Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MVP, Ion, zwolnienia [18.05.13r.]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Były zawodnik WWE MVP, który zaliczył epizod w Japonii ma zasilić szeregi TNA. Podobno rozmawia On od dłuższego czasu z federacją Dixie.

Powodem dla, którego Antonio Cesaro ma nie być pushowany jest to, że według kreatywnych jest On po prostu nudny. Ostatnio informowałem o tym, że Vince nie jest jego zwolennikiem, ale czy to chodzi tylko o to? Swoją drogą Cesaro jest barwniejszą postacią w WWE, więc gdzie ta nuda?

PWIInsider podało informację, że niezależny wrestler Shaun Ricker, ten zawodnik ma być w WWE na kontrakcie rozwojowym. Zawodnik może być znany z Championship Wrestling w, której był heel'em, jego byłym managerem był świetnie nam znany Ś.P Paul Bearer. Ricker posiada dobre warunki fizyczne takie typowe dla zawodników w WWE 185cm, i ok. 110kg. Niektórzy mogą go też kojarzyć z amerykańskiego show w, którym grał The Rock'a.

W WWE przyszedł czas na zwolnienia, jednak nie są to zwolnienia zaskakujące. Głównie uszczuplno NxT pełna lista zwolnień na obecną chwilę to Derrick Bateman, Percy Watson, Sakamoto, Briley Pierce, Diva Audrey Marie, Brandon Traven, Diva Anya. Wśród zwolnionych jak widzicie znajduje się brat obecnego WHC Championa Dolpha Ziggler'a.

Skoro jesteśmy już przy pasie wagi ciężkiej, to creative-team nie zamierza odbierać pasa Dolph'owi w czasie jego leczenia. Jeden z pracowników powiedział, że podczas pauzy Dolpha nie można się spodziewać odebrania mu jego należności. Kreatywni nadal chcą na Extreme Rules zorganizować mecz z trzema zawodnikami+drabiny, jednak z powodu kontuzji plany mają zostać zrealizowane dopiero na Summerslam, oprócz oczywistych Swaggera i Dolpha ma dołączyć Alberto del Rio.

Dolph Ziggler jest lekko zawiedziony zwolnieniem brata, w krótkich słowach powiedział, że bratu jest ciężko, ciężko pracował, był najzabawniejszym facetem w NxT. Dodał, że po telefonie od brata pomyślał, że to najzabawniejsze oświadczenie zwolnienia w życiu, ale nie ma nigdzie info jak to powiedziano.

Zema Ion przeszedł zabieg, ale nadal narzeka na ostre bóle brzucha, oraz ciągle wymioty. Sytuacja jest poważna, bo ma On przejsć kolejny zabieg. Chodzi o usunięcia guza z okrężnicy(?), wszyscy mają nadzieję, że nie jest On rakotwórczy, trzymamy kciuki.

WWE w październiku ma wrócić do Abu Dhabi.

The Rock będzie grał kolejnego superbohatera, nasza gwiazdeczka tym razem dogadała się z Marvelem i ma zagrać Luke Cage'a.

Menadżer Greata Khaliego został aresztowany w piątek. Armit Swami został zatrzymany za rzekomy napad na sklepikarza w Indiach. Sklepikarz twierdzi, że Swami ze swoimi ludźmi wtargnął do sklepu i go zaatakował. Armit twierdzi, że tylko się rozliczał na prośbę własnej rodziny..

Niedługo ruszy drugi sezon WWE Saturday Morning Slam.

Dixie Carter skomentował rywalizację z WWE, miedzy innymi w Wlk. Brytanii podczas touru, który odbywał się w tym samym czasie. Ogólnie stwierdziła, że rywalizacja jest pozytywna, że ludzie mają wybór, że w ogóle robią sobie dobrze nawzajem.

