberto Del Rio

- Jeff Hardy

- Kurt Angle

World Wrestling Promotion PPV:

Shaw_PPV.png

1.Royal Rumble - Styczeń

2.No Way Out - Luty

3.WrestleMania - Marzec

4.Extreme Rules - Kwiecień

6.Backlash - Maj

7.Money In The Bank - Czerwiec

8.SummerSlam - Lipiec

9.One Night Stand ECW - Sierpień

10.Night of Champions - Wrzesień

11.Hell in a Cell - Październik

12.Armagedon - Listopad

13.Survivor Series - Listopad

14.TLC - Grudzień

Title Belts World Promotion -

Edge

thumblg.png

WWEWorldHeavyweight.png

ECW_Heavyweight_Championship.png

Sami Callihan

3622f464cc36.png

wwe-tag-team-championship-belt-1.png

24378415565738050072.jpg

Zapraszam wszystkich na jutrzejszy odcinek WWP RAW! będzie dużo niespodzianek jaki ciekawych walk, na galę są zapowiedziani mianowicie: Edge, CM Punk, Daniel Bryan, Dean Ambrose, RVD i dużo, dużo innych ciekawych gwiazd wszystkich serdecznie zapraszamy. Do tego mała informacja jeszcze, dziś wieczorem utworzę logo World Wrestling Promotion i parę prac graficznych.

Dodano:

WWP RAW #1

Gale otwiera oczywiście pyro-technika a przy stole komentatorskim są już Micheal Cole jaki Jerry The King.

King: Welcome to WWP RAW, dziś znajdujemy się w kanadzie w rodzinych korzeniach Edge, wzeszłym tygodniu byliśmy świadkami wielkiej rewolucji Tony Funk wykupił WWE!

Cole: Wykupił! wykupił, za mega pieniądze wprowadził nowe zasady, przywrócił starsze gale jaki wykupił parę gwiazdy z indyskijch federacji.

King: Od dzisiejszego dnia mamy nową erę w pro-wrestlingu czyli Era Promotion Attitude!

Cole: Zapraszamy na RAW.

______________________________________________________________________________________________

Po chwili na arenie Theme Song Tony Funka, który zmierza do ringu poprawiając krawat z uśmiechem na twarzy.

Tony: Welcome to RAW! witam was wszystkich serdecznie od dziś WWE! nie istnieje, wykupiłem tą federacje za grube pieniądze, wprowadzam mega czystki, czyli wszystkich obecnych zawodników pozbawiam pasów, inni dostaną szanse, wprowadza nowych zawodników do głównego rosteru.

Po chwili przemowę szefa przerywa Edge, który dostał ogromny pop ze strony fanów, przywitał się z nimi i ruszył po mikrofon.

Edge: Jestem bardzo zadowolony że ktoś w końcu zainteresował się WWE także tym całym biznesem sprowadza mnie tu jedna rzecz Tony, mam zamiar odegrać się na Punku który w zeszłym tygodniu na ostatnim odcinku RAW! powiedział na mnie parę złych rzeczy na RAW, jednak jest jeszcze coś sprowadza mnie tutaj mistrzostwo WWP!

Tony: Twoja opcja jest dość dobra, jednak jakie miał byś zamiary w obec całej federacji?

Edge: Starał bym się z całych sił, robił bym wszystko dla dobra federacji, moim celcem jest WWP Championship a także moim celem jest CM Punk.

Tony: Ok dostaniesz szanse, zapamiętaj sobie jedno nie możesz jej zmarnować, CM Punk był mega produktem WWE a ja nie pozwolę żeby mój produkt było o wiele, wiele gorszy .

Aż przemowę przerywa CM Punk który wszedł na rampę, CM Punk ma już przy sobie mikrofon.

CM Punk: Tony! nie zapomnij że mnie też wykupiłeś z całą federacją, więc może mi też należy się walka o pas WWP Championship, a ty Edge? spójrz na siebie, ja trzymałem rok pas stoczyłem walkę ze samym The Undertaker próbując przerwać jego streak!

Edge: Punk, Punk! ja byłem 4-krotnym mistrzem WWE, byłem 7-krotnym mistrzem wagi ciężkiej, stoczyłem walkę ze samym The Undetaker byłem bliski przerwania jego streaku! wiesz co CM Punk ty obecnie jesteś nikim, byłeś mega produktem WWE jednak w WWP będzie wielkim zerem, mam dla ciebie propozycje ja i ty w dzisiejsze walce wieczoru!

