Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cesaro vs Vince, Sin Cara wraca, WWE Hardcore [12.05.2013r.]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Mimo, iż sami chcemy aby Cesaro został pushowany to jest to średnio możliwe, bo Pan Mcmahon nie jest jego fanem, a jak wiemy od niego całkiem dużo zależy.

:arrow: Podczas walk Swagger vs del Rio na House Showach jednym z haseł, które często zarzucała publika było "You Hurt Ziggler".

:arrow: Sin Cara, Bo Dallas i Adrian Neville pokonali The Prime Time Players oraz Michael McGillicutty. Jest to pierwsza walka Sin Cary od czasu kontuzji. Oczywiście była ona na HS RAW.

:arrow: Amerykański strongman Adam "Big Country" Scherr negocjuje z WWE.

:arrow: Dean Ambrose doznał kontuzji oka. Na stronie WWE.com są zdjęcia pokazujące ten uraz.

:arrow: Wszystkie z obecnych gal WWE PPV biją na głowę swoje poprzedniczki z ubiegłych lat jeśli chodzi o sprzedawalność, oglądalność itd. itp.

:arrow: Honky Tonky Man ma wrócić do TV.

:arrow:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KmDAtMhVdo Macie fajny filmik WWE Hardcore. : ) Co to za walka w tych kulkach??

:arrow: James Storm doznał jakiegoś urazu i jest w szpitalu.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

* Szkoda, ja też nie jestem jego zwolennikiem ale ma to coś, gmmick nie ma najgorszego, za ringem jest dobry, za mikrofonem nawet jest ale nie lubię zawodników tego typu, wolałbym żeby taki Kassuis Ohno dostał większy push niż Antonio Cesaro, McMahon to ma na srane w tej głowie od tych dolarów: Kidd mu nie pasuje, Evan tak samo, Morrison tak samo, Ziggler za pewnie też, szanuje za to co zrobił dla tej federacji ale muszę to powiedzieć, on jest kompletnie głupi, wybiera tylko tych przypakowanych a resztę masz szeroko w dupie! kiedy zejdzie on z fotela prezesa i odejdzie na zasłużoną emeryturę? już wole Triple H który promuje młode gwiazdy i nie patrzy tylko na mięśnie.

* Dolph Ziggler zbiera co raz większy pop, nie wiem czemu federacja jeszcze nie zdecydowała się na face turn tego zawodnika, oni by na nim trzepali taką kase że nie da rady tego opisać, chociaż jest Heelem to i tak fani za nim są, jego styl przypada kobietą do gustu i tak dalej, świetnie by się dogadywał z publiką był by drugim Shawn Micheals'em, podobno Vince jest zwolenikiem face'owego Dolpha, jednak coś stoi na przeszkodzie do jego face turn, tylko co?

* Dean Ambrose, doznał takiego małego rozcięcia, pomyślicie co on musiał przeżyć jak dostał od Brian na ToD 8 z tej elektrycznej piły do szlifowania drewna, dobrze że kontuzja nie wyklucza go z akcji, dla Dean Ambrose te rozcięcie to nic.

Dzięki za dobrą paczkę newsów.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Push Cesaro jak najbardziej się należy. Udowadnia to świetnymi walkami jakie tworzy na ME. Na micku też całkiem nieźle sobie radzi, na pewno na plus dla jego postaci to porzucenie tego okropnego gimmnick'u, który polegał na jodłowaniu. Szkoda, że ostatnio tak mało dostaje walk na tygodniówkach i czasu na pokazanie się w większej telewizji. Nie wiem, może to okres przejściowy. Może to tylko cicha przed burzą i szykują, go do jakiegoś większego programu? Jak dla mnie idealny kandydat do zgarnięcia czerwonej walizki na PPV MitB. Podobna sytuacja była z Miz'em czy Bryan'em. Można powiedzieć, że wszystko wdupiali, a tu ni z owego dostali taką szansę i ją wykorzystali. Z Antonio może być podobnie. Trzeba poczekać ...

* Dolph Ziggler zbiera co raz większy pop, nie wiem czemu federacja jeszcze nie zdecydowała się na face turn tego zawodnika, oni by na nim trzepali taką kase że nie da rady tego opisać, chociaż jest Heelem to i tak fani za nim są, jego styl przypada kobietą do gustu i tak dalej, świetnie by się dogadywał z publiką był by drugim Shawn Micheals'em, podobno Vince jest zwolenikiem face'owego Dolpha, jednak coś stoi na przeszkodzie do jego face turn, tylko co?

Nie ważne czy ktoś jest Face'm czy Heel'em fani kupią cię ze względu na to jakie posiadasz umiejętności, a nie to jakiego grasz skurwiela tak, więc nic dziwnego, że Dolph zgarnia taki pop skoro swoimi skillami kładzie na łopatki niemal cały roster. Po za tym Ziggler'owi po prostu Turn jest nie potrzebny. Idealnie sprawuje się w swojej roli, dostał tytuł. To wszystko o czymś świadczy. A to porównywanie do Shawn'a jest nie na miejscu. Jeśli powalczy jeszcze te 20 lat, każdą swoją walką przyciągnie widownie, a co ważniejsze osiągnie status legendy wtedy będzie można powiedzieć, że jest godnym następcą HBK'a.

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Prędzej czy później Cesaro swój czas dostanie, ja to wiem. Stwarza niesamowite walki, przy nim nawet Orton osiąga apogeum swojej formy.

Sin Cara miał się pojawić, ja jakoś go na tym RAW nie widziałem, nie wiem, może coś przegapiłem ? :shock: . Scherr już podpisał kontrakt z WWE. Czyli na WM 30 Scherr vs Henry, tak mi się widzi przynajmniej ; ).

Hahaha ta walka w tych kulkach mega, ale Hurricanrana wyszła mu zajebiście :D.

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...