W TNA ruszy druga edycja Gut Check, czyli Tough Enough TNA, jak już jesteśmy przy tej formie rozrywki WWE to w Gut Check pojawi się były uczestki TE Aj Kirsch, oczywiście zwycięzca otrzyma konrakt z TNA, pełna lista to John Klinger (Niemcy) Shanna (Francja)  Barry Ryte, Chance Prophet, Dab Savage, Dimitri Soliotopoulos (Francja), Facade, Jake Dirden, Judasz Yorick, AJ Kirsch, LuFisto.

Temat powrotu Batisty do WWE znów wraca, może jednak coś jest na rzeczy? Ostatnie spekulacje są związane z udzieleniem wywiadu w DVD Triple H'a, pojawia się On częściej w okolicach gdzie roster przebywa, jednak wszystkie podejrzenia są bezpodstawne, bo Batista pracuje nad filmem.

Większość zwolnionych celuje w Indy.
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arab

3

• Hacjend

2

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

* MVP w TNA za bardzo tego nie widzę, jednak miałem nadzieje że wróci do WWE a nie że ruszy w strone TNA, według mnie żadnego pushu w TNA nie dostanie więc niech wraca do WWE tam chociaż go Mid - Card będzie czekać, znajdzie się odpowiedni przeciwnik do pas IC, chętnie zobaczył bym powrót MVP jednak jak widać on jest zainteresowany TNA, może dostanie push mogę się mylić, jednak miał większą nadzieje że wybierze federacja McMahona.

* Antonio Cesaro nudny, no nudny on aż taki nie jest już niech nie przesadzają, przy pasie WHC mógł by śmiało się zakręcić niż siedzieć w martwym miejscu, oczywiście Antonio to świetny zawodnik który potrafi nawet wykręcić walkę, jednak do końca go nie kupuje, świetnym zawodnikiem jest ale mnie on kompletnie nie jara, mam nadzieje że dadzą mu szanse i walizkę, chociaż nie pokładam mega nadziei że dostanie walizkę, już prędzej Kofi Kingston jest nastawiany w strone walizki niż Antonio.

* Batista Im Back? hym wiecie to nie głupi pomysł, może on wciskać ścieme że nie wrócić i nigdy ale taka prawda że wróci, tylko w niespodziewanym momencie, miałem nadzieje że akurat ujrzymy go na Extreme Rules było by to coś mega szokującego jak by tak wszedł zaatakował Cena czy Lesnar i rozpoczęcie feud, jednak jak te wszystkie kuracje z odchudzaniem był tylko po to zeby grać w filmie to nie widzę żeby na jutrzejszej gali wrócił niestety.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

MVP przechodząc do TNA może przeżyć drugą młodość. W tej federacji przecież każdy zawodnik mający zapisane w CV - pracowałem w WWE, znajdzie coś dla siebie. Nie będzie to dla mnie niespodzianka, ale jeśli ma mu to w czymś pomóc, to czemu by nie spróbować? Powodzenia. Ziggler przez swoje poświęcenia, czasem niepotrzebne nabawił się kontuzji i nie wystąpi na ER. Dla widowiska jest to oczywiście wielka strata, ale przynajmniej Kreatywni pozostawili ciekawą stypulację w pojedynku Del Rio - Swagger. Oby coś ciekawego z tego wyszło. Plotkom ciąg dalszy. Wg mnie Batista już nie wróci, a przynajmniej nie powinien tego robić. Po co federacji same staruszki skoro można inwestować w młodych? The Rock :-/

Dzięki :t_up:

Wg mnie Batista już nie wróci, a przynajmniej nie powinien tego robić. Po co federacji same staruszki skoro można inwestować w młodych? The Rock

Niech wróci, nie po to żeby wygrać każdą walkę, jednak po to żeby promować młodych zawodników, wrócić może w stylu Chrisa Jericho który promuje każdą młodą gwiazdę więc Batista też niech wróci niech promuje takie osoby jak Seth Rollins, Dean Ambrose, Regins 4 lat temu wypromował CM Punka z którym toczył świetny feud, nie potrzebuje wracać po to żeby wygrywać tylko po to żeby promować, w końcu nowi zawodnicy muszą się wypromować na jakiś zawdonikach, Batista dużo przeżył w WWE więc mógł by śmiał promować nowe gwiazdy, podobnie jak Chris Jericho.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Niektórzy mogą go też kojarzyć z amerykańskiego show w, którym grał The Rock'a.