CM Punk: Zgodzę się jeżeli tylko pas będzie na szali! .

Tony: Ok zgadzam się, dzisiejsza walka wieczoru CM Punk vs Edge Ladder Match o WWP Championship!

CM Punk zmierzał w stronę ringu, jednak zatrzymał się przy ringu odchodząc do tyłu i krzycząc "The Best In The World.

____________________________________________________________________________________________________

Na zapleczu, powstała kłótnia między 4 zawodnikami.

Szybko sprawę zaspokoił Tony Funk.

Tony Funk: Wszystkim z pewnością zależy na tym żeby zawalczyć o pas IC! Fatal 4 Way Match Teraz czyli Dean Ambrose vs Alex Riley vs Daniel Bryan vs Corey Graves!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

1.Dean Ambrose vs Alex Riley vs Daniel Bryan vs Corey Graves Fatal 4 Way Match (IC Match) - Do ringu zmierza Dean Ambrose, wielkie buczeń ze strony fanów Dean nie przejmował się tym że fani na niego buczą jeszcze porwał plakat przed wejściem, Do ringu zmierza Corey Graves! który także został przywitany nie za ciepło, po chwili Theme Daniel Bryana który został przywitany mega popem jaki Chantem "yes,yes,yes", do ringu zmierza Alex Riley jako ostatni ale od tyłu został zaatakowany przez Sami Callihana! ten przeszedł od razu do konkretów wrzucił Alexa prosto w barykadę poszedł po krzesło i zaczął go okładać! później rzucił krzesło i wszedł do ringu pokazując na pas IC Gong! walka się rozpoczęła, Dean Ambrose zajął się Daniel Bryanem a Sami zajął się Corey Gravesem panowie wymieniali się mocnymi ciosami, po chwili Dean Ambrose wypadł Daniel Bryana się rozpędził i wykonał mu mocnego big boota, Dean Ambrose wpadł za stolki komentatorski! Corey nawala Samiego, jednak ten to kontruje wykonując mu Saito suplex przeszedł do pinu 1, jednak nie Daniel Bryana przerywa pin zaczął nawalać Samiego, po chwili do ringu wszedł Daniel który pomógł Samiemu wydostać się z tarapatów, wykonali wspólny suplex Bryanowi, teraz Sami vs Ambrose, Ambrose chciał wykonać closetheline jednak Sami się odsunął i wykonał Super Kicka Ambrose wpadł na liny jednak nie Graves wykonuje Back Kick Samiemu, Graves od razu ruszył na Ambrose wykonując mu Crossface chickenwing suplex! przeszedł do pinu 1 2! pin stopuje Daniel Bryan który od razu przeszedł do Head-and-arm suplex, Daniel Bryan się od wrócił dostał spear od Samiego który zaczął go okładać pięściami! sędzia zaczął odciągać Sami, jednak ten wyszedł zabrał krzesło, wymierzył chairs-shoota Danielowi, później wymierzył Graves'owi no i później Ambrose'owi, pinuje Dean 1 2! odskakuje, pinuje Graves 1 2! odskakuje, pinuje Daniel 1 odskakuje! Sami wkurzony aż po chwili wszyscy wstali spojrzeli się na siebie atak na Samiego! zaczeli go okładać! Graves się wkurzył podniósł go wykonał na nim Inverted brainbuster! Ambrose odbił się od lin wykonał Leg Drop! Daniel wykonał Calf kick, Daniel Bryan ruszył na Ambrose chciał mu wykonać Suplexa jednak ten to skotrował Enzuigiri, wszyscy zapomnieli o Gravesie który od wrócił Deana i wykonał mu MK Ultra! aż po chwili się nie spodziewał że za atakuje go Callihan i otrzymał mocnego Cactus clothesline w stylu Mick Foley to ogłuszyło Graves, Sami korzystając z okazji jak typowy Heel przy pinował Ambrose 1 2 3! z heelowym psycho - uśmiechem wstał i zabrał pas, idzie w strone rampy podnosząc pas IC!

Win: Sami Callihan New IC.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Do ringu zmierza Triple H który został przywitany buczeniem jaki popem ze strony starszych fanów, Triple H ruszył po mikrofon.

