Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW Five-Point Preview: 13 Maj 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

brock-invasion-preview.jpg

W zeszłym tygodniu, Brock Lesnar naszedł siedzibę WWE i zdemolował biuro Triple H'a.Co się stanie gdy dwaj wrestlerzy wagi ciężkiej staną w ringu twarzą w twarz w poniedziałek?Oto pięć powodów które dadzą ci do zrozumienia że to będzie wybuchowe RAW o 8/7 CT na USA Network.

1.Brock Lesnar i Triple H spotkają się twarzą w twarz !

20130509_EP_HOMEPAGE_RAW-preview_BROCKHHH.jpg

Po tym jak Brock Lesnar zniszczył biuro Triple H'a w siedzibie WWE w ostatni poniedziałek,Triple H wydał odważne wyzwanie:spotkać się z nim w jego drugim biurze-w ringu!Wyzwanie zostało zaakceptowane,co stanie się gdy dwie supergwiazdy spotkają się niecały tydzień przed ich walką Steel Cage Matchu na Extreme Rules?

2. Jericho vs. Fandango Dance-Off

20130509_RAW_Jericho_Fandango_LIGHT_C.jpg

Po raz pierwszy w historii Chris Jericho i Fandango zaprezentują swoje ruchy w konkursie Dance-Off.Czy The Ayatollah of Rock 'n' Rollah(oraz były uczestnik tańca z gwiazdami) zwycięży czy może jednak nowa gwiazda WWE znajdzie sposób na pokonanie przebiegłego technika tak jak zrobił to na najmniejszej ze wszystkich scen?

3.Kto będzie kolejnym celem Rybacka?

kanea.jpg

Na zakończenie zeszłotygodniowego Raw, Ryback wywołał wściekłość na twarzy mistrza WWE Johna Ceny po tym jak zatakował go krzesłem.Na Smackdown to Chris Jericho poczuł gniew bestii.Ich Last Man Standing Match na Exteme Rules jest coraz bliżej, czy Cena lub jego rywal zrobią krok do zyskania rozpędu na pay-per-view 19 Maja?

4.Czy poznamy tajemniczego wielbiciela Kaitlyn?

kaitlyny.jpg

WWE Universe nadal spekuluje kto może być tajemniczym wielbicielem WWE Divas Champion Kaitlyn.Nawet The Great Khali był w tej sprawie,próbując wytropić tajemniczego mężczyznę.Czy on pojawi się w końcu w tym tygodniu czy nadal będzie podziwiał mistrzynię div z daleka?

5.Jaki jest stan kontuzjowanego World Heavyweight Championa?

23750873.jpg

World Heavyweight Champ Dolph Ziggler doznał wstrząsu mózgu na Smackdown kiedy interweniował w walce World Big E Langstona z Jackiem Swaggerem.Do Triple Threat Ladder Match na Extreme Rules z Alebrto Del Rio i Jackiem Swaggerem już niecały tydzień.Czy jeden z jego rywali wykorzysta kontuzję mistrza ? O obecnym stanie mistrza wagi ciężkiej usłyszycie w Poniedziałek o 8/7 na USA Network.

Taka tam propaganda od WWE :waving:

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Bryx

1

• fanfanfan

1

• Arab

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

'Nowa gwiazda WWE znajdzie sposób na pokonanie przebiegłego technika tak jak zrobił to na najmniejszej ze wszystkich scen?'

Najmniejsza powiadasz :D. Taker Ci wpierdoli ; ). Uważam że ciekawe z tych wszystkich rzeczy będzie tylko spotkanie face to face Tryplaka z Lesnarem oraz Ryback. Reszta będzie nudziła a ten Dance Off... jedyny pozytyw jest taki że partnerką Chrisa Jericho będzie Polka Edyta Śliwińska. Dlatego obejrzę ten Dance Off, może coś o tym powiedzą, o tej partnerce, sam Y2J może ; ). 'From Poland, Edyta Śliwińska' z jego ust byłoby świetnym momentem :).