Mała poprawka. On nigdzie nie grał The Rocka tylko występował (albo występuje jeszcze) w show, które The Rock prowadzi. Owe show nazywa się chyba The Hero.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   1

MVP może w WWE dużo osiągnąć, w tej federacji mile widziany jest każdy z zawodników który ma w CV napisane - praca w WWE. Nawet kompletny jobber jak Chavo na koniec swojej kariery w WWE - w TNA osiągnął fajna pozycję.

Vince nie jest fanem Cesaro, ale Vince niedługo odejdzie i za sznurki pociągać będzie Hunter tak więc nie wiadomo czy pozycja Antonio znacznie nie wzrośnie ; ).

Ciekawie się robi przy pasie WHC, widać feud jeszcze z przed WM dał temu trofeum potężnego kopa, teraz należy to kontynuować.

Coś więcej o tych zawodnikach których podałeś.

Klinger w karierze stoczył 14 walk, jego bilans to 2-12. Nigdy nie walczył w jakiejś znaczącej federacji.

Shanna urodziła się w Lizbonie, w karierze stoczyła 7 walk, bilans 5-2. Ostatni pojedynek stoczyła jednak aż 3 lata temu, więc ciężko cokolwiek powiedzieć.

Barry Ryte nie ma żadnej ciekawej przeszłości, na ringach walczył dwukrotnie, obie walki przegrał, walczył m.i.n w jednym z handicapów z Rybackiem na Smackdown. Ciekawi mnie jego nazwisko - Piotrowski.

Chance Prophet - zupełnie nie wiem po co TNA taki zawodnik. Ponad 30 lat, tylko 3 walki w karierze (1-2), w dodatku ostatnia stoczona 8 lat temu w NWA. Jobber?

O Panu o nazwisku Savage nie mogę nic powiedzieć.

Dimitri Soliotopoulos - Zdawać się może że to Grek a jednak to Francuz. 30 lat, jedna walka 3 lata temu - przegrana. Było to gdzieś w Japonii.

Facade - jeden z ciekawszych zawodników, swojsko brzmiące nazwisko - Cichowicz. W karierze 13 pojedynków, bilans 1-12, walczył w kilku ciekawych federacjach jak CZW czy Evlolve.

Jake Dirden - Wygląda jak Mike Knox, w karierze 16 walk, bilans 2-14, OVW oraz NOAH to federacje które odwiedzał.

Judasz Yorick nic mi to nie mówi.

AJ Kirsch też nie zaistniał, tak naprawdę jedna jedyna walka na ringach podczas WWE Superstars w 2011, przegrana z Brodusem Clayem.

LuFisto to diva pochodząca z Kanady, chyba najbardziej doświadczona z grona kandydatów, 58 walk , bilans 28-29, walczyła w kilku fajnych federacjach m.i.n ROH. Może być ciekawym wzmocnieniem rosteru TNA.

A więc z małymi wyjątkami - nołnejmy.

Dzięki za newsy :t_up:

Proszę bardzo - Xeb dostał zjebkę od White'a za jakość newsów, i od razu jak to wszystko lepiej wygląda :t_up:

MVP w TNA - kolejny gość z WWE w TNa :?: Nie dziękuję - niech wraca albo do WWE, albo do Japonii. W TNA go nie chcę - Roster i tak jest już dostatecznie zdominowany przez byłych zawodników WWE. Jakiś tam Ricker - who cares, i tak poleci niebawem tak jak pozostała siódemka z NXT. Apropo NXT, wszystkie zwolnienia są jak najbardziej na miejscu i nie żal mi żadnego zawodnika, gdyż każdy z nich nic nie wnosił do NXT, no może poza Bateman'em, ale i tak słuch zaraz o nim zaginie. Co do sytuacji Zigg-Swag-Rio - oby następna walka o pas WHC odbyła się już na OTL. Obrona zaraz po PPV nie jest zbyt dobrym pomysłem, zwłaszcza po matchu ze stypulacją. Zawodnicy Gut Check - masakra, oprócz LuFisto i Facade, nie ma nikogo znaczącego, same oszołomy - skąd oni wogóle wzięli takich ludzi. Facade mógłby wygrać, bo wzmocnił by X Division. natomiast modlę się by nie dostała się do TNA LuFisto. To moja ulubiona zawodniczka i nie chciałbym oglądać jak podkłada się takim "perełkom" jak Tiffany.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Co do sytuacji Zigg-Swag-Rio - oby następna walka o pas WHC odbyła się już na OTL. Obrona zaraz po PPV nie jest zbyt dobrym pomysłem

To oni mają feudować według ciebie aż 3 albo 4 miesiące no chyba nie! OTL jest dopiero we wrześniu lub październiku, jeżeli ich rywalizacja według ciebie ma trwać tak długo to ja... dziękuje to prawie przez 4 miesiące, nie działo by się nic ciekawego przy pasie WHC, po Extreme Rules jest Payback! i tak mogą śmiało zakończyć rywalizacje o ten pas, jeżeli Swagger nie zebrał heatu na zapleczu to możemy być pewni że nawet może przejąć pas wagi iężkiej, Jack obecnie nie jest taki suchy i da rade go oglądać w ringu co mi się bardzo podoba, jego zeszła rola była tak cipo martwa, teraz zrobił się z niego taki monster-heel.

Bardzo fajne newsy. O to właśnie chodzi. Ja jednak poprawiłbym jeszcze temat newsów, bo w środku było zdecydowanie więcej/ciekawiej niż to co jest zawarte w nagłówku. Dodatkowo jakoś bardziej wyodrębniłbym też te kolejne newsy. Może stary dobry podział na federację, czy jakieś kolorowy banner? Keep it up.

To oni mają feudować według ciebie aż 3 albo 4 miesiące no chyba nie! OTL jest dopiero we wrześniu lub październiku, jeżeli ich rywalizacja według ciebie ma trwać tak długo to ja... dziękuje to prawie przez 4 miesiące

Masz rację w 100% - poprostu zapomniałem, że OTL zostało przeniesione na wrzesień czy tam październik :) Teraz ma być bodajże Payback czy jak to się zwie i chodziło mi właśnie o ten event.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wiele mówiło się już o przejściu MVP do TNA, ale szczerze powiedziawszy nie tyle co tam nie trafi, ale o tyle go tam po prostu nie chcę. Jak ktoś już słusznie zaznaczył w rosterze jest duży przepych, a większość to zmarnowane talenty wujka Vince'a. Montel jedynie by do nich dołączył. Co do zwolnień, osobiście uważam, że można było dać szansę kilkorgu z nich. Szczególnie szkoda brata Dolph'a. Zapowiadał się na interesującego zawodnika. W przyszłości mógłby zaistnieć chociażby w drużynie z Dolph'em. No i jeszcze Bateman - Z całego tego grona był najbardziej wyróżniająca się osobą. Do SummerSlam pozostało dużo czasu i nie widzę sensu w dalszym kontynuowaniu tego feudu. Pretendent wykorzysta swój shot na RAW, przegra, po czym Ziggler ruszy zapewne do Orton'a by ten mógł, go podpromować jako champa. Co do nowych ''gwiazd'' TNA to jedynie znana mi jest LuFisto, ale nie chciałbym, żeby tam trafiła. Chwilowy szum wokół niej po czym musiałaby podkładać się kompletnym beztalenciom pokroju Taryl czy Tessmacher ... Reszta to zwykłe oszołomy. W ogóle nie wiem skąd oni biorą takie ''talenty''.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...