Triple H: Zjawił się tutaj, żeby zacząć grę którą prowadziłem w WWE! była ona długa bardzo długa ale powróciłem na dłuższy etat, na zeszłym RAW spotkałem kogoś, kto mnie upomniał żebym uważał na to co robię, na tą grę którą prowadzę sam, jednak nie zabrał tego do siebie! taka prawda że ja nadal tą grę prowadzę, byłem 8-krotnym mistrzem WWE, byłem 5 krotnym mistrzem wagi cieżkiej! to był mój cel i moja gra którą wygrał ze wszystkim którzy staneli mi na drodzę do mojego szczytu .

Przemowę Triple H przerywa Theme Batisty który został przywitany ogromny popem, Batista ruszył w strone ringu i na niego wszedł.

Batista: To nie jest gra, to nie są levele które ty przejdziesz, to jest biznes! muszę się z tobą zgodzić osiągnąłeś dużo w tym biznesie, jednak przypomnij sobie jak to ja z tobą walczyłem na WrestleManii 21 zdobyłem wtedy swój pierwszy tytuł i stałem się kimś federacji, musiałem długo na to pracować i bez żadnej mega gry i levelów tylko umiejetnościami które posiadam!

Triple H: Pamiętam jak skopałeś mi dupe, jednak był też momenty kiedy ja ci skopałem dupsko, moja gra jest taka że ją sam przechodzę, nie wiem jak oceniasz mojej umiejętności ringowe bo ja twoje średnio oceniam niestety Dave, wiesz co obecnie to pas World Champion został pozbawiony mistrza i rozważam taki plan czy nie postarać się o niego a po za pasem, moim celem będziesz ty!

Batista: Chciałbyś powtórkę z przeszłości, jednak nie już w zwykłej ciekawej stypulacji tylko Hell in a Cell Matchu, rzucam ci wyzwanie i rozpoczęcie naszej gry! nie cały tydzień temu pokonałem Randy Ortona wykonując na nim dwa finishery i to samo zrobię z tobą już na piątkowym Smackdown ja i ty we walce wieczoru o pas wagi ciężkiej i nie będzie to miłe spotkanie.

Batista szykuje się do ataku jednak Triple H się cofa, śmieje się ruszając w stronę rampy WWP. jednak co jest od tyłu New Age Outlaws atakuje Batiste! zaczynają go okładać, po chwili Road Dogg przyniósł krzesło i zaczeli okładać Batiste krzesłem, po chwili do ringu wrócił się Triple H, pokazał Billy'emu że by go rozpędził do niego! Batista wlecił i otrzymał mocne Pedgire! Triple H pokazał znak "suck it" opuszczając ring z New Age Outlaws.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Jesteśmy na zapleczu kamery pokazują zadowolonego Sami Callihan z pasem IC! który idzie przed siebie, jednak od tyłu atakuje go Alex Riley który wrzuca go prosto w drabiny które stały obok, podniósł go rzucił go w drzwi od garażu, sędziowie od razu przybiegli zaczeli odpychać Alexa, kazali mu się odsunąć, jednak Alex znowu zaatakował Samiego wykonując na nim DDT! podniósł pas i rzucił go na Samiego! krzycząc to jeszcze nie koniec.

Na zapleczu kamery złapał Rob Van Dama który przygotowywał się do walki, po chwili podszedł do niego reporter.

Reporter: Hej RVD, przygotowujesz się do walki?

RVD: Tak, tak przygotowuje się.

Reporter: Twoim przeciwnikiem będzie?

RVD: Jeszcze tego nie wiem, jednak mam nadzieje że ktoś porządny i skłony.

Reporter: Mógł byś nam zdradzić informacje dotyczące One Night Stand.

RVD: Jeżeli będę coś wiedział po informuje fanów osobiście w ringu, jeszcze w tej sprawie nie gadałem z Paul Heymanem.

Reporter: ok dzięki za wywiad.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

2.Rob Van Dam vs ????? No DQ Match - Do ringu zmierza już Rob Van Dam który został przywitany ogromnymi chantami "ECW", Rob już w ringu czeka na zawodnika.