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Miało być najjaśniejszej ale słownik mi zmienił :(

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Uważam że teraz nie będzie miła pogawędka tylko brawl, za pewnie skończy się na tym że Brock Lesnar oberwie, nie zdziwił bym się jeżeli New Age Outlaws zainterweniowała i zbiło Brocka Lesnara ze te F5 z przed WrestleManii 29, oczywiście uważam że Paul Heyman będzie miał jak najwięcej do powiedzenia i panowie dadzą trochę czadu, obecnie dobrze prowadzony feud, trzyma się wszystko kupy, wiadomo jaki konflikt itd. jednak o to jest pytanie kto będzie następny czyli jaki cel będzie miał Brock Lesnar po Extreme Rules 2013?

2.Jedno co mnie cieszy to, to że polkę zobaczę w ringu w końcu ktoś z polskim akcentem wejdzie na ring i nawet sobie zatańczy, chętnie to obejrzę myślałem że będzie z tego kicha a tu zapowiada się fajna rozrywka, obecnie Fandango przypomina bardzo Johny Nitro z 2006 roku, patrząc na jego gmmick to na prawde mega kopia Morrisona z przed paru lat, czekam na ten segment, mam nadzieje że Edyta pokażę że jest polką z krwi i kości, a Chris zbierze mega pop! przy tym nucenie Theme Fandango i będzie ok.

3.Według mnie nie jego kolejnym celem będzie nikt na dzisiejszym RAW, zaliczył wszystkich Y2J,Kane,Daniel Bryana no jest jeszcze jedna osoba Sheamus no i może Kofi Kingston jednak po co dawać mu przeciwnika na 5 min, jak może sobie rozkręcić jakiś ciekawy segment z John Ceną, który się bulwersuje za zeszły atak na Monday Night RAW, w końcu chłopaki mają nawet dobrą podbudowe do tego feud i nie ma nic przeciwko żeby sobie dziś na mikrofonie posiedzieli, może jakiś atak znienacka, taki typowy klimacik przed Extreme Rules żeby narobić jeszcze lepszego smaka na daną walkę.

4.Wiadomo nic ciekawego z tego nie wyniknie, można się spodziewać że to będą bliźniaczki niestety, nie ma żadnego tajemniczego wielbiciela może ktoś z NXT, jednak ja w to wątpię, lubię Kati. ale obecnie przydała by się nowa mistrzyni aż się dziwię że federacja, jej daje tak długo trzymać pasa Divas Championship, chyba na to się zanosi że nie bawem pas poleci w stronę AJ lee.

5.Hym czy wykorzystają, wydaje mi się że będą oszczędzać Dolpha Ziggler przed Extreme Rules niestety, a na samej gali w ten same dzień straci jeszcze pas coś mi się tak wydaje, mógł by pobyć dłużej z tym pasem ale znając WWE odbiorą mu pas żeby nie zapeszać, za pewnie dziś zobaczymy kolejne konfrontacje z drabinami itd. obecnie feud jest dobrze rozwijany dziś ostanie RAW na którym wszystko się rozstrzygnie! oczywiście trzymam kciuki za Dolpha.

RAW zapowiada się nawet, nawet ale nie ma co oczekiwać wielkich rewolucji czy coś jeszcze innego.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Yao nie tłumacz się, przecież widzimy, że wrzuciłeś tekst do Google Tłumacza :D

A tak serio to spoko inicjatywa ze strony WWE, mi tam się przydała gdyż wrestlingu nie oglądałem od około miesiąca, takze pomogła mi nieco się zorientować no i przedstawiła co zobaczę jutro. Przede wszystkim pierwsza pozycja wydaje się być ciekawa, face to face, mam nadzieję na coś nowego niż zwykły brawl, dobry patent wykorzystany był przy okazji jakieś walki bokserskiej (Haye/Chisora/Kliczko - dwaj z tych trzech) z face to face przez szybę, ja bym im dał przez ścianę klatki, w końcu taką mają stypulację na ER. Dance Off z piękna Polką u boku Chrisa też chętnie obejrzę, myślę, że to będzie dalsze swego rodzaju ponizanie Fandango na jego froncie i dojście do kolejnej walki na PPV, którą chyba znów Fan wygra. Reszta raczej mniej ciekawa jak wielbiciel Kaitlyn, czy to, że pewnie rozwiniecie feudu o WHC nastapi pomiedzy Swaggerem i Del Rio, nie wspominając o Rybacku, który poskłada kogoś a z Jaśkiem i tak przegra i ch***j :x Dzięki za artykuł.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png