Po chwili wybuchły płomienie do ringu zmierza Kane, który jest wściekły i widać że czerwony potwór nie będzie miły! od razu przechodzi do ataku wykonując serie ciosów w głowe RVD, od bicie od lin Big Boot jednak nie! RVD kontruje akcje i wykonuje Kane'owi Spinning crescen, Rob Van Dam od razu przechodzi do pin 1 Kane odskakuje, po chwili wkurzony Kane wstał złapał RVD wykonał mu Falling powerbomb, podnosi RVD jednak ten zaczyna kontrować i wykonuje serie ciosów w brzuch, Rob odbija od lin wykonuje Monkey flip na Kane, od razu wskakuje na narożnik wykonuje Five-Star Frog, jednak nie trafił! Kane od razu wstał odbił się od lin wykonał przeciwnikowi big boota, od razu pokazuje gest do chokeslama! Rob Van Dam wstał, Kane go złapał chce wykonać Chokeslama jednak nie bo RVD kto kontruje wykonał przeciwnikowi DDT, wchodzi na narożnik chce wykonać splasha! jednak Kane wstał złapał RVD'ego chce wykonać Chokeslama, jednak RVD chce to skontrować udaje mu się i wykonuje rywalowi swój finisher Van Daminator przechodząc od razu do pinu 1 2 3! Rob Van Dam wygrywa, cieszący się RVD pokazuje cieszący się gest fanom, jednak nie wiedział że Kane wstał odwrócił się! aż po chwili chokeslam! jednak to nie koniec Kane podnosi przeciwnika i wykonuje na nim Tombstone! Kane wychodzi po za ring, bierze krzesło z pod ringu, czeka aż RVD stanie, rozpędził się i wymierzył mocnego chairs-shota RVD'emu, pojawił się krew, po chwili Kane stanął na środku ringu z groźną miną i wykonał swój tradycyjny gest.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

3.New Age Outlaws vs El Generico & Del Sol Single Tag Team Match - Do ringu zmierzają New Age Outlaws który swoim tradycyjnym wejściem się zapowiedziało.

Do ringu zmierza całkiem nowa formacja czyli Del Sol & Generico którzy zostali przywitani ogromny popem ze strony fanów weszli całkiem w nowym luchia stylu. Wszyscy już są w ringu ok gong walka się rozpczeła, walkę rozpoczynają Road Dogg i Del Sol, Road Dogg zaatakował Del Sol mocnymi kopniakami rozpędził go, Del Sol odbił się od lin Road Dogg chciał wykonać Dropkick, jednak Del Sol to skontrował i wykonał Hurricanrana i pin 1! Road Dogg odskakuje, jednak szybko wstał i wykonał przeciwnikowi DDT! od razu przejście do pinu 1 2! jednak Generico zatrzymuje pin, po chwili do walki wtrącił się Billy Gunn jednak Generico wykonał mu Pumphandle slam! a Del Sol od razu wstał odbił się od lin i wykonał na Road Doggu Enzuigiri, szybka zmiana z Generico który od razu ruszył do ataku wykonując rywalowi Springboard cutter, od razu ruszył na Billy Gunna tylko ten się nie dał i zablokował Generico w narożniku Road Dogg z tego zkorzystał wykonał rywalowi Running knee drop, klepnął Billy Gunna który okłada Generio kopniakami, Billy Gunn odbił się od lin, jednak co robi Road Dogg idzie w strone Del Sol! drażni rywala żeby go zaatakował, Generico próbuje wykonać Super Kicka, jednak Billy to kontruje i zapina go Cross kneelock, Generico odklepuje! New Age Outlaws wygrywa, jednak co się dzieje na ring wśliznął Batista który wykonał Spear mocnego na Gunnie, Road Dogg próbuje pomóc swojemu Tag Team Partnerowi jednak co otrzymuje Batista Bomb, Batista wyśliznął się ringu wyciągnął młotek z pod ringu, wśliznął się do ringu! i zaatakował obu zawodników młotkiem, zabrał mikrofon " na ekranie wejścia pokazał się Triple H , Batista jeszcze raz wykonał spear na Billy Gunnie, przy tym wykonując swój gest!

Win: New Age Outlaws.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Main Event: CM Punk vs Edge WWP Championship Ladder Match - Do ringu zmierza Edge, który został przywitany ogromną owacją ze strony fanów, Edge już w ringu czeka na rywala, patrząc na drabiny. Po chwili Theme Song CM Punka który wszedł na rampe Punk wykonuje swój gest, rusza w strone ringu patrząc na drabiny z uśmiechem. Panowie już w ringu, gong! walka się rozpoczęła Punk ruszył do ataku, rozpędził Edge który odbija od lin, CM Punk wykonuje Kick Head! Edge leży, CM Punk wyszedł od razu za ring, wrzucił drabiny, po chwili wyciągnął krzesło które wrzucił do ringu, jeszcze do tego jeden stół, Punk wszedł do ringu jednak otrzymał DDT od Edge na drabine, panowie leżą Edge wstaje, Punk leży na drabinie, Edge wchodzi na narożnik, wykonuje splasha! obaj panowie leżą Edge wstaje rozkłada drabine, jednak CM Punk po chwili wstaje zabrał krzesło i walną Edge w plecy, po chwili rozpędził Edge prosto w narożnik, Edge w narożniku, Punk bierze rozbieg walniecie z kolana i Bulldog prosto na drabinę, Punk korzysta ze rozłożonej drabiny wchodząc, prawie dotyka pasa, jednak Edge wstaje i popchnął drabine, CM Punk spadł po za ring! Edge korzysta z tego rozkłada stół, wychodzi po za ring, wrzucił Punka do ringu, prowadzi go w strone stołu, próbuje go wrzucić na stół, jednak Punk krzyżuje mu plany znienacka zabrał Edge na bary! co się dzieje GTS! GTS! wyczerpany Punk wstał, złapał Edge i wsunął go na stół, rozłożył drabine, wchodzi na nią pomału jest na szczycie! wykonuje Elbow Dropa, jednak Edge się odsuwa a Punk prosto w stół trafia, CM Punk leży po chwili Edge dobiera się do drabiny, jednak nie zabrał krzesło i zaczął walić Punka żeby ten siły nie miał, po chwili rzucił krzesło, zaczął wchodzić powoli po pas, Edge trzyma pas! zdejmuje go! Punk o własnych siłach wyśliznął się z ringu, idzie ledwie co po mikrofon.

CM Punk: Udało ci się ale to nie oznacza że między naszymi sprawami jest koniec to dopiero początek!

Aż po chwili Edge się odwraca za nim Kassuis Ohno który od razu atakuje Edge wykonując na nim KO! po chwili CM Punka rusza w strone ringu wyśliznął się.

CM Punk: Widzisz Edge nie jestem sam, jest jeszcze ze mną mój przyjaciel, Edge to ja jestem The Best In The World a ty nikim! Ohno podniósł rękę CM Punka, takim obrazkiem kończymy dzisiejsze WWP RAW!

Win: Edge New WWP Champion!

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• fanfanfan

1

• Arab

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze nie dasz rady, szybciej zaczniesz niż skończyć. Taka tam motywacja.

dziś znajdujemy się w kanadzie w rodzinych korzeniach Edge,

Ja pierdole.. =))=))=))=)) Czyli gdzie konkretnie?

parę gwiazdy z indyskijch federacji.

Nie chodzilo o INDY, a nie INDIE?

Pierwszy segment marny, na 1. Wszystko co chcecie zawodnicy. Po co to w ogóle było? Żadna to podbudowa, nic. Każdy segment taki sam ch***y, trochę wyzywania, jakieś bzdury, a potem wymienianie swoich osiągnięć. A ja się podłożyłem Cenie, bla bla, ja też, bla bla bla, a ja 2 razy, bla bla bla, a ja 3... Ocenianie umiejętności ringowych, trochę beka. Walki żenujące, nie chciało mi się wszystkich czytać, popracuj przede wszystkim nad polskim, bo nie potrafisz odmieniać wyrazów i ni ch***ja wiadomo o co Ci czasem chodzi. ESTETYKA. Skala szkolna? 1+/2-.

Szczerze to do estetyki to ja bym sie nie czepiał, bo nie jest źle jak na początkującego, te oddzielenia kreską nawet źle nie wyglądają. Lepiej niż np. dwa obrazi jeden większy od drugiego czy cuś. Co do znajomości języka polskiego to już się nie będę wgłębiał, ale musisz to poprawić bo czyta sie słabo Segmenty głównie jak napisał Xeb - pierwszy to masakra. Jakaś niby bojka, nawet nie opisana i od razu wszyscy jej uczestnicy dostają się do walki o pas IC... Zero poodbudowy, wgl. czemu niby IC a nie głowny. Oba pasy rozdane na pierwszej gali. Słabo rozegrane. No ale bywa, ucz się i jak masz zapał to pisz. Oceniać nie oceniam, żeby nie zniechęcać ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Szczerze to do estetyki to ja bym sie nie czepiał, bo nie jest źle jak na początkującego, te oddzielenia kreską nawet źle nie wyglądają. Lepiej niż np. dwa obrazi jeden większy od drugiego czy cuś.

Rozpoczęcie walki, niech nie dodaje YT. ale jakaś zapowiedź, a nie wpisywanie i kilka linijek zajmuje samo wejście zawodników. Poza tym to wszystko jakoś tak brzydko wygląda, nie ma żadnego ładu. Chaos